Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ITALY 2 vs Moskovia (Aug 13, 2016)

 
Composite Box Score
 

European M.Romeo Youth Trophy - 2016
ITALY 2 3 (5-2), Moskovia 2 (4-3) - Composite Box Score
Aug 13, 2016 at Collecchio (Comunale)

ITALY 2   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
RAMPOLDI dp/p 
PIGLIACELLI pr 
BRUNO ss 
DESII cf/dp 
RAVIOLA c/ss 
GIACOMETTI 1b 
SCAZZOSI pr 
DERI 2b 
BRUZZESI 3b 
DUSI ph/3b 
RUFFO lf 
BIANCO lf 
FAZIO cf/c 
TASSOTTI rf 
DI LAURO p 
MORETTI p 
Totals   16  10  15 

Moskovia   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
KORSHAKOVA 3b 
MAVILLA A ss 
BULYCHEVA p/1b 
FATTORI c  10 
STOLBUNETS 2b 
BOZIEVA pr 
LOMLEVA 1b/p 
MAVILLA F rf/p 
KOSHELEVA dp 
KLIMENTYEVA lf 
IRVIN cf 
Totals   24  15 

ITALY 2   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DI LAURO Chiara   0.1 
RAMPOLDI Linda W  3.2  14  14 
MORETTI Lucrezia S  1.0 
 
Moskovia   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BULYCHEVA Evelina   1.0 
LOMLEVA Anastasia   1.0 
MAVILLA Francesca L  3.0  12  17 

Umpires - HP: CAMPA Giuseppe 1B: PUCCIO Aurora
Start: 14:03 Time: 2:00 Attendance: 110
Weather: sunny
BULYCHEVA faced 3 batters in the 2nd.

 
Play-by-Play
 

European M.Romeo Youth Trophy - 2016
ITALY 2 3 (5-2), Moskovia 2 (4-3)
Aug 13, 2016 at Collecchio (Comunale)

ITALY 2 starters: 20/dp RAMPOLDI; 2/ss BRUNO; 21/c RAVIOLA; 15/1b GIACOMETTI; 10/2b DERI; 22/3b BRUZZESI; 6/lf RUFFO; 9/cf FAZIO; 24/rf TASSOTTI; 3/p DI LAURO;

Moskovia starters: 6/3b KORSHAKOVA; 12/ss MAVILLA A; 10/p BULYCHEVA; 9/c FATTORI; 2/2b STOLBUNETS; 5/1b LOMLEVA; 7/rf MAVILLA F; 8/dp KOSHELEVA; 11/lf KLIMENTYEVA; 1/cf IRVIN;

ITALY 2 1st - KOSHELEVA to dp. KLIMENTYEVA to lf. RAMPOLDI grounded out to 3b. BRUNO walked. RAVIOLA out at first p to 2b, SAC; BRUNO advanced to second. GIACOMETTI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Moskovia 1st - KORSHAKOVA singled up the middle. MAVILLA A singled up the middle; KORSHAKOVA advanced to second. BULYCHEVA singled to pitcher; MAVILLA A advanced to second; KORSHAKOVA advanced to third. FATTORI reached on a fielder's choice to catcher, RBI; BULYCHEVA advanced to second; MAVILLA A advanced to third; KORSHAKOVA scored. STOLBUNETS infield fly to 3b. LOMLEVA reached on a fielder's choice; FATTORI advanced to second; BULYCHEVA advanced to third; MAVILLA A scored on a throwing error by p, unearned. RAMPOLDI to p. / for DI LAURO. MAVILLA F reached on a fielder's choice; LOMLEVA advanced to second; FATTORI advanced to third; BULYCHEVA out at home p to c. KOSHELEVA grounded out to p. 2 runs, 3 hits, 1 error, 3 LOB.

