Box Score

Magos de Tenerife vs HSV Adegeest (Sep 02, 2016)

 
Composite Box Score
 

European Super Cup Men - 2016
Magos de Tenerife 15 (4-5), HSV Adegeest 5 (2-6) - Composite Box Score
Sep 02, 2016 at CASTIONS DELLE MURA (PARROCCHIALE)

Magos de Tenerife   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PINTO,Lu ss 
CAMEJO,Ro 1b 
DARBY,Ja cf 
STEFANI,Ju 2b 
NIELSEN D,Eu 3b 
GIRAUT,Jo rf/p 
GONZALEZ,Er lf 
GARIN,Ni c 
MARTINEZ,Ca p/rf 
NIELSEN D,Ef rf 
Totals   29  15  16  14  15 

HSV Adegeest   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
HAVINS,Tr cf 
LAVEIST,Sh c 
SPIERENBURG, 1b 
VIRGINIE,Ju ss 
WIENIA,Ri dp/p 
TIMMER,Ma 3b 
TWISK,Ja rf/p 
VAN AANHOUT, lf/rf 
BAAN,Ba 2b/lf 
BAANEN,Ar p 
Totals   18  15 

Magos de Tenerife   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MARTINEZ CRIADO,Carl   0.0 
GIRAUT PONTE,Jorg W,1-1  5.0  18  21 
 
HSV Adegeest   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BAANEN,Arjan   1.2  10 
WIENIA,Rikkert L,0-3  2.0  13  15 
TWISK,Jaap   1.1 

Umpires - HP: SILVA Richard 1B: LAUTIER Franck 3B: SUSILA Branislav
Scorers - ZACCARIA Fabio, GASPARINI Paolo
TC - BARAN Ami

Start: 16:10 Time: 1:51 Attendance: 20
Weather: SUNNY
Game notes:
MARTINEZ,Ca faced 2 batters in the 1st.
WIENIA,Ri faced 3 batters in the 3rd.

 
Play-by-Play
 

European Super Cup Men - 2016
Magos de Tenerife 15 (4-5), HSV Adegeest 5 (2-6)
Sep 02, 2016 at CASTIONS DELLE MURA (PARROCCHIALE)

Magos de Tenerife starters: 13/ss PINTO,Lu; 72/1b CAMEJO,Ro; 22/cf DARBY,Ja; 18/2b STEFANI,Ju; 17/3b NIELSEN D,Eu; 77/rf GIRAUT,Jo; 14/lf GONZALEZ,Er; 42/c GARIN,Ni; 7/p MARTINEZ,Ca;

HSV Adegeest starters: 63/cf HAVINS,Tr; 7/c LAVEIST,Sh; 44/1b SPIERENBURG,; 25/ss VIRGINIE,Ju; 75/dp WIENIA,Ri; 15/3b TIMMER,Ma; 50/rf TWISK,Ja; 84/lf VAN AANHOUT,; 47/2b BAAN,Ba; 4/p BAANEN,Ar;

Magos de Tenerife 1st - WIENIA,Ri to p. / for BAANEN,Ar. PINTO,Lu walked. CAMEJO,Ro singled up the middle; PINTO,Lu advanced to second. DARBY,Ja flied out to cf. STEFANI,Ju tripled down the rf line, 2 RBI; CAMEJO,Ro scored; PINTO,Lu scored. NIELSEN D,Eu struck out looking. GIRAUT,Jo flied out to cf. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

HSV Adegeest 1st - HAVINS,Tr hit by pitch. HAVINS,Tr advanced to second on a wild pitch. LAVEIST,Sh walked. GIRAUT,Jo to p. MARTINEZ,Ca to rf. LAVEIST,Sh advanced to second on a wild pitch; HAVINS,Tr advanced to third on a wild pitch. SPIERENBURG, struck out looking. VIRGINIE,Ju doubled to right field, RBI; LAVEIST,Sh advanced to third; HAVINS,Tr scored. NIELSEN D,Ef to rf for MARTINEZ,Ca. WIENIA,Ri struck out swinging. TIMMER,Ma doubled down the lf line, 2 RBI; VIRGINIE,Ju scored; LAVEIST,Sh scored. TWISK,Ja singled to right field, RBI; TIMMER,Ma scored. VAN AANHOUT, struck out swinging. 4 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

