Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

Joudrs Orange vs Joudrs Navy (Aug 12, 2016)

 
Composite Box Score
 

European M.Romeo Youth Trophy - 2016
Joudrs Navy 11, Joudrs Orange 8 - Composite Box Score
Aug 12, 2016 at Collecchio (Comunale 2)

Joudrs Orange   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MOLENTOVA rf 
ZIMOVA cf 
JANACKOVA ss 
SOBOTKOVA c 
JASANSKA 1b 
KRUSINSKA 3b 
SEBESTOVA 2b/p 
FEIXOVA p/2b 
CHYTRA lf 
KATZOVA ph/lf 
Totals   16  12  10 

Joudrs Navy   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CHALOUPKOVA 2b/1b 
VLCROVA 3b/p 
TRUNCOVA ss 
BOUCKOVA 1b/c 
HORACKOVA c/2b 
DOMESOVA p/3b 
HAINCOVA lf 
POLANSKA rf 
REUSOVA cf 
Totals   15  11  10  10  13 

Joudrs Orange   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
FEIXOVA Adela   2.0  17 
SEBESTOVA Martina L  1.1  10 
 
Joudrs Navy   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DOMESOVA Karolina   2.1  17 
VLCROVA Marketa W  2.0  13 

Umpires - HP: ROASIO Enrico 1B: FRANCESCHI Massimo
Start: 17:15 Time: 1:46 Attendance: 30
Weather: Sunny Game notes: Scorers - BOSCHI Fabrizio, MANCA Anita
FEIXOVA faced 5 batters in the 3rd.

 
Play-by-Play
 

European M.Romeo Youth Trophy - 2016
Joudrs Navy 11, Joudrs Orange 8
Aug 12, 2016 at Collecchio (Comunale 2)

Joudrs Orange starters: 31/rf MOLENTOVA; 29/cf ZIMOVA; 28/ss JANACKOVA; 20/c SOBOTKOVA; 34/1b JASANSKA; 15/3b KRUSINSKA; 21/2b SEBESTOVA; 6/p FEIXOVA; 26/lf CHYTRA;

Joudrs Navy starters: 23/2b CHALOUPKOVA; 19/3b VLCROVA; 40/ss TRUNCOVA; 39/1b BOUCKOVA; 17/c HORACKOVA; 24/p DOMESOVA; 7/lf HAINCOVA; 30/rf POLANSKA; 8/cf REUSOVA;

Joudrs Orange 1st - MOLENTOVA struck out swinging, reached first on a wild pitch. ZIMOVA walked; MOLENTOVA advanced to second. JANACKOVA doubled to right field, RBI; ZIMOVA advanced to third; MOLENTOVA scored. JANACKOVA advanced to third on a wild pitch; ZIMOVA scored on a wild pitch. SOBOTKOVA walked. JASANSKA hit by pitch; SOBOTKOVA advanced to second. JASANSKA advanced to second on a wild pitch; SOBOTKOVA advanced to third on a wild pitch; JANACKOVA scored on a wild pitch. JASANSKA advanced to third on a fielder's choice; SOBOTKOVA out at home c to p. KRUSINSKA walked. KRUSINSKA advanced to third on a wild pitch; JASANSKA scored on a wild pitch. KRUSINSKA scored on a wild pitch. Outs are set to 3. 5 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Joudrs Navy 1st - CHALOUPKOVA walked. CHALOUPKOVA stole second. VLCROVA walked. TRUNCOVA singled up the middle, RBI; VLCROVA advanced to second; CHALOUPKOVA scored. BOUCKOVA struck out looking. HORACKOVA singled to right field, RBI; TRUNCOVA advanced to second; VLCROVA scored. HORACKOVA advanced to second on a wild pitch; TRUNCOVA advanced to third on a wild pitch. DOMESOVA struck out looking. HAINCOVA struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Joudrs Orange 2nd - SEBESTOVA grounded out to 2b. FEIXOVA walked. KATZOVA pinch hit for CHYTRA. KATZOVA struck out swinging. FEIXOVA stole second. MOLENTOVA singled through the left side; FEIXOVA advanced to third. MOLENTOVA stole second. ZIMOVA hit by pitch. ZIMOVA advanced to second on a wild pitch; MOLENTOVA advanced to third on a wild pitch; FEIXOVA scored on a wild pitch. JANACKOVA struck out looking. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Joudrs Navy 2nd - KATZOVA to lf. POLANSKA walked. POLANSKA stole second. REUSOVA struck out looking. CHALOUPKOVA struck out swinging. VLCROVA walked. TRUNCOVA grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

