Box Score

Czech Republic vs Russia (Jun 30, 2015)

 
Composite Box Score
 

EChCG - Championship Cadet Girls 2015
Czech Republic at Russia - Composite Box Score
Jun 30, 2015 at Nuoro (F. Sanna)

Czech Republic   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SLABA ss 
TVRZNIKOVA rf 
BARTONOVA rf/ss 
SIMUNKOVA cf 
SLANINOVA c 
MARKVARTOVA 3b 
LINKOVA p 
KLEMPIROVA ph/p 
STEJSKALOVA lf 
VODICKOVA 3b/2b 
RUZICKOVA 2b/c 
NOVOTNA 1b 
Totals   27  13  12  12 

Russia   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
KUDRYAVTSEVA cf 
ORLOVA 3b 
GUDYM c 
MASLOVA 2b/lf 
SHMYGALEVA dp/p 
KUTELIIA p 
KOBYLKINA ph 
KORSHUNOVA p/2b 
ISLAMOVA 1b 
ALPATOVA rf 
DOLGANOVA lf/ss 
PETKOVICH ss 
Totals   16  12 

Czech Republic   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LINKOVA Adela   2.0 
KLEMPIROVA Tereza W,1-0  2.0 
 
Russia   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
KORSHUNOVA Ekaterina L,0-1  0.2  11  11  14 
SHMYGALEVA Elizaveta   1.0 
KUTELIIA Ada   2.1  10  10 

Umpires - HP: HERNANDEZ Javier 1B: ESTEVEZ Jesus 3B: LAMIERI Loretta
Start: 16.57 Time: 1.27 Attendance: 90
Weather: Clear Game notes: Scorers: SALETTI Roberto, RONCHI Maurizio, ZACCARIA Fabio TC: HARDINGER Gabriele

 
Play-by-Play
 

EChCG - Championship Cadet Girls 2015
Czech Republic at Russia
Jun 30, 2015 at Nuoro (F. Sanna)

Czech Republic starters: 44/ss SLABA; 12/rf BARTONOVA; 22/cf SIMUNKOVA; 18/c SLANINOVA; 64/p LINKOVA; 21/lf STEJSKALOVA; 77/3b VODICKOVA; 14/2b RUZICKOVA; 32/1b NOVOTNA;

Russia starters: 2/cf KUDRYAVTSEVA; 8/3b ORLOVA; 1/c GUDYM; 7/2b MASLOVA; 14/dp SHMYGALEVA; 13/p KORSHUNOVA; 17/1b ISLAMOVA; 5/rf ALPATOVA; 16/lf DOLGANOVA; 10/ss PETKOVICH;

Czech Republic 1st - SLABA grounded out to 1b unassisted. BARTONOVA singled to right center. SIMUNKOVA singled to right center; BARTONOVA advanced to second. SLANINOVA reached on a fielding error by 3b; SIMUNKOVA advanced to second; BARTONOVA advanced to third. LINKOVA reached on a fielding error by 2b, RBI; SLANINOVA advanced to second, advanced to third on the error; SIMUNKOVA advanced to third, scored on the error, unearned; BARTONOVA scored, unearned. LINKOVA stole second. STEJSKALOVA reached on a fielder's choice to catcher, SAC, RBI; LINKOVA advanced to third; SLANINOVA scored, unearned. Defensive conference. STEJSKALOVA stole second. VODICKOVA walked. RUZICKOVA walked, RBI; VODICKOVA advanced to second; STEJSKALOVA advanced to third; LINKOVA scored, unearned. NOVOTNA singled to left field, 2 RBI; RUZICKOVA advanced to second; VODICKOVA scored, unearned; STEJSKALOVA scored, unearned. SLABA singled up the middle; NOVOTNA advanced to second; RUZICKOVA advanced to third. BARTONOVA singled up the middle, RBI; SLABA advanced to second; NOVOTNA advanced to third; RUZICKOVA scored, unearned. SIMUNKOVA lined out to ss. SLANINOVA reached on a muffed throw by 1b, assist by ss; BARTONOVA advanced to third on the error; SLABA scored on the error, unearned; NOVOTNA scored on the error, unearned. SLANINOVA stole second, advanced to third on a throwing error by c; BARTONOVA scored on the error, unearned. LINKOVA singled to center field, RBI; SLANINOVA scored, unearned. MASLOVA to lf. SHMYGALEVA to p. KORSHUNOVA to 2b. DOLGANOVA to ss. / for PETKOVICH. STEJSKALOVA singled to center field, advanced to second on the throw; LINKOVA advanced to third. VODICKOVA flied out to 1b. 11 runs, 7 hits, 4 errors, 2 LOB.

