Box Score

Russia vs Czech Republic (Jul 04, 2015)

 
Composite Box Score
 

EChCG - Championship Cadet Girls 2015
Russia at Czech Republic - Composite Box Score
Jul 04, 2015 at Nuoro (F. Sanna)

Russia   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
KUDRYAVTSEVA cf 
DOLGANOVA rf/lf 
ISLAMOVA 1b 
MASLOVA dp/p 
ORLOVA lf/3b 
CHERVONENKO 3b 
VOROBYEVA pr 
ALPATOVA rf 
PETKOVICH ss 
KORSHUNOVA 2b 
SHMYGALEVA ph 
GUDYM c 
SHCHEPETNOVA p 
Totals   15  10 

Czech Republic   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SAVIOLA c/2b 
NOVOTNA rf 
SLABA ss 
BARTONOVA ss 
SIMUNKOVA cf 
KOPICOVA cf 
STEJSKALOVA lf 
LINKOVA p 
KLEMPIROVA pr 
VODICKOVA dp 
RUZICKOVA 2b/c 
TVRZNIKOVA 1b 
MARKVARTOVA 3b 
Totals   20  12  11  12 

Russia   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SHCHEPETNOVA Aleksan L,1-2  1.2  10  14 
MASLOVA Yulia   1.2  10  15 
 
Czech Republic   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LINKOVA Adela W,1-0  4.0  15  17 

Umpires - HP: SUSILA Branislav 1B: VAN DER WEEHE Benny 3B: ESTEVEZ Jesus
Start: 13.30 Time: 1.35 Attendance: 70
Weather: Clear Game notes: Scorers: ZACCARIA Fabio, RONCHI Maurizio, SALETTI Roberto TC: HARDINGER Gabriele

 
Play-by-Play
 

EChCG - Championship Cadet Girls 2015
Russia at Czech Republic
Jul 04, 2015 at Nuoro (F. Sanna)

Russia starters: 2/cf KUDRYAVTSEVA; 16/rf DOLGANOVA; 17/1b ISLAMOVA; 7/dp MASLOVA; 8/lf ORLOVA; 11/3b CHERVONENKO; 10/ss PETKOVICH; 13/2b KORSHUNOVA; 1/c GUDYM; 15/p SHCHEPETNOVA;

Czech Republic starters: 7/c SAVIOLA; 32/rf NOVOTNA; 44/ss SLABA; 22/cf SIMUNKOVA; 21/lf STEJSKALOVA; 64/p LINKOVA; 77/dp VODICKOVA; 14/2b RUZICKOVA; 13/1b TVRZNIKOVA; 11/3b MARKVARTOVA;

Russia 1st - KUDRYAVTSEVA grounded out to p. DOLGANOVA grounded out to p. ISLAMOVA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Czech Republic 1st - SAVIOLA lined out to 2b. NOVOTNA doubled down the lf line. NOVOTNA stole third, scored on a throwing error by c, unearned. SLABA fouled out to 3b. SIMUNKOVA walked. SIMUNKOVA advanced to second on a muffed throw by ss, assist by c, caught stealing. STEJSKALOVA singled up the middle, advanced to second on the throw; SIMUNKOVA advanced to third. LINKOVA singled through the right side, 2 RBI; STEJSKALOVA scored, unearned; SIMUNKOVA scored, unearned. VODICKOVA grounded out to ss. 3 runs, 3 hits, 2 errors, 1 LOB.

