Box Score

Chicaboo's Stabroek vs Hoofddorp Pioniers (Aug 31, 2016)

 
Composite Box Score
 

European Super Cup Men - 2016
Hoofddorp Pioniers 16 (1-3), Chicaboo's Stabroek 9 (4-0) - Composite Box Score
Aug 31, 2016 at STARANZANO (COMUNALE)

Chicaboo's Stabroek   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
VERVLOET,Ke lf 
WITVROUWEN,T lf 
KRUNTORAD,Pe c 
GARZA LUNA,J dh 
CECH,Ja 1b 
LANOOTE,Ja rf 
SELIS,St ss/2b 
KORTLEVEN,Ru 2b 
VAN HOYE,Bj 2b/ss 
BEENENS,Gu 3b 
SPRANGERS,Ma cf 
RENCUREL,Ju ph/cf 
PALINCKX,Iv p 
Totals   24  15 

Hoofddorp Pioniers   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
DELFINA,Je rf 
POLONIUS,Gl 2b 
DIJKHOFF,El ss 
KWAS,En dh 
RAAP,Id cf 
FLORES,Je 3b/ph 
CLEMENTINA,A 3b/c 
WESTER,Gi c 
CATHALINA,Gr 3b 
REGALES,Je 1b 
CARDOZE,Je 1b 
ROZA,Ra lf 
THOMPSON,Ja p 
BRUNKEN,An p 
OLAIZ,Ja p 
Totals   30  16  14  14  18 

Chicaboo's Stabroek   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PALINCKX,Ivo L,0-1  5.0  14  16  12  30  36 
 
Hoofddorp Pioniers   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
THOMPSON,Jair W,1-0  4.1  15  24 
BRUNKEN,Angel   1.1  10 
OLAIZ,Jaudiel S,1  0.1 

Umpires - HP: ARON Jasper 1B: CASEY David 3B: SUSILA Branislav
Scorers - VIANELLO Marina, CURCI Matteo, ZACCARIA Fabio
TC - MOSS Libby

Start: 9:55 Time: 2:23 Attendance: 30
Weather: SUNNY
Game notes:
PALINCKX,Iv faced 8 batters in the 6th.

 
Play-by-Play
 

European Super Cup Men - 2016
Hoofddorp Pioniers 16 (1-3), Chicaboo's Stabroek 9 (4-0)
Aug 31, 2016 at STARANZANO (COMUNALE)

Chicaboo's Stabroek starters: 6/lf VERVLOET,Ke; 32/c KRUNTORAD,Pe; 18/dh GARZA LUNA,J; 10/1b CECH,Ja; 33/rf LANOOTE,Ja; 29/ss SELIS,St; 23/2b KORTLEVEN,Ru; 17/3b BEENENS,Gu; 9/cf SPRANGERS,Ma; 19/p PALINCKX,Iv;

Hoofddorp Pioniers starters: 9/rf DELFINA,Je; 19/2b POLONIUS,Gl; 4/ss DIJKHOFF,El; 3/dh KWAS,En; 8/cf RAAP,Id; 34/3b FLORES,Je; 12/c WESTER,Gi; 32/1b REGALES,Je; 7/lf ROZA,Ra; 24/p THOMPSON,Ja;

Chicaboo's Stabroek 1st - RENCUREL,Ju pinch hit for SPRANGERS,Ma. VERVLOET,Ke walked. KRUNTORAD,Pe reached on a fielder's choice; VERVLOET,Ke out at second ss to 2b. KRUNTORAD,Pe advanced to second on a wild pitch. GARZA LUNA,J doubled to right center, RBI; KRUNTORAD,Pe scored. CECH,Ja grounded out to 3b. LANOOTE,Ja walked. LANOOTE,Ja advanced to second on a wild pitch; GARZA LUNA,J advanced to third on a wild pitch. SELIS,St walked. KORTLEVEN,Ru walked, RBI; SELIS,St advanced to second; LANOOTE,Ja advanced to third; GARZA LUNA,J scored. Defensive conference. LANOOTE,Ja out at third c to 3b. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Hoofddorp Pioniers 1st - RENCUREL,Ju to cf. DELFINA,Je walked. DELFINA,Je stole second. Dropped foul ball, E5. POLONIUS,Gl doubled to right center, RBI; DELFINA,Je scored. DIJKHOFF,El singled through the left side, advanced to second on the throw; POLONIUS,Gl advanced to third. KWAS,En homered to center field, 3 RBI; DIJKHOFF,El scored; POLONIUS,Gl scored, unearned. RAAP,Id grounded out to 3b. FLORES,Je reached on a dropped fly by lf, advanced to second on the error. FLORES,Je advanced to third on a wild pitch. WESTER,Gi struck out looking. REGALES,Je singled to right center, RBI; FLORES,Je scored, unearned. ROZA,Ra struck out swinging. 5 runs, 4 hits, 2 errors, 1 LOB.

Chicaboo's Stabroek 2nd - BEENENS,Gu struck out swinging. RENCUREL,Ju grounded out to ss. VERVLOET,Ke singled to third base. KRUNTORAD,Pe grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Hoofddorp Pioniers 2nd - DELFINA,Je doubled to left field, advanced to third on a fielding error by lf. On the same play. DELFINA,Je scored on a fielding error by 3b. POLONIUS,Gl doubled to left field. DIJKHOFF,El homered to left field, 2 RBI; POLONIUS,Gl scored. KWAS,En flied out to rf. RAAP,Id flied out to 1b. FLORES,Je grounded out to ss. 3 runs, 3 hits, 2 errors, 0 LOB.

