Box Score

CZECH REPUBLIC vs DENMARK (Aug 02, 2016)

 
Composite Box Score
 

European Championship Junior Women
CZECH REPUBLIC at DENMARK - Composite Box Score
Aug 02, 2016 at Gava (Can Torello)

CZECH REPUBLIC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
KOPICOVA N cf/dp 
NOVOTNA T ss 
VODICKOVA E 3b 
VACKOVA K c 
KUBICOVA T c 
WALTEROVA A dp/lf 
SAVIOLA B 2b 
DAVIDOVA M 1b 
VAGNEROVA P lf/cf 
SIMUNKOVA An rf 
STANKOVA M p 
FURKOVA J p 
Totals   36  27  19  21 

DENMARK   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CRAIG E c/ss 
HVILLUM M 3b/c 
HINZE S p/3b 
GABRIEL E ss 
KLINTO B 1b/dp 
JENSEN M 2b 
NIELSEN C rf 
NIELSEN E rf 
CHRISTIANSEN ss/1b 
VERBES J dp/p 
BAGGER L 3b 
ELHOLM C lf/dp 
MOHR M cf 
Totals  

CZECH REPUBLIC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go  np 
STANKOVA Michaela W,1-0  2.0  33 
FURKOVA Jana   1.0  11 
 
DENMARK   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go  np 
HINZE Sara L,0-2  1.1  12  13  45 
VERBES Julie   1.2  10  15  20  23  70 
CRAIG Evie   0.0  16 

Umpires - HP: TOLEN Albert 1B: DOILEN Sara 3B: ESTEVEZ Jesus
Start: 10:00 Time: 1:40 Attendance: 30
Weather: Sunny Game notes: SCORER: AGUEDA Juan Carlos ESTOQUERA Marina DATA ENTRY: SANTOS Susana TC: CHWOJKA Conny
CRAIG E faced 6 batters in the 3rd.

 
Play-by-Play
 

European Championship Junior Women
CZECH REPUBLIC at DENMARK
Aug 02, 2016 at Gava (Can Torello)

CZECH REPUBLIC starters: 16/cf KOPICOVA N; 36/ss NOVOTNA T; 25/3b VODICKOVA E; 4/c VACKOVA K; 2/dp WALTEROVA A; 26/2b SAVIOLA B; 8/1b DAVIDOVA M; 7/lf VAGNEROVA P; 27/rf SIMUNKOVA An; 11/p STANKOVA M;

DENMARK starters: 6/c CRAIG E; 17/3b HVILLUM M; 11/p HINZE S; 20/1b KLINTO B; 30/2b JENSEN M; 8/rf NIELSEN C; 9/ss CHRISTIANSEN; 23/dp VERBES J; 15/lf ELHOLM C; 28/cf MOHR M;

CZECH REPUBLIC 1st - KOPICOVA N singled up the middle (2-2 KBSB). NOVOTNA T singled to pitcher, bunt (1-0 B); KOPICOVA N advanced to third. NOVOTNA T stole second. VODICKOVA E grounded out to p, RBI (1-0 B); NOVOTNA T advanced to third; KOPICOVA N scored. VACKOVA K grounded out to 2b, RBI (1-2 BKFF); NOVOTNA T scored. WALTEROVA A walked (3-0 BBBB). SAVIOLA B singled through the left side (0-2 KS); WALTEROVA A advanced to second. :::Coaching visit to mound:::. CRAIG E to ss. HVILLUM M to c. HINZE S to 3b. KLINTO B to dp. CHRISTIANSEN to 1b. VERBES J to p. DAVIDOVA M reached on a dropped fly by lf, advanced to second on the error (2-1 BKB); SAVIOLA B scored on the error, unearned; WALTEROVA A scored on the error, unearned. DAVIDOVA M advanced to third on a wild pitch. VAGNEROVA P singled to shortstop, advanced to second on a throwing error by ss, RBI (2-2 KFBB); DAVIDOVA M scored, unearned. SIMUNKOVA An lined out to 3b (0-0). 5 runs, 4 hits, 2 errors, 1 LOB.

DENMARK 1st - KUBICOVA T to c for VACKOVA K. CRAIG E flied out to cf (3-2 KFBBB). HVILLUM M grounded out to p (0-0). HINZE S struck out swinging (1-2 SSBS). 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CZECH REPUBLIC 2nd - KOPICOVA N singled to left field (0-1 K). KOPICOVA N stole second. KOPICOVA N stole third. NOVOTNA T doubled to shortstop, RBI (2-2 BFBS); KOPICOVA N scored. :::Coaching visit to mound:::. NOVOTNA T advanced to third on a wild pitch. VODICKOVA E homered down the lf line, inside the park, 2 RBI (2-1 FBB); NOVOTNA T scored. CRAIG E to 3b. GABRIEL E to ss for HINZE S. KUBICOVA T singled through the left side (0-0). KUBICOVA T stole second. WALTEROVA A reached on a fielding error by 2b (1-0 B); KUBICOVA T advanced to third, scored on the error. WALTEROVA A stole second. SAVIOLA B walked (3-1 FBBBB). SAVIOLA B advanced to second on a wild pitch; WALTEROVA A advanced to third on a wild pitch. DAVIDOVA M singled up the middle, 2 RBI (3-0 BBB); SAVIOLA B scored; WALTEROVA A scored, unearned. VAGNEROVA P flied out to ss (1-1 KB). SIMUNKOVA An reached on an error by ss (3-0 BBB); DAVIDOVA M advanced to second on a throwing error by ss, advanced to third on the error. KOPICOVA N reached on a fielder's choice, RBI (0-1 K); SIMUNKOVA An out at second ss to 2b; DAVIDOVA M scored, unearned. NOVOTNA T doubled to left field, RBI (1-1 FB); KOPICOVA N scored, unearned. KLINTO B to 1b. CHRISTIANSEN to lf. ELHOLM C to dp. VODICKOVA E singled to left field (3-1 BBBF); NOVOTNA T advanced to third. KUBICOVA T walked (3-0 BBBB); VODICKOVA E advanced to second; NOVOTNA T scored on a wild pitch, unearned. 36 Temporary runner (CZE). WALTEROVA A reached on a fielder's choice (0-2 SKF); KUBICOVA T out at second 2b to ss. 9 runs, 7 hits, 3 errors, 2 LOB.