Joudrs Orange 3rd - CHALOUPKOVA to 1b. BOUCKOVA to c. HORACKOVA to 2b. SOBOTKOVA walked. JASANSKA walked; SOBOTKOVA advanced to second. KRUSINSKA struck out looking. SEBESTOVA flied out to 3b. FEIXOVA grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

Joudrs Navy 3rd - BOUCKOVA singled to pitcher. BOUCKOVA advanced to second on a wild pitch. BOUCKOVA advanced to third on a wild pitch. HORACKOVA walked, stole second. DOMESOVA walked. HAINCOVA hit by pitch, RBI; DOMESOVA advanced to second; HORACKOVA advanced to third; BOUCKOVA scored. POLANSKA walked, RBI; HAINCOVA advanced to second; DOMESOVA advanced to third; HORACKOVA scored. SEBESTOVA to p. FEIXOVA to 2b. REUSOVA struck out looking. CHALOUPKOVA singled to right field, advanced to second on the throw, 2 RBI; POLANSKA advanced to third; HAINCOVA scored; DOMESOVA scored. On the same play. CHALOUPKOVA out on double play rf to 2b to c to 3b; POLANSKA out on the play. 4 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

Joudrs Orange 4th - VLCROVA to p. DOMESOVA to 3b. KATZOVA singled to center field. MOLENTOVA walked; KATZOVA advanced to second. ZIMOVA flied out to ss. JANACKOVA struck out swinging. SOBOTKOVA walked; MOLENTOVA advanced to second; KATZOVA advanced to third. JASANSKA walked, RBI; SOBOTKOVA advanced to second; MOLENTOVA advanced to third; KATZOVA scored. KRUSINSKA walked, RBI; JASANSKA advanced to second; SOBOTKOVA advanced to third; MOLENTOVA scored. SEBESTOVA grounded out to ss. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

Joudrs Navy 4th - VLCROVA singled to second base. VLCROVA advanced to second on a wild pitch. TRUNCOVA reached on a fielder's choice, advanced to second on the throw; VLCROVA out at third ss to 3b. BOUCKOVA walked. HORACKOVA singled to pitcher; BOUCKOVA advanced to second; TRUNCOVA advanced to third. DOMESOVA singled through the right side, advanced to second on the throw, 2 RBI; HORACKOVA advanced to second, advanced to third on the throw; BOUCKOVA scored; TRUNCOVA scored. HAINCOVA hit by pitch. POLANSKA walked, RBI; HAINCOVA advanced to second; DOMESOVA advanced to third; HORACKOVA scored. REUSOVA walked, RBI; POLANSKA advanced to second; HAINCOVA advanced to third; DOMESOVA scored. SEBESTOVA to 2b. FEIXOVA to p. HAINCOVA scored on a wild pitch. Outs are set to 3. 5 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

Joudrs Orange 5th - FEIXOVA struck out swinging, out at first c to 1b. KATZOVA flied out to p. MOLENTOVA walked. ZIMOVA walked; MOLENTOVA advanced to second. ZIMOVA Out by rule - Hit by fair ball. JANACKOVA reached on a fielder's choice; ZIMOVA out at second 2b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


Joudrs Navy 11, Joudrs Orange 8 (Aug 12, 2016 at Collecchio)
----------------------------------------------------------------------
Joudrs Orange....... 510 20 -  8  3  0
Joudrs Navy......... 204 5X - 11  7  0
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Joudrs Orange - FEIXOVA Adela; SEBESTOVA Martina(3) and SOBOTKOVA Adela.
Joudrs Navy - DOMESOVA Karolina; VLCROVA Marketa(3) and HORACKOVA Kristyna; BOUCKOVA Stepanka.
Win-VLCROVA Marketa  Loss-SEBESTOVA Martina  T-1:46  A-30
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - BOSCHI Fabrizio, MANCA Anita

FEIXOVA faced 5 batters in the 3rd.
Comitato Nazionale Classificatori