Box Score

SERBIA vs ISRAEL (Aug 04, 2016)

 
Composite Box Score
 

European Championship Junior Women
SERBIA at ISRAEL - Composite Box Score
Aug 04, 2016 at Gava (Can Torello)

SERBIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
TANASIJEVIC c 
KUZMANOVIC I 2b 
KARIC K ss/p 
MANCIC K p/ss 
STOJKOVIC D 1b 
MANCIC H cf 
STOJKOVIC A 3b 
ALEKSIC N lf 
RISTIC N rf 
PERIC K rf 
JOVANOVIC M rf/lf 
Totals   24  12  10  15 

ISRAEL   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
KAHN L rf/lf 
GANON N c 
TANNENBAUM S cf 
AINSPAN R lf/1b 
STUCHEVSKI A p/1b 
BLACHER G rf 
NEUWIRTH E 1b/p 
SKOLNI M pr 
NEUWIRTH J 2b 
GALPERT Y ss 
ARGI A 3b 
Totals   17  15 

SERBIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MANCIC Katarina   2.2  12 
KARIC Katarina W,1-1  2.1  10  10 
 
ISRAEL   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
STUCHEVSKI Alisa L,0-1  1.0 
NEUWIRTH Eliana   4.0  10  22  25 

Umpires - HP: RILOVIC Luka 1B: HARCARIK Martin 3B: KOVACEVIC Robert
Start: 20:30 Time: 1:50 Attendance: 40
Weather: Clear Game notes: SCORER: SANTOS Susana SERRANO Victor DATA ENTRY: ESTOQUERA Marina TC: BATTIGELLI Anna
STUCHEVSKI A faced 1 batter in the 2nd.

 
Play-by-Play
 

European Championship Junior Women
SERBIA at ISRAEL
Aug 04, 2016 at Gava (Can Torello)

SERBIA starters: 8/c TANASIJEVIC; 13/2b KUZMANOVIC I; 7/ss KARIC K; 2/p MANCIC K; 5/1b STOJKOVIC D; 77/cf MANCIC H; 15/3b STOJKOVIC A; 10/lf ALEKSIC N; 19/rf PERIC K;

ISRAEL starters: 15/rf KAHN L; 8/c GANON N; 44/cf TANNENBAUM S; 18/lf AINSPAN R; 17/p STUCHEVSKI A; 28/1b NEUWIRTH E; 3/2b NEUWIRTH J; 1/ss GALPERT Y; 11/3b ARGI A;

SERBIA 1st - TANASIJEVIC walked. TANASIJEVIC stole second. KUZMANOVIC I hit by pitch. KUZMANOVIC I advanced to second on a wild pitch; TANASIJEVIC advanced to third. KARIC K flied out to lf, SF, RBI; TANASIJEVIC scored. MANCIC K grounded out to p; KUZMANOVIC I advanced to third. KUZMANOVIC I scored on an illegal pitch. STOJKOVIC D walked. COACHING VISIT TO MOUND. MANCIC H hit by pitch; STOJKOVIC D advanced to second. STOJKOVIC A flied out to lf. 2 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

ISRAEL 1st - KAHN L walked. GANON N out at first 3b to 2b, SAC; KAHN L advanced to third. TANNENBAUM S flied out to rf. AINSPAN R doubled to left center, RBI; KAHN L scored. STUCHEVSKI A popped up to ss. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SERBIA 2nd - ALEKSIC N walked. STUCHEVSKI A to 1b. NEUWIRTH E to p. ALEKSIC N stole second. PERIC K reached on a fielding error by 1b, SAC; ALEKSIC N advanced to third, scored on the error. PERIC K stole second. PERIC K stole third. TANASIJEVIC singled to shortstop, RBI; PERIC K scored, unearned. TANASIJEVIC stole second. KUZMANOVIC I grounded out to p; TANASIJEVIC advanced to third. KARIC K out at first 3b to 2b, RBI; TANASIJEVIC scored, unearned. MANCIC K doubled to right field. INJURY DELAY. KAHN L to lf. AINSPAN R to 1b. BLACHER G to rf for STUCHEVSKI A. MANCIC K advanced to third on a wild pitch. STOJKOVIC D walked. STOJKOVIC D stole second. MANCIC H struck out looking. 3 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