DENMARK 2nd - KLINTO B struck out swinging (1-2 KBSS). JENSEN M walked (3-2 SBBSBB). NIELSEN C walked (3-0 BBBB); JENSEN M advanced to second. CHRISTIANSEN struck out swinging (0-2 KSS). NIELSEN C advanced to second on an illegal pitch; JENSEN M advanced to third on an illegal pitch. VERBES J struck out looking (2-2 BKKBK). 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

CZECH REPUBLIC 3rd - NIELSEN E to rf for NIELSEN C. SAVIOLA B singled to right field (2-0 BB). DAVIDOVA M singled to center field (0-0); SAVIOLA B advanced to second. VAGNEROVA P reached on a fielder's choice (0-0); DAVIDOVA M advanced to second; SAVIOLA B out at third 3b unassisted. SIMUNKOVA An walked (3-1 BBBFB); VAGNEROVA P advanced to second; DAVIDOVA M advanced to third. KOPICOVA N reached on a fielder's choice, RBI (1-0 B); SIMUNKOVA An advanced to second; VAGNEROVA P advanced to third; DAVIDOVA M scored. NOVOTNA T reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error, RBI (0-0); KOPICOVA N advanced to second, advanced to third on the error; SIMUNKOVA An advanced to third, scored on the error; VAGNEROVA P scored. CRAIG E to p. BAGGER L to 3b for VERBES J. VODICKOVA E walked (3-1 BFBBB). VACKOVA K to c for KUBICOVA T. VACKOVA K singled through the left side, RBI (0-0); VODICKOVA E advanced to second; NOVOTNA T advanced to third; KOPICOVA N scored. WALTEROVA A reached on a fielding error by ss, RBI (0-0); VACKOVA K advanced to second; VODICKOVA E advanced to third; NOVOTNA T scored, unearned. SAVIOLA B singled through the right side, 2 RBI (0-0); WALTEROVA A advanced to third; VACKOVA K scored, team unearned; VODICKOVA E scored on the throw, team unearned. DAVIDOVA M singled to third base, RBI (2-0 BB); SAVIOLA B advanced to second; WALTEROVA A scored, unearned. VAGNEROVA P walked (3-1 KBBBB); DAVIDOVA M advanced to second; SAVIOLA B advanced to third. CRAIG E to c. HVILLUM M to ss. HINZE S to p for GABRIEL E. SIMUNKOVA An reached on a fielder's choice, RBI (3-1 BSBB); VAGNEROVA P out at second ss unassisted; DAVIDOVA M advanced to third; SAVIOLA B scored, unearned. KOPICOVA N singled through the left side, RBI (1-2 KFB); SIMUNKOVA An advanced to second; DAVIDOVA M scored, unearned. NOVOTNA T singled to pitcher (0-1 F); KOPICOVA N advanced to second; SIMUNKOVA An advanced to third. VODICKOVA E reached on a fielding error by 2b (0-0); NOVOTNA T advanced to second on the error; KOPICOVA N advanced to third on the error; SIMUNKOVA An scored on the error, unearned. VACKOVA K singled to left field, 2 RBI (2-2 BFSBF); VODICKOVA E advanced to second; NOVOTNA T scored, unearned; KOPICOVA N scored, unearned. WALTEROVA A reached on a fielding error by ss (1-0 B); VACKOVA K advanced to second on the error; VODICKOVA E advanced to third on the error. :::Coaching visit to mound:::. SAVIOLA B grounded out to ss (1-2 FBS). 13 runs, 8 hits, 4 errors, 3 LOB.

DENMARK 3rd - KOPICOVA N to dp. WALTEROVA A to lf. VAGNEROVA P to cf. FURKOVA J to p for STANKOVA M. ELHOLM C struck out looking (3-2 BSBKBK). CRAIG E grounded out to 2b (0-0). HVILLUM M grounded out to 1b unassisted (1-2 KSB). 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


CZECH REPUBLIC 27, DENMARK 0 (Aug 02, 2016 at Gava)
----------------------------------------------------------------------
CZECH REPUBLIC...... 59(13)  - 27 19  0      (2-0)
DENMARK............. 000     -  0  0  9      (0-2)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: CZECH REPUBLIC - STANKOVA Michaela; FURKOVA Jana(3) and VACKOVA Katerina;
KUBICOVA Tereza. DENMARK - HINZE Sara; VERBES Julie(2); CRAIG Evie(4) and CRAIG Evie;
HVILLUM Mathilde.
Win-STANKOVA Michaela(1-0)  Loss-HINZE Sara(0-2)  T-1:40  A-30
HR CZE - VODICKOVA Ema.
Weather: Sunny
Game notes:
SCORER: AGUEDA Juan Carlos ESTOQUERA Marina
DATA ENTRY: SANTOS Susana
TC: CHWOJKA Conny

CRAIG E faced 6 batters in the 3rd.
ESF