Box Score

Belgium vs Italy (Jul 01, 2015)

 
Composite Box Score
 

EChCG - Championship Cadet Girls 2015
Belgium at Italy - Composite Box Score
Jul 01, 2015 at Nuoro (F. Sanna)

Belgium   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
DE VREE p 
STREUX 2b 
VAN NUFFEL 3b 
JANSSENS ss 
VOORHELST c 
BELHALOUMI lf 
DE PERMENTIE dp 
VAN CAUTEREN 1b 
VAN DEN BRAN rf 
DEBLOUDTS cf 
Totals   12 

Italy   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SOLDI 1b 
ROTONDO c 
BRUGNOLI c 
BASSI ss 
CHIODAROLI ph/ss 
PRINCIC lf 
VIGNA ph/cf 
OLIVETI rf 
MIGLIORINI 3b 
GAMBA 3b 
ANDORNO dp/p 
DE TROMBETTI 2b 
COSTA cf 
CAMISASCA lf 
MINARI p 
Totals   23  13  12  12 

Belgium   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DE VREE Femke L,0-1  3.0  12  13  23  25 
 
Italy   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MINARI Anita W,1-0  3.0  10 
ANDORNO Carlotta   1.0 

Umpires - HP: ESTEVEZ Jesus 1B: SUSILA Branislav 3B: KASAPOVA Natalia
Start: 13.25 Time: 1.09 Attendance: 90
Weather: Clear Game notes: Scorers: ZACCARIA Fabio, RONCHI Maurizio, SALETTI Roberto TC: HARDINGER Gabriele

 
Play-by-Play
 

EChCG - Championship Cadet Girls 2015
Belgium at Italy
Jul 01, 2015 at Nuoro (F. Sanna)

Belgium starters: 13/p DE VREE; 9/2b STREUX; 12/3b VAN NUFFEL; 18/ss JANSSENS; 25/c VOORHELST; 17/lf BELHALOUMI; 4/dp DE PERMENTIE; 30/1b VAN CAUTEREN; 31/rf VAN DEN BRAN; 29/cf DEBLOUDTS;

Italy starters: 7/1b SOLDI; 10/c ROTONDO; 6/ss BASSI; 19/lf PRINCIC; 13/rf OLIVETI; 28/3b MIGLIORINI; 9/dp ANDORNO; 2/2b DE TROMBETTI; 12/cf COSTA; 22/p MINARI;

Belgium 1st - DE VREE flied out to 1b. STREUX out at first 1b to 2b, bunt. VAN NUFFEL struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Italy 1st - SOLDI flied out to cf. ROTONDO singled to third base. ROTONDO stole second. BASSI grounded out to ss; ROTONDO advanced to third. PRINCIC reached on a dropped fly by rf, advanced to third on the error; ROTONDO scored on the error, unearned. OLIVETI grounded out to 3b. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

Belgium 2nd - JANSSENS flied out to p. VOORHELST struck out swinging. BELHALOUMI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Italy 2nd - MIGLIORINI singled to left field, advanced to second on a throwing error by lf. ::: ANDORNO - Touched by own batted ball :::. ANDORNO grounded out to c unassisted, bunt. MIGLIORINI advanced to third on a passed ball. DE TROMBETTI singled to pitcher, advanced to second on a throwing error by 2b, bunt, RBI; MIGLIORINI scored, unearned. COSTA grounded out to 2b; DE TROMBETTI advanced to third. SOLDI reached on a fielding error by 2b; DE TROMBETTI scored on the error, unearned. SOLDI stole second. SOLDI advanced to third on a wild pitch. ROTONDO walked; SOLDI scored on an illegal pitch, unearned. COSTA temporary runner for ROTONDO. ROTONDO stole second. BASSI doubled to left center, RBI; ROTONDO scored, unearned. PRINCIC tripled to right field, RBI; BASSI scored, unearned. OLIVETI flied out to cf. 5 runs, 4 hits, 3 errors, 1 LOB.

Belgium 3rd - GAMBA to 3b for MIGLIORINI. DE PERMENTIE walked. DEBLOUDTS to cf for DE PERMENTIE. / for DEBLOUDTS. DEBLOUDTS advanced to second on a wild pitch. VAN CAUTEREN grounded out to p; DEBLOUDTS advanced to third. Defensive conference. VAN DEN BRAN out at first rf to 1b, RBI; DEBLOUDTS scored. DE VREE grounded out to ss. 1 run, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Italy 3rd - GAMBA struck out swinging, out at first c to 1b. ANDORNO singled to pitcher, bunt. ANDORNO stole second. DE TROMBETTI singled to pitcher, advanced to second on the throw, bunt; ANDORNO advanced to third. COSTA singled to catcher. COSTA advanced to second on a wild pitch; DE TROMBETTI advanced to third on a wild pitch; ANDORNO scored on a wild pitch. SOLDI tripled down the rf line, 2 RBI; COSTA scored; DE TROMBETTI scored. ::: ROTONDO - Touched by own batted ball :::. ROTONDO grounded out to c unassisted. CHIODAROLI pinch hit for BASSI. CHIODAROLI singled up the middle, RBI; SOLDI scored. VIGNA pinch hit for PRINCIC. CHIODAROLI stole second. CHIODAROLI advanced to third on an illegal pitch. VIGNA walked. OLIVETI singled to left field, RBI; VIGNA advanced to second; CHIODAROLI scored. GAMBA doubled up the middle, 2 RBI; OLIVETI scored; VIGNA scored. Defensive conference. ANDORNO flied out to rf. 7 runs, 7 hits, 0 errors, 1 LOB.

Belgium 4th - BRUGNOLI to c for ROTONDO. CHIODAROLI to ss. VIGNA to cf. ANDORNO to p. CAMISASCA to lf for COSTA. / for MINARI. STREUX flied out to cf. VAN NUFFEL struck out looking. JANSSENS flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


Italy 13, Belgium 1 (Jul 01, 2015 at Nuoro)
----------------------------------------------------------------------
Belgium............. 001 0 -  1  0  4      (1-2)
Italy............... 157 X - 13 12  0      (2-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Belgium - DE VREE Femke and VOORHELST Britt. Italy - MINARI Anita; ANDORNO Carlotta(4)
and ROTONDO Alessandra; BRUGNOLI Sara.
Win-MINARI Anita(1-0)  Loss-DE VREE Femke(0-1)  T-1.09  A-90
Weather: Clear
Game notes:
Scorers: ZACCARIA Fabio, RONCHI Maurizio, SALETTI Roberto
TC: HARDINGER Gabriele
ESF