Box Score

BELGIUM vs ITALIA (Aug 02, 2016)

 
Composite Box Score
 

European Championship Junior Women
BELGIUM at ITALIA - Composite Box Score
Aug 02, 2016 at Sant Boi d llobregat (Municipal d softball)

BELGIUM   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
GELDOF K cf 
VAN RAEMDONC 2b/dp 
DE VREE F rf/1b 
JANSSENS C 3b 
BOERMANS L ss 
BALHALOUMI M lf 
VAN NUFFEL T c 
ROEF L p/rf 
ROEF R p 
STREUX K dp/2b 
VOORHELST B 1b/ph 
WOUTERS J p 
Totals   18  16 

ITALIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
VIGNA L cf 
SOLDI S 1b 
SHELDON M c 
MIGLIORINI G 3b 
COSTA I pr 
OLIVETI L rf 
BASSI C 2b 
PRINCIC E lf 
CECCHIN S ss 
BIGATTON L p 
Totals   29  11  18  11 

BELGIUM   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ROEF Lauren L,0-1  2.2  14  15 
WOUTERS Jana   1.1  11 
ROEF Rubin   1.1 
 
ITALIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BIGATTON Laura W,1-0  6.0  18  22 

Umpires - HP: HARCARIK Martin 1B: HARKOV Anderson 3B: MARKOVIC Sara
Start: 18:00 Time: 2:00 Attendance: 100
Weather: Sunny Game notes: SCORER: SEVILLA Javier, SERRANO Victor DATA ENTRY: GUTIERREZ Rocio TC: CHOWJKA Conny

 
Play-by-Play
 

European Championship Junior Women
BELGIUM at ITALIA
Aug 02, 2016 at Sant Boi d llobregat (Municipal d softball)

BELGIUM starters: 35/cf GELDOF K; 7/2b VAN RAEMDONC; 13/rf DE VREE F; 18/3b JANSSENS C; 21/ss BOERMANS L; 19/lf BALHALOUMI M; 12/c VAN NUFFEL T; 10/p ROEF L; 9/dp STREUX K; 25/1b VOORHELST B;

ITALIA starters: 8/cf VIGNA L; 7/1b SOLDI S; 25/c SHELDON M; 28/3b MIGLIORINI G; 15/rf OLIVETI L; 6/2b BASSI C; 11/lf PRINCIC E; 21/ss CECCHIN S; 9/p BIGATTON L;

BELGIUM 1st - VAN RAEMDONC to dp. STREUX K to 2b. GELDOF K grounded out to ss. VAN RAEMDONC struck out looking. DE VREE F lined out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ITALIA 1st - VIGNA L singled to left field. VIGNA L stole second. SOLDI S flied out to cf; VIGNA L advanced to third. SHELDON M flied out to rf. MIGLIORINI G singled through the left side, RBI; VIGNA L scored. OLIVETI L flied out to cf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

BELGIUM 2nd - JANSSENS C walked. BOERMANS L flied out to ss. JANSSENS C out at second c to ss, caught stealing. BALHALOUMI M grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ITALIA 2nd - BASSI C walked. PRINCIC E reached on a fielder's choice; BASSI C out at second 2b to ss. CECCHIN S singled to shortstop; PRINCIC E advanced to second. BIGATTON L struck out swinging. VIGNA L singled to third base, bunt; CECCHIN S advanced to second; PRINCIC E advanced to third. SOLDI S flied out to cf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

BELGIUM 3rd - VAN NUFFEL T hit by pitch. ROEF L reached on a fielding error by 3b, SAC, bunt; VAN NUFFEL T advanced to second. STREUX K out at first p to 2b, SAC, bunt; ROEF L advanced to second; VAN NUFFEL T advanced to third. GELDOF K flied out to 2b. VAN RAEMDONC struck out looking. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

ITALIA 3rd - SHELDON M reached on an error by ss. MIGLIORINI G flied out to cf. SHELDON M stole second. OLIVETI L reached on a dropped fly by rf, advanced to second on a throwing error by rf; SHELDON M advanced to third, scored on the error, unearned. ::: OLIVETI LUNA OUT BY LEFT EARLY:::. OLIVETI L runner left early, out at second ss unassisted. BASSI C tripled to left field. DE VREE F to 1b. ROEF L to rf. WOUTERS J to p for VOORHELST B. PRINCIC E tripled down the rf line, RBI; BASSI C scored, unearned. CECCHIN S grounded out to p. 2 runs, 2 hits, 3 errors, 1 LOB.

BELGIUM 4th - DE VREE F grounded out to 3b. JANSSENS C grounded out to 2b. BOERMANS L singled to second base. BALHALOUMI M grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ITALIA 4th - BIGATTON L singled to pitcher, bunt. ::: VIGNA Laura OUT BY RULE STEP 1ST BASE :::. VIGNA L grounded out to 1b unassisted; BIGATTON L advanced to second. SOLDI S homered down the rf line, inside the park, 2 RBI; BIGATTON L scored. SHELDON M walked. MIGLIORINI G singled down the lf line, advanced to second on the throw; SHELDON M advanced to third. COSTA I pinch ran for MIGLIORINI G. OLIVETI L intentionally walked. COACHING VISIT TO MOUND. BASSI C reached on an error by 3b, RBI; OLIVETI L advanced to second; COSTA I advanced to third; SHELDON M scored. PRINCIC E reached on a fielder's choice; BASSI C advanced to second; OLIVETI L advanced to third; COSTA I out at home 3b to c. CECCHIN S flied out to rf. 3 runs, 3 hits, 1 error, 3 LOB.

BELGIUM 5th - MIGLIORINI G to 3b for COSTA I. VAN NUFFEL T struck out swinging, out at first c to 1b. ROEF L singled to left field. VOORHELST B pinch hit for STREUX K. VOORHELST B reached on a fielder's choice; ROEF L out at second p to ss. STREUX K pinch ran for VOORHELST B. GELDOF K flied out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ITALIA 5th - STREUX K to 2b. DE VREE F to rf. ROEF R to p for ROEF L. VOORHELST B to 1b for WOUTERS J. BIGATTON L grounded out to ss. VIGNA L flied out to lf. SOLDI S struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BELGIUM 6th - VAN RAEMDONC grounded out to ss. DE VREE F grounded out to ss. JANSSENS C flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ITALIA 6th - SHELDON M doubled down the rf line. MIGLIORINI G intentionally walked. OLIVETI L grounded out to 2b; MIGLIORINI G advanced to second; SHELDON M advanced to third. BASSI C intentionally walked. COACHING VISIT TO MOUND. PRINCIC E singled to center field, RBI; BASSI C advanced to second; MIGLIORINI G advanced to third; SHELDON M scored. 1 run, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

 
Line score
 


ITALIA 7, BELGIUM 0 (Aug 02, 2016 at Sant Boi d llobregat)
----------------------------------------------------------------------
BELGIUM............. 000 000  -  0  2  4      (1-2)
ITALIA.............. 102 301  -  7 11  1      (3-0)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: BELGIUM - ROEF Lauren; WOUTERS Jana(3); ROEF Rubin(5) and VAN NUFFEL Tina. ITALIA -
BIGATTON Laura and SHELDON Melany.
Win-BIGATTON Laura(1-0)  Loss-ROEF Lauren(0-1)  T-2:00  A-100
HR ITA - SOLDI Susanna.
Weather: Sunny
Game notes:
SCORER: SEVILLA Javier, SERRANO Victor
DATA ENTRY: GUTIERREZ Rocio
TC: CHOWJKA Conny
Box Score