Box Score

Hoofddorp Pioniers vs Junior Black Sox (Aug 24, 2015)

 
Composite Box Score
 

European Super Cup Men - 2015
Junior Black Sox 9 (1-0), Hoofddorp Pioniers 1 (0-1) - Composite Box Score
Aug 24, 2015 at Prague (Radotin)

Hoofddorp Pioniers   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
DELFINA,Je rf 
LO-A-TJONG,R 3b 
POLONIUS,Gl ss 
KWAS,En lf/p 
REGALES,Je 1b 
LOURENS,Em c 
CLEMENTINA,A 2b 
CATHALINA,Gr dp/lf 
RAAP,Id cf 
OLAIZ,Ja p 
Totals   19  12 

Junior Black Sox   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MATAKATEA,Da ss 
ALBRIGHT,Mu 3b 
BISHOP,Ca dp 
WATT,Ja rf 
MAKEA,Re cf 
LUNDON,Al lf 
KOHLHASE,Jo 2b 
MCKENZIE,Ja c 
MCBRIDE,Ma 1b 
HAMILTON,Ba p 
Totals   20  15 

Hoofddorp Pioniers   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
OLAIZ,Jaudiel L,0-1  3.1  17  20 
KWAS,Enio   0.2 
 
Junior Black Sox   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
HAMILTON,Bailey W,1-0  5.0  19  21 

Umpires - HP: HORA Jan 1B: DOLEJS Miroslav 3B: SILVA Richard
Scorers - DUFFKOVA Jaroslava, HAUSER Jakub, VESELY J.
T.C. - KESSLER Bob

Start: 10:00 Time: 1:20 Attendance: 30
Weather: Sunny

 
Play-by-Play
 

European Super Cup Men - 2015
Junior Black Sox 9 (1-0), Hoofddorp Pioniers 1 (0-1)
Aug 24, 2015 at Prague (Radotin)

Hoofddorp Pioniers starters: 34/rf DELFINA,Je; 13/3b LO-A-TJONG,R; 19/ss POLONIUS,Gl; 3/lf KWAS,En; 32/1b REGALES,Je; 12/c LOURENS,Em; 14/2b CLEMENTINA,A; 11/dp CATHALINA,Gr; 8/cf RAAP,Id; 23/p OLAIZ,Ja;

Junior Black Sox starters: 0/ss MATAKATEA,Da; 19/3b ALBRIGHT,Mu; 22/dp BISHOP,Ca; 24/rf WATT,Ja; 14/cf MAKEA,Re; 16/lf LUNDON,Al; 7/2b KOHLHASE,Jo; 23/c MCKENZIE,Ja; 4/1b MCBRIDE,Ma; 50/p HAMILTON,Ba;

Hoofddorp Pioniers 1st - DELFINA,Je struck out looking. LO-A-TJONG,R singled to left field. POLONIUS,Gl reached on a fielder's choice; LO-A-TJONG,R out at second 1b to ss. KWAS,En walked; POLONIUS,Gl advanced to second. KWAS,En advanced to second on a passed ball; POLONIUS,Gl advanced to third on a passed ball. REGALES,Je flied out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Junior Black Sox 1st - MATAKATEA,Da flied out to rf. ALBRIGHT,Mu singled to first base. BISHOP,Ca struck out swinging. ALBRIGHT,Mu out at second c to ss, caught stealing. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Hoofddorp Pioniers 2nd - LOURENS,Em struck out looking. CLEMENTINA,A walked. CLEMENTINA,A stole second. CATHALINA,Gr struck out swinging. RAAP,Id grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Junior Black Sox 2nd - WATT,Ja walked. MAKEA,Re reached on a fielding error by 3b, bunt; WATT,Ja advanced to second. LUNDON,Al out at first 3b to 2b, SAC; MAKEA,Re advanced to second; WATT,Ja advanced to third. KOHLHASE,Jo singled to first base, RBI; MAKEA,Re advanced to third; WATT,Ja scored. KOHLHASE,Jo stole second, advanced to third on a throwing error by c; MAKEA,Re scored on the error, unearned. KOHLHASE,Jo no advance. MCKENZIE,Ja flied out to lf, SF, RBI; KOHLHASE,Jo scored, unearned. MCBRIDE,Ma struck out swinging. 3 runs, 1 hit, 2 errors, 0 LOB.

Hoofddorp Pioniers 3rd - DELFINA,Je struck out swinging. LO-A-TJONG,R doubled to center field. POLONIUS,Gl flied out to ss. KWAS,En grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Junior Black Sox 3rd - MATAKATEA,Da popped up to c. ALBRIGHT,Mu reached on a fielding error by 1b, assist by ss. BISHOP,Ca reached on a fielder's choice; ALBRIGHT,Mu advanced to second on a muffed throw by ss, assist by 3b. On same play. BISHOP,Ca advanced to second on a muffed throw by 2b; ALBRIGHT,Mu scored on the error, unearned. BISHOP,Ca advanced to third on a passed ball. WATT,Ja reached on a muffed throw by 2b, assist by 1b, RBI; BISHOP,Ca scored, unearned. On same play. WATT,Ja advanced to second on the error. MAKEA,Re grounded out to 3b. LUNDON,Al singled to left field, RBI; WATT,Ja scored, unearned. KOHLHASE,Jo struck out swinging. 3 runs, 1 hit, 4 errors, 1 LOB.

Hoofddorp Pioniers 4th - REGALES,Je lined out to 3b. LOURENS,Em grounded out to p. CLEMENTINA,A struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Junior Black Sox 4th - MCKENZIE,Ja singled to center field. MCBRIDE,Ma flied out to lf. MATAKATEA,Da reached on a fielding error by 3b; MCKENZIE,Ja advanced to second. ALBRIGHT,Mu doubled to right field, 2 RBI; MATAKATEA,Da advanced to third; MCKENZIE,Ja scored. KWAS,En to p. CATHALINA,Gr to lf. / for OLAIZ,Ja. BISHOP,Ca singled up the middle, advanced to second on a fielding error by cf, RBI; ALBRIGHT,Mu scored; MATAKATEA,Da scored, unearned. BISHOP,Ca no advance. WATT,Ja struck out swinging. MAKEA,Re lined out to 3b. 3 runs, 3 hits, 2 errors, 1 LOB.

Hoofddorp Pioniers 5th - CATHALINA,Gr grounded out to p. RAAP,Id singled to third base. DELFINA,Je reached on a fielder's choice; RAAP,Id out at second 2b unassisted. LO-A-TJONG,R doubled to center field, RBI; DELFINA,Je scored. LO-A-TJONG,R advanced to third on a passed ball. POLONIUS,Gl struck out swinging. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


Junior Black Sox 9, Hoofddorp Pioniers 1 (Aug 24, 2015 at Prague)
----------------------------------------------------------------------
Hoofddorp Pioniers.. 000 01 -  1  4  8      (0-1)
Junior Black Sox.... 033 3X -  9  6  0      (1-0)
----------------------------------------------------------------------
ESF