Box Score

Chicaboo's Stabroek vs BSC Quick (Sep 01, 2016)

 
Composite Box Score
 

European Super Cup Men - 2016
BSC Quick 12 (4-3), Chicaboo's Stabroek 3 (2-5) - Composite Box Score
Sep 01, 2016 at STARANZANO (COMUNALE)

Chicaboo's Stabroek   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
RENCUREL,Ju cf 
VERVLOET,Ke 1b 
GARZA LUNA,J c 
SPRANGERS,Ma pr 
BEENENS,Gu dh/lf 
LANOOTE,Ja rf/lf 
CECH,Ja p/dh 
JANSSENS,We lf/ss 
KORTLEVEN,Ru dh 
KNAEPENS,Ge pr/3b 
SELIS,St 2b 
KRUNTORAD,Pe 3b/c 
VAN HOYE,Bj ss 
PALINCKX,Iv p 
Totals   17  10  14 

BSC Quick   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
LOURENS,Em ss 
BOUWMAN,Ma 3b 
DIX,Ro ph 
KADECKA,Ka dh/pr 
BEAUMONT,An c  10 
WOUTERS,Je 2b 
DIBELKA,On cf 
BROOKS,Re 1b 
VAN DE HORST lf 
VAN VENROOLJ rf/pr 
HOSE,An ph 
NIEUWENHUIZE p/ph 
Totals   21  12  11  15 

Chicaboo's Stabroek   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CECH,Jan L,0-1  3.0  13  17 
PALINCKX,Ivo   1.2  12 
 
BSC Quick   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
NIEUWENHUIZEN,Niek W,1-1  5.0  10  17  23 

Umpires - HP: SCHMIDT Harald 1B: HORA Jan 3B: JAKOBSEN Jens
Scorers - BATTISTELLA Marco, COSSAR Tamara
TC - MOSS Libby

Start: 20:00 Time: 1:53 Attendance: 200
Weather: CLOUDY

 
Play-by-Play
 

European Super Cup Men - 2016
BSC Quick 12 (4-3), Chicaboo's Stabroek 3 (2-5)
Sep 01, 2016 at STARANZANO (COMUNALE)

Chicaboo's Stabroek starters: 31/cf RENCUREL,Ju; 6/1b VERVLOET,Ke; 18/c GARZA LUNA,J; 33/rf LANOOTE,Ja; 10/p CECH,Ja; 11/lf JANSSENS,We; 23/dh KORTLEVEN,Ru; 29/2b SELIS,St; 32/3b KRUNTORAD,Pe; 16/ss VAN HOYE,Bj;

BSC Quick starters: 1/ss LOURENS,Em; 27/3b BOUWMAN,Ma; 45/dh KADECKA,Ka; 22/c BEAUMONT,An; 16/2b WOUTERS,Je; 65/cf DIBELKA,On; 15/1b BROOKS,Re; 4/lf VAN DE HORST; 9/rf VAN VENROOLJ; 17/p NIEUWENHUIZE;

Chicaboo's Stabroek 1st - RENCUREL,Ju struck out swinging, out at first c to 1b. VERVLOET,Ke walked. GARZA LUNA,J homered to center field, 2 RBI; VERVLOET,Ke scored. LANOOTE,Ja grounded out to 2b. CECH,Ja struck out swinging. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

BSC Quick 1st - LOURENS,Em struck out swinging. BOUWMAN,Ma struck out swinging. KADECKA,Ka walked. BEAUMONT,An struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Chicaboo's Stabroek 2nd - JANSSENS,We walked. KORTLEVEN,Ru hit by pitch; JANSSENS,We advanced to second. KNAEPENS,Ge pinch ran for KORTLEVEN,Ru. SELIS,St walked; KNAEPENS,Ge advanced to second; JANSSENS,We advanced to third. defensive conference. . KRUNTORAD,Pe struck out looking. RENCUREL,Ju struck out swinging. VERVLOET,Ke struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

BSC Quick 2nd - WOUTERS,Je reached on a dropped fly by lf, advanced to second on the error. DIBELKA,On flied out to rf. BROOKS,Re struck out swinging. VAN DE HORST walked. VAN VENROOLJ singled up the middle, RBI; VAN DE HORST advanced to second; WOUTERS,Je scored, unearned. VAN VENROOLJ advanced to second on a wild pitch; VAN DE HORST advanced to third on a wild pitch. LOURENS,Em singled up the middle, 2 RBI; VAN VENROOLJ scored, unearned; VAN DE HORST scored, unearned. LOURENS,Em advanced to second on a passed ball. BOUWMAN,Ma grounded out to ss. 3 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