Russia 1st - KUDRYAVTSEVA reached on a muffed throw by 2b, assist by 1b. ORLOVA out at first p to 2b, SAC; KUDRYAVTSEVA advanced to second. GUDYM flied out to 2b. KUDRYAVTSEVA stole third. MASLOVA grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Czech Republic 2nd - RUZICKOVA walked. RUZICKOVA advanced to second on a wild pitch. NOVOTNA singled to second base; RUZICKOVA advanced to third. NOVOTNA stole second. SLABA singled up the middle, advanced to second on the throw, RBI; NOVOTNA advanced to third; RUZICKOVA scored. BARTONOVA flied out to lf; SLABA out at third c to 3b; NOVOTNA scored on a muffed throw by c, assist by lf, unearned. SIMUNKOVA singled to left field, advanced to second on a fielding error by lf. KUTELIIA to p for SHMYGALEVA. SIMUNKOVA stole third. SLANINOVA struck out swinging. 2 runs, 3 hits, 2 errors, 1 LOB.

Russia 2nd - TVRZNIKOVA to rf for SLABA. BARTONOVA to ss. KUTELIIA struck out swinging. KORSHUNOVA lined out to 3b. ISLAMOVA singled up the middle. ALPATOVA walked; ISLAMOVA advanced to second. DOLGANOVA grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Czech Republic 3rd - KLEMPIROVA pinch hit for LINKOVA. KLEMPIROVA grounded out to ss. STEJSKALOVA fouled out to 1b. VODICKOVA singled to center field. VODICKOVA stole second. RUZICKOVA grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Russia 3rd - MARKVARTOVA to 3b for SLANINOVA. KLEMPIROVA to p. VODICKOVA to 2b. RUZICKOVA to c. KUDRYAVTSEVA flied out to rf. ORLOVA fouled out to 3b. GUDYM grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Czech Republic 4th - NOVOTNA reached on a throwing error by 1b, bunt. TVRZNIKOVA singled to left field; NOVOTNA advanced to second. BARTONOVA reached on a fielder's choice; TVRZNIKOVA advanced to second; NOVOTNA out at second ss unassisted. SIMUNKOVA grounded out to ss; BARTONOVA advanced to second; TVRZNIKOVA advanced to third on a muffed throw by 3b, assist by 1b. MARKVARTOVA struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 2 errors, 2 LOB.

Russia 4th - MASLOVA doubled down the lf line. KOBYLKINA pinch hit for KUTELIIA. KOBYLKINA grounded out to p; MASLOVA advanced to third. KORSHUNOVA singled to left field, RBI; MASLOVA scored. ISLAMOVA reached on a fielder's choice; KORSHUNOVA out at second rf to ss. ALPATOVA singled to second base; ISLAMOVA advanced to second. DOLGANOVA flied out to cf. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


Czech Republic 13, Russia 1 (Jun 30, 2015 at Nuoro)
----------------------------------------------------------------------
Czech Republic...... (11)20 0 - 13 12  1      (2-0)
Russia.............. 0   00 1 -  1  4  8      (2-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Czech Republic - LINKOVA Adela; KLEMPIROVA Tereza(3) and SLANINOVA Eliska;
RUZICKOVA Katerina. Russia - KORSHUNOVA Ekaterina; SHMYGALEVA Elizaveta(1); KUTELIIA Ada(2) and
GUDYM Maria.
Win-KLEMPIROVA Tereza(1-0)  Loss-KORSHUNOVA Ekaterina(0-1)  T-1.27  A-90
Weather: Clear
Game notes:
Scorers: SALETTI Roberto, RONCHI Maurizio, ZACCARIA Fabio
TC: HARDINGER Gabriele
ESF