Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

Joudrs Orange vs ITALY 1 (Aug 11, 2016)

 
Composite Box Score
 

European M.Romeo Youth Trophy - 2016
ITALY 1 15, Joudrs Orange 0 - Composite Box Score
Aug 11, 2016 at Collecchio (Comunale)

Joudrs Orange   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
VALESOVA c/1b 
SEBESTOVA p/3b 
JASANSKA p 
CHALUPECKA 3b/p 
ZIMOVA 2b 
MOLENTOVA 2b 
SOBOTKOVA ss/cf 
JANACKOVA cf/rf 
VLCKOVA 1b/c 
FEIXOVA lf 
CHYTRA rf 
KRUSINSKA ss 
Totals  

ITALY 1   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CAVAGLIERI 1b/p 
SANTINI p 
BERTANI p/1b 
MUNARETTO 1b 
BRANDI ss 
BONFIGLIOLI ph 
BOLOGNINI 3b 
BELTRAME c 
DABRAIO c 
CAVARZAN lf 
SIRI ph 
GEMIN rf 
TAGLIAZUCCA rf 
BANCORA dp 
CAIFFA cf 
DI DONATO cf 
BONZI 2b 
Totals   15  15 

Joudrs Orange   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SEBESTOVA Martina L  0.2 
CHALUPECKA Anna   0.0 
JASANSKA Marketa   0.0 
 
ITALY 1   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BERTANI Sofia   1.0 
CAVAGLIERI Elena   1.0 
SANTINI Allison Sere W  1.0 

Umpires - HP: SALGATO Perez Raul 1B: ROASIO Enrico
Start: 13:03 Time: 1:10 Attendance: 35
Weather: Windy Game notes: Scorers - BOSCHI Fabrizio, ZILLI Angela T.C.: CASTRO Lis
CHALUPECKA faced 6 batters in the 2nd.
JASANSKA faced 8 batters in the 3rd.

 
Play-by-Play
 

European M.Romeo Youth Trophy - 2016
ITALY 1 15, Joudrs Orange 0
Aug 11, 2016 at Collecchio (Comunale)

Joudrs Orange starters: 27/c VALESOVA; 21/p SEBESTOVA; 25/3b CHALUPECKA; 29/2b ZIMOVA; 20/ss SOBOTKOVA; 28/cf JANACKOVA; 35/1b VLCKOVA; 6/lf FEIXOVA; 26/rf CHYTRA;

ITALY 1 starters: 6/1b CAVAGLIERI; 2/p BERTANI; 14/ss BRANDI; 24/3b BOLOGNINI; 19/c BELTRAME; 13/lf CAVARZAN; 23/rf GEMIN; 11/dp BANCORA; 12/cf CAIFFA; 3/2b BONZI;

Joudrs Orange 1st - VALESOVA struck out swinging. SEBESTOVA struck out looking. CHALUPECKA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ITALY 1 1st - CAVAGLIERI singled to third base. CAVAGLIERI stole second. CAVAGLIERI stole third. CAVAGLIERI scored on a wild pitch. BERTANI walked. BERTANI stole second. BRANDI walked, advanced to second on a wild pitch; BERTANI advanced to third on a wild pitch. BRANDI advanced to third on a wild pitch; BERTANI scored on a wild pitch. BOLOGNINI singled to right field, RBI; BRANDI scored. BOLOGNINI advanced to second on a wild pitch. BELTRAME walked. BELTRAME advanced to second on a wild pitch; BOLOGNINI advanced to third on a wild pitch. CAVARZAN struck out swinging. GEMIN lined out to ss. BANCORA walked; BELTRAME advanced to third on a wild pitch; BOLOGNINI scored on a wild pitch. BANCORA stole second; BELTRAME stole home. Outs are set to 3. 5 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Joudrs Orange 2nd - CAVAGLIERI to p. BERTANI to 1b. ZIMOVA struck out swinging. SOBOTKOVA struck out looking. JANACKOVA walked. JANACKOVA stole second. VLCKOVA walked. FEIXOVA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

ITALY 1 2nd - SEBESTOVA to 3b. CHALUPECKA to p. CAIFFA singled to third base. CAIFFA advanced to second on a wild pitch. CAVAGLIERI walked, advanced to second on a wild pitch; CAIFFA advanced to third on a wild pitch. CAVAGLIERI advanced to third on a wild pitch; CAIFFA scored on a wild pitch. CAVAGLIERI scored on a wild pitch. BERTANI walked. BERTANI stole second. BERTANI advanced to third on a wild pitch. BRANDI walked. BRANDI advanced to second on a wild pitch; BERTANI scored on a wild pitch. BOLOGNINI reached on a dropped fly by 1b; BRANDI advanced to third. BOLOGNINI advanced to second on a wild pitch, advanced to third; BRANDI scored on a wild pitch. BELTRAME walked; BOLOGNINI scored on a wild pitch, unearned. Outs are set to 3. 5 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

Joudrs Orange 3rd - SANTINI to p for CAVAGLIERI. MUNARETTO to 1b for BERTANI. DABRAIO to c for BELTRAME. CHYTRA struck out looking. TAGLIAZUCCA to rf for GEMIN. DI DONATO to cf for CAIFFA. VALESOVA struck out swinging. SEBESTOVA struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ITALY 1 3rd - VALESOVA to 1b. JASANSKA to p for SEBESTOVA. CHALUPECKA to 3b. MOLENTOVA to 2b for ZIMOVA. SOBOTKOVA to cf. JANACKOVA to rf. VLCKOVA to c. KRUSINSKA to ss for CHYTRA. SIRI pinch hit for CAVARZAN. SIRI walked. TAGLIAZUCCA singled to first base; SIRI advanced to third. TAGLIAZUCCA stole second. BANCORA walked. DI DONATO walked, RBI; BANCORA advanced to second; TAGLIAZUCCA advanced to third; SIRI scored. SANTINI walked, RBI; DI DONATO advanced to second; BANCORA advanced to third; TAGLIAZUCCA scored. SANTINI advanced to second on a wild pitch; DI DONATO advanced to third on a wild pitch; BANCORA scored on a wild pitch. SANTINI advanced to third on a passed ball; DI DONATO scored on a passed ball. MUNARETTO walked. BONFIGLIOLI pinch hit for BRANDI. MUNARETTO advanced to second on a wild pitch. BONFIGLIOLI walked. BOLOGNINI walked, RBI; BONFIGLIOLI advanced to second; MUNARETTO advanced to third; SANTINI scored, unearned. Outs are set to 3. 5 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

 
Line score
 


ITALY 1 15, Joudrs Orange 0 (Aug 11, 2016 at Collecchio)
----------------------------------------------------------------------
Joudrs Orange....... 000  -  0  0  1
ITALY 1............. 555  - 15  4  0
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Joudrs Orange - SEBESTOVA Martina; CHALUPECKA Anna(1); JASANSKA Marketa(1) and
VALESOVA Eliska; VLCKOVA Zuzana. ITALY 1 - BERTANI Sofia; CAVAGLIERI Elena(2);
SANTINI Allison Sere(3) and BELTRAME Manola; DABRAIO Silvia.
Win-SANTINI Allison Sere  Loss-SEBESTOVA Martina  T-1:10  A-35
Weather: Windy
Game notes:
Scorers - BOSCHI Fabrizio, ZILLI Angela
T.C.: CASTRO Lis

CHALUPECKA faced 6 batters in the 2nd.
JASANSKA faced 8 batters in the 3rd.
Comitato Nazionale Classificatori