Box Score

DENMARK vs POLAND (Jul 15, 2015)

 
Composite Box Score
 

European Champ Junior Men - Most 2015
DENMARK 9 (4-0), POLAND 6 (1-2) - Composite Box Score
Jul 15, 2015 at Most (Painbusters)

DENMARK   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ELSNER ss 
GREGERSEN 1b 
BROWN c  13 
HOLMELUND p 
JOHANSEN lf 
JORGENSEN pr 
LOHMANN cf 
LORENTSEN pr/cf 
SUMMERS 2b 
ANDERSEN rf 
ADELSBAEK ph/rf 
SKOV 3b 
MILNE ph/3b 
Totals   30  13  10  21 

POLAND   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
GARUS p 
ORSZULIK cf 
GRUSZKIEVITZ dh 
GOLEBIOWSKI ss 
ZAJDA lf 
BEBYN c 
NOWATZKI 2b 
DEMBSKI 2b 
KOT 3b 
ZAGORSKI 1b 
STAJER 1b 
POCHWALA rf 
Totals   25  13  21 

DENMARK   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
HOLMELUND Tobias W,1-0  7.0  13  25  34 
 
POLAND   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GARUS Szymon L,0-1  7.0  13  10  30  43  15 

Umpires - HP: VITALE D. 1B: HARCARIK M. 3B: HARKOV A.
Start: 15:30 Time: 2:10 Attendance: 130
Weather: Partly cloudy Game notes: Scorers: DUFKOVA D., SVITAK Z. TC: ANNA DI LUCA

 
Play-by-Play
 

European Champ Junior Men - Most 2015
DENMARK 9 (4-0), POLAND 6 (1-2)
Jul 15, 2015 at Most (Painbusters)

DENMARK starters: 51/ss ELSNER; 90/1b GREGERSEN; 50/c BROWN; 66/p HOLMELUND; 13/lf JOHANSEN; 88/cf LOHMANN; 8/2b SUMMERS; 10/rf ANDERSEN; 62/3b SKOV;

POLAND starters: 43/p GARUS; 42/cf ORSZULIK; 75/dh GRUSZKIEVITZ; 66/ss GOLEBIOWSKI; 55/lf ZAJDA; 54/c BEBYN; 86/2b NOWATZKI; 45/3b KOT; 98/1b ZAGORSKI; 52/rf POCHWALA;

DENMARK 1st - ELSNER walked. GREGERSEN walked; ELSNER advanced to second. BROWN popped up to ss. HOLMELUND walked; GREGERSEN advanced to second; ELSNER advanced to third. JOHANSEN singled to shortstop, RBI; HOLMELUND advanced to second; GREGERSEN advanced to third; ELSNER scored. LOHMANN flied out to cf, SF, RBI; GREGERSEN scored. SUMMERS grounded out to 3b. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

POLAND 1st - GARUS struck out looking. ORSZULIK popped up to ss. GRUSZKIEVITZ walked. GRUSZKIEVITZ stole second. GOLEBIOWSKI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

DENMARK 2nd - ANDERSEN singled to left field. ANDERSEN stole second. SKOV singled to shortstop. ELSNER flied out to cf; SKOV advanced to second; ANDERSEN advanced to third. GREGERSEN singled to third base, RBI; SKOV advanced to third; ANDERSEN scored. GREGERSEN stole second. BROWN walked. HOLMELUND popped up to c. JOHANSEN flied out to lf. 1 run, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

POLAND 2nd - ZAJDA doubled to left field, scored on a throwing error by lf, unearned. BEBYN walked. BEBYN advanced to second on a wild pitch. BEBYN advanced to third on a wild pitch. NOWATZKI struck out looking. KOT reached on a dropped fly by lf, SF, advanced to second on the error, RBI; BEBYN scored. ZAGORSKI grounded out to 2b; KOT advanced to third. GARUS hit by pitch. GARUS stole second. ORSZULIK reached on a throwing error by 3b; GARUS advanced to third; KOT scored, unearned. ORSZULIK stole second; GARUS stole home. GRUSZKIEVITZ reached on a throwing error by ss; ORSZULIK advanced to third, out at home 1b to c. 4 runs, 1 hit, 4 errors, 1 LOB.

