Box Score

Magos de Tenerife vs HSV Adegeest (Aug 28, 2015)

 
Composite Box Score
 

European Super Cup Men - 2015
Magos de Tenerife 16 (4-4), HSV Adegeest 4 (2-6) - Composite Box Score
Aug 28, 2015 at Prague (Tempo 2)

Magos de Tenerife   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FERNANDEZ,Fr 2b 
FERNANDEZ PE ss 
CAMEJO FERNA cf 
LÓPEZ,Ce c 
DLASK,Fi rf 
MARRERO CARR ph/rf 
GIRAUT PONTE 1b 
AUBRECHT,Ji lf 
NIELSEN D,Eu 3b 
NIELSEN D,Ef pr/3b 
RAMOS SARAVI p 
MARTINEZ CRI p 
Totals   30  16  12  15  12  18 

HSV Adegeest   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
VROLIJK,Jo 3b 
REYES,Jo cf 
MÉRITE,Dj dp 
BURG,Da c 
JANO,Sh ss 
KOEIMAN,Fr rf 
VIRGINIE,Ki 2b 
MARTHA,Le 1b 
TIMMER,Ma ph 
BAAN,Ba lf 
HENDRIKS,Je p 
MIKSOVSKÝ,To p 
WIENIA,Ri p 
Totals   24  18 

Magos de Tenerife   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
RAMOS SARAVIA,Robert   1.0 
MARTINEZ CRIAD W,2-0  5.0  21  23 
 
HSV Adegeest   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
HENDRIKS,Jeroen L,0-3  1.2  12  18 
MIKSOVSKÝ,Tomᚠ  3.1  13  19 
WIENIA,Rikkert   1.0 

Umpires - HP: HAMILTON Lewis 1B: VALENTINIS Roberto 3B: PARRI Massimo
Scorer - SECKAR Alois
T.C. - MOSS Libby

Start: 13:30 Time: 1:55 Attendance: 30
Weather: Partly cloudy Game notes:
MIKSOVSKÝ,To faced 4 batters in the 6th.

 
Play-by-Play
 

European Super Cup Men - 2015
Magos de Tenerife 16 (4-4), HSV Adegeest 4 (2-6)
Aug 28, 2015 at Prague (Tempo 2)

Magos de Tenerife starters: 18/2b FERNANDEZ,Fr; 10/ss FERNANDEZ PE; 13/cf CAMEJO FERNA; 9/c LÓPEZ,Ce; 42/rf DLASK,Fi; 77/1b GIRAUT PONTE; 72/lf AUBRECHT,Ji; 17/3b NIELSEN D,Eu; 14/p RAMOS SARAVI;

HSV Adegeest starters: 58/3b VROLIJK,Jo; 21/cf REYES,Jo; 42/dp MÉRITE,Dj; 20/c BURG,Da; 10/ss JANO,Sh; 55/rf KOEIMAN,Fr; 84/2b VIRGINIE,Ki; 19/1b MARTHA,Le; 47/lf BAAN,Ba; 22/p HENDRIKS,Je;

Magos de Tenerife 1st - FERNANDEZ,Fr singled to first base, bunt. FERNANDEZ,Fr stole second. FERNANDEZ PE singled to third base, bunt; FERNANDEZ,Fr advanced to third. CAMEJO FERNA homered to center field, 3 RBI; FERNANDEZ PE scored; FERNANDEZ,Fr scored. LÓPEZ,Ce singled to center field. DLASK,Fi popped up to 2b. GIRAUT PONTE flied out to 2b. LÓPEZ,Ce advanced to second on a passed ball. AUBRECHT,Ji walked. NIELSEN D,Eu reached on a fielding error by ss; AUBRECHT,Ji advanced to second on the error; LÓPEZ,Ce advanced to third on the error. RAMOS SARAVI walked, RBI; NIELSEN D,Eu advanced to second; AUBRECHT,Ji advanced to third; LÓPEZ,Ce scored, unearned. :::Coaching visit:::. FERNANDEZ,Fr walked, RBI; RAMOS SARAVI advanced to second; NIELSEN D,Eu advanced to third; AUBRECHT,Ji scored, unearned. FERNANDEZ,Fr advanced to second on a wild pitch; RAMOS SARAVI advanced to third on a wild pitch; NIELSEN D,Eu scored on a wild pitch, unearned. FERNANDEZ PE flied out to rf. 6 runs, 4 hits, 1 error, 2 LOB.