ISRAEL 2nd - NEUWIRTH E walked. SKOLNI M pinch ran for NEUWIRTH E. SKOLNI M stole second. NEUWIRTH J out at first p to 2b, SAC; SKOLNI M advanced to third. GALPERT Y grounded out to 1b unassisted, RBI; SKOLNI M scored. ARGI A grounded out to 3b. 1 run, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SERBIA 3rd - NEUWIRTH E to p for SKOLNI M. STOJKOVIC A singled to right field. ALEKSIC N grounded out to p; STOJKOVIC A advanced to second. PERIC K flied out to lf. STOJKOVIC A advanced to third on a passed ball. TANASIJEVIC singled up the middle, RBI; STOJKOVIC A scored. TANASIJEVIC stole second, advanced to third on a passed ball. KUZMANOVIC I singled through the right side, advanced to second, RBI; TANASIJEVIC scored, unearned. KARIC K fouled out to 3b. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

ISRAEL 3rd - JOVANOVIC M to rf for PERIC K. KAHN L flied out to lf. GANON N grounded out to 3b. TANNENBAUM S walked. KARIC K to p. MANCIC K to ss. AINSPAN R grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

SERBIA 4th - MANCIC K grounded out to ss. STOJKOVIC D flied out to cf. MANCIC H grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ISRAEL 4th - BLACHER G fouled out to 1b. NEUWIRTH E singled to center field. NEUWIRTH J singled to shortstop; NEUWIRTH E advanced to second. GALPERT Y struck out looking. ARGI A grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

SERBIA 5th - STOJKOVIC A singled to left field. ALEKSIC N singled, bunt; STOJKOVIC A advanced to second. JOVANOVIC M singled through the right side, RBI; ALEKSIC N advanced to second, advanced to third on a fielding error by rf; STOJKOVIC A scored. JOVANOVIC M stole second. TANASIJEVIC reached on an error by ss; ALEKSIC N scored on the error, unearned. KUZMANOVIC I out at first p to 2b, SAC; TANASIJEVIC advanced to second; JOVANOVIC M advanced to third. KARIC K out at first 3b to 2b, RBI; TANASIJEVIC advanced to third; JOVANOVIC M scored, unearned. MANCIC K singled through the left side, RBI; TANASIJEVIC scored, unearned. MANCIC K stole second. STOJKOVIC D doubled to right field, RBI; MANCIC K scored, unearned. MANCIC H grounded out to 2b. 5 runs, 5 hits, 2 errors, 1 LOB.

ISRAEL 5th - RISTIC N to rf for ALEKSIC N. JOVANOVIC M to lf. KAHN L grounded out to ss. GANON N flied out to cf. TANNENBAUM S doubled to left center. AINSPAN R flied out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


SERBIA 12, ISRAEL 2 (Aug 04, 2016 at Gava)
----------------------------------------------------------------------
SERBIA.............. 232 05 - 12 10  0      (1-3)
ISRAEL.............. 110 00 -  2  4  3      (0-4)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: SERBIA - MANCIC Katarina; KARIC Katarina(3) and TANASIJEVIC Selena. ISRAEL -
STUCHEVSKI Alisa; NEUWIRTH Eliana(2) and GANON Noa.
Win-KARIC Katarina(1-1)  Loss-STUCHEVSKI Alisa(0-1)  T-1:50  A-40
Weather: Clear
Game notes:
SCORER: SANTOS Susana SERRANO Victor
DATA ENTRY: ESTOQUERA Marina
TC: BATTIGELLI Anna

STUCHEVSKI A faced 1 batter in the 2nd.
Box Score