Box Score

Magos de Tenerife vs Hoofddorp Pioniers (Aug 29, 2015)

 
Composite Box Score
 

European Super Cup Men - 2015
Magos de Tenerife 8 (9-4), Hoofddorp Pioniers 6 (5-6) - Composite Box Score
Aug 29, 2015 at Prague (Radotin)

Magos de Tenerife   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FERNANDEZ,Fr ss 
CAMEJO FERNA cf 
MARTINEZ CRI pr 
LÓPEZ,Ce c  11 
AUBRECHT,Ji lf 
GIRAUT PONTE 1b 
FERNANDEZ PE 2b 
DLASK,Fi rf 
NIELSEN D,Eu 3b 
NIELSEN D,Ef dp 
RAMOS SARAVI p 
Totals   29  21 

Hoofddorp Pioniers   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
LOURENS,Em c 
POLONIUS,Gl ss 
LO-A-TJONG,R 3b 
KWAS,En lf 
RAAP,Id cf 
REGALES,Je dp 
CATHALINA,Gr 1b 
CLEMENTINA,A 2b 
DELFINA,Je rf 
OLAIZ,Ja p 
Totals   25  12  21  10 

Magos de Tenerife   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
RAMOS SARAVIA,Robert W,7-1  7.0  12  25  30 
 
Hoofddorp Pioniers   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
OLAIZ,Jaudiel L,4-4  7.0  29  34 

Umpires - HP: LAUTIER Franck 1B: LISS Vladimir 3B: SILVA Richard
Scorers - BOHACEK Vladimir, DUFKOVA Daniela
T.C. - KESSLER Bob

Start: 18:30 Time: 2:00 Attendance: 600
Weather: Sunny

 
Play-by-Play
 

European Super Cup Men - 2015
Magos de Tenerife 8 (9-4), Hoofddorp Pioniers 6 (5-6)
Aug 29, 2015 at Prague (Radotin)

Magos de Tenerife starters: 18/ss FERNANDEZ,Fr; 13/cf CAMEJO FERNA; 9/c LÓPEZ,Ce; 72/lf AUBRECHT,Ji; 77/1b GIRAUT PONTE; 10/2b FERNANDEZ PE; 42/rf DLASK,Fi; 17/3b NIELSEN D,Eu; 43/dp NIELSEN D,Ef; 14/p RAMOS SARAVI;

Hoofddorp Pioniers starters: 12/c LOURENS,Em; 19/ss POLONIUS,Gl; 13/3b LO-A-TJONG,R; 3/lf KWAS,En; 8/cf RAAP,Id; 32/dp REGALES,Je; 11/1b CATHALINA,Gr; 14/2b CLEMENTINA,A; 34/rf DELFINA,Je; 23/p OLAIZ,Ja;

Magos de Tenerife 1st - FERNANDEZ,Fr struck out swinging. CAMEJO FERNA grounded out to ss. LÓPEZ,Ce flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Hoofddorp Pioniers 1st - LOURENS,Em struck out swinging. POLONIUS,Gl grounded out to 2b. LO-A-TJONG,R struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Magos de Tenerife 2nd - AUBRECHT,Ji grounded out to 2b. GIRAUT PONTE struck out swinging. FERNANDEZ PE reached on a fielding error by 2b, assist by 3b, bunt. DLASK,Fi grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Hoofddorp Pioniers 2nd - KWAS,En grounded out to 3b, bunt. RAAP,Id struck out swinging. REGALES,Je hit by pitch. CATHALINA,Gr singled, advanced to second on a fielding error by rf; REGALES,Je advanced to third, scored on the error, unearned. CLEMENTINA,A grounded out to 3b. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

Magos de Tenerife 3rd - NIELSEN D,Eu hit by pitch. ::: Injury delay :::. NIELSEN D,Ef grounded out to 2b unassisted; NIELSEN D,Eu advanced to second. FERNANDEZ,Fr singled to catcher, bunt, scored on a throwing error by c; NIELSEN D,Eu advanced to third, scored on the error. CAMEJO FERNA flied out to cf. LÓPEZ,Ce grounded out to p. 2 runs, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

