Box Score

NETHERLANDS vs GREECE (Jun 25, 2017)

 
Composite Box Score
 

Women's Softball European Championship
NETHERLANDS 7 (1-0), GREECE 0 (0-1) - Composite Box Score
Jun 25, 2017 at BOLLATE (BOLLATE 2)

NETHERLANDS   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
VONK,Br ss 
CHRISTINA,Sh ss 
BEERS,Br cf 
VAN AALST,Je rf 
OOSTING,Di c 
VAN DALEN,Ma 1b 
BLAAUWGEERS 1b/pr 
ANNEVELD,Vi 3b 
VAN GURP,So 2b 
TUK,Ka dh 
VERSLUIS,Ch lf 
CHARLES,Da lf 
DE WEERT,Gi p 
ANDRINGA,Il p 
MEADOWS,Li p 
Totals   21  15 

GREECE   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
TURNER,De 2b 
BAZOS,Al cf 
ILIOPOULOS,A 3b/ss 
TSIRIGOS,Ca dh/1b 
LYSIKATOS,Ch 1b/p 
SKAROGIANNI 1b/pr 
GIALKETSIS,N c 
MARKOPOULOS rf/3b 
SPYRAKIS,El ss 
ZAVITSANOU,T rf 
ILIOPOULOS,M lf 
PATONIS,De ph 
STAVROU,Lo p 
Totals   20  15 

NETHERLANDS   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DE WEERT,Ginger W,1-0  2.0  10 
ANDRINGA,Ilona   2.0 
MEADOWS,Lindsey   1.0 
 
GREECE   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
STAVROU,Loren Kathry L,0-1  4.0  16  20 
LYSIKATOS,Chelsea   1.0 

Umpires - 1B: HURLEY David 2B: KASAPOVA Natalia 3B: HAMILTON Lewis
Start: 11:40 Time: 2:11 Attendance: 100
Weather: Partly Clouding Game notes: Scorers: RUOCCO Maria Luigia, MENESCARDI Eugenio
STAVROU,Lo faced 2 batters in the 5th.

 
Play-by-Play
 

Women's Softball European Championship
NETHERLANDS 7 (1-0), GREECE 0 (0-1)
Jun 25, 2017 at BOLLATE (BOLLATE 2)

NETHERLANDS starters: 18/ss VONK,Br; 21/cf BEERS,Br; 9/rf VAN AALST,Je; 15/c OOSTING,Di; 5/1b VAN DALEN,Ma; 17/3b ANNEVELD,Vi; 11/2b VAN GURP,So; 6/dh TUK,Ka; 23/lf VERSLUIS,Ch; 14/p DE WEERT,Gi;

GREECE starters: 2/2b TURNER,De; 13/cf BAZOS,Al; 6/3b ILIOPOULOS,A; 14/dh TSIRIGOS,Ca; 10/1b LYSIKATOS,Ch; 16/c GIALKETSIS,N; 5/rf MARKOPOULOS; 17/ss SPYRAKIS,El; 11/lf ILIOPOULOS,M; 8/p STAVROU,Lo;

NETHERLANDS 1st - VONK,Br walked. VONK,Br stole second. BEERS,Br flied out to lf. VAN AALST,Je flied out to lf. OOSTING,Di struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

GREECE 1st - TURNER,De walked. BAZOS,Al reached on a fielder's choice; TURNER,De out at second p to 2b. ILIOPOULOS,A singled to left field; BAZOS,Al advanced to second. TSIRIGOS,Ca flied out to cf. LYSIKATOS,Ch struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

NETHERLANDS 2nd - VAN DALEN,Ma hit by pitch. ANNEVELD,Vi doubled to right field; VAN DALEN,Ma advanced to third. VAN GURP,So flied out to rf, SF, RBI; ANNEVELD,Vi advanced to third; VAN DALEN,Ma scored. TUK,Ka homered to left field, 2 RBI; ANNEVELD,Vi scored. VERSLUIS,Ch grounded out to ss. VONK,Br grounded out to 2b. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

