Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

Princ Zagreb vs Moskovia (Aug 12, 2016)

 
Composite Box Score
 

European M.Romeo Youth Trophy - 2016
Moskovia 14, Princ Zagreb 2 - Composite Box Score
Aug 12, 2016 at Collecchio (Comunale)

Princ Zagreb   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
DESPOT 1b 
RATKOVIC ss/3b 
HRZENJAK p/ss 
STIPIC c 
MARTINKO c 
BRLIC cf/ph 
KLJUCARIC cf 
MASLAC 3b 
BERISIC p 
GRSKOVIC lf 
VIDOVIC D 2b 
KUTI dp 
HRMAN S rf 
Totals   11 

Moskovia   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
KORSHAKOVA 3b 
MAVILLA A 2b/ss 
STOLBUNETS c 
BULYCHEVA 1b 
LOMLEVA p/cf 
KLIMENTYEVA ss 
MYSHLEN ph/rf 
MAVILLA F dp 
IRVIN cf/2b 
KOSHELEVA lf/2b 
BOZIEVA rf/lf 
Totals   10  14  12  12 

Princ Zagreb   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
HRZENJAK Tihana L  0.2  10  12  17 
BERISIC Nina   1.0  10 
 
Moskovia   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LOMLEVA Anastasia W  3.0  10 
KOSHELEVA Ksenia   1.0 

Umpires - HP: Roasio Enrico 1B: Salgado Perez Raul
Start: 11:15 Time: 1:20 Attendance: 30
Weather: Sunny Game notes: Scorers: Loschi Carlo - Galbulli Antonio
HRZENJAK faced 8 batters in the 2nd.

 
Play-by-Play
 

European M.Romeo Youth Trophy - 2016
Moskovia 14, Princ Zagreb 2
Aug 12, 2016 at Collecchio (Comunale)

Princ Zagreb starters: 2/1b DESPOT; 15/ss RATKOVIC; 3/p HRZENJAK; 6/c STIPIC; 7/cf BRLIC; 16/3b MASLAC; 11/lf GRSKOVIC; 9/2b VIDOVIC D; 13/dp KUTI; 14/rf HRMAN S;

Moskovia starters: 6/3b KORSHAKOVA; 12/2b MAVILLA A; 2/c STOLBUNETS; 10/1b BULYCHEVA; 5/p LOMLEVA; 11/ss KLIMENTYEVA; 7/dp MAVILLA F; 1/cf IRVIN; 8/lf KOSHELEVA; 4/rf BOZIEVA;

Princ Zagreb 1st - DESPOT struck out looking. RATKOVIC singled to third base, advanced to second on a throwing error by 3b. RATKOVIC advanced to third on a passed ball. HRZENJAK struck out swinging. RATKOVIC out at home c to 3b to c, caught stealing. 0 runs, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

Moskovia 1st - KORSHAKOVA singled to left field. KORSHAKOVA stole second. KORSHAKOVA advanced to third on a wild pitch. MAVILLA A walked, advanced to second on a wild pitch; KORSHAKOVA scored on a wild pitch. STOLBUNETS grounded out to p; MAVILLA A advanced to third. BULYCHEVA lined out to ss. LOMLEVA hit by pitch. LOMLEVA advanced to second on a passed ball; MAVILLA A scored on a passed ball. LOMLEVA advanced to third on a wild pitch. KLIMENTYEVA walked. KLIMENTYEVA advanced to second on a wild pitch; LOMLEVA scored on a wild pitch. KLIMENTYEVA advanced to third on a wild pitch. MAVILLA F singled to second base, RBI; KLIMENTYEVA scored. IRVIN walked; MAVILLA F advanced to second. KOSHELEVA singled to shortstop; IRVIN advanced to second; MAVILLA F advanced to third. KLJUCARIC to cf for BRLIC. KOSHELEVA advanced to second on a wild pitch; IRVIN advanced to third on a wild pitch; MAVILLA F scored on a wild pitch. Outs are set to 3. 5 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

