Box Score

TNT vs Oddsox (Aug 05, 2016)

 
Composite Box Score
 

2016 European Super Cup Coed Slowpitch
TNT 22 (3-5), Oddsox 6 (2-6) - Composite Box Score
Aug 05, 2016 at Wiener Neustadt (B)

TNT   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
AOKI lf 
KAVANAGH 1b 
LEWIS p 
MCINTYRE of 
MURRAY 2b 
ELMES cf/c 
HILLEBRAND rf 
COLFORD 3b 
HOGAN cf 
LENEHAN ss 
RADICS c/3b 
Totals   51  22  23  19  21 

Oddsox   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
HEHIR rf 
NEILL c 
CONCANNON c 
CONNOLLY lf 
DAVIS 1b 
DORMER 3b 
GREEN 2b/cf 
GEOGHEGAN ss 
COONAN ss 
O'DONNELL cf 
ONO 2b 
WOODS p 
BARRETT of 
Totals   33  13  21  11 

TNT   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LEWIS Simon W,2-3  7.0  13  33  37  15 
 
Oddsox   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
WOODS Benjamin L,2-2  7.0  23  22  12  51  54  11 

Umpires - HP: REX Ralf-Juergen 1B: SAUNDERS Pete 3B: VAN UFELEN Patrick
Start: 10:15 Time: 1:40 Attendance: 45
Weather: Sunny Game notes: Scorers: BOHACKOVA Michaela, ZAVRANSKA Terka T.C.: GILLETT Gerson

 
Play-by-Play
 

2016 European Super Cup Coed Slowpitch
TNT 22 (3-5), Oddsox 6 (2-6)
Aug 05, 2016 at Wiener Neustadt (B)

TNT starters: 47/lf AOKI; 16/1b KAVANAGH; 11/p LEWIS; 15/of MCINTYRE; 13/2b MURRAY; 27/cf ELMES; 66/rf HILLEBRAND; 22/3b COLFORD; 5/ss LENEHAN; 19/c RADICS;

Oddsox starters: 10/rf HEHIR; 4/c NEILL; 8/lf CONNOLLY; 25/1b DAVIS; 68/3b DORMER; 9/2b GREEN; 7/ss GEOGHEGAN; 12/cf O'DONNELL; 51/p WOODS; 18/of BARRETT;

TNT 1st - AOKI walked, advanced to second. KAVANAGH walked. LEWIS homered to right center, 3 RBI; KAVANAGH scored; AOKI scored. MCINTYRE flied out to 2b. MURRAY grounded out to ss. ELMES walked. HILLEBRAND struck out swinging. 3 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Oddsox 1st - HEHIR grounded out to p. NEILL struck out swinging. CONNOLLY flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

TNT 2nd - COLFORD grounded out to p. LENEHAN singled to right field. RADICS doubled to left center; LENEHAN advanced to third. AOKI grounded out to 2b, RBI; RADICS advanced to third; LENEHAN scored. KAVANAGH singled to right field, RBI; RADICS scored. LEWIS singled to right field; KAVANAGH advanced to second. MCINTYRE flied out to ss. 2 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

Oddsox 2nd - DAVIS singled to left field. DORMER singled to right field; DAVIS advanced to third. GREEN singled to center field, RBI; DORMER advanced to second; DAVIS scored. GEOGHEGAN reached on a fielder's choice to shortstop; GREEN out at second ss to 2b; DORMER advanced to third. O'DONNELL flied out to ss, RBI; GEOGHEGAN advanced to second; DORMER scored. WOODS singled to right field, RBI; GEOGHEGAN scored. BARRETT singled to shortstop; WOODS advanced to second. HEHIR doubled down the rf line, RBI; BARRETT advanced to third; WOODS scored. NEILL fouled out to 3b. 4 runs, 6 hits, 0 errors, 2 LOB.

TNT 3rd - MURRAY homered to left center, RBI. ELMES singled to right field. HILLEBRAND reached on a fielder's choice to shortstop; ELMES out at second ss to 2b. COLFORD reached on a fielder's choice to shortstop; HILLEBRAND out at second ss unassisted. LENEHAN reached on an error by 3b; COLFORD advanced to second. RADICS reached on a fielder's choice to shortstop; LENEHAN out at second ss to 2b. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

Oddsox 3rd - CONNOLLY singled to right field. DAVIS singled to right field; CONNOLLY advanced to third. DORMER singled to right field, advanced to second on the throw, RBI; DAVIS advanced to third; CONNOLLY scored. GREEN flied out to lf. GEOGHEGAN singled to left field, advanced to second on the throw, RBI; DORMER advanced to third, out at home lf to c; DAVIS scored. O'DONNELL flied out to lf. 2 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

