Box Score

ITALIA vs CZECH REPUBLIC (Aug 06, 2016)

 
Composite Box Score
 

European Championship Junior Women
ITALIA at CZECH REPUBLIC - Composite Box Score
Aug 06, 2016 at Sant Boi (Municipal de Softbol)

ITALIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
VIGNA L rf/cf 
SOLDI S 1b 
SHELDON M ss 
MIGLIORINI G 3b 
COSTA I pr 
BERTOSSI M c 
PRINCIC E lf 
OLIVETI L dp 
BASSI C 2b 
BIGATTON L cf 
GIOVANARDI M rf 
RIBOLDI S p 
Totals   23  13  10  15 

CZECH REPUBLIC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
VYBORNA A ss 
SIMUNKOVA An pr/lf 
KLIMPLOVA V dp/2b 
NOVOTNA T lf/ss 
COUFALOVA J 2b/dp 
REGNEROVA M rf 
VODICKOVA E 3b 
WALTEROVA A 3b 
KOPICOVA N cf 
FURKOVA J 1b 
VACKOVA K c 
STANKOVA M p 
MALA K p 
Totals   18  15 

ITALIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
RIBOLDI Sara W,2-2  5.0  18  18 
 
CZECH REPUBLIC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
STANKOVA Michaela L,1-1  2.1  10  14 
MALA Kristyna   2.2  13  21 

Umpires - HP: McCASKILL Jana 1B: DIELEN Sara 3B: TOLEN Albert
Start: 12:30 Time: 1:50 Attendance: 150
Weather: Sunny and hot Game notes: SCORERS: RODRIGUEZ Rene, ESTOQUERA Marina DATA ENTRY: ESTOQUERA Ignacio TC: CHWOJKA Conny

 
Play-by-Play
 

European Championship Junior Women
ITALIA at CZECH REPUBLIC
Aug 06, 2016 at Sant Boi (Municipal de Softbol)

ITALIA starters: 8/rf VIGNA L; 7/1b SOLDI S; 25/ss SHELDON M; 28/3b MIGLIORINI G; 10/c BERTOSSI M; 11/lf PRINCIC E; 15/dp OLIVETI L; 6/2b BASSI C; 9/cf BIGATTON L; 1/p RIBOLDI S;

CZECH REPUBLIC starters: 31/ss VYBORNA A; 23/dp KLIMPLOVA V; 36/lf NOVOTNA T; 22/2b COUFALOVA J; 20/rf REGNEROVA M; 25/3b VODICKOVA E; 16/cf KOPICOVA N; 37/1b FURKOVA J; 4/c VACKOVA K; 11/p STANKOVA M;

ITALIA 1st - KLIMPLOVA V to 2b. COUFALOVA J to dp. VIGNA L walked. SOLDI S out at first 3b to 2b, SAC; VIGNA L advanced to second. SHELDON M singled to left center, out at second ss to 2b; VIGNA L advanced to third. MIGLIORINI G grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CZECH REPUBLIC 1st - VYBORNA A flied out to ss. KLIMPLOVA V struck out swinging. NOVOTNA T grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ITALIA 2nd - BERTOSSI M walked. BERTOSSI M stole second. PRINCIC E struck out swinging, out at first c to 1b. OLIVETI L walked, advanced to second on a wild pitch; BERTOSSI M advanced to third on a wild pitch. BASSI C flied out to ss, bunt. TR: NUMBER 6 (ITA). BIGATTON L struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