ITALY 2 2nd - DERI walked. BRUZZESI walked; DERI advanced to second. BRUZZESI Out by Rule - Runner interference -. Defensive conference. RUFFO walked; BRUZZESI advanced to second; DERI advanced to third. BULYCHEVA to 1b. LOMLEVA to p. FAZIO walked, RBI; RUFFO advanced to second; BRUZZESI advanced to third; DERI scored. TASSOTTI struck out swinging. RAMPOLDI lined into double play ss unassisted; FAZIO advanced to second; RUFFO advanced to third; BRUZZESI out on the play. 1 run, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

Moskovia 2nd - KLIMENTYEVA grounded out to 2b. KORSHAKOVA reached on a fielding error by ss. MAVILLA A singled to pitcher, bunt; KORSHAKOVA advanced to second. BULYCHEVA struck out swinging; MAVILLA A stole second; KORSHAKOVA stole third. FATTORI struck out looking. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

ITALY 2 3rd - LOMLEVA to rf. MAVILLA F to p. BRUNO struck out swinging. RAVIOLA tripled to left field. GIACOMETTI struck out looking. DERI reached on a fielder's choice to catcher, bunt, RBI; RAVIOLA scored. DUSI pinch hit for BRUZZESI. DUSI walked; DERI advanced to second. RUFFO struck out swinging. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Moskovia 3rd - DUSI to 3b. STOLBUNETS singled to right center. BOZIEVA pinch ran for STOLBUNETS. BOZIEVA advanced to second on a wild pitch. LOMLEVA flied out to 3b. Defensive conference. MAVILLA F grounded out to 3b; BOZIEVA advanced to third. KOSHELEVA grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ITALY 2 4th - STOLBUNETS to 2b for BOZIEVA. FAZIO struck out looking. TASSOTTI struck out swinging. RAMPOLDI walked. RAMPOLDI stole second. PIGLIACELLI pinch ran for RAMPOLDI. BRUNO walked. BRUNO stole second; PIGLIACELLI stole third. :::BRUNO out by rule - Runner interference. RAVIOLA singled to shortstop; BRUNO out at second ss unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Moskovia 4th - RAMPOLDI to p for PIGLIACELLI. DESII to cf for BRUNO. RAVIOLA to ss. BIANCO to lf for RUFFO. FAZIO to c. KLIMENTYEVA grounded out to 3b. KORSHAKOVA grounded out to ss. MAVILLA A grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ITALY 2 5th - GIACOMETTI singled through the right side. DERI fouled out to c. GIACOMETTI advanced to second on a wild pitch. DUSI walked. Defensive conference. BIANCO struck out swinging. DUSI stole second; GIACOMETTI stole third. SCAZZOSI pinch ran for GIACOMETTI. FAZIO walked. FAZIO advanced to second on a wild pitch; DUSI advanced to third on a wild pitch; SCAZZOSI scored on a wild pitch. TASSOTTI struck out swinging. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Moskovia 5th - RAMPOLDI to 1b. DESII to dp. MORETTI to p. DESII to cf. BULYCHEVA struck out swinging. FATTORI grounded out to ss. STOLBUNETS doubled to left center. RUFFO to lf for BIANCO. LOMLEVA flied out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


ITALY 2 3, Moskovia 2 (Aug 13, 2016 at Collecchio)
----------------------------------------------------------------------
ITALY 2............. 011 01 -  3  3  2      (5-2)
Moskovia............ 200 00 -  2  6  0      (4-3)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: ITALY 2 - DI LAURO Chiara; RAMPOLDI Linda(1); MORETTI Lucrezia(5) and RAVIOLA Elisa;
FAZIO Camilla. Moskovia - BULYCHEVA Evelina; LOMLEVA Anastasia(2); MAVILLA Francesca(3) and
FATTORI Sara.
Win-RAMPOLDI Linda  Save-MORETTI Lucrezia  Loss-MAVILLA Francesca  T-2:00  A-110
Weather: sunny

BULYCHEVA faced 3 batters in the 2nd.
Comitato Nazionale Classificatori