Russia 2nd - MASLOVA grounded out to p. ORLOVA grounded out to ss. CHERVONENKO singled through the left side. VOROBYEVA pinch ran for CHERVONENKO. PETKOVICH hit by pitch; VOROBYEVA advanced to second. KORSHUNOVA struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Czech Republic 2nd - CHERVONENKO to 3b for VOROBYEVA. RUZICKOVA walked. TVRZNIKOVA out at first p to 2b, SAC; RUZICKOVA advanced to second. SAVIOLA singled to pitcher, bunt; RUZICKOVA advanced to third. NOVOTNA out at first 1b to 2b, SAC, RBI; SAVIOLA advanced to second; RUZICKOVA scored. SLABA doubled to left field, RBI; SAVIOLA scored. SIMUNKOVA reached on a throwing error by 3b, advanced to third on the error; SLABA scored on the error, unearned. SIMUNKOVA scored on an illegal pitch, unearned. STEJSKALOVA doubled to left center. MASLOVA to p. / for SHCHEPETNOVA. LINKOVA singled to center field; STEJSKALOVA advanced to third. KLEMPIROVA pinch ran for LINKOVA. KLEMPIROVA advanced to second on the error; STEJSKALOVA scored on a throwing error by 2b, unearned. DOLGANOVA to lf. ORLOVA to 3b. ALPATOVA to rf for CHERVONENKO. VODICKOVA walked. RUZICKOVA struck out looking. 5 runs, 4 hits, 2 errors, 2 LOB.

Russia 3rd - LINKOVA to p for KLEMPIROVA. GUDYM struck out looking. KUDRYAVTSEVA singled to catcher, bunt. DOLGANOVA singled to pitcher, out at second rf to ss, bunt; KUDRYAVTSEVA advanced to second, scored on a throwing error by p. ISLAMOVA walked. ISLAMOVA advanced to second on a wild pitch. ISLAMOVA stole third. MASLOVA singled to catcher, RBI; ISLAMOVA scored, unearned. Defensive conference. ORLOVA grounded out to ss. 2 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

Czech Republic 3rd - TVRZNIKOVA flied out to lf. SAVIOLA walked. NOVOTNA reached on a fielder's choice to second base; SAVIOLA advanced to second. SLABA doubled to center field, RBI; NOVOTNA advanced to third; SAVIOLA scored. SIMUNKOVA grounded out to p; SLABA advanced to third on the error; NOVOTNA scored on a throwing error by 1b, unearned. STEJSKALOVA grounded out to 2b. 2 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

Russia 4th - SAVIOLA to 2b. BARTONOVA to ss for SLABA. KOPICOVA to cf for SIMUNKOVA. RUZICKOVA to c. ALPATOVA struck out looking. PETKOVICH struck out looking. SHMYGALEVA pinch hit for KORSHUNOVA. SHMYGALEVA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Czech Republic 4th - KORSHUNOVA to 2b for SHMYGALEVA. LINKOVA doubled to left center. VODICKOVA walked. RUZICKOVA reached on a throwing error by 3b, SAC; VODICKOVA advanced to second; LINKOVA advanced to third. LINKOVA out at third c to 3b. TVRZNIKOVA singled to third base, bunt; RUZICKOVA advanced to second; VODICKOVA advanced to third. SAVIOLA walked, RBI; TVRZNIKOVA advanced to second; RUZICKOVA advanced to third; VODICKOVA scored. NOVOTNA singled to pitcher, RBI; SAVIOLA advanced to second; TVRZNIKOVA advanced to third; RUZICKOVA scored, unearned. 2 runs, 3 hits, 1 error, 3 LOB.

 
Line score
 


Czech Republic 12, Russia 2 (Jul 04, 2015 at Nuoro)
----------------------------------------------------------------------
Russia.............. 002 0 -  2  4  6      (3-4)
Czech Republic...... 352 2 - 12 11  1      (6-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Russia - SHCHEPETNOVA Aleksan; MASLOVA Yulia(2) and GUDYM Maria. Czech Republic -
LINKOVA Adela and SAVIOLA Barbora; RUZICKOVA Katerina.
Win-LINKOVA Adela(1-0)  Loss-SHCHEPETNOVA Aleksan(1-2)  T-1.35  A-70
Weather: Clear
Game notes:
Scorers: ZACCARIA Fabio, RONCHI Maurizio, SALETTI Roberto
TC: HARDINGER Gabriele
ESF