DENMARK 3rd - LOHMANN walked. SUMMERS singled to left field; LOHMANN advanced to second. ANDERSEN singled to right field; SUMMERS advanced to second; LOHMANN advanced to third. SKOV flied out to cf, SF, RBI; SUMMERS advanced to third; LOHMANN scored. ANDERSEN stole second. ELSNER lined out to lf. GREGERSEN flied out to cf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

POLAND 3rd - GOLEBIOWSKI grounded out to 2b. ZAJDA grounded out to ss. BEBYN walked. NOWATZKI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

DENMARK 4th - BROWN tripled to right field. HOLMELUND walked. HOLMELUND stole second. JOHANSEN walked. LOHMANN singled to left field, RBI; JOHANSEN advanced to second; HOLMELUND advanced to third; BROWN scored. LORENTSEN pinch ran for LOHMANN. SUMMERS flied out to cf, SF, RBI; LORENTSEN advanced to second; JOHANSEN advanced to third; HOLMELUND scored. ANDERSEN struck out looking. SKOV singled to third base, RBI; LORENTSEN advanced to third; JOHANSEN scored. ELSNER flied out to cf. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

POLAND 4th - LORENTSEN to cf. KOT walked. ZAGORSKI reached on a fielder's choice to third base; KOT out at second 3b to ss. GARUS struck out swinging. ORSZULIK singled to second base; ZAGORSKI advanced to second. ORSZULIK advanced to second on a wild pitch; ZAGORSKI advanced to third on a wild pitch. GRUSZKIEVITZ flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

DENMARK 5th - GREGERSEN flied out to cf. BROWN singled to right field. HOLMELUND popped up to 2b. JOHANSEN flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

POLAND 5th - GOLEBIOWSKI struck out swinging. ZAJDA struck out swinging. BEBYN struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

DENMARK 6th - LORENTSEN walked. LORENTSEN stole second. SUMMERS singled to left field; LORENTSEN advanced to third. ADELSBAEK pinch hit for ANDERSEN. MILNE pinch hit for SKOV. SUMMERS stole second. ADELSBAEK lined out to 3b; LORENTSEN out at third 3b unassisted. MILNE walked. ELSNER singled up the middle, advanced to second on the throw, RBI; MILNE advanced to second, advanced to third on the throw; SUMMERS advanced to third, scored on the throw. GREGERSEN grounded out to 3b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

POLAND 6th - ADELSBAEK to rf. MILNE to 3b. DEMBSKI to 2b for NOWATZKI. STAJER to 1b for ZAGORSKI. DEMBSKI walked. DEMBSKI out at first 1b unassisted. Runner left earlz his base. KOT walked. STAJER singled to first base, advanced to second on a throwing error by 1b; KOT advanced to second, advanced to third on the error. GARUS struck out swinging. ORSZULIK singled to center field, 2 RBI; STAJER scored, unearned; KOT scored, unearned. GRUSZKIEVITZ struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

DENMARK 7th - BROWN homered to center field, RBI. HOLMELUND popped up to 2b. JOHANSEN walked. JORGENSEN pinch ran for JOHANSEN. JORGENSEN stole second. LORENTSEN grounded out to ss; JORGENSEN advanced to third. SUMMERS struck out looking. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

POLAND 7th - JOHANSEN to lf for JORGENSEN. GOLEBIOWSKI struck out swinging, out at first c to 1b. ZAJDA struck out looking. BEBYN walked. BEBYN failed pickoff attempt. DEMBSKI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


DENMARK 9, POLAND 6 (Jul 15, 2015 at Most)
----------------------------------------------------------------------
DENMARK............. 211 301 1 -  9 13  5      (4-0)
POLAND.............. 040 002 0 -  6  4  0      (1-2)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: DENMARK - HOLMELUND Tobias and BROWN Anton. POLAND - GARUS Szymon and BEBYN Marek.
Win-HOLMELUND Tobias(1-0)  Loss-GARUS Szymon(0-1)  T-2:10  A-130
HR DEN - BROWN Anton.
Weather: Partly cloudy
Game notes:
Scorers: DUFKOVA D., SVITAK Z.
TC: ANNA DI LUCA
ESF