Box Score

Italy vs Spain (Jul 01, 2015)

 
Composite Box Score
 

EChCG - Championship Cadet Girls 2015
Italy at Spain - Composite Box Score
Jul 01, 2015 at Nuoro (F. Sanna)

Italy   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SOLDI 1b 
CHIODAROLI ss 
BASSI cf 
PRINCIC c 
OLIVETI rf 
BRUGNOLI 3b 
ANDORNO ph 
MIGLIORINI p 
COSTA pr/p 
CUMERO dp 
CAMISASCA 2b 
VIGNA lf 
Totals   24  13  10  15 

Spain   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FE 1b 
LESTAYO ss 
ALONSO 3b 
SERRANO cf 
NAVARRO dp 
CRIADO c 
LOPEZ c 
LARRAZA p 
OTERO p 
PEREZ p 
GONZALEZ 2b 
MOREIRA lf 
BELASTEGUI rf 
Totals   20  15 

Italy   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MIGLIORINI Giorgia W,1-1  3.0  12  14 
COSTA Irene   2.0 
 
Spain   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LARRAZA Amaia   1.2  11 
OTERO Laura L,1-1  1.0  10 
PEREZ Gala   2.1  13 

Umpires - HP: HERNANDEZ Javier 1B: VAN DER WEEHE Benny 3B: SUSILA Branislav
Start: 19.22 Time: 1.49 Attendance: 200
Weather: Clear Game notes: Scorers: TARGATO Valentino, RONCHI Maurizio, SALETTI Roberto TC: HARDINGER Gabriele

 
Play-by-Play
 

EChCG - Championship Cadet Girls 2015
Italy at Spain
Jul 01, 2015 at Nuoro (F. Sanna)

Italy starters: 7/1b SOLDI; 21/ss CHIODAROLI; 6/cf BASSI; 19/c PRINCIC; 13/rf OLIVETI; 15/3b BRUGNOLI; 28/p MIGLIORINI; 16/dp CUMERO; 8/2b CAMISASCA; 11/lf VIGNA;

Spain starters: 14/1b FE; 6/ss LESTAYO; 15/3b ALONSO; 10/cf SERRANO; 21/dp NAVARRO; 9/c CRIADO; 11/p LARRAZA; 4/2b GONZALEZ; 1/lf MOREIRA; 7/rf BELASTEGUI;

Italy 1st - SOLDI reached on a dropped fly by lf, advanced to second on the error. CHIODAROLI struck out swinging. BASSI flied out to 2b. PRINCIC flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Spain 1st - FE walked. LESTAYO reached on a fielder's choice, bunt; FE out at second p to ss. ALONSO singled to left field; LESTAYO advanced to second. SERRANO reached on a fielding error by 2b; ALONSO advanced to second; LESTAYO advanced to third. Defensive conference. NAVARRO walked, RBI; SERRANO advanced to second; ALONSO advanced to third; LESTAYO scored. CRIADO singled to center field, RBI; NAVARRO advanced to second; SERRANO advanced to third; ALONSO scored, unearned. LARRAZA reached on a fielder's choice; CRIADO advanced to second; NAVARRO advanced to third; SERRANO out at home 1b to c. GONZALEZ struck out looking. 2 runs, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

Italy 2nd - OLIVETI flied out to rf. BRUGNOLI singled up the middle. MIGLIORINI flied out to c. CUMERO walked; BRUGNOLI advanced to second. Defensive conference. CUMERO advanced to second on a wild pitch; BRUGNOLI advanced to third on a wild pitch. CAMISASCA walked. SOLDI hit by pitch, RBI; CAMISASCA advanced to second; CUMERO advanced to third; BRUGNOLI scored. CHIODAROLI walked, RBI; SOLDI advanced to second; CAMISASCA advanced to third; CUMERO scored. OTERO to p for LARRAZA. BASSI reached on a fielder's choice; CHIODAROLI advanced to second; SOLDI out at third 3b unassisted. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

Spain 2nd - MOREIRA struck out swinging. FE grounded out to 1b unassisted. LESTAYO flied out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Italy 3rd - PRINCIC singled to third base. PRINCIC stole second. OLIVETI grounded out to ss; PRINCIC advanced to third. ::: BRUGOLI Touched by own batted ball :::. BRUGNOLI grounded out to c unassisted. PRINCIC scored on a passed ball, unearned. MIGLIORINI walked. CUMERO reached on a fielding error by ss; MIGLIORINI advanced to second on the error. CUMERO advanced to second on a wild pitch; MIGLIORINI advanced to third on a wild pitch. CAMISASCA tripled to right center, 2 RBI; CUMERO scored, unearned; MIGLIORINI scored, unearned. SOLDI walked. SOLDI stole second. CHIODAROLI reached on a fielding error by ss; SOLDI advanced to third on the error; CAMISASCA scored on the error, unearned. CHIODAROLI stole second. BASSI singled through the left side, advanced to second on the throw, 2 RBI; CHIODAROLI scored, unearned; SOLDI scored, unearned. PEREZ to p for OTERO. PRINCIC singled through the right side, RBI; BASSI scored, unearned. PRINCIC advanced to second on an illegal pitch. OLIVETI walked. OLIVETI advanced to second on a wild pitch; PRINCIC advanced to third on a wild pitch. BRUGNOLI grounded out to 3b. 7 runs, 4 hits, 2 errors, 2 LOB.

Spain 3rd - ALONSO struck out swinging. SERRANO struck out swinging. NAVARRO grounded out to c. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Italy 4th - LOPEZ to c for CRIADO. MIGLIORINI walked. COSTA pinch ran for MIGLIORINI. VIGNA to lf for CUMERO. / for VIGNA. VIGNA singled to third base, bunt; COSTA advanced to second. VIGNA advanced to second on a passed ball; COSTA advanced to third on a passed ball. CAMISASCA out at first 1b to 2b, SAC, RBI; VIGNA advanced to third; COSTA scored. VIGNA scored on a passed ball, unearned. SOLDI grounded out to 1b unassisted. CHIODAROLI struck out swinging. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Spain 4th - COSTA to p. LOPEZ grounded out to 1b unassisted. PEREZ struck out swinging. GONZALEZ struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Italy 5th - BASSI walked. BASSI stole second. PRINCIC tripled to right field, RBI; BASSI scored. OLIVETI flied out to ss. ANDORNO pinch hit for BRUGNOLI. ANDORNO out at first 1b to 2b, RBI; PRINCIC scored. COSTA tripled to right field, out at home rf to ss to c. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

Spain 5th - BRUGNOLI to 3b for ANDORNO. MOREIRA grounded out to p. FE singled up the middle. LESTAYO singled to right center; FE advanced to second. Defensive conference. ALONSO reached on a fielder's choice; LESTAYO advanced to second; FE out at third p to 3b. SERRANO lined out to 2b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


Italy 13, Spain 2 (Jul 01, 2015 at Nuoro)
----------------------------------------------------------------------
Italy............... 027 22 - 13  8  1      (3-1)
Spain............... 200 00 -  2  4  3      (1-3)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Italy - MIGLIORINI Giorgia; COSTA Irene(4) and PRINCIC Elisa. Spain - LARRAZA Amaia;
OTERO Laura(2); PEREZ Gala(3) and CRIADO Mireia; LOPEZ Alba.
Win-MIGLIORINI Giorgia(1-1)  Loss-OTERO Laura(1-1)  T-1.49  A-200
Weather: Clear
Game notes:
Scorers: TARGATO Valentino, RONCHI Maurizio, SALETTI Roberto
TC: HARDINGER Gabriele
ESF