Box Score

GREAT BRITAIN vs IRELAND (Jul 31, 2015)

 
Composite Box Score
 

EURO CHAMP CO-ED SLOWPITCH 2015
GREAT BRITAIN 25 (10-0), IRELAND 10 (5-4) - Composite Box Score
Jul 31, 2015 at Dupnitsa (BUL) (Devils 1)

GREAT BRITAIN   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
GUNN lf 
MACINTOSH rf 
HENDRY pr/rf 
HAZARD ss 
BALL 3b 
YOXALL of 
CLIFFORD 1b 
GOLIK pr 
ELMAAZI pr/cf 
SPINKS p 
KEAVENEY cf/1b 
SNAPE ph 
THOMAS 2b 
CHAPMAN c/1b 
Totals   46  25  23  24  18 

IRELAND   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
RIZO ss 
MULLEN ss/2b 
LILLIS cf 
NOLAN cf 
GEOGHEGAN lf 
STEERMAN lf/ss 
KAVANAGH c/1b 
CASEY rf 
ELMES 3b 
LYNESS 3b 
O'SULLIVAN 2b 
BURKE ph/lf 
MCINTYRE of 
CARROLL of 
LEONARD p 
O'FLATHAIGH ph/p 
SHARP 1b 
O'GORMAN 1b/c 
Totals   33  10  12  10  18  10 

GREAT BRITAIN   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SPINKS Daniel W  6.0  12  10  33  33  15 
 
IRELAND   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LEONARD John L  5.0  21  22  17  41  43 
O'FLATHAIGH Marc   1.0 

Umpires - HP: FARR Don 1B: REX Ralf-Jurgen 3B: KOSNAR Jaroslav
Start: 9:45 Time: 1:35 Attendance: 30

 
Play-by-Play
 

EURO CHAMP CO-ED SLOWPITCH 2015
GREAT BRITAIN 25 (10-0), IRELAND 10 (5-4)
Jul 31, 2015 at Dupnitsa (BUL) (Devils 1)

GREAT BRITAIN starters: 34/lf GUNN; 9/rf MACINTOSH; 69/ss HAZARD; 14/3b BALL; 51/of YOXALL; 16/1b CLIFFORD; 10/p SPINKS; 8/cf KEAVENEY; 15/2b THOMAS; 24/c CHAPMAN;

IRELAND starters: 10/ss RIZO; 5/cf LILLIS; 7/lf GEOGHEGAN; 11/c KAVANAGH; 9/rf CASEY; 27/3b ELMES; 3/2b O'SULLIVAN; 15/of MCINTYRE; 16/p LEONARD; 36/1b SHARP;

GREAT BRITAIN 1st - GUNN reached on an error by 3b. MACINTOSH singled to right field; GUNN advanced to second. HAZARD singled to left center, RBI; MACINTOSH advanced to third; GUNN scored, unearned. BALL reached on a dropped fly by cf, RBI; HAZARD advanced to third; MACINTOSH scored. YOXALL homered down the lf line, 3 RBI; BALL scored, unearned; HAZARD scored. CLIFFORD reached on an error by ss. SPINKS singled to left field; CLIFFORD advanced to second. GOLIK pinch ran for CLIFFORD. KEAVENEY reached on a fielder's choice to second base; SPINKS out at second 2b to ss; GOLIK advanced to third. THOMAS reached on an error by 3b, RBI; KEAVENEY advanced to second; GOLIK scored, unearned. CHAPMAN reached on an error by rf; THOMAS advanced to third; KEAVENEY advanced to third, scored on the error, unearned. GUNN reached on a fielder's choice to second base, RBI; CHAPMAN out at second 2b to ss; THOMAS scored, unearned. MACINTOSH flied out to p. 8 runs, 4 hits, 5 errors, 1 LOB.

IRELAND 1st - CLIFFORD to 1b for GOLIK. RIZO singled to right center. LILLIS singled down the rf line; RIZO advanced to second. GEOGHEGAN singled to right center, RBI; LILLIS advanced to second; RIZO scored. KAVANAGH reached on a fielder's choice to pitcher; GEOGHEGAN advanced to second; LILLIS advanced to third on a throwing error by p. CASEY flied out to of, 2 RBI; GEOGHEGAN scored; LILLIS scored, unearned. ELMES flied out to of. O'SULLIVAN singled to right center; KAVANAGH advanced to second. MCINTYRE tripled through the right side, 2 RBI; O'SULLIVAN scored, unearned; KAVANAGH scored, unearned. LEONARD singled through the left side, RBI; MCINTYRE scored, unearned. SHARP flied out to p. 6 runs, 6 hits, 1 error, 1 LOB.

