Box Score

DNAce vs UCE Travellers (Aug 03, 2016)

 
Composite Box Score
 

2016 European Super Cup Coed Slowpitch
UCE Travellers 13 (3-2), DNAce 6 (4-1) - Composite Box Score
Aug 03, 2016 at Wr. Neustadt (Wr. Neustadt 2)

DNAce   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PACHL cf 
MALKOVA 2b 
PISAR Mic dp 
ONDRACKOVA of 
RIZEK ss 
POJEROVA 1b 
MARES lf 
BARTOVA dp 
KUBATOVA ph 
KUCERKA 3b 
BAJER 3b 
BAJEROVA c 
MERTLIK p 
NOVOTNA rf 
Totals   32  13  18 

UCE Travellers   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
WALTHER 2b/p 
HENDRY rf/c 
LINNERT 1b 
VOJACEK of 
ABTS cf/pr 
BINDING ph 
ZERHUSEN ss 
MEYER 1b 
HERZGEN ph/c 
SCHWAN lf 
ARLEDGE c 
ROGGE ph/rf 
ABU-OMAR p/2b 
NAKAHIRA 3b 
Totals   35  13  14  12  21  12 

DNAce   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MERTLIK Tomas L,4-1  6.0  14  13  35  38 
 
UCE Travellers   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ABU-OMAR Karim W,3-2  6.1  12  29  29 
WALTHER Wolfgang   0.2 

Umpires - HP: MOON Christopher 1B: BLANKEN Marten 3B: VAN UFELEN Patrick
Start: 10:28 Time: 1:21 Attendance: 20
Weather: Partly cloudy Game notes: Scorers: VALLANT Michael, BOHACEK Vladimir T.C.: GILLETT Gerson
WALTHER faced 1 batter in the 4th.

 
Play-by-Play
 

2016 European Super Cup Coed Slowpitch
UCE Travellers 13 (3-2), DNAce 6 (4-1)
Aug 03, 2016 at Wr. Neustadt (Wr. Neustadt 2)

DNAce starters: 0/cf PACHL; 39/2b MALKOVA; 5/dp PISAR Mic; 12/of ONDRACKOVA; 43/ss RIZEK; 19/1b POJEROVA; 28/lf MARES; 48/dp BARTOVA; 11/3b KUCERKA; 18/c BAJEROVA; 47/p MERTLIK; 37/rf NOVOTNA;

UCE Travellers starters: 2/2b WALTHER; 10/rf HENDRY; 7/of VOJACEK; 23/cf ABTS; 18/ss ZERHUSEN; 19/1b MEYER; 11/lf SCHWAN; 6/c ARLEDGE; 3/p ABU-OMAR; 8/3b NAKAHIRA;

DNAce 1st - PACHL singled to center field. MALKOVA flied out to 2b. WALTHER to p. ABU-OMAR to 2b. PISAR Mic reached on a fielder's choice; PACHL out at second 3b to 2b. WALTHER to 2b. ABU-OMAR to p. ONDRACKOVA grounded out to p; PISAR Mic advanced to second. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

UCE Travellers 1st - WALTHER singled up the middle. HENDRY reached on a fielder's choice; WALTHER advanced to second on a throwing error by cf. VOJACEK grounded out to 2b; HENDRY advanced to second; WALTHER advanced to third. ABTS walked. ZERHUSEN singled through the left side, RBI; ABTS advanced to second; HENDRY advanced to third; WALTHER scored, unearned. MEYER walked, RBI; ZERHUSEN advanced to second; ABTS advanced to third; HENDRY scored. SCHWAN singled to center field, RBI; MEYER advanced to second; ZERHUSEN advanced to third, out at third cf to p to 3b; ABTS scored. ARLEDGE flied out to ss. 3 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

DNAce 2nd - RIZEK singled up the middle. POJEROVA reached on a fielder's choice; RIZEK out at second ss unassisted. MARES grounded into double play ss to 1b; POJEROVA out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

UCE Travellers 2nd - ABU-OMAR flied out to rf. NAKAHIRA lined out to 2b. WALTHER reached on a fielding error by ss. HENDRY doubled to left field; WALTHER advanced to third. VOJACEK reached on a fielding error by 3b; HENDRY advanced to third on the error; WALTHER scored on the error, unearned. ABTS flied out to lf. 1 run, 1 hit, 2 errors, 2 LOB.

