Box Score

GERMANY vs SLOVAKIA (Jun 25, 2017)

 
Composite Box Score
 

Women's Softball European Championship
GERMANY 11, SLOVAKIA 0 - Composite Box Score
Jun 25, 2017 at RHO (RHO)

GERMANY   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SZALAY,Ka ss 
MECKL,Re p/dh 
GABLE,Ch dh/p 
KÖLLNER,Li 3b 
SWIESTRA,An pr/dh 
GUTKNECHT,Sa 1b/3b 
ZUBER,At pr 
DE JONG,Ju 2b 
KEMMER,Mi cf 
DIETRICH,Ch rf 
THEISSEN,Al pr/rf 
POON,Ch lf 
STÜWE,Al c 
BOCKELMANN,A p 
Totals   26  11  11  15 

SLOVAKIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SLANINKOVÁ,P c 
LENCSESOVÁ,L 1b 
GUNISOVÁ,Le rf 
RAMPÁCKOVÁ,D dh 
CHALUPKOVÁ,M 3b 
PETERGÁCOVÁ cf 
SUCHONOVÁ,Lu lf 
FERANCOVÁ,La 2b 
MEST'ANOVÁ,D ss 
GOMBIKOVÁ,Mi p 
Totals   17  15  15 

GERMANY   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MECKL,Renate   0.0 
GABLE,Christiana W  4.0  13  13 
BOCKELMANN,Ayla   1.0 
 
SLOVAKIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GOMBIKOVÁ,Miriama L  5.0  11  11  10  26  30  11 

Umpires - HP: NEARCO 1B: ZIDEK 2B: PROFATILOV
Start: 9:00 Time: 1:35 Attendance: 80
Weather: Cloudy Game notes: Scorers - GALLO STAMPINO Remo, DILETTI Fabrizio TC - ISBOUTS Wout

 
Play-by-Play
 

Women's Softball European Championship
GERMANY 11, SLOVAKIA 0
Jun 25, 2017 at RHO (RHO)

GERMANY starters: 19/ss SZALAY,Ka; 1/p MECKL,Re; 17/dh GABLE,Ch; 23/3b KÖLLNER,Li; 26/1b GUTKNECHT,Sa; 6/2b DE JONG,Ju; 11/cf KEMMER,Mi; 12/rf DIETRICH,Ch; 9/lf POON,Ch; 10/c STÜWE,Al;

SLOVAKIA starters: 10/c SLANINKOVÁ,P; 7/1b LENCSESOVÁ,L; 17/rf GUNISOVÁ,Le; 44/dh RAMPÁCKOVÁ,D; 16/3b CHALUPKOVÁ,M; 35/cf PETERGÁCOVÁ; 2/lf SUCHONOVÁ,Lu; 12/2b FERANCOVÁ,La; 11/ss MEST'ANOVÁ,D; 24/p GOMBIKOVÁ,Mi;

GERMANY 1st - MECKL,Re to dh. GABLE,Ch to p. SZALAY,Ka singled to third base, bunt. MECKL,Re singled to third base, bunt; SZALAY,Ka advanced to second. GABLE,Ch reached on a fielder's choice; MECKL,Re out at second 2b to ss; SZALAY,Ka advanced to third. KÖLLNER,Li grounded out to 3b, SAC, RBI; GABLE,Ch advanced to second; SZALAY,Ka scored. GUTKNECHT,Sa singled to left field; GABLE,Ch advanced to third. DE JONG,Ju singled to second base, RBI; GUTKNECHT,Sa advanced to second; GABLE,Ch scored. KEMMER,Mi singled to right field; DE JONG,Ju advanced to second; GUTKNECHT,Sa advanced to third. DIETRICH,Ch flied out to cf. 2 runs, 5 hits, 0 errors, 3 LOB.

SLOVAKIA 1st - SLANINKOVÁ,P flied out to ss. LENCSESOVÁ,L struck out swinging. GUNISOVÁ,Le lined out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GERMANY 2nd - POON,Ch singled up the middle. SZALAY,Ka singled to third base, bunt; POON,Ch advanced to second. MECKL,Re singled to third base, bunt; SZALAY,Ka advanced to second; POON,Ch advanced to third. GABLE,Ch homered to left field, 4 RBI; MECKL,Re scored; SZALAY,Ka scored; POON,Ch scored. KÖLLNER,Li grounded out to ss. GUTKNECHT,Sa grounded out to p. DE JONG,Ju grounded out to 3b, bunt. 4 runs, 4 hits, 0 errors, 0 LOB.