Hoofddorp Pioniers 3rd - DELFINA,Je struck out swinging. LOURENS,Em struck out swinging, out at first c to 1b. POLONIUS,Gl flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Magos de Tenerife 4th - AUBRECHT,Ji reached on a throwing error by ss. GIRAUT PONTE flied out to 1b, bunt. AUBRECHT,Ji advanced to second on a wild pitch. FERNANDEZ PE singled to shortstop. DLASK,Fi flied out to cf; FERNANDEZ PE advanced to second on the throw; AUBRECHT,Ji advanced to third. NIELSEN D,Eu reached on a fielding error by ss; FERNANDEZ PE advanced to third, scored on the error, unearned; AUBRECHT,Ji scored, unearned. NIELSEN D,Ef reached on a fielder's choice to shortstop; NIELSEN D,Eu out at second ss to 2b. 2 runs, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

Hoofddorp Pioniers 4th - LO-A-TJONG,R grounded out to p. KWAS,En grounded out to p. RAAP,Id walked. REGALES,Je struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Magos de Tenerife 5th - FERNANDEZ,Fr singled to third base, bunt, advanced to second on a throwing error by 3b. FERNANDEZ,Fr failed pickoff attempt. CAMEJO FERNA doubled to left center, RBI; FERNANDEZ,Fr scored. LÓPEZ,Ce flied out to 2b. AUBRECHT,Ji singled to shortstop. MARTINEZ CRI pinch ran for CAMEJO FERNA. GIRAUT PONTE walked; AUBRECHT,Ji advanced to second; MARTINEZ CRI advanced to third. FERNANDEZ PE hit by pitch, RBI; GIRAUT PONTE advanced to second; AUBRECHT,Ji advanced to third; MARTINEZ CRI scored. ::: Injury delay :::. DLASK,Fi flied out to rf, SF, RBI; FERNANDEZ PE advanced to second; GIRAUT PONTE advanced to third; AUBRECHT,Ji scored. NIELSEN D,Eu flied out to 2b. 3 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

Hoofddorp Pioniers 5th - CAMEJO FERNA to cf for MARTINEZ CRI. CATHALINA,Gr singled to shortstop. CLEMENTINA,A struck out looking. DELFINA,Je walked; CATHALINA,Gr advanced to second. DELFINA,Je advanced to second on a wild pitch; CATHALINA,Gr advanced to third on a wild pitch. DELFINA,Je advanced to third on a wild pitch; CATHALINA,Gr scored on a wild pitch. LOURENS,Em walked. POLONIUS,Gl singled to left field, RBI; LOURENS,Em advanced to third; DELFINA,Je scored. POLONIUS,Gl stole second. LO-A-TJONG,R tripled to center field, 2 RBI; POLONIUS,Gl scored; LOURENS,Em scored. KWAS,En grounded out to 2b, RBI; LO-A-TJONG,R scored. RAAP,Id walked. REGALES,Je struck out swinging. 5 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

Magos de Tenerife 6th - NIELSEN D,Ef struck out swinging. FERNANDEZ,Fr out at first 3b to 2b, bunt. CAMEJO FERNA reached on a fielding error by ss. LÓPEZ,Ce struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Hoofddorp Pioniers 6th - CATHALINA,Gr grounded out to ss. CLEMENTINA,A struck out swinging. DELFINA,Je struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Magos de Tenerife 7th - AUBRECHT,Ji grounded out to 3b. GIRAUT PONTE walked. FERNANDEZ PE reached on a fielder's choice to shortstop; GIRAUT PONTE out at second ss to 2b. FERNANDEZ PE stole second. DLASK,Fi singled up the middle, RBI; FERNANDEZ PE scored. ::: Coaching visit - defense :::. DLASK,Fi out at second c to ss, caught stealing. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Hoofddorp Pioniers 7th - LOURENS,Em struck out swinging. POLONIUS,Gl struck out looking. LO-A-TJONG,R flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


Magos de Tenerife 8, Hoofddorp Pioniers 6 (Aug 29, 2015 at Prague)
----------------------------------------------------------------------
Magos de Tenerife... 002 230 1 -  8  6  1      (9-4)
Hoofddorp Pioniers.. 010 050 0 -  6  4  6      (5-6)
----------------------------------------------------------------------
ESF