Princ Zagreb 2nd - STIPIC walked. STIPIC stole second. KLJUCARIC grounded out to 1b unassisted, SAC; STIPIC advanced to third. MASLAC out at first 1b to 2b, SAC, RBI; STIPIC scored. GRSKOVIC struck out swinging. 1 run, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Moskovia 2nd - KORSHAKOVA reached on a throwing error by 3b, advanced to second. KORSHAKOVA advanced to third on a wild pitch. KORSHAKOVA scored on a wild pitch, unearned. MAVILLA A walked. MAVILLA A advanced to second on a wild pitch. MAVILLA A advanced to third on a wild pitch. STOLBUNETS walked. STOLBUNETS stole second. STOLBUNETS advanced to third on a wild pitch; MAVILLA A scored on a wild pitch. BULYCHEVA walked. LOMLEVA hit by pitch; BULYCHEVA advanced to second. MYSHLEN pinch hit for KLIMENTYEVA. MYSHLEN walked, RBI; LOMLEVA advanced to second; BULYCHEVA advanced to third; STOLBUNETS scored. MYSHLEN advanced to second on a wild pitch; LOMLEVA advanced to third on a wild pitch; BULYCHEVA scored on a wild pitch. MAVILLA F hit by pitch. IRVIN singled up the middle, RBI; MAVILLA F advanced to second; MYSHLEN advanced to third; LOMLEVA scored. Outs are set to 3. 5 runs, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

Princ Zagreb 3rd - MAVILLA A to ss. MYSHLEN to rf. KOSHELEVA to 2b. BOZIEVA to lf. VIDOVIC D struck out swinging. KUTI struck out swinging. DESPOT struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Moskovia 3rd - RATKOVIC to 3b. HRZENJAK to ss. MARTINKO to c for STIPIC. BERISIC to p for MASLAC. KOSHELEVA flied out to 1b. KORSHAKOVA walked. KORSHAKOVA advanced to second on a wild pitch. MAVILLA A singled to pitcher, RBI; KORSHAKOVA scored. MAVILLA A stole second. MAVILLA A advanced to third on a passed ball. STOLBUNETS walked. STOLBUNETS advanced to second on a wild pitch; MAVILLA A scored on a wild pitch. BULYCHEVA hit by pitch. BULYCHEVA advanced to second on a wild pitch; STOLBUNETS advanced to third on a wild pitch. LOMLEVA flied out to lf, SF, RBI; BULYCHEVA advanced to third; STOLBUNETS scored. MYSHLEN walked. MAVILLA F walked; MYSHLEN advanced to second. IRVIN walked, RBI; MAVILLA F advanced to second; MYSHLEN advanced to third; BULYCHEVA scored. KOSHELEVA lined out to p. 4 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

Princ Zagreb 4th - LOMLEVA to cf. IRVIN to 2b. KOSHELEVA to p. RATKOVIC singled to left field, advanced to second on an error by lf. RATKOVIC advanced to third on a passed ball. HRZENJAK lined out to ss. RATKOVIC scored on a wild pitch, unearned. MARTINKO struck out swinging. BRLIC pinch hit for KLJUCARIC. BRLIC grounded out to p. 1 run, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

 
Line score
 


Moskovia 14, Princ Zagreb 2 (Aug 12, 2016 at Collecchio)
----------------------------------------------------------------------
Princ Zagreb........ 010 1 -  2  2  1
Moskovia............ 554 X - 14  5  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Princ Zagreb - HRZENJAK Tihana; BERISIC Nina(1) and STIPIC Leon; MARTINKO Borna.
Moskovia - LOMLEVA Anastasia; KOSHELEVA Ksenia(4) and STOLBUNETS Ekaterina.
Win-LOMLEVA Anastasia  Loss-HRZENJAK Tihana  T-1:20  A-30
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers: Loschi Carlo - Galbulli Antonio

HRZENJAK faced 8 batters in the 2nd.
Comitato Nazionale Classificatori