Box Score

LITHUANIA vs GREAT BRITAIN (Aug 01, 2016)

 
Composite Box Score
 

European Championship Junior Women
LITHUANIA at GREAT BRITAIN - Composite Box Score
Aug 01, 2016 at GAVA (CAN TORELLO)

LITHUANIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
VAISNORAITE 3b 
KARENAUSKAIT 2b/p 
PASKOCIMAITE ss 
NEVERAUSKAIT p/2b 
VENSLOVAITE c 
KARSOKAITE I 1b 
ALEKSANDRA G 1b/c 
STEPONAITE U cf 
RIMKEVICIUTE cf 
KAZULYTE M rf 
ALEKNAITE E lf 
Totals  

GREAT BRITAIN   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BURGE H cf 
SNOW A rf 
ROBISON C ph/rf 
CORRICK G p/dp 
PARNO M 1b 
HUTCHINSON A 3b 
CASAL M ph 
D AVILAR C ss 
LEE O c 
WATSON K dp/p 
MORITZ C lf 
HIRAI L ph/lf 
WIGINGTON S 2b/ph 
Totals   10  15  13 

LITHUANIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
NEVERAUSKAITE Nomeda L,0-1  0.2  10 
KARENAUSKAITE Guoda   1.1  15 
 
GREAT BRITAIN   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CORRICK Georgina   1.0 
WATSON Kyra W,1-0  2.0 

Umpires - HP: MARKOVIC S. 1B: ESTEVEZ J.C. 3B: SINGER C.
Start: 15:30 Time: 1:16 Attendance: 90
Weather: Sunny Game notes: Scorers: RODRIGUEZ R., SEVILLA J. DE: ESTOQUERA I. TC: BOTICELLI A.

 
Play-by-Play
 

European Championship Junior Women
LITHUANIA at GREAT BRITAIN
Aug 01, 2016 at GAVA (CAN TORELLO)

LITHUANIA starters: 12/3b VAISNORAITE; 13/2b KARENAUSKAIT; 14/ss PASKOCIMAITE; 15/p NEVERAUSKAIT; 29/c VENSLOVAITE; 11/1b ALEKSANDRA G; 16/cf STEPONAITE U; 3/rf KAZULYTE M; 26/lf ALEKNAITE E;

GREAT BRITAIN starters: 40/cf BURGE H; 24/rf SNOW A; 22/p CORRICK G; 23/1b PARNO M; 55/3b HUTCHINSON A; 21/ss D AVILAR C; 25/c LEE O; 48/dp WATSON K; 44/lf MORITZ C; 32/2b WIGINGTON S;

LITHUANIA 1st - VAISNORAITE struck out swinging. KARENAUSKAIT struck out swinging. PASKOCIMAITE struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GREAT BRITAIN 1st - BURGE H walked. BURGE H advanced to second on a wild pitch. SNOW A walked. SNOW A advanced to second on an illegal pitch; BURGE H advanced to third on an illegal pitch. CORRICK G popped up to 2b. SNOW A advanced to third on a wild pitch; BURGE H scored. SNOW A scored on an illegal pitch. PARNO M walked. HUTCHINSON A flied out to cf. PARNO M advanced to second on a wild pitch. PARNO M advanced to third on a wild pitch. D AVILAR C walked. LEE O walked, advanced to second on the throw; D AVILAR C advanced to second on a wild pitch, advanced to third; PARNO M scored. WATSON K walked. MORITZ C walked, RBI; WATSON K advanced to second; LEE O advanced to third; D AVILAR C scored. BURGE H walked, RBI; MORITZ C advanced to second; WATSON K advanced to third; LEE O scored. KARENAUSKAIT to p. NEVERAUSKAIT to 2b. SNOW A walked, RBI; BURGE H advanced to second; MORITZ C advanced to third; WATSON K scored. CORRICK G walked, RBI; SNOW A advanced to second; BURGE H advanced to third; MORITZ C scored. CORRICK G advanced to second on a wild pitch; SNOW A advanced to third; BURGE H scored. PARNO M singled to left field, advanced to second on an error by lf, advanced to third, 2 RBI; CORRICK G scored; SNOW A scored. HUTCHINSON A tripled to left field, RBI; PARNO M scored. D AVILAR C walked. LEE O reached on a dropped fly by cf; D AVILAR C advanced to second on the error, advanced to third; HUTCHINSON A scored on the error, unearned. WIGINGTON S pinch hit for WATSON K. / for WIGINGTON S. LEE O stole second. WIGINGTON S hit by pitch. HIRAI L pinch hit for MORITZ C. HIRAI L walked, RBI; WIGINGTON S advanced to second; LEE O advanced to third; D AVILAR C scored, unearned. BURGE H walked, RBI; HIRAI L advanced to second; WIGINGTON S advanced to third; LEE O scored, unearned. ROBISON C pinch hit for SNOW A. ROBISON C lined out to 2b. 14 runs, 2 hits, 2 errors, 3 LOB.

LITHUANIA 2nd - ROBISON C to rf. CORRICK G to dp. WATSON K to p for WIGINGTON S. HIRAI L to lf. WIGINGTON S to dp. WIGINGTON S to 2b. NEVERAUSKAIT walked. VENSLOVAITE grounded out to 3b; NEVERAUSKAIT advanced to second. ALEKSANDRA G grounded out to ss. STEPONAITE U struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

GREAT BRITAIN 2nd - RIMKEVICIUTE to cf for STEPONAITE U. CORRICK G singled to shortstop. PARNO M singled to center field; CORRICK G advanced to second. CASAL M pinch hit for HUTCHINSON A. CASAL M lined out to 2b. D AVILAR C grounded out to p, SAC; PARNO M advanced to second; CORRICK G advanced to third. PARNO M advanced to third on a passed ball; CORRICK G scored, unearned. KARSOKAITE I to 1b for VENSLOVAITE. ALEKSANDRA G to c. LEE O popped up to 1b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

LITHUANIA 3rd - HUTCHINSON A to 3b for CASAL M. KAZULYTE M struck out looking. ALEKNAITE E popped up to ss. VAISNORAITE lined out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


GREAT BRITAIN 15, LITHUANIA 0 (Aug 01, 2016 at GAVA)
----------------------------------------------------------------------
LITHUANIA........... 0   00  -  0  0  2      (1-1)
GREAT BRITAIN....... (14)1X  - 15  4  0      (1-0)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: LITHUANIA - NEVERAUSKAITE Nomeda; KARENAUSKAITE Guoda(1) and VENSLOVAITE Gabija;
ALEKSANDRAVICIUTE G. GREAT BRITAIN - CORRICK Georgina; WATSON Kyra(2) and LEE Olivia.
Win-WATSON Kyra(1-0)  Loss-NEVERAUSKAITE Nomeda(0-1)  T-1:16  A-90
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers: RODRIGUEZ R., SEVILLA J.
DE: ESTOQUERA I.
TC: BOTICELLI A.
Box Score