HSV Adegeest 1st - VROLIJK,Jo struck out swinging. REYES,Jo struck out swinging. MÉRITE,Dj grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Magos de Tenerife 2nd - CAMEJO FERNA homered to center field, RBI. LÓPEZ,Ce struck out swinging. DLASK,Fi walked. DLASK,Fi stole second. GIRAUT PONTE walked. AUBRECHT,Ji flied out to rf; DLASK,Fi advanced to third. NIELSEN D,Eu singled to left field, RBI; GIRAUT PONTE advanced to second; DLASK,Fi scored. NIELSEN D,Ef pinch ran for NIELSEN D,Eu. RAMOS SARAVI walked; NIELSEN D,Ef advanced to second; GIRAUT PONTE advanced to third. MIKSOVSKÝ,To to p for HENDRIKS,Je. FERNANDEZ,Fr reached on a fielder's choice; RAMOS SARAVI advanced to second; NIELSEN D,Ef out at third 3b unassisted. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

HSV Adegeest 2nd - NIELSEN D,Ef to 3b. MARTINEZ CRI to p for RAMOS SARAVI. BURG,Da popped up to ss. JANO,Sh struck out swinging. KOEIMAN,Fr singled through the left side. VIRGINIE,Ki reached on a fielder's choice; KOEIMAN,Fr out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Magos de Tenerife 3rd - FERNANDEZ PE walked. CAMEJO FERNA flied out to rf; FERNANDEZ PE advanced to second. LÓPEZ,Ce flied out to ss. DLASK,Fi grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

HSV Adegeest 3rd - MARTHA,Le struck out swinging, out at first c to 1b. BAAN,Ba flied out to lf. VROLIJK,Jo doubled to right field. REYES,Jo grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Magos de Tenerife 4th - :::Illegal pitch called:::. GIRAUT PONTE walked. AUBRECHT,Ji singled to center field; GIRAUT PONTE advanced to second. NIELSEN D,Ef reached on a fielder's choice; AUBRECHT,Ji out at second ss to 2b; GIRAUT PONTE advanced to third. MARTINEZ CRI grounded into double play 2b to ss to 1b; NIELSEN D,Ef out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

HSV Adegeest 4th - MÉRITE,Dj fouled out to lf. BURG,Da flied out to lf. JANO,Sh grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Magos de Tenerife 5th - FERNANDEZ,Fr walked. FERNANDEZ PE homered to left center, inside the park, 2 RBI; FERNANDEZ,Fr scored. CAMEJO FERNA walked. LÓPEZ,Ce reached on a fielder's choice; CAMEJO FERNA out at second ss to 2b. MARRERO CARR pinch hit for DLASK,Fi. MARRERO CARR reached on a fielder's choice; LÓPEZ,Ce out at second 3b to 2b. GIRAUT PONTE popped up to ss. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

HSV Adegeest 5th - MARRERO CARR to rf. KOEIMAN,Fr tripled down the lf line. VIRGINIE,Ki tripled to left center, RBI; KOEIMAN,Fr scored. MARTHA,Le struck out swinging. BAAN,Ba singled to shortstop. VROLIJK,Jo homered to right field, inside the park, 3 RBI; BAAN,Ba scored; VIRGINIE,Ki scored. REYES,Jo singled up the middle, out at second cf to ss. MÉRITE,Dj walked. BURG,Da grounded out to ss. 4 runs, 5 hits, 0 errors, 1 LOB.

Magos de Tenerife 6th - AUBRECHT,Ji walked. NIELSEN D,Ef hit by pitch; AUBRECHT,Ji advanced to second. MARTINEZ CRI singled to pitcher, bunt; NIELSEN D,Ef advanced to second; AUBRECHT,Ji advanced to third. FERNANDEZ,Fr singled to center field, 2 RBI, advanced to second on the throw; MARTINEZ CRI advanced to third; NIELSEN D,Ef scored; AUBRECHT,Ji scored. WIENIA,Ri to p for MIKSOVSKÝ,To. FERNANDEZ PE walked. CAMEJO FERNA homered to center field, 4 RBI; FERNANDEZ PE scored; FERNANDEZ,Fr scored; MARTINEZ CRI scored. LÓPEZ,Ce grounded out to 2b. MARRERO CARR singled up the middle. MARRERO CARR advanced to second on a wild pitch. GIRAUT PONTE fouled out to 1b. AUBRECHT,Ji flied out to rf. 6 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

HSV Adegeest 6th - JANO,Sh hit by pitch. KOEIMAN,Fr flied out to ss. VIRGINIE,Ki flied out to lf. TIMMER,Ma pinch hit for MARTHA,Le. JANO,Sh advanced to second on a wild pitch. TIMMER,Ma struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


Magos de Tenerife 16, HSV Adegeest 4 (Aug 28, 2015 at Prague)
----------------------------------------------------------------------
Magos de Tenerife... 620 026  - 16 12  0      (4-4)
HSV Adegeest........ 000 040  -  4  7  1      (2-6)
----------------------------------------------------------------------
ESF