Box Score

BULGARIA vs CZECH REPUBLIC (Jul 31, 2015)

 
Composite Box Score
 

EURO CHAMP CO-ED SLOWPITCH 2015
CZECH REPUBLIC 24 (5-4), BULGARIA 8 (3-6) - Composite Box Score
Jul 31, 2015 at Dupnitsa (BUL) (Devils 1)

BULGARIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MARKOV lf 
ARBOVA K. cf 
GEORGIEV 2b/3b 
ARBOVA A. of/2b 
GARNEV ss 
KONOVA 3b 
OVNARSKA 3b/dh 
BLATSKA of 
MARINKEV rf 
KIRILOVA 1b 
VALYAVICHARS c 
ALKALAY p 
HANDJIYSKA p/c 
Totals   24  13 

CZECH REPUBLIC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
RIZEK 2b 
VACHKOVA K. c 
PROCHAZKA ss 
SULCOVA Ma. 1b 
HANAK lf 
PISAR ph 
VACHKOVA J. 3b 
MACH rf 
RYCHLIKOVA of 
SULCOVA Mi. ph 
PRECLIK p 
TURKOVA cf 
Totals   37  24  22  24  10  14 

BULGARIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
HANDJIYSKA Gergana L  1.2  11  14 
ALKALAY Youri   2.2  16  17  12  26  33 
 
CZECH REPUBLIC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PRECLIK Jiri W  5.0  24  27 

Umpires - HP: MAYS Francois 1B: DAANEN Hans 3B: MORISETTI Lesley
Start: 15:45 Time: 1:45 Attendance: 30

 
Play-by-Play
 

EURO CHAMP CO-ED SLOWPITCH 2015
CZECH REPUBLIC 24 (5-4), BULGARIA 8 (3-6)
Jul 31, 2015 at Dupnitsa (BUL) (Devils 1)

BULGARIA starters: 88/lf MARKOV; 10/cf ARBOVA K.; 33/2b GEORGIEV; 8/of ARBOVA A.; 77/ss GARNEV; 21/3b KONOVA; 14/rf MARINKEV; 9/1b KIRILOVA; 2/c VALYAVICHARS; 7/p HANDJIYSKA;

CZECH REPUBLIC starters: 36/2b RIZEK; 1/c VACHKOVA K.; 23/ss PROCHAZKA; 9/1b SULCOVA Ma.; 15/lf HANAK; 17/3b VACHKOVA J.; 24/rf MACH; 11/of RYCHLIKOVA; 22/p PRECLIK; 3/cf TURKOVA;

BULGARIA 1st - MARKOV walked, advanced to second. ARBOVA K. grounded out to ss. GEORGIEV flied out to lf. ARBOVA A. flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

CZECH REPUBLIC 1st - RIZEK singled to left field. VACHKOVA K. walked; RIZEK advanced to second. PROCHAZKA singled, advanced to second on the throw, RBI; VACHKOVA K. advanced to third; RIZEK scored. SULCOVA Ma. singled to left field, advanced to second on the throw, 2 RBI; PROCHAZKA scored; VACHKOVA K. scored. HANAK grounded out to 3b. VACHKOVA J. flied out to ss. MACH lined out to rf. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

BULGARIA 2nd - GARNEV homered to left field, RBI. KONOVA grounded out to 3b. MARINKEV singled to left field. KIRILOVA fouled out to c. VALYAVICHARS out at first 3b to 2b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

CZECH REPUBLIC 2nd - RYCHLIKOVA grounded out to ss. PRECLIK doubled to center field. ...: 3rd strike to foulball :... TURKOVA struck out swinging. RIZEK doubled down the lf line, RBI; PRECLIK scored. VACHKOVA K. walked. PROCHAZKA homered to center field, 3 RBI; VACHKOVA K. scored; RIZEK scored. SULCOVA Ma. walked. ALKALAY to p for VALYAVICHARS. HANDJIYSKA to c. HANAK singled to left field; SULCOVA Ma. advanced to second. VACHKOVA J. flied out to lf. 4 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

BULGARIA 3rd - HANDJIYSKA walked. ...: 3rd strike to foulball :... MARKOV struck out swinging. ARBOVA K. doubled to left center; HANDJIYSKA advanced to third. GEORGIEV singled to center field, 2 RBI; ARBOVA K. scored; HANDJIYSKA scored. ARBOVA A. flied out to 2b. GARNEV reached on an error by lf, advanced to third; GEORGIEV scored, unearned. KONOVA flied out to lf. 3 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

CZECH REPUBLIC 3rd - MACH homered down the lf line, RBI. RYCHLIKOVA flied out to 2b. ::: Game Suspended - Rain Delay :::. OVNARSKA to 3b for KONOVA. ::: 3rd strike to foulball :::. PRECLIK struck out swinging. TURKOVA walked. RIZEK reached on an error by 3b; TURKOVA advanced to second. VACHKOVA K. singled up the middle; RIZEK advanced to second; TURKOVA advanced to third. PROCHAZKA walked, advanced to second, 2 RBI; VACHKOVA K. advanced to third; RIZEK scored, unearned; TURKOVA scored. SULCOVA Ma. walked. HANAK singled to left field, 2 RBI; SULCOVA Ma. advanced to second; PROCHAZKA scored, unearned; VACHKOVA K. scored, unearned. VACHKOVA J. singled to center field, RBI; HANAK advanced to third; SULCOVA Ma. scored, unearned. MACH reached on a fielder's choice to second base; VACHKOVA J. out at second 2b to ss. 6 runs, 4 hits, 1 error, 2 LOB.

BULGARIA 4th - MARINKEV singled to left center. KIRILOVA reached on a fielder's choice to shortstop; MARINKEV out at second ss to 2b. ALKALAY reached on a fielder's choice to second base; KIRILOVA out at second 2b to ss. HANDJIYSKA walked; ALKALAY advanced to second. MARKOV singled down the lf line; HANDJIYSKA advanced to second; ALKALAY advanced to third. ARBOVA K. singled up the middle, RBI; MARKOV advanced to second; HANDJIYSKA advanced to third; ALKALAY scored. GEORGIEV tripled down the lf line, 3 