GREECE 2nd - GIALKETSIS,N walked. MARKOPOULOS grounded out to 2b; GIALKETSIS,N advanced to second. SPYRAKIS,El reached on an error by ss; GIALKETSIS,N advanced to third on the error. SPYRAKIS,El stole second. ILIOPOULOS,M flied out to ss. TURNER,De flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

NETHERLANDS 3rd - Alexis Out by rule - Batter's illegal action. BEERS,Br grounded out to c unassisted. VAN AALST,Je flied out to ss. OOSTING,Di lined out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GREECE 3rd - ANDRINGA,Il to p for DE WEERT,Gi. BAZOS,Al struck out swinging. ILIOPOULOS,A grounded out to ss. TSIRIGOS,Ca flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

NETHERLANDS 4th - VAN DALEN,Ma flied out to rf. ANNEVELD,Vi reached on an error by ss. VAN GURP,So reached on a fielder's choice; ANNEVELD,Vi out at second ss to 2b. VAN GURP,So stole second. TUK,Ka walked. VERSLUIS,Ch flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

GREECE 4th - LYSIKATOS,Ch reached on an error by ss. SKAROGIANNI to 1b for LYSIKATOS,Ch. SKAROGIANNI pinch ran. GIALKETSIS,N singled up the middle; SKAROGIANNI advanced to second. MARKOPOULOS Out by rule - Batter's illegal action. MARKOPOULOS grounded out to c unassisted. SPYRAKIS,El struck out swinging. PATONIS,De pinch hit for ILIOPOULOS,M. PATONIS,De struck out looking. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

NETHERLANDS 5th - LYSIKATOS,Ch to 1b for SKAROGIANNI. ILIOPOULOS,M to lf for PATONIS,De. VONK,Br reached on an error by 2b. VONK,Br stole second. BEERS,Br singled to right field, advanced to second on the throw, RBI; VONK,Br scored, unearned. TSIRIGOS,Ca to 1b. LYSIKATOS,Ch to p. / for STAVROU,Lo. BEERS,Br stole third. VAN AALST,Je walked. OOSTING,Di singled to right field, advanced to second on the throw, RBI; VAN AALST,Je out at second rf to 3b; BEERS,Br scored. VAN DALEN,Ma tripled to center field, RBI; OOSTING,Di scored. BLAAUWGEERS to 1b for VAN DALEN,Ma. ILIOPOULOS,A to ss. MARKOPOULOS to 3b. ZAVITSANOU,T to rf for SPYRAKIS,El. BLAAUWGEERS pinch ran. ANNEVELD,Vi struck out looking. VAN GURP,So singled to first base, RBI; BLAAUWGEERS scored. TUK,Ka walked; VAN GURP,So advanced to second. CHARLES,Da to lf for VERSLUIS,Ch. CHARLES,Da struck out swinging. 4 runs, 4 hits, 1 error, 2 LOB.

GREECE 5th - BLAAUWGEERS to 1b. MEADOWS,Li to p for ANDRINGA,Il. TURNER,De grounded out to ss. CHRISTINA,Sh to ss for VONK,Br. BAZOS,Al singled to second base. ILIOPOULOS,A flied out to 2b. TSIRIGOS,Ca flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


NETHERLANDS 7, GREECE 0 (Jun 25, 2017 at BOLLATE)
----------------------------------------------------------------------
NETHERLANDS......... 030 04 -  7  6  2      (1-0)
GREECE.............. 000 00 -  0  3  2      (0-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: NETHERLANDS - DE WEERT,Ginger; ANDRINGA,Ilona(3); MEADOWS,Lindsey(5) and OOSTING,Dinet
. GREECE - STAVROU,Loren Kathry; LYSIKATOS,Chelsea(5) and GIALKETSIS,Nikolette.
Win-DE WEERT,Ginger(1-0)  Loss-STAVROU,Loren Kathry(0-1)  T-2:11  A-100
HR NED - TUK,Karin.
Weather: Partly Clouding
Game notes:
Scorers: RUOCCO Maria Luigia, MENESCARDI Eugenio

STAVROU,Lo faced 2 batters in the 5th.
ESF