Box Score

Stenlose Bulls vs BSC Quick (Aug 31, 2016)

 
Composite Box Score
 

European Super Cup Men - 2016
Stenlose Bulls 9 (3-1), BSC Quick 2 (1-3) - Composite Box Score
Aug 31, 2016 at AZZANO DECIMO (L.RIEM)

Stenlose Bulls   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
OVENINIKOVAS 3b 
MACIAS JARNE ss 
JULENON,Da dp 
STOCKFORD,Ke 1b 
JØRGENSEN,An c  12 
SIMONSEN,Mad rf 
NIU,Jo lf 
NIELSEN,De 2b 
WERCHMEISTER ph/2b 
SIMONSEN,Mar cf 
HANSEN,Ki p 
Totals   24  18 

BSC Quick   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
LOURENS,Em ss 
BOUWMAN,Ma 3b 
BRYSON,Ri dp 
KADECKA,Ka dp 
DIBELKA,On dp 
BEAUMONT,An rf 
BRINK,Me c 
VAN VENROOLJ cf 
WOUTERS,Je 2b 
BROOKS,Re 1b 
DIX,Ro ph 
VAN DE HORST lf 
NIEUWENHUIZE p 
NEMEC,On p 
Totals   24  11  18  10 

Stenlose Bulls   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
HANSEN,Kim W,2-0  6.0  11  24  27 
 
BSC Quick   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
NIEUWENHUIZEN,Niek L,1-0  2.2  11  16 
NEMEC,Ondrej   3.1  13  19 

Umpires - HP: HAMILTON Lewis 1B: SILVA Richard 3B: PELOSI Gianpaolo
Scorers - GASPARINI Paolo, PIERI Stefano
TC - KESSLER Bob

Start: 10:00 Time: 2:01 Attendance: 40
Weather: SUNNY

 
Play-by-Play
 

European Super Cup Men - 2016
Stenlose Bulls 9 (3-1), BSC Quick 2 (1-3)
Aug 31, 2016 at AZZANO DECIMO (L.RIEM)

Stenlose Bulls starters: 97/3b OVENINIKOVAS; 19/ss MACIAS JARNE; 2/dp JULENON,Da; 15/1b STOCKFORD,Ke; 12/c JØRGENSEN,An; 99/rf SIMONSEN,Mad; 76/lf NIU,Jo; 60/2b NIELSEN,De; 20/cf SIMONSEN,Mar; 11/p HANSEN,Ki;

BSC Quick starters: 1/ss LOURENS,Em; 27/3b BOUWMAN,Ma; 3/dp BRYSON,Ri; 22/rf BEAUMONT,An; 12/c BRINK,Me; 9/cf VAN VENROOLJ; 16/2b WOUTERS,Je; 15/1b BROOKS,Re; 4/lf VAN DE HORST; 17/p NIEUWENHUIZE;

Stenlose Bulls 1st - OVENINIKOVAS walked. MACIAS JARNE out at first c to 2b, SAC; OVENINIKOVAS advanced to second. JULENON,Da struck out swinging. STOCKFORD,Ke hit by pitch. JØRGENSEN,An doubled to left center, 2 RBI; STOCKFORD,Ke scored; OVENINIKOVAS scored. STOCKFORD,Ke Temporary Runner. SIMONSEN,Mad grounded out to 1b unassisted. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BSC Quick 1st - LOURENS,Em singled to left field. BOUWMAN,Ma struck out swinging. BRYSON,Ri struck out looking. BEAUMONT,An singled through the left side; LOURENS,Em advanced to third. BRINK,Me struck out looking. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Stenlose Bulls 2nd - NIU,Jo out at first p to 2b, bunt. NIELSEN,De hit by pitch. SIMONSEN,Mar grounded into double play 2b to ss to 1b; NIELSEN,De out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BSC Quick 2nd - VAN VENROOLJ singled to right field. VAN VENROOLJ stole second. WOUTERS,Je struck out swinging. BROOKS,Re flied out to lf. VAN VENROOLJ advanced to third on a wild pitch. VAN DE HORST struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Stenlose Bulls 3rd - OVENINIKOVAS walked. MACIAS JARNE singled to catcher, bunt, advanced to second on the throw; OVENINIKOVAS advanced to third. MACIAS JARNE advanced to third on a wild pitch; OVENINIKOVAS scored on a wild pitch. JULENON,Da singled to right field, RBI; MACIAS JARNE scored. STOCKFORD,Ke reached on a fielder's choice; JULENON,Da out at second cf to ss. JØRGENSEN,An reached on a fielder's choice; STOCKFORD,Ke out at second ss to 2b. SIMONSEN,Mad homered to left center, 2 RBI; JØRGENSEN,An scored. NIU,Jo singled to center field. NEMEC,On to p for NIEUWENHUIZE. NIELSEN,De singled to shortstop; NIU,Jo advanced to second. SIMONSEN,Mar struck out looking. 4 runs, 5 hits, 0 errors, 2 LOB.

