Box Score

CROATIA vs GREAT BRITAIN (Jul 16, 2015)

 
Composite Box Score
 

European Champ Junior Men - Most 2015
CROATIA 11 (3-2), GREAT BRITAIN 4 (0-5) - Composite Box Score
Jul 16, 2015 at Most (Painbusters)

CROATIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BRAJSOVAC rf 
GUSTIN cf 
BELAS ph/cf 
JERBIC lf/dp 
POTOCKI ss 
NJUHOVIC 2b 
STOJANOVIC c 
CACAN pr 
BERIS I 1b 
BERIS A dp/lf 
JURIC D 3b/p 
JURIC M p 
BALENT p/lf 
Totals   19  11  15 

GREAT BRITAIN   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
YOUNG 1b 
BROWN p 
REYNOLDS pr 
STEWART c 
ASWANI 3b 
NASH ss 
SAUNDERS cf 
NIELAN dp 
GRAFTON rf/pr 
BENAIM pr 
STUDHOLME 2b 
MOSLEY lf 
Totals   20  15 

CROATIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
JURIC Mario   0.0 
BALENT Matija W,1-0  4.0  16  20 
JURIC Dario   1.0 
 
GREAT BRITAIN   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BROWN Damon L,0-1  5.0  11  19  29 

Umpires - HP: HARCARIK M. 1B: FIORINI M. 3B: VONK P.
Start: 15:30 Time: 2:00 Attendance: 60
Weather: Sunny Game notes: Scorers: LAUDA R., SVITAK Z. TC: ANNA DI LUCA

 
Play-by-Play
 

European Champ Junior Men - Most 2015
CROATIA 11 (3-2), GREAT BRITAIN 4 (0-5)
Jul 16, 2015 at Most (Painbusters)

CROATIA starters: 13/rf BRAJSOVAC; 10/cf GUSTIN; 14/lf JERBIC; 5/ss POTOCKI; 4/2b NJUHOVIC; 19/c STOJANOVIC; 12/1b BERIS I; 2/dp BERIS A; 11/3b JURIC D; 17/p JURIC M;

GREAT BRITAIN starters: 38/1b YOUNG; 37/p BROWN; 14/c STEWART; 36/3b ASWANI; 22/ss NASH; 12/cf SAUNDERS; 41/dp NIELAN; 20/rf GRAFTON; 40/2b STUDHOLME; 27/lf MOSLEY;

CROATIA 1st - BRAJSOVAC singled to catcher, bunt. GUSTIN popped up to ss. BRAJSOVAC advanced to second on a wild pitch. JERBIC struck out swinging. POTOCKI hit by pitch. NJUHOVIC grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

GREAT BRITAIN 1st - JERBIC to dp. BERIS A to lf. BALENT to p for JURIC M. YOUNG reached on a throwing error by ss. BROWN flied out to lf. YOUNG stole second. STEWART grounded out to ss. ASWANI flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

CROATIA 2nd - STOJANOVIC walked. CACAN pinch ran for STOJANOVIC. BERIS I walked; CACAN advanced to second. BERIS A reached on an error by p; BERIS I advanced to second, advanced to third on the error; CACAN advanced to third, scored on the error, unearned. BALENT to p for JERBIC. / for BALENT. BERIS A stole second. JURIC D struck out swinging. BERIS A advanced to third on a wild pitch; BERIS I scored on a wild pitch. BRAJSOVAC walked. BERIS A scored on a wild pitch. GUSTIN lined into double play p to 1b; BRAJSOVAC out on the play. 3 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

GREAT BRITAIN 2nd - STOJANOVIC to c for CACAN. NASH struck out swinging. SAUNDERS hit by pitch. SAUNDERS failed pickoff attempt. SAUNDERS stole second. SAUNDERS advanced to third on a passed ball. NIELAN flied out to ss. GRAFTON struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

CROATIA 3rd - BALENT walked. POTOCKI singled to left field; BALENT advanced to second. NJUHOVIC singled, bunt; POTOCKI advanced to second; BALENT advanced to third. STOJANOVIC singled up the middle, advanced to second on the throw, 2 RBI; NJUHOVIC advanced to third; POTOCKI scored; BALENT scored. STOJANOVIC advanced to third on a wild pitch; NJUHOVIC scored on a wild pitch. BERIS I walked. BERIS A grounded into double play 2b to 1b; BERIS I out on the play; STOJANOVIC scored, unearned. JURIC D grounded out to 3b. 4 runs, 3 hits, 0 errors, 0 LOB.

GREAT BRITAIN 3rd - STUDHOLME out at first p to ss to 1b. YOUNG singled to shortstop. BROWN singled to second base; YOUNG advanced to second. REYNOLDS pinch ran for BROWN. STEWART singled to left field, advanced to second on the throw, RBI; REYNOLDS advanced to second, advanced to third on the throw; YOUNG scored. ASWANI walked. REYNOLDS failed pickoff attempt. NASH walked, RBI; ASWANI advanced to second; STEWART advanced to third; REYNOLDS scored. SAUNDERS lined out to lf, SF, RBI; NASH advanced to second; ASWANI advanced to third; STEWART scored. NIELAN flied out to 3b. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

CROATIA 4th - BROWN to p for REYNOLDS. BRAJSOVAC walked. JERBIC to dp for BALENT. BALENT to p. BRAJSOVAC stole second. GUSTIN singled to left field, advanced to second on a throwing error by ss, RBI; BRAJSOVAC scored. JERBIC flied out to rf; GUSTIN advanced to third. GUSTIN scored on a wild pitch. POTOCKI hit by pitch. POTOCKI failed pickoff attempt. POTOCKI advanced to second on a wild pitch, advanced to third. POTOCKI scored on a wild pitch. NJUHOVIC grounded out to 3b. STOJANOVIC struck out looking. 3 runs, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

GREAT BRITAIN 4th - GRAFTON reached on a throwing error by ss. BENAIM pinch ran for GRAFTON. BENAIM stole second. STUDHOLME struck out swinging. YOUNG grounded out to p; BENAIM advanced to third. BROWN popped up to ss. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

CROATIA 5th - GRAFTON pinch ran for BENAIM. GRAFTON to rf. BERIS I struck out swinging. BERIS A grounded out to ss. JURIC D walked. JURIC D failed pickoff attempt. JURIC D advanced to second on a wild pitch. JURIC D advanced to third on a wild pitch. BRAJSOVAC walked; JURIC D scored on an illegal pitch. BELAS pinch hit for GUSTIN. BELAS grounded out to 2b. 1 run, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

GREAT BRITAIN 5th - BELAS to cf. BERIS A to 3b. JURIC D to p. BALENT to lf. STEWART reached on a dropped fly by rf, advanced to second on the error. ASWANI lined out to 1b. STEWART stole third. NASH struck out looking. STEWART scored on a wild pitch, unearned. SAUNDERS struck out swinging. 1 run, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

 
Line score
 


CROATIA 11, GREAT BRITAIN 4 (Jul 16, 2015 at Most)
----------------------------------------------------------------------
CROATIA............. 034 31 - 11  5  3      (3-2)
GREAT BRITAIN....... 003 01 -  4  3  2      (0-5)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: CROATIA - JURIC Mario; BALENT Matija(1); JURIC Dario(5) and STOJANOVIC Ivan.
GREAT BRITAIN - BROWN Damon and STEWART Dylan.
Win-BALENT Matija(1-0)  Loss-BROWN Damon(0-1)  T-2:00  A-60
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers: LAUDA R., SVITAK Z.
TC: ANNA DI LUCA
ESF