Box Score

Stenlose Bulls vs SK Medvedi (Aug 30, 2016)

 
Composite Box Score
 

European Super Cup Men - 2016
Stenlose Bulls 15 (2-1), SK Medvedi 2 (1-2) - Composite Box Score
Aug 30, 2016 at AZZANO DECIMO (L.RIEM)

Stenlose Bulls   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
OVENINIKOVAS 3b 
SCHWARTZ,Ma ph 
MACIAS JARNE p/1b 
JULENON,Da dh/p 
STOCKFORD,Ke c 
NIU,Jo lf 
WERCHMEISTER 2b 
NIELSEN,De ss 
SIMONSEN,Mar cf 
IPSEN,De rf 
HANSEN,Ki 1b 
Totals   21  15  10  13  12 

SK Medvedi   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
KAMENSKI,Ma lf/dh 
IVANCIC,Ma ph/2b 
BELAS,Kr p/3b 
JERBIC,Hr cf 
ANTOLOVIC,Da ss/rf 
MANDIC,Da 3b/1b 
MAGDELANIC,A c 
JERBIC,Do 1b/dh 
POTOCKI,Ma 2b/ss 
BERIS,Al dh/lf 
BALENT,Ma rf/p 
Totals   15  12 

Stenlose Bulls   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MACIAS JARNES,Juan C W,1-0  3.0  11  16 
JULENON,Daniel   1.0 
 
SK Medvedi   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BELAS,Kristijan L,0-1  3.0  15  19 
BALENT,Matija   1.0  10 

Umpires - HP: JAFFE Daniel 1B: VD HOEVEN Gerrit-Jan 3B: GIESKENS Bob
Scorers - GASPARINI Paolo, PINARDI Mario
TC - KESSLER Bob


Start: 19:35 Time: 1:27 Attendance: 60
Weather: PARTLY CLOUDY

 
Play-by-Play
 

European Super Cup Men - 2016
Stenlose Bulls 15 (2-1), SK Medvedi 2 (1-2)
Aug 30, 2016 at AZZANO DECIMO (L.RIEM)

Stenlose Bulls starters: 97/3b OVENINIKOVAS; 19/p MACIAS JARNE; 2/dh JULENON,Da; 15/c STOCKFORD,Ke; 76/lf NIU,Jo; 10/2b WERCHMEISTER; 60/ss NIELSEN,De; 20/cf SIMONSEN,Mar; 69/rf IPSEN,De; 11/1b HANSEN,Ki;

SK Medvedi starters: 24/lf KAMENSKI,Ma; 6/p BELAS,Kr; 14/cf JERBIC,Hr; 89/ss ANTOLOVIC,Da; 45/3b MANDIC,Da; 17/c MAGDELANIC,A; 38/1b JERBIC,Do; 53/2b POTOCKI,Ma; 57/dh BERIS,Al; 13/rf BALENT,Ma;

Stenlose Bulls 1st - KAMENSKI,Ma to dh. BERIS,Al to lf. OVENINIKOVAS walked. MACIAS JARNE singled to third base, bunt; OVENINIKOVAS advanced to second. MACIAS JARNE advanced to second on a passed ball; OVENINIKOVAS advanced to third on a passed ball. JULENON,Da grounded out to ss, RBI; MACIAS JARNE advanced to third; OVENINIKOVAS scored. STOCKFORD,Ke walked. STOCKFORD,Ke advanced to second on a wild pitch; MACIAS JARNE scored on a wild pitch. NIU,Jo homered to left center, 2 RBI; STOCKFORD,Ke scored. WERCHMEISTER flied out to rf. NIELSEN,De flied out to p, bunt. 4 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

SK Medvedi 1st - KAMENSKI,Ma singled to pitcher. BELAS,Kr reached on a fielder's choice; KAMENSKI,Ma out at second 2b to ss. JERBIC,Hr walked; BELAS,Kr advanced to second. ANTOLOVIC,Da grounded into double play 3b to 1b; BELAS,Kr out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Stenlose Bulls 2nd - SIMONSEN,Mar grounded out to ss. IPSEN,De singled to first base. OVENINIKOVAS flied out to cf. MACIAS JARNE walked; IPSEN,De advanced to second. MACIAS JARNE advanced to second on a passed ball; IPSEN,De advanced to third on a passed ball. JULENON,Da walked. STOCKFORD,Ke homered to left field, 4 RBI; JULENON,Da scored; MACIAS JARNE scored; IPSEN,De scored. KAMENSKI,Ma to rf. / for BALENT,Ma. NIU,Jo grounded out to 3b. 4 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

