Box Score

SK MRKI Medvedi vs Hippos Havlickuv Bro (Aug 25, 2015)

 
Composite Box Score
 

European Super Cup Men - 2015
Hippos Havlickuv Bro 10 (0-3), SK MRKI Medvedi 9 (2-0) - Composite Box Score
Aug 25, 2015 at Prague (Tempo 1)

SK MRKI Medvedi   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
KAMENSKI,Ma cf 
MANDIC,Da lf 
ŠKET,Ch ss 
ANTOLOVIC,Da 3b 
JERBIC,Hr rf 
AVIV,Ja 2b 
MAGDELANIC,A c 
MEKTIC,Lu 1b/dp 
BALENT,Ma dp/1b  10 
BELAS,Kr p 
Totals   28  20  11 

Hippos Havlickuv Bro  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
JUST,Pa 2b 
BIZA,Si 3b 
KADECKA,Ka 1b 
JELINEK,To cf 
DIBELKA,On rf 
BEAUMONT,An c 
TABACEK,Fi ss 
KRUPKA,To dp/p 
DOBROVOLNY,J lf 
HOLOBRADEK,J lf 
MÜLLER,Ja p 
Totals   30  10  11  21 

SK MRKI Medvedi   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BELAS,Kristijan L,0-1  6.2  11  10  30  37  12 
 
Hippos Havlickuv Bro  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MÜLLER,Jaroslav   2.0 
KRUPKA,Tomas W,1-0  5.0  22  28 

Umpires - HP: NOKKERT Arie 1B: VONK Peter 3B: LEMSTRA Martin
Scorer - LIPANSKY Stanislav
T.C. - KESSLER Bob

Start: 9:00 Time: 2:20 Attendance: 50
Weather: Cloudy

 
Play-by-Play
 

European Super Cup Men - 2015
Hippos Havlickuv Bro 10 (0-3), SK MRKI Medvedi 9 (2-0)
Aug 25, 2015 at Prague (Tempo 1)

SK MRKI Medvedi starters: 24/cf KAMENSKI,Ma; 45/lf MANDIC,Da; 21/ss ŠKET,Ch; 89/3b ANTOLOVIC,Da; 36/rf JERBIC,Hr; 25/2b AVIV,Ja; 17/c MAGDELANIC,A; 11/1b MEKTIC,Lu; 7/dp BALENT,Ma; 53/p BELAS,Kr;

Hippos Havlickuv Bro starters: 25/2b JUST,Pa; 58/3b BIZA,Si; 45/1b KADECKA,Ka; 81/cf JELINEK,To; 65/rf DIBELKA,On; 22/c BEAUMONT,An; 20/ss TABACEK,Fi; 88/dp KRUPKA,To; 73/lf DOBROVOLNY,J; 33/p MÜLLER,Ja;

SK MRKI Medvedi 1st - MEKTIC,Lu to dp. BALENT,Ma to 1b. KAMENSKI,Ma walked. MANDIC,Da struck out swinging. ŠKET,Ch struck out looking. KAMENSKI,Ma stole second. ANTOLOVIC,Da struck out swinging, out at first c to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Hippos Havlickuv Bro 1st - JUST,Pa singled to left field. BIZA,Si reached on a throwing error by c, bunt, SAC, advanced to second on the error; JUST,Pa advanced to second, scored on the error. KADECKA,Ka grounded out to 1b unassisted; BIZA,Si advanced to third. JELINEK,To singled to catcher, bunt, RBI; BIZA,Si scored, unearned. JELINEK,To advanced to second on a wild pitch. DIBELKA,On flied out to rf; JELINEK,To advanced to third. BEAUMONT,An singled to center field, RBI; JELINEK,To scored, unearned. BEAUMONT,An advanced to second on a wild pitch. TABACEK,Fi struck out swinging. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

SK MRKI Medvedi 2nd - JERBIC,Hr struck out looking. AVIV,Ja grounded out to 2b. MAGDELANIC,A struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Hippos Havlickuv Bro 2nd - KRUPKA,To grounded out to p. DOBROVOLNY,J flied out to ss. JUST,Pa grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SK MRKI Medvedi 3rd - KRUPKA,To to p. / for MÜLLER,Ja. MEKTIC,Lu struck out swinging. BALENT,Ma hit by pitch. BALENT,Ma advanced to second on a passed ball. KAMENSKI,Ma flied out to 2b. BALENT,Ma out at third c to 3b, caught stealing. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Hippos Havlickuv Bro 3rd - BIZA,Si walked. BIZA,Si advanced to second on a wild pitch. KADECKA,Ka grounded out to 2b; BIZA,Si advanced to third. JELINEK,To singled to center field, RBI; BIZA,Si scored. JELINEK,To advanced to second on a wild pitch. DIBELKA,On singled to left field, RBI; JELINEK,To scored. BEAUMONT,An grounded out to ss; DIBELKA,On advanced to second. TABACEK,Fi reached on a throwing error by ss; DIBELKA,On advanced to third. TABACEK,Fi stole second, advanced to third on a wild pitch; DIBELKA,On scored on a wild pitch, unearned. KRUPKA,To grounded out to ss. 3 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

