Box Score

ARENA vs ROYAL GREYS (Aug 19, 2015)

 
Composite Box Score
 

European Cup Winners Cup 2015
ROYAL GREYS 11 (1-0), ARENA 6 (0-1) - Composite Box Score
Aug 19, 2015 at Prague (Joudrs 2)

ARENA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
LUCANSKA 3b 
KUZMANOVIC 2b 
KARIC ph 
BLAHOVA p/cf 
REGNEROVA lf 
KAIARUNA dh/p 
UDOVICIC rf 
DJERIC ph 
JOVANOVICJ ss 
LABOVA 1b 
STOJKOVICD c 
SAVIC cf/pr 
Totals   19 

ROYAL GREYS   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
THOMPSON ss 
HOSTEN cf 
CORN 1b 
CORNELISB c 
CECCHETTI 2b 
THYS dh 
ROEVENS rf 
MCGOVERN 3b 
ROEFL pr 
VLIEGHE lf 
BENCID p 
GALEA p 
Totals   13  11  12 

ARENA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BLAHOVA Martina   2.0  16 
KAIARUNA Jasmin L,0-1  1.0 
 
ROYAL GREYS   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BENCID Amy W,1-0  2.2  12  17 
GALEA Shannon   1.1 

Umpires - HP: DOSTAL Jiri 1B: DONMEZ Galip
Start: 12:45 Time: 1:48 Attendance: 20
Weather: Rainy Game notes: Scorers - NEKLAPILOVA Barbora, MALA Kristyna TC - HARDINGER Gabriele
BLAHOVA faced 2 batters in the 3rd.

 
Play-by-Play
 

European Cup Winners Cup 2015
ROYAL GREYS 11 (1-0), ARENA 6 (0-1)
Aug 19, 2015 at Prague (Joudrs 2)

ARENA starters: 21/3b LUCANSKA; 13/2b KUZMANOVIC; 20/p BLAHOVA; 19/lf REGNEROVA; 18/dh KAIARUNA; 8/rf UDOVICIC; 11/ss JOVANOVICJ; 9/1b LABOVA; 17/c STOJKOVICD; 3/cf SAVIC;

ROYAL GREYS starters: 6/ss THOMPSON; 13/cf HOSTEN; 35/1b CORN; 23/c CORNELISB; 3/2b CECCHETTI; 2/dh THYS; 28/rf ROEVENS; 12/3b MCGOVERN; 19/lf VLIEGHE; 26/p BENCID;

ARENA 1st - LUCANSKA walked. KUZMANOVIC struck out swinging. LUCANSKA advanced to second on a wild pitch. BLAHOVA flied out to ss. LUCANSKA advanced to third on a passed ball. REGNEROVA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ROYAL GREYS 1st - THOMPSON walked. THOMPSON advanced to second on a passed ball. HOSTEN walked. CORN flied out to lf. HOSTEN advanced to second on a passed ball; THOMPSON advanced to third on a passed ball. CORNELISB intentionally walked. CECCHETTI infield fly to 2b. THYS reached on a throwing error by ss; CORNELISB scored on the error, unearned; HOSTEN scored on the error, unearned; THOMPSON scored on the error, unearned. ROEVENS grounded out to 2b. 3 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

ARENA 2nd - KAIARUNA struck out swinging. UDOVICIC doubled to right center. JOVANOVICJ walked. LABOVA singled to left field; JOVANOVICJ advanced to second; UDOVICIC advanced to third. STOJKOVICD struck out swinging. LUCANSKA fouled out to 1b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

ROYAL GREYS 2nd - MCGOVERN reached on a fielding error by 2b. VLIEGHE reached on a fielder's choice; MCGOVERN out at second ss to 2b. VLIEGHE advanced to second on a passed ball. THOMPSON walked. HOSTEN out at first p to 2b, SAC; THOMPSON advanced to second; VLIEGHE advanced to third. CORN walked. CORN advanced to second on a passed ball; THOMPSON advanced to third on a passed ball; VLIEGHE scored on a passed ball, unearned. CORNELISB walked. CECCHETTI flied out to rf. 1 run, 0 hits, 1 error, 3 LOB.

ARENA 3rd - KUZMANOVIC singled to left field. BLAHOVA hit by pitch; KUZMANOVIC advanced to second. REGNEROVA walked; BLAHOVA advanced to second; KUZMANOVIC advanced to third. KAIARUNA fouled out to ss. UDOVICIC struck out swinging. JOVANOVICJ walked, RBI; REGNEROVA advanced to second; BLAHOVA advanced to third; KUZMANOVIC scored. LABOVA singled up the middle, RBI; JOVANOVICJ advanced to second; REGNEROVA advanced to third; BLAHOVA scored. GALEA to p for BENCID. STOJKOVICD singled to second base, RBI; LABOVA advanced to second; JOVANOVICJ advanced to third; REGNEROVA scored. LUCANSKA singled to right center, advanced to second on the throw, 2 RBI; STOJKOVICD advanced to third; LABOVA scored; JOVANOVICJ scored. KARIC pinch hit for KUZMANOVIC. KARIC out at first 3b to 2b, bunt. 5 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

ROYAL GREYS 3rd - KUZMANOVIC to 2b for KARIC. THYS singled up the middle. ROEVENS hit by pitch; THYS advanced to second. BLAHOVA to cf. KAIARUNA to p. / for SAVIC. ROEVENS advanced to second on a passed ball; THYS advanced to third on a passed ball. MCGOVERN singled up the middle, RBI; ROEVENS advanced to third; THYS scored. ROEFL pinch ran for MCGOVERN. VLIEGHE walked; ROEFL advanced to second. THOMPSON doubled to left field, 3 RBI; VLIEGHE scored; ROEFL scored; ROEVENS scored. HOSTEN walked. CORN reached on an error by 2b, assist by 3b, SAC, advanced to second on the error; HOSTEN advanced to second, scored on the error, unearned; THOMPSON advanced to third, scored on the error. CORN advanced to third on a passed ball. CORNELISB grounded out to 3b, RBI; CORN scored, unearned. CECCHETTI flied out to cf. THYS struck out looking. 7 runs, 3 hits, 1 error, 0 LOB.

ARENA 4th - MCGOVERN to 3b for ROEFL. DJERIC pinch hit for UDOVICIC. BLAHOVA struck out swinging. REGNEROVA singled through the left side. REGNEROVA failed pickoff attempt. KAIARUNA walked; REGNEROVA advanced to second. DJERIC infield fly to ss; KAIARUNA advanced to second on the error; REGNEROVA advanced to third on a throwing error by ss, scored on an error by 3b, unearned. SAVIC pinch ran for KAIARUNA. JOVANOVICJ struck out swinging. 1 run, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

ROYAL GREYS 4th - KAIARUNA to p for SAVIC. UDOVICIC to rf for DJERIC. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


ROYAL GREYS 11, ARENA 6 (Aug 19, 2015 at Prague)
----------------------------------------------------------------------
ARENA............... 005 1 -  6  7  3      (0-1)
ROYAL GREYS......... 317 0 - 11  3  2      (1-0)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: ARENA - BLAHOVA Martina; KAIARUNA Jasmin(3) and STOJKOVIC Durdina. ROYAL GREYS -
BENCID Amy; GALEA Shannon(3) and CORNELIS Britt.
Win-BENCID Amy(1-0)  Loss-KAIARUNA Jasmin(0-1)  T-1:48  A-20
Weather: Rainy
Game notes:
Scorers - NEKLAPILOVA Barbora, MALA Kristyna
TC - HARDINGER Gabriele

BLAHOVA faced 2 batters in the 3rd.
ESF