SK Medvedi 2nd - MANDIC,Da walked. MAGDELANIC,A walked; MANDIC,Da advanced to second. JERBIC,Do struck out swinging. POTOCKI,Ma struck out swinging. BERIS,Al grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

Stenlose Bulls 3rd - WERCHMEISTER flied out to rf. NIELSEN,De singled up the middle. NIELSEN,De advanced to second on a wild pitch. SIMONSEN,Mar singled to right field; NIELSEN,De advanced to third. IPSEN,De reached on a fielder's choice, RBI; SIMONSEN,Mar out at second 2b to ss; NIELSEN,De scored. IPSEN,De advanced to second on a wild pitch. IPSEN,De advanced to third on a wild pitch. OVENINIKOVAS grounded out to 2b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

SK Medvedi 3rd - IVANCIC,Ma pinch hit for KAMENSKI,Ma. IVANCIC,Ma walked. BELAS,Kr reached on a fielder's choice; IVANCIC,Ma out at second 3b to 2b. JERBIC,Hr singled through the left side; BELAS,Kr advanced to second. ANTOLOVIC,Da flied out to 1b. MANDIC,Da walked; JERBIC,Hr advanced to second; BELAS,Kr advanced to third. MAGDELANIC,A singled to left field, 2 RBI; MANDIC,Da advanced to second; JERBIC,Hr scored; BELAS,Kr scored. ANTOLOVIC,D temporary runner for MAGDELANIC,A. JERBIC,Do struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Stenlose Bulls 4th - IVANCIC,Ma to 2b. BELAS,Kr to 3b. ANTOLOVIC,Da to rf. MANDIC,Da to 1b. JERBIC,Do to dh. POTOCKI,Ma to ss. BALENT,Ma to p. MACIAS JARNE walked. MACIAS JARNE advanced to second on a wild pitch. JULENON,Da singled through the right side, RBI; MACIAS JARNE scored. JULENON,Da advanced to second on a wild pitch. STOCKFORD,Ke walked; JULENON,Da advanced to third on a wild pitch. Dropped foul ball, E2. NIU,Jo doubled down the lf line, 2 RBI; STOCKFORD,Ke scored; JULENON,Da scored. WERCHMEISTER hit by pitch. NIELSEN,De singled to center field; WERCHMEISTER advanced to second; NIU,Jo advanced to third. SIMONSEN,Mar grounded out to 3b, RBI; NIELSEN,De advanced to second; WERCHMEISTER advanced to third; NIU,Jo scored, unearned. IPSEN,De singled through the left side, out at second lf to 2b, RBI; NIELSEN,De scored; WERCHMEISTER scored. SCHWARTZ,Ma pinch hit for OVENINIKOVAS. SCHWARTZ,Ma hit by pitch. OVENINIKOVAS to 3b for SCHWARTZ,Ma. MACIAS JARNE struck out swinging. 6 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.

SK Medvedi 4th - MACIAS JARNE to 1b. JULENON,Da to p. / for HANSEN,Ki. POTOCKI,Ma struck out swinging. BERIS,Al struck out swinging. IVANCIC,Ma singled to third base. BELAS,Kr reached on a fielder's choice; IVANCIC,Ma out at second 2b unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


Stenlose Bulls 15, SK Medvedi 2 (Aug 30, 2016 at AZZANO DECIMO)
----------------------------------------------------------------------
Stenlose Bulls...... 441 6 - 15 10  0      (2-1)
SK Medvedi.......... 002 0 -  2  4  1      (1-2)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Stenlose Bulls - MACIAS JARNES,Juan C; JULENON,Daniel(4) and STOCKFORD,Kevin.
SK Medvedi - BELAS,Kristijan; BALENT,Matija(4) and MAGDELANIC,Alen.
Win-MACIAS JARNES,Juan C(1-0)  Loss-BELAS,Kristijan(0-1)  T-1:27  A-60
HR BUL - STOCKFORD,Kevin (1); NIU,Joshua (1).
ESF