Chicaboo's Stabroek 3rd - GARZA LUNA,J walked. SPRANGERS,Ma pinch ran for GARZA LUNA,J. LANOOTE,Ja struck out swinging, hit into double play c to ss; SPRANGERS,Ma out on the play, caught stealing. CECH,Ja struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BSC Quick 3rd - BEENENS,Gu to dh for SPRANGERS,Ma. KNAEPENS,Ge to 3b. KRUNTORAD,Pe to c. KADECKA,Ka walked. KADECKA,Ka advanced to second on a wild pitch. BEAUMONT,An walked, advanced to second on a wild pitch; KADECKA,Ka advanced to third on a wild pitch. defensive conference. WOUTERS,Je grounded out to 2b, RBI; BEAUMONT,An advanced to third; KADECKA,Ka scored. DIBELKA,On grounded out to 2b, RBI; BEAUMONT,An scored. BROOKS,Re reached on a fielding error by 3b. VAN DE HORST struck out swinging. 2 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Chicaboo's Stabroek 4th - JANSSENS,We grounded out to 3b. KNAEPENS,Ge doubled to right center. SELIS,St grounded out to p. KRUNTORAD,Pe struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BSC Quick 4th - BEENENS,Gu to lf. CECH,Ja to dh. JANSSENS,We to ss. PALINCKX,Iv to p for VAN HOYE,Bj. VAN VENROOLJ fouled out to 1b. BEENENS,Gu to rf. LANOOTE,Ja to lf. NIEUWENHUIZE pinch hit for KADECKA,Ka. / for NIEUWENHUIZE. LOURENS,Em struck out swinging. BOUWMAN,Ma fouled out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Chicaboo's Stabroek 5th - NIEUWENHUIZE to p. RENCUREL,Ju hit by pitch. VERVLOET,Ke singled to first base; RENCUREL,Ju advanced to third. BEENENS,Gu struck out swinging. LANOOTE,Ja struck out swinging. CECH,Ja doubled down the lf line, RBI; VERVLOET,Ke advanced to third, out at home lf to ss to c; RENCUREL,Ju scored. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

BSC Quick 5th - NIEUWENHUIZE singled to center field. KADECKA,Ka pinch ran for NIEUWENHUIZE. BEAUMONT,An singled to center field; KADECKA,Ka advanced to second. WOUTERS,Je walked; BEAUMONT,An advanced to second; KADECKA,Ka advanced to third. DIBELKA,On flied out to rf, SF, reached first on the throw, RBI; WOUTERS,Je advanced to second, advanced to third on the error; BEAUMONT,An advanced to third, scored on a throwing error by rf; KADECKA,Ka scored. BROOKS,Re singled to left field, RBI; WOUTERS,Je scored. VAN DE HORST reached on a fielding error by ss; BROOKS,Re advanced to second, advanced to third on the error. HOSE,An pinch hit for VAN VENROOLJ. Dropped foul ball, E2. HOSE,An walked; VAN DE HORST advanced to second. VAN VENROOLJ pinch ran for HOSE,An. LOURENS,Em flied out to lf, SF, RBI; BROOKS,Re scored, unearned. DIX,Ro pinch hit for BOUWMAN,Ma. DIX,Ro homered to left field, 3 RBI, unearned; VAN VENROOLJ scored, unearned; VAN DE HORST scored, unearned. 7 runs, 4 hits, 3 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


BSC Quick 12, Chicaboo's Stabroek 3 (Sep 01, 2016 at STARANZANO)
----------------------------------------------------------------------
Chicaboo's Stabroek. 200 01 -  3  4  5      (2-5)
BSC Quick........... 032 07 - 12  6  0      (4-3)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Chicaboo's Stabroek - CECH,Jan; PALINCKX,Ivo(4) and GARZA LUNA,José Luis;
KRUNTORAD,Petr. BSC Quick - NIEUWENHUIZEN,Niek and BEAUMONT,Anthony.
Win-NIEUWENHUIZEN,Niek(1-1)  Loss-CECH,Jan(0-1)  T-1:53  A-200
HR CHI - GARZA LUNA,José Luis (3).
HR QUI - DIX,Ron (1).

ESF