CZECH REPUBLIC 2nd - COUFALOVA J struck out swinging. REGNEROVA M struck out swinging, out at first c to 1b. VODICKOVA E grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ITALIA 3rd - VIGNA L reached on a throwing error by 3b, bunt, advanced to third on the error. COACHING VISIT TO MOUND. SOLDI S reached on a fielding error by ss; VIGNA L scored, unearned. SHELDON M reached on a fielder's choice; SOLDI S out at second p to ss. MIGLIORINI G reached on a fielding error by 3b; SHELDON M advanced to second. BERTOSSI M homered to left field, 3 RBI, unearned; MIGLIORINI G scored, unearned; SHELDON M scored, unearned. MALA K to p for STANKOVA M. PRINCIC E walked. OLIVETI L walked; PRINCIC E advanced to second. BASSI C reached on a throwing error by 3b, SAC, advanced to second on the error; OLIVETI L advanced to second, advanced to third on the error; PRINCIC E advanced to third, scored on the error, unearned. BIGATTON L singled, bunt. COACHING VISIT TO MOUND. VIGNA L flied out to cf, SF, RBI; BIGATTON L advanced to second on the throw; BASSI C advanced to third on the throw; OLIVETI L scored, unearned. SOLDI S out at first c to 2b, bunt. 6 runs, 2 hits, 4 errors, 2 LOB.

CZECH REPUBLIC 3rd - KOPICOVA N struck out swinging. FURKOVA J singled through the left side. VACKOVA K struck out swinging. VYBORNA A singled down the lf line; FURKOVA J advanced to second. SIMUNKOVA An pinch ran for VYBORNA A. KLIMPLOVA V lined out to ss. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

ITALIA 4th - SIMUNKOVA An to lf. NOVOTNA T to ss. WALTEROVA A to 3b for VODICKOVA E. SHELDON M lined out to 3b. MIGLIORINI G singled through the left side. COSTA I pinch ran for MIGLIORINI G. BERTOSSI M struck out looking. PRINCIC E tripled down the lf line, RBI; COSTA I scored. OLIVETI L flied out to lf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

CZECH REPUBLIC 4th - MIGLIORINI G to 3b for COSTA I. NOVOTNA T popped up to ss. COUFALOVA J singled through the right side. REGNEROVA M reached on a fielder's choice; COUFALOVA J out at second 3b to 2b. WALTEROVA A struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ITALIA 5th - BASSI C walked. BIGATTON L singled to pitcher, bunt; BASSI C advanced to second. VIGNA L singled to third base, bunt; BIGATTON L advanced to second; BASSI C advanced to third. SOLDI S walked, RBI; VIGNA L advanced to second; BIGATTON L advanced to third; BASSI C scored. SHELDON M singled down the lf line, advanced to second on the error, 2 RBI; SOLDI S advanced to second, advanced to third on a throwing error by lf; VIGNA L scored; BIGATTON L scored. MIGLIORINI G walked,; SHELDON M advanced to third; SOLDI S scored on a passed ball. BERTOSSI M flied out to cf, SF, RBI; MIGLIORINI G advanced to third; SHELDON M scored. PRINCIC E doubled to left field, RBI; MIGLIORINI G scored. OLIVETI L popped up to ss. BASSI C flied out to cf. 6 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.

CZECH REPUBLIC 5th - VIGNA L to cf. GIOVANARDI M to rf for BIGATTON L. KOPICOVA N grounded out to p. FURKOVA J grounded out to ss. VACKOVA K grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


ITALIA 13, CZECH REPUBLIC 0 (Aug 06, 2016 at Sant Boi)
----------------------------------------------------------------------
ITALIA.............. 006 16 - 13  9  0      (7-2)
CZECH REPUBLIC...... 000 00 -  0  3  5      (7-2)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: ITALIA - RIBOLDI Sara and BERTOSSI Mariel. CZECH REPUBLIC - STANKOVA Michaela;
MALA Kristyna(3) and VACKOVA Katerina.
Win-RIBOLDI Sara(2-2)  Loss-STANKOVA Michaela(1-1)  T-1:50  A-150
HR ITA - BERTOSSI Mariel (2).
Weather: Sunny and hot
Game notes:
SCORERS: RODRIGUEZ Rene, ESTOQUERA Marina
DATA ENTRY: ESTOQUERA Ignacio
TC: CHWOJKA Conny
Box Score