DNAce 3rd - ::: BARTOVA Lenka safe on obstruction :::. BARTOVA reached on an error by c. KUCERKA grounded into double play ss to 2b to 1b; BARTOVA out on the play. BAJEROVA grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

UCE Travellers 3rd - BAJER to 3b for KUCERKA. ZERHUSEN singled to second base. MEYER reached on a fielding error by 1b; ZERHUSEN advanced to second. SCHWAN doubled to left field, RBI; MEYER advanced to third; ZERHUSEN scored. ARLEDGE singled to shortstop, RBI; MEYER scored, unearned. ROGGE pinch hit for ARLEDGE. ABU-OMAR tripled to right center, 2 RBI; ROGGE scored; SCHWAN scored. NAKAHIRA lined out to p. WALTHER homered to left field, 2 RBI; ABU-OMAR scored. HENDRY grounded out to 3b. VOJACEK grounded out to ss. 6 runs, 5 hits, 1 error, 0 LOB.

DNAce 4th - HENDRY to c. ROGGE to rf. MERTLIK singled up the middle. NOVOTNA flied out to ss. PACHL singled up the middle, advanced to second on the throw; MERTLIK advanced to third. MALKOVA singled to right field, 2 RBI, advanced to second on the throw; PACHL scored; MERTLIK scored. MALKOVA advanced to third on a throwing error by of. WALTHER to p. ABU-OMAR to 2b. PISAR Mic singled to left field, RBI, advanced to second on a fielding error by lf; MALKOVA scored. WALTHER to 2b. ABU-OMAR to p. ONDRACKOVA singled to right field, RBI; PISAR Mic scored, unearned. RIZEK flied out to p. POJEROVA flied out to cf. 4 runs, 5 hits, 2 errors, 1 LOB.

UCE Travellers 4th - BINDING pinch hit for ABTS. BINDING singled to right field. ABTS pinch ran for BINDING. ZERHUSEN singled to center field; ABTS advanced to second. HERZGEN pinch hit for MEYER. HERZGEN grounded out to p; ZERHUSEN advanced to second; ABTS advanced to third. SCHWAN flied out to lf, SF, RBI; ABTS scored. ROGGE struck out swinging. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

DNAce 5th - LINNERT to 1b for HENDRY. ABTS to cf. HERZGEN to c. MARES singled to left center. BARTOVA singled to right field; MARES advanced to second. BAJER reached on a fielder's choice; BARTOVA out at second ss to 2b; MARES advanced to third. BAJEROVA reached on a fielder's choice, RBI; BAJER out at second ss to 2b; MARES scored. WALTHER to p. ABU-OMAR to 2b. MERTLIK reached on a fielder's choice; BAJEROVA out at second p to ss. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

UCE Travellers 5th - ABU-OMAR reached on a fielding error by 3b. NAKAHIRA reached on a fielder's choice; ABU-OMAR out at second ss to 2b. WALTHER doubled to left field; NAKAHIRA advanced to third. HENDRY pinch hit for LINNERT. HENDRY grounded out to ss, RBI; WALTHER advanced to third; NAKAHIRA scored, unearned. VOJACEK grounded out to 3b. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

DNAce 6th - HENDRY to c. MEYER to 1b for HERZGEN. WALTHER to 2b. ABU-OMAR to p. NOVOTNA singled to third base. PACHL lined out to 2b. MALKOVA flied out to lf. PISAR Mic singled to left center; NOVOTNA advanced to second. ONDRACKOVA flied out to cf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

UCE Travellers 6th - ABTS flied out to ss. ZERHUSEN homered to center field, RBI. MEYER struck out swinging. SCHWAN doubled to left center. Dropped foul ball, E2. ROGGE struck out looking. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

DNAce 7th - RIZEK homered to left field, RBI. POJEROVA grounded out to 2b. MARES singled to shortstop. KUBATOVA pinch hit for BARTOVA. KUBATOVA grounded into double play p to ss to 1b; MARES out on the play. 1 run, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


UCE Travellers 13, DNAce 6 (Aug 03, 2016 at Wr. Neustadt)
----------------------------------------------------------------------
DNAce............... 000 410 1 -  6 13  6      (4-1)
UCE Travellers...... 316 111 X - 13 14  3      (3-2)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: DNAce - MERTLIK Tomas and BAJEROVA Kristyna. UCE Travellers - ABU-OMAR Karim;
WALTHER Wolfgang(7) and ARLEDGE Samantha; HENDRY Kim; HERZGEN Barbara.
Win-ABU-OMAR Karim(3-2)  Loss-MERTLIK Tomas(4-1)  T-1:21  A-20
HR DNA - RIZEK Bartolomej.
HR UCE - WALTHER Wolfgang; ZERHUSEN Max.
Weather: Partly cloudy
Game notes:
Scorers: VALLANT Michael, BOHACEK Vladimir
T.C.: GILLETT Gerson

WALTHER faced 1 batter in the 4th.
ESF