Box Score

GERMANY vs CZECH REPUBLIC (Jul 31, 2015)

 
Composite Box Score
 

EURO CHAMP CO-ED SLOWPITCH 2015
CZECH REPUBLIC 15 (5-5), GERMANY 14 (6-4) - Composite Box Score
Jul 31, 2015 at Dupnitsa (BUL) (Devils 1)

GERMANY   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
WALTHER 2b 
MOHR 2b 
SCKAER 3b 
SZYGOWSKI of 
GROSS lf 
KREWITT cf 
BEUCHERT cf 
KAHLO rf 
HERZGEN c 
ZERHUSEN ss 
MEYER 1b 
ABU-OMAR p 
DEGENER p 
HAHN c 
FISCHER c/rf 
Totals   40  14  17  14  18 

CZECH REPUBLIC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
RIZEK 2b 
VACHKOVA K. of 
PROCHAZKA ss 
SULCOVA Ma. 1b 
MACH rf 
SULCOVA Mi. cf 
TURKOVA cf 
PRECLIK p 
JANOVSKY p 
ANDELOVA c 
ZEMAN lf 
VACHKOVA J. 3b 
Totals   35  15  16  11  21 

GERMANY   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ABU-OMAR Karim L  6.0  16  15  11  35  38 
DEGENER Bob   0.0 
 
CZECH REPUBLIC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PRECLIK Jiri W  3.1  10  10  21  26 
JANOVSKY Radek   3.2  19  20 

Umpires - HP: DAANEN Hans 1B: PITMAN Darrell 3B: MORISETTI Lesley
Start: 13:25 Time: 1:50 Attendance: 50

ABU-OMAR faced 2 batters in the 7th.

 
Play-by-Play
 

EURO CHAMP CO-ED SLOWPITCH 2015
CZECH REPUBLIC 15 (5-5), GERMANY 14 (6-4)
Jul 31, 2015 at Dupnitsa (BUL) (Devils 1)

GERMANY starters: 22/2b WALTHER; 11/3b SCKAER; 14/of SZYGOWSKI; 10/lf GROSS; 13/cf KREWITT; 21/rf KAHLO; 7/ss ZERHUSEN; 19/1b MEYER; 4/p ABU-OMAR; 3/c HAHN;

CZECH REPUBLIC starters: 36/2b RIZEK; 1/of VACHKOVA K.; 23/ss PROCHAZKA; 9/1b SULCOVA Ma.; 24/rf MACH; 6/cf SULCOVA Mi.; 22/p PRECLIK; 25/c ANDELOVA; 4/lf ZEMAN; 17/3b VACHKOVA J.;

GERMANY 1st - WALTHER singled to right center. SCKAER struck out swinging. SZYGOWSKI walked, advanced to second; WALTHER advanced to third. GROSS fouled out to c. KREWITT homered down the lf line, 3 RBI; SZYGOWSKI scored; WALTHER scored. KAHLO reached on an error by ss. ZERHUSEN singled to left field, advanced to second on the throw; KAHLO advanced to third. MEYER grounded out to 2b. 3 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

CZECH REPUBLIC 1st - RIZEK doubled to left center. VACHKOVA K. flied out to of. PROCHAZKA reached on a dropped fly by rf, advanced to second; RIZEK scored. SULCOVA Ma. reached on a dropped fly by of. MACH reached on a fielder's choice to second base; SULCOVA Ma. out at second 2b to ss; PROCHAZKA advanced to third. SULCOVA Mi. singled to left center, RBI; MACH advanced to second; PROCHAZKA scored, unearned. PRECLIK reached on a dropped fly by 2b, advanced to second; SULCOVA Mi. advanced to third; MACH advanced to third, scored on the error, unearned. ANDELOVA grounded out to p. 3 runs, 2 hits, 3 errors, 2 LOB.

GERMANY 2nd - ABU-OMAR reached on an error by ss. HAHN walked; ABU-OMAR advanced to second. WALTHER reached on a fielder's choice to shortstop; HAHN advanced to second on a throwing error by ss; ABU-OMAR advanced to third, out at home 1b to c. SCKAER singled to left field; WALTHER advanced to second; HAHN advanced to third. SZYGOWSKI walked, advanced to second, 2 RBI; SCKAER advanced to third; WALTHER scored; HAHN scored, unearned. ::: 3rd strike to foulball :::. GROSS struck out swinging. KREWITT singled to left field, 2 RBI; SZYGOWSKI scored, unearned; SCKAER scored, unearned. KAHLO reached on a fielder's choice to shortstop; KREWITT out at second ss to 2b. 4 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

CZECH REPUBLIC 2nd - ZEMAN fouled out to lf. VACHKOVA J. singled through the right side. RIZEK singled to left center, advanced to second on an error by 2b; VACHKOVA J. advanced to second, advanced to third on the error. VACHKOVA K. singled down the lf line, RBI; RIZEK advanced to third; VACHKOVA J. scored. PROCHAZKA lined out to cf, SF, RBI; RIZEK scored. SULCOVA Ma. flied out to lf. 2 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

GERMANY 3rd - ZERHUSEN singled to left center. MEYER singled up the middle; ZERHUSEN advanced to second. ABU-OMAR flied out to rf; ZERHUSEN advanced to third. HAHN singled to catcher; MEYER advanced to second. WALTHER singled to left center, RBI; HAHN advanced to second; MEYER advanced to third; ZERHUSEN scored. SCKAER singled to left field, RBI; WALTHER advanced to second; HAHN advanced to third; MEYER scored. SZYGOWSKI flied out to lf, SF, RBI; WALTHER advanced to third; HAHN scored. MOHR to 2b for WALTHER. GROSS flied out to lf. 3 runs, 5 hits, 0 errors, 2 LOB.