Chicaboo's Stabroek 3rd - GARZA LUNA,J singled to left field. CECH,Ja flied out to ss. LANOOTE,Ja struck out swinging. GARZA LUNA,J advanced to second on a wild pitch. SELIS,St struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Hoofddorp Pioniers 3rd - WITVROUWEN,T to lf for VERVLOET,Ke. WESTER,Gi grounded out to ss. REGALES,Je struck out swinging. ROZA,Ra doubled up the middle. DELFINA,Je grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Chicaboo's Stabroek 4th - CARDOZE,Je to 1b for REGALES,Je. KORTLEVEN,Ru walked. KORTLEVEN,Ru advanced to second on a wild pitch. BEENENS,Gu walked. Defensive conference. RENCUREL,Ju grounded into double play ss to 1b; BEENENS,Gu out on the play; KORTLEVEN,Ru advanced to third. WITVROUWEN,T struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Hoofddorp Pioniers 4th - POLONIUS,Gl flied out to lf. DIJKHOFF,El flied out to lf. KWAS,En lined out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Chicaboo's Stabroek 5th - CLEMENTINA,A to 3b for FLORES,Je. KRUNTORAD,Pe walked. KRUNTORAD,Pe advanced to second on a wild pitch. GARZA LUNA,J grounded out to 2b; KRUNTORAD,Pe advanced to third. KRUNTORAD,Pe scored on a wild pitch. CECH,Ja singled up the middle. LANOOTE,Ja hit by pitch; CECH,Ja advanced to second. LANOOTE,Ja advanced to second on a wild pitch; CECH,Ja advanced to third on a wild pitch. SELIS,St walked. BRUNKEN,An to p for THOMPSON,Ja. KORTLEVEN,Ru grounded out to ss, RBI; SELIS,St advanced to second; LANOOTE,Ja advanced to third; CECH,Ja scored. BEENENS,Gu doubled down the rf line, 2 RBI; SELIS,St scored; LANOOTE,Ja scored. RENCUREL,Ju flied out to lf. 4 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Hoofddorp Pioniers 5th - RAAP,Id grounded out to 3b. CLEMENTINA,A singled to shortstop. WESTER,Gi reached on a throwing error by p, SAC, advanced to second on the error, advanced to third on the throw; CLEMENTINA,A advanced to second, scored on the error, unearned. CARDOZE,Je grounded out to 3b, RBI; WESTER,Gi scored, unearned. ROZA,Ra doubled to left center. DELFINA,Je flied out to cf. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

Chicaboo's Stabroek 6th - WITVROUWEN,T flied out to cf. CLEMENTINA,A to c. CATHALINA,Gr to 3b for WESTER,Gi. KRUNTORAD,Pe walked. GARZA LUNA,J tripled to right field, RBI; KRUNTORAD,Pe scored. CECH,Ja singled to center field, RBI; GARZA LUNA,J scored. LANOOTE,Ja flied out to cf. CECH,Ja advanced to second on a wild pitch. SELIS,St tripled to right center, RBI; CECH,Ja scored. KORTLEVEN,Ru hit by pitch. VAN HOYE,Bj to 2b for KORTLEVEN,Ru. OLAIZ,Ja to p for BRUNKEN,An. VAN HOYE,Bj advanced to second on a passed ball. BEENENS,Gu struck out swinging, out at first c to 1b. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

Hoofddorp Pioniers 6th - SELIS,St to 2b. VAN HOYE,Bj to ss. POLONIUS,Gl doubled to center field. DIJKHOFF,El intentionally walked. KWAS,En singled up the middle, RBI; DIJKHOFF,El advanced to third; POLONIUS,Gl scored. KWAS,En stole second. RAAP,Id walked. FLORES,Je pinch hit for CLEMENTINA,A. FLORES,Je walked, RBI; RAAP,Id advanced to second; KWAS,En advanced to third; DIJKHOFF,El scored. Defensive conference. CATHALINA,Gr walked, RBI; FLORES,Je advanced to second; RAAP,Id advanced to third; KWAS,En scored. CARDOZE,Je singled up the middle, 2 RBI; CATHALINA,Gr advanced to second; FLORES,Je scored; RAAP,Id scored. ROZA,Ra singled through the right side, RBI; CARDOZE,Je advanced to third; CATHALINA,Gr scored. 6 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


Hoofddorp Pioniers 16, Chicaboo's Stabroek 9 (Aug 31, 2016 at STARANZANO)
----------------------------------------------------------------------
Chicaboo's Stabroek. 200 043  -  9  8  5      (4-0)
Hoofddorp Pioniers.. 530 026  - 16 14  0      (1-3)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Chicaboo's Stabroek - PALINCKX,Ivo and KRUNTORAD,Petr. Hoofddorp Pioniers -
THOMPSON,Jair; BRUNKEN,Angel(5); OLAIZ,Jaudiel(6) and WESTER,Gilward; CLEMENTINA,Angelo.
Win-THOMPSON,Jair(1-0)  Save-OLAIZ,Jaudiel(1)  Loss-PALINCKX,Ivo(0-1)  T-2:23  A-30
HR PIO - DIJKHOFF,Eldrick; KWAS,Enio.
ESF