Magos de Tenerife 2nd - GONZALEZ,Er singled to left field. GARIN,Ni flied out to cf. NIELSEN D,Ef reached on a fielder's choice; GONZALEZ,Er out at second 1b to ss. PINTO,Lu walked; NIELSEN D,Ef advanced to second. CAMEJO,Ro homered to left field, 3 RBI; PINTO,Lu scored; NIELSEN D,Ef scored. DARBY,Ja fouled out to 1b. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

HSV Adegeest 2nd - BAAN,Ba walked. HAVINS,Tr reached on a fielding error by ss; BAAN,Ba advanced to second, out at third ss to 1b to 3b. LAVEIST,Sh fouled into double play c to 1b, bunt; HAVINS,Tr out on the play. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

Magos de Tenerife 3rd - STEFANI,Ju singled to shortstop. STEFANI,Ju advanced to second on a wild pitch. NIELSEN D,Eu singled up the middle, RBI; STEFANI,Ju scored. GIRAUT,Jo doubled to center field; NIELSEN D,Eu advanced to third. WIENIA,Ri to dp. BAANEN,Ar to p. GONZALEZ,Er flied out to rf, SF, RBI; GIRAUT,Jo advanced to third; NIELSEN D,Eu scored. GARIN,Ni flied out to cf, SF, RBI; GIRAUT,Jo scored. NIELSEN D,Ef grounded out to 3b. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 0 LOB.

HSV Adegeest 3rd - SPIERENBURG, flied out to ss. VIRGINIE,Ju walked. WIENIA,Ri struck out looking. TIMMER,Ma grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Magos de Tenerife 4th - PINTO,Lu grounded out to ss. CAMEJO,Ro struck out swinging to catcher. DARBY,Ja singled to left field. DARBY,Ja advanced to second on a passed ball. STEFANI,Ju singled up the middle; DARBY,Ja advanced to third. STEFANI,Ju stole second. NIELSEN D,Eu singled to left field, advanced to second on a fielding error by lf, 2 RBI; STEFANI,Ju scored; DARBY,Ja scored. GIRAUT,Jo singled to center field, RBI; NIELSEN D,Eu scored. GIRAUT,Jo advanced to second on a passed ball. GONZALEZ,Er doubled to center field, RBI; GIRAUT,Jo scored. WIENIA,Ri to 2b. TWISK,Ja to p. VAN AANHOUT, to rf. BAAN,Ba to lf. / for BAANEN,Ar. GARIN,Ni singled up the middle, advanced to second on the throw; GONZALEZ,Er advanced to third, scored on the throw. NIELSEN D,Ef fouled out to 1b. 5 runs, 6 hits, 1 error, 1 LOB.

HSV Adegeest 4th - TWISK,Ja struck out swinging. VAN AANHOUT, singled to center field. VAN AANHOUT, advanced to second on a passed ball. BAAN,Ba struck out swinging. HAVINS,Tr grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Magos de Tenerife 5th - PINTO,Lu doubled to right field. CAMEJO,Ro homered to center field, 2 RBI; PINTO,Lu scored. DARBY,Ja walked. STEFANI,Ju singled to left field; DARBY,Ja advanced to second. Dropped foul ball, E2. STEFANI,Ju advanced to second on a wild pitch; DARBY,Ja advanced to third on a wild pitch. NIELSEN D,Eu flied out to cf. GIRAUT,Jo grounded out to 3b. GONZALEZ,Er fouled out to c. 2 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

HSV Adegeest 5th - LAVEIST,Sh reached on a dropped fly by cf, advanced to second on the error. SPIERENBURG, flied out to cf; LAVEIST,Sh advanced to third. VIRGINIE,Ju flied out to rf, SF, RBI; LAVEIST,Sh scored, unearned. WIENIA,Ri flied out to ss. 1 run, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

 
Line score
 


Magos de Tenerife 15, HSV Adegeest 5 (Sep 02, 2016 at CASTIONS DELLE MURA)
----------------------------------------------------------------------
Magos de Tenerife... 233 52 - 15 16  2      (4-5)
HSV Adegeest........ 400 01 -  5  4  2      (2-6)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Magos de Tenerife - MARTINEZ CRIADO,Carl; GIRAUT PONTE,Jorg(1) and GARIN,Nicolas.
HSV Adegeest - BAANEN,Arjan; WIENIA,Rikkert(2); TWISK,Jaap(4) and LAVEIST,Sherman.
Win-GIRAUT PONTE,Jorg(1-1)  Loss-WIENIA,Rikkert(0-3)  T-1:51  A-20
HR MAG - CAMEJO FERNANDEZ,Rob 2 (7).

ESF