Box Score

CZECH REPUBLIC vs GERMANY (Aug 02, 2016)

 
Composite Box Score
 

European Championship Junior Women
CZECH REPUBLIC at GERMANY - Composite Box Score
Aug 02, 2016 at Gava (Can Torello)

CZECH REPUBLIC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
KUBICOVA T c 
KLIMPLOVA V 2b 
SAVIOLA B 2b 
VYBORNA A ss 
REGNEROVA M rf/3b 
VODICKOVA E dp/3b 
KOPICOVA N cf 
VAGNEROVA P cf 
FURKOVA J 1b 
DAVIDOVA M 1b 
WALTEROVA A 3b 
SIMUNKOVA An pr/rf 
VACKOVA K lf 
MALA K p 
STANKOVA M p 
Totals   26  15 

GERMANY   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
STEFFEN C ss/3b 
THEISSEN A 1b/rf 
NEUMANN K c 
KERSCHER N c 
BROSCH F cf 
MACKENZIE C rf/ss 
DUNFORD M dp 
DICKMEISS J 2b/p 
ULLMANN L 1b 
CALDWELL I p 
SALOMON L ph/2b 
WEIL J lf 
MUCKE A lf 
BROCKMEYER L 3b 
HOFMANN L p 
Totals   15  15  10 

CZECH REPUBLIC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MALA Kristyna W,1-0  3.0  12 
STANKOVA Michaela   2.0 
 
GERMANY   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CALDWELL India L,1-1  2.0  10  11 
DICKMEISS Julia   1.0 
HOFMANN Louisa   2.0 

Umpires - HP: McCASKILL Jana 1B: KOVACEVIC Robert 3B: TOLEN Albert
Start: 2:30 Time: 1:50 Attendance: 50
Weather: Clear Game notes: SCORERS: RODRIGUEZ Rene AGUEDA Juan Carlos DATA ENTRY: SANTOS Susana TC: BATTIGELLI Anna

 
Play-by-Play
 

European Championship Junior Women
CZECH REPUBLIC at GERMANY
Aug 02, 2016 at Gava (Can Torello)

CZECH REPUBLIC starters: 53/c KUBICOVA T; 23/2b KLIMPLOVA V; 31/ss VYBORNA A; 20/rf REGNEROVA M; 25/dp VODICKOVA E; 16/cf KOPICOVA N; 37/1b FURKOVA J; 2/3b WALTEROVA A; 4/lf VACKOVA K; 1/p MALA K;

GERMANY starters: 2/ss STEFFEN C; 10/1b THEISSEN A; 23/c NEUMANN K; 24/cf BROSCH F; 14/rf MACKENZIE C; 15/dp DUNFORD M; 13/2b DICKMEISS J; 16/p CALDWELL I; 9/lf WEIL J; 11/3b BROCKMEYER L;

CZECH REPUBLIC 1st - KUBICOVA T walked. KLIMPLOVA V singled to third base, bunt; KUBICOVA T advanced to second. VYBORNA A singled to center field, RBI; KLIMPLOVA V advanced to third; KUBICOVA T scored. REGNEROVA M struck out looking; VYBORNA A stole second. VODICKOVA E reached on a fielder's choice, RBI; VYBORNA A advanced to third; KLIMPLOVA V scored. VODICKOVA E stole second. KOPICOVA N grounded out to 2b, RBI; VODICKOVA E advanced to third; VYBORNA A scored. FURKOVA J fouled out to 3b. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

GERMANY 1st - STEFFEN C struck out looking. THEISSEN A flied out to lf. NEUMANN K walked. TR: Number 10 (GER). BROSCH F lined out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

CZECH REPUBLIC 2nd - WALTEROVA A grounded out to 3b. VACKOVA K flied out to p. KUBICOVA T singled to shortstop. TR: Number 6 (CZE). KUBICOVA T stole second. KLIMPLOVA V grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

GERMANY 2nd - MACKENZIE C struck out swinging. DUNFORD M struck out looking. DICKMEISS J walked. SALOMON L pinch hit for CALDWELL I. SALOMON L walked; DICKMEISS J advanced to second. WEIL J flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

CZECH REPUBLIC 3rd - DICKMEISS J to p. SALOMON L to 2b. VYBORNA A singled down the lf line. REGNEROVA M singled through the left side; VYBORNA A advanced to second. REGNEROVA M stole second; VYBORNA A stole third. :::Coaching visit to mound:::. VODICKOVA E reached on a fielder's choice, advanced to second on the throw, 2 RBI; REGNEROVA M scored; VYBORNA A scored. KERSCHER N to c for NEUMANN K. KOPICOVA N grounded out to 2b; VODICKOVA E advanced to third. FURKOVA J grounded out to 2b, RBI; VODICKOVA E scored. WALTEROVA A singled to left field. SIMUNKOVA An pinch ran for WALTEROVA A. SIMUNKOVA An stole second. VACKOVA K singled to left field, RBI; SIMUNKOVA An scored. VACKOVA K stole second. KUBICOVA T grounded out to p; VACKOVA K advanced to third on a wild pitch. 4 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

GERMANY 3rd - REGNEROVA M to 3b. DAVIDOVA M to 1b for FURKOVA J. SIMUNKOVA An to rf. STEFFEN C struck out swinging. THEISSEN A grounded out to 3b, bunt. KERSCHER N struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CZECH REPUBLIC 4th - STEFFEN C to 3b. THEISSEN A to rf. MACKENZIE C to ss. ULLMANN L to 1b for DICKMEISS J. MUCKE A to lf for WEIL J. HOFMANN L to p for BROCKMEYER L. KLIMPLOVA V grounded out to 3b, bunt. VYBORNA A popped up to ss. REGNEROVA M grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GERMANY 4th - SAVIOLA B to 2b for KLIMPLOVA V. STANKOVA M to p for MALA K. BROSCH F hit by pitch. MACKENZIE C fouled out to rf. DUNFORD M struck out swinging. ULLMANN L struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

CZECH REPUBLIC 5th - VAGNEROVA P to cf for KOPICOVA N. VODICKOVA E flied out to cf. VAGNEROVA P singled to pitcher, bunt. DAVIDOVA M grounded out to 2b; VAGNEROVA P advanced to second. SIMUNKOVA An singled to catcher, bunt, advanced to second on a throwing error by c, advanced to third on the error; VAGNEROVA P advanced to third on the error, scored on the error, unearned. SIMUNKOVA An scored on the error, unearned. VACKOVA K grounded out to 3b. 2 runs, 2 hits, 1 error, 0 LOB.

GERMANY 5th - REGNEROVA M to dp. VODICKOVA E to 3b. SALOMON L struck out swinging. MUCKE A walked. STEFFEN C grounded out to p; MUCKE A advanced to second. THEISSEN A lined out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


CZECH REPUBLIC 9, GERMANY 0 (Aug 02, 2016 at Gava)
----------------------------------------------------------------------
CZECH REPUBLIC...... 304 02 -  9  9  0      (3-0)
GERMANY............. 000 00 -  0  0  1      (1-2)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: CZECH REPUBLIC - MALA Kristyna; STANKOVA Michaela(4) and KUBICOVA Tereza. GERMANY -
CALDWELL India; DICKMEISS Julia(3); HOFMANN Louisa(4) and NEUMANN Klara; KERSCHER Nina.
Win-MALA Kristyna(1-0)  Loss-CALDWELL India(1-1)  T-1:50  A-50
Weather: Clear
Game notes:
SCORERS: RODRIGUEZ Rene AGUEDA Juan Carlos
DATA ENTRY: SANTOS Susana
TC: BATTIGELLI Anna
ESF