GREAT BRITAIN 2nd - HAZARD flied out to lf. BALL flied out to cf. YOXALL walked, advanced to second. CLIFFORD walked. SPINKS doubled to left field, RBI; CLIFFORD advanced to third; YOXALL scored. Dropped foul ball, E2. KEAVENEY flied out to rf. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

IRELAND 2nd - RIZO reached on a dropped fly by rf. LILLIS lined out to ss. GEOGHEGAN flied out to of. KAVANAGH singled up the middle; RIZO advanced to second. CASEY homered to left center, 3 RBI, unearned; KAVANAGH scored, unearned; RIZO scored, unearned. ELMES reached on an error by 2b. O'SULLIVAN singled up the middle; ELMES advanced to second. MCINTYRE flied out to of. 3 runs, 3 hits, 2 errors, 2 LOB.

GREAT BRITAIN 3rd - THOMAS singled, advanced to second on an error by cf. CHAPMAN grounded out to ss; THOMAS advanced to third. GUNN homered down the rf line, 2 RBI; THOMAS scored. MACINTOSH grounded out to 1b unassisted. HAZARD homered to left field, RBI. BALL grounded out to p. 3 runs, 3 hits, 1 error, 0 LOB.

IRELAND 3rd - LEONARD grounded out to p. SHARP grounded out to ss. RIZO flied out to of. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GREAT BRITAIN 4th - YOXALL singled to left field. CLIFFORD singled up the middle; YOXALL advanced to second, advanced to third on the throw. SPINKS singled to left field, RBI; CLIFFORD advanced to second; YOXALL scored. KEAVENEY singled to center field; SPINKS advanced to second; CLIFFORD advanced to third. THOMAS singled to left field, 2 RBI; KEAVENEY advanced to second; SPINKS scored; CLIFFORD scored. CHAPMAN reached on a fielder's choice to shortstop; THOMAS advanced to second; KEAVENEY out at third ss to 3b. GUNN reached on a fielder's choice to second base; CHAPMAN out at second 2b to ss. MACINTOSH singled down the rf line, RBI; GUNN advanced to third; THOMAS scored. HAZARD doubled to left center, RBI; MACINTOSH advanced to third; GUNN scored. BALL grounded out to 3b. 5 runs, 7 hits, 0 errors, 2 LOB.

IRELAND 4th - LILLIS flied out to of. GEOGHEGAN flied out to of. KAVANAGH flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GREAT BRITAIN 5th - YOXALL singled to right center. CLIFFORD singled to left field; YOXALL advanced to second. ELMAAZI pinch ran for CLIFFORD. SPINKS flied out to lf; ELMAAZI advanced to second; YOXALL advanced to third. KEAVENEY flied out to rf. THOMAS singled, advanced to third, 2 RBI; ELMAAZI scored on the throw; YOXALL scored. CHAPMAN singled to right center, RBI; THOMAS scored. HENDRY pinch ran for MACINTOSH. GUNN homered down the lf line, 2 RBI; CHAPMAN scored. HENDRY singled up the middle. HAZARD reached on a fielder's choice to third base; HENDRY out at second 3b to ss to 2b. 5 runs, 6 hits, 0 errors, 1 LOB.

IRELAND 5th - HENDRY to rf. ELMAAZI to cf. KEAVENEY to 1b. CASEY doubled to left center. ELMES singled up the middle; CASEY advanced to third. BURKE pinch hit for O'SULLIVAN. CARROLL to of for MCINTYRE. BURKE reached on a fielder's choice to shortstop, RBI; ELMES out at second ss to 2b; CASEY scored. CARROLL singled to shortstop; BURKE advanced to second. O'FLATHAIGH pinch hit for LEONARD. O'GORMAN to 1b for SHARP. MULLEN to ss for RIZO. STEERMAN to lf for GEOGHEGAN. O'FLATHAIGH flied out to lf; CARROLL advanced to second; BURKE advanced to third. O'GORMAN flied out to 2b. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

GREAT BRITAIN 6th - NOLAN to cf for LILLIS. LYNESS to 3b for ELMES. MULLEN to 2b. STEERMAN to ss. KAVANAGH to 1b. BURKE to lf. O'FLATHAIGH to p. O'GORMAN to c. BALL flied out to rf. YOXALL walked, advanced to second. ELMAAZI singled, advanced to third on an error by rf, RBI; YOXALL scored. SPINKS walked, advanced to second. SNAPE pinch hit for KEAVENEY. SNAPE grounded out to p. THOMAS singled to left center, 2 RBI; SPINKS scored; ELMAAZI scored. CHAPMAN flied out to lf. 3 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

IRELAND 6th - HENDRY to c. KEAVENEY to rf for SNAPE. CHAPMAN to 1b. MULLEN lined out to 2b. NOLAN flied out to lf. STEERMAN flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


GREAT BRITAIN 25, IRELAND 10 (Jul 31, 2015 at Dupnitsa (BUL))
----------------------------------------------------------------------
GREAT BRITAIN....... 813 553  - 25 23  3      (10-0)
IRELAND............. 630 010  - 10 12  8      (5-4)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: GREAT BRITAIN - SPINKS Daniel. IRELAND - LEONARD John; O'FLATHAIGH Marc(6).
Win-SPINKS Daniel  Loss-LEONARD John  T-1:35  A-30
HR GBR - GUNN Danny 2; HAZARD Steven; YOXALL Christopher.
HR IRL - CASEY Barry.
ESF