SK MRKI Medvedi 4th - MANDIC,Da walked. ŠKET,Ch reached on a fielder's choice to second base; MANDIC,Da out at second 2b to ss. ANTOLOVIC,Da singled to center field; ŠKET,Ch advanced to second. ANTOLOVIC,Da advanced to second on a wild pitch; ŠKET,Ch advanced to third on a wild pitch. JERBIC,Hr singled to right field, RBI; ANTOLOVIC,Da advanced to third; ŠKET,Ch scored. AVIV,Ja flied out to cf, SF, RBI; ANTOLOVIC,Da scored. MAGDELANIC,A singled to center field; JERBIC,Hr advanced to third. MAGDELANIC,A advanced to second on a passed ball; JERBIC,Hr scored on a passed ball, unearned. MEKTIC,Lu out at first p to ss to 1b. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

Hippos Havlickuv Bro 4th - DOBROVOLNY,J grounded out to 3b. JUST,Pa homered to right field, RBI. BIZA,Si walked. KADECKA,Ka grounded out to 2b; BIZA,Si advanced to second. JELINEK,To singled to shortstop; BIZA,Si advanced to third. JELINEK,To out at second c to ss, caught stealing. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

SK MRKI Medvedi 5th - BALENT,Ma walked. KAMENSKI,Ma reached on a fielder's choice to pitcher; BALENT,Ma advanced to second on a throwing error by p. MANDIC,Da doubled to left field, ground-rule, RBI; KAMENSKI,Ma advanced to third; BALENT,Ma scored, unearned. ŠKET,Ch reached on a fielding error by 3b, RBI; MANDIC,Da advanced to third; KAMENSKI,Ma scored. ŠKET,Ch stole second. ANTOLOVIC,Da singled to center field, 2 RBI, advanced to second on the throw; ŠKET,Ch scored; MANDIC,Da scored. JERBIC,Hr singled to left field, RBI; ANTOLOVIC,Da scored. AVIV,Ja reached on a fielder's choice to third base; JERBIC,Hr out at second 3b to 2b. MAGDELANIC,A grounded into double play 2b to 1b; AVIV,Ja out on the play. 5 runs, 3 hits, 2 errors, 0 LOB.

Hippos Havlickuv Bro 5th - DIBELKA,On walked. BEAUMONT,An reached on a fielder's choice to shortstop, advanced to second on a throwing error by ss; DIBELKA,On out at second ss unassisted. TABACEK,Fi doubled to center field, RBI; BEAUMONT,An scored. KRUPKA,To singled to pitcher; TABACEK,Fi advanced to third. DOBROVOLNY,J hit into double play p to 1b to c; KRUPKA,To advanced to second; TABACEK,Fi out on the play. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

SK MRKI Medvedi 6th - MEKTIC,Lu singled to left field. MEKTIC,Lu pinch ran. / for BELAS,Kr. BALENT,Ma struck out looking. MEKTIC,Lu advanced to second on a passed ball. KAMENSKI,Ma struck out swinging. MANDIC,Da walked. ŠKET,Ch fouled out to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Hippos Havlickuv Bro 6th - BELAS,Kr to p for MEKTIC,Lu. JUST,Pa grounded out to ss. BIZA,Si flied out to cf. KADECKA,Ka flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SK MRKI Medvedi 7th - HOLOBRADEK,J to lf for DOBROVOLNY,J. ANTOLOVIC,Da walked. JERBIC,Hr flied out to cf. ANTOLOVIC,Da advanced to second on a passed ball. AVIV,Ja flied out to cf. MAGDELANIC,A doubled to center field, ground-rule, RBI; ANTOLOVIC,Da scored, unearned. MEKTIC,Lu to dp for BELAS,Kr. BELAS,Kr to p. MAGDELANIC,A advanced to third on a wild pitch. MEKTIC,Lu grounded out to 2b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Hippos Havlickuv Bro 7th - JELINEK,To singled to shortstop. DIBELKA,On out at first 3b to 2b, SAC, bunt; JELINEK,To advanced to second. BEAUMONT,An flied out to cf; JELINEK,To advanced to third. TABACEK,Fi intentionally walked. TABACEK,Fi stole second. KRUPKA,To walked. HOLOBRADEK,J reached on a fielder's choice to shortstop; KRUPKA,To advanced to second; TABACEK,Fi advanced to third; JELINEK,To scored, unearned. JUST,Pa singled to center field, RBI; HOLOBRADEK,J advanced to second; KRUPKA,To advanced to third; TABACEK,Fi scored, unearned. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

 
Line score
 


Hippos Havlickuv Bro 10, SK MRKI Medvedi 9 (Aug 25, 2015 at Prague)
----------------------------------------------------------------------
SK MRKI Medvedi..... 000 350 1 -  9  8  3      (2-0)
Hippos Havlickuv Bro 303 110 2 - 10 11  2      (0-3)
----------------------------------------------------------------------
ESF