CZECH REPUBLIC 3rd - MACH doubled down the lf line. SULCOVA Mi. reached on an error by 2b; MACH advanced to third. PRECLIK grounded into double play ss to 1b; SULCOVA Mi. out on the play; MACH scored, unearned. ANDELOVA grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

GERMANY 4th - KREWITT flied out to c. KAHLO walked. JANOVSKY to p for PRECLIK. ZERHUSEN struck out looking. MEYER walked; KAHLO advanced to second. ABU-OMAR flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

CZECH REPUBLIC 4th - ZEMAN singled to shortstop. VACHKOVA J. reached on a fielder's choice to pitcher; ZEMAN out at second p to ss. RIZEK flied out to rf. VACHKOVA K. singled through the left side; VACHKOVA J. advanced to second. PROCHAZKA walked, advanced to second, RBI; VACHKOVA K. advanced to third; VACHKOVA J. scored. SULCOVA Ma. walked. MACH singled, advanced to second on an error by rf, 2 RBI; SULCOVA Ma. advanced to third, out at home of to 2b to c; PROCHAZKA scored; VACHKOVA K. scored. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

GERMANY 5th - ::: 3rd strike to foulball :::. HAHN struck out swinging. WALTHER to 2b for MOHR. WALTHER reached on a throwing error by 2b, advanced to second. SCKAER flied out to lf. SZYGOWSKI singled to center field, RBI; WALTHER scored, unearned. GROSS flied out to cf. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

CZECH REPUBLIC 5th - SULCOVA Mi. singled to center field. TURKOVA to cf for SULCOVA Mi.. JANOVSKY doubled to left center, advanced to third on the throw, RBI; TURKOVA scored. ANDELOVA grounded out to 1b unassisted, RBI; JANOVSKY scored. ZEMAN flied out to 1b. VACHKOVA J. flied out to rf. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

GERMANY 6th - SULCOVA Mi. to cf for TURKOVA. KREWITT singled to left field. KAHLO reached on a fielder's choice to third base; KREWITT out at second 3b to 2b. ZERHUSEN homered to left field, 2 RBI; KAHLO scored. MEYER grounded out to 2b. DEGENER to p for ABU-OMAR. DEGENER singled to center field. HAHN singled down the lf line; DEGENER advanced to second. FISCHER to c for HAHN. WALTHER singled down the lf line, RBI; FISCHER advanced to second; DEGENER scored. SCKAER lined out to ss. 3 runs, 5 hits, 0 errors, 2 LOB.

CZECH REPUBLIC 6th - HERZGEN to c for KAHLO. ABU-OMAR to p for DEGENER. FISCHER to rf. RIZEK homered, reached on a fielder's choice, RBI. VACHKOVA K. singled up the middle. PROCHAZKA doubled to left center; VACHKOVA K. advanced to third. SULCOVA Ma. flied out to ss. MACH grounded out to 2b, RBI; PROCHAZKA advanced to third, scored on a throwing error by 1b, unearned; VACHKOVA K. scored. SULCOVA Mi. flied out to lf. 3 runs, 3 hits, 1 error, 0 LOB.

GERMANY 7th - SZYGOWSKI flied out to cf. GROSS flied out to lf. BEUCHERT to cf for KREWITT. BEUCHERT singled to third base. KREWITT to cf for BEUCHERT. HERZGEN fouled out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CZECH REPUBLIC 7th - JANOVSKY doubled down the lf line. ANDELOVA singled to right center, advanced to second on an error by 2b, RBI; JANOVSKY advanced to third, scored on the error. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


CZECH REPUBLIC 15, GERMANY 14 (Jul 31, 2015 at Dupnitsa (BUL))
----------------------------------------------------------------------
GERMANY............. 343 013 0 - 14 17  8      (6-4)
CZECH REPUBLIC...... 321 323 1 - 15 16  4      (5-5)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: GERMANY - ABU-OMAR Karim; DEGENER Bob(7). CZECH REPUBLIC - PRECLIK Jiri;
JANOVSKY Radek(4).
Win-PRECLIK Jiri  Loss-ABU-OMAR Karim  T-1:50  A-50
HR GER - KREWITT Mark; ZERHUSEN Max.
HR CZE - RIZEK Bartolomej.

ABU-OMAR faced 2 batters in the 7th.
ESF