SLOVAKIA 2nd - RAMPÁCKOVÁ,D singled through the left side. CHALUPKOVÁ,M reached on a fielder's choice; RAMPÁCKOVÁ,D out at second ss to 2b. PETERGÁCOVÁ reached on a throwing error by 3b, advanced to second; CHALUPKOVÁ,M advanced to second, advanced to third on the error. PETERGÁCOVÁ advanced to third on a wild pitch, out at third p to 3b; CHALUPKOVÁ,M out at home c to p. 0 runs, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

GERMANY 3rd - KEMMER,Mi grounded out to 2b. DIETRICH,Ch grounded out to p. POON,Ch flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SLOVAKIA 3rd - SUCHONOVÁ,Lu grounded out to 3b, bunt. FERANCOVÁ,La struck out looking. MEST'ANOVÁ,D flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GERMANY 4th - SZALAY,Ka grounded out to ss. MECKL,Re grounded out to ss. GABLE,Ch grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SLOVAKIA 4th - SLANINKOVÁ,P grounded out to ss. LENCSESOVÁ,L singled to shortstop. LENCSESOVÁ,L advanced to second on a passed ball. GUNISOVÁ,Le fouled out to 3b. RAMPÁCKOVÁ,D grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

GERMANY 5th - KÖLLNER,Li walked. SWIESTRA,An pinch ran for KÖLLNER,Li. SWIESTRA,An advanced to second on a wild pitch. GUTKNECHT,Sa singled to third base. ZUBER,At pinch ran for GUTKNECHT,Sa. DE JONG,Ju reached on a fielding error by lf, advanced to second; ZUBER,At advanced to third; SWIESTRA,An scored. KEMMER,Mi hit by pitch. DIETRICH,Ch singled up the middle, 2 RBI; KEMMER,Mi advanced to third; DE JONG,Ju scored, unearned; ZUBER,At scored. THEISSEN,Al pinch ran for DIETRICH,Ch. THEISSEN,Al stole second. THEISSEN,Al advanced to third on a wild pitch; KEMMER,Mi scored on a wild pitch. POON,Ch walked. SZALAY,Ka reached on a fielder's choice, RBI; POON,Ch advanced to second on an error by 2b; THEISSEN,Al scored. MECKL,Re reached on a fielder's choice; SZALAY,Ka out at second ss to 2b; POON,Ch advanced to third. GABLE,Ch flied out to cf; POON,Ch out at home cf to c to p to 3b to c. 5 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

SLOVAKIA 5th - MECKL,Re to c. GABLE,Ch to 1b. SWIESTRA,An to dh. GUTKNECHT,Sa to 3b for ZUBER,At. THEISSEN,Al to rf. BOCKELMANN,A to p for STÜWE,Al. CHALUPKOVÁ,M grounded out to 2b. PETERGÁCOVÁ singled to third base. :::SUCHONOVA L. Out by Rule - Touched by own batted ball. SUCHONOVÁ,Lu popped up to c. FERANCOVÁ,La flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


GERMANY 11, SLOVAKIA 0 (Jun 25, 2017 at RHO)
----------------------------------------------------------------------
GERMANY............. 240 05 - 11 11  1
SLOVAKIA............ 000 00 -  0  3  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: GERMANY - MECKL,Renate; GABLE,Christiana(1); BOCKELMANN,Ayla(5) and STÜWE,Alexandra;
MECKL,Renate. SLOVAKIA - GOMBIKOVÁ,Miriama and SLANINKOVÁ,Petra.
Win-GABLE,Christiana  Loss-GOMBIKOVÁ,Miriama  T-1:35  A-80
HR GER - GABLE,Christiana.
Weather: Cloudy
Game notes:
Scorers - GALLO STAMPINO Remo, DILETTI Fabrizio
TC - ISBOUTS Wout
ESF