BSC Quick 3rd - LOURENS,Em reached on a throwing error by ss, grounded out to 1b unassisted. BOUWMAN,Ma flied out to lf. KADECKA,Ka to dp for BRYSON,Ri. KADECKA,Ka walked. KADECKA,Ka advanced to second on a wild pitch. BEAUMONT,An reached on a dropped fly by rf; KADECKA,Ka scored on the error, unearned. BRINK,Me grounded out to 3b. 1 run, 0 hits, 2 errors, 1 LOB.

Stenlose Bulls 4th - OVENINIKOVAS walked. MACIAS JARNE struck out looking. JULENON,Da struck out swinging. STOCKFORD,Ke walked; OVENINIKOVAS advanced to second. JØRGENSEN,An grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

BSC Quick 4th - VAN VENROOLJ walked. WOUTERS,Je struck out swinging. BROOKS,Re grounded out to ss; VAN VENROOLJ advanced to second. VAN DE HORST struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Stenlose Bulls 5th - SIMONSEN,Mad walked. NIU,Jo flied out to cf. NIELSEN,De singled through the left side; SIMONSEN,Mad advanced to second. SIMONSEN,Mar flied out to rf; NIELSEN,De advanced to second on the error; SIMONSEN,Mad advanced to third, scored on a throwing error by ss, unearned. OVENINIKOVAS grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

BSC Quick 5th - LOURENS,Em grounded out to ss. BOUWMAN,Ma singled to left field. DIBELKA,On to dp for KADECKA,Ka. BOUWMAN,Ma stole second. DIBELKA,On fouled out to c. BEAUMONT,An doubled to left center, ground-rule, RBI; BOUWMAN,Ma scored. BRINK,Me struck out swinging. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Stenlose Bulls 6th - MACIAS JARNE fouled out to lf. JULENON,Da hit by pitch. STOCKFORD,Ke walked; JULENON,Da advanced to second. JØRGENSEN,An walked; STOCKFORD,Ke advanced to second; JULENON,Da advanced to third. SIMONSEN,Mad singled to center field, 2 RBI; JØRGENSEN,An advanced to second; STOCKFORD,Ke scored; JULENON,Da scored. NIU,Jo singled to center field; SIMONSEN,Mad advanced to second; JØRGENSEN,An advanced to third. WERCHMEISTER pinch hit for NIELSEN,De. WERCHMEISTER grounded into double play 2b to ss to 1b; NIU,Jo out on the play. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

BSC Quick 6th - WERCHMEISTER to 2b. VAN VENROOLJ struck out swinging. WOUTERS,Je struck out swinging. DIX,Ro pinch hit for BROOKS,Re. DIX,Ro hit by pitch. VAN DE HORST struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


Stenlose Bulls 9, BSC Quick 2 (Aug 31, 2016 at AZZANO DECIMO)
----------------------------------------------------------------------
Stenlose Bulls...... 204 012  -  9  9  2      (3-1)
BSC Quick........... 001 010  -  2  5  1      (1-3)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Stenlose Bulls - HANSEN,Kim and JØRGENSEN,Anders. BSC Quick - NIEUWENHUIZEN,Niek;
NEMEC,Ondrej(3) and BRINK,Merlijn.
Win-HANSEN,Kim(2-0)  Loss-NIEUWENHUIZEN,Niek(1-0)  T-2:01  A-40
HR BUL - SIMONSEN,Mads.

ESF