TNT 4th - AOKI doubled to center field. COONAN to ss for GEOGHEGAN. KAVANAGH lined out to of. LEWIS lined out to p. MCINTYRE singled to center field, RBI; AOKI scored. MURRAY singled to left field; MCINTYRE advanced to second. ELMES reached on a fielding error by 2b; MURRAY advanced to second, advanced to third on the throw; MCINTYRE advanced to third, scored on the error, unearned. HILLEBRAND singled to left field, RBI; ELMES advanced to second; MURRAY scored, unearned. COLFORD reached on a fielder's choice to third base; HILLEBRAND advanced to second; ELMES out at third 3b unassisted. 3 runs, 4 hits, 1 error, 2 LOB.

Oddsox 4th - ELMES to c. HOGAN to cf for COLFORD. RADICS to 3b. WOODS lined out to p. BARRETT flied out to lf. HEHIR popped up to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

TNT 5th - CONCANNON to c for NEILL. GREEN to cf. ONO to 2b for O'DONNELL. LENEHAN flied out to rf. RADICS doubled to left field. AOKI doubled to right center, RBI; RADICS scored. KAVANAGH singled up the middle; AOKI advanced to third. LEWIS reached on a fielder's choice to shortstop, RBI; KAVANAGH out at second ss to 2b; AOKI scored. MCINTYRE reached on an error by 3b; LEWIS advanced to third. MURRAY singled to left field, RBI; MCINTYRE advanced to second; LEWIS scored, unearned. ELMES lined out to of. 3 runs, 4 hits, 1 error, 2 LOB.

Oddsox 5th - CONCANNON flied out to ss. CONNOLLY singled to right field. DAVIS out at first 3b to 2b. DORMER reached on a fielder's choice to first base; CONNOLLY out at second 1b to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

TNT 6th - HILLEBRAND grounded out to p. HOGAN singled to left field. LENEHAN singled to left field; HOGAN advanced to second. RADICS singled to center field, RBI; LENEHAN advanced to second; HOGAN scored. AOKI doubled to right field, RBI; RADICS advanced to third; LENEHAN scored. KAVANAGH reached on a fielder's choice to shortstop, RBI; AOKI out at second ss to 1b to 3b to 2b; RADICS scored. LEWIS reached on an error by ss, advanced to second on the error; KAVANAGH advanced to third. MCINTYRE flied out to rf. 3 runs, 4 hits, 1 error, 2 LOB.

Oddsox 6th - GREEN walked. COONAN flied out to rf. ONO walked; GREEN advanced to second. WOODS singled to right field; ONO advanced to second; GREEN advanced to third. BARRETT flied out to of. HEHIR flied out to of. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

TNT 7th - MURRAY lined out to ss. ELMES reached on a throwing error by ss. HILLEBRAND singled to left field; ELMES advanced to second. HOGAN reached on a fielder's choice to pitcher; HILLEBRAND advanced to second on an error by 2b; ELMES advanced to third. LENEHAN singled to left field, 2 RBI; HOGAN advanced to second; HILLEBRAND scored, unearned; ELMES scored, unearned. RADICS flied out to rf. AOKI doubled to right field, RBI; LENEHAN advanced to third; HOGAN scored, unearned. KAVANAGH reached on a dropped fly by cf; AOKI scored, unearned; LENEHAN scored, unearned. LEWIS homered to left center, 2 RBI, unearned; KAVANAGH scored, unearned. MCINTYRE grounded out to p. 7 runs, 4 hits, 3 errors, 0 LOB.

Oddsox 7th - CONCANNON flied out to lf. CONNOLLY singled to left center. DAVIS flied out to rf. DORMER walked, advanced to second; CONNOLLY advanced to third. GREEN walked. COONAN flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

 
Line score
 


TNT 22, Oddsox 6 (Aug 05, 2016 at Wiener Neustadt)
----------------------------------------------------------------------
TNT................. 321 333 7 - 22 23  0      (3-5)
Oddsox.............. 042 000 0 -  6 13  7      (2-6)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: TNT - LEWIS Simon and RADICS Sara; ELMES Caryn. Oddsox - WOODS Benjamin and
NEILL Marian; CONCANNON Ruth.
Win-LEWIS Simon(2-3)  Loss-WOODS Benjamin(2-2)  T-1:40  A-45
HR TNT - LEWIS Simon 2; MURRAY Drew.
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers: BOHACKOVA Michaela, ZAVRANSKA Terka
T.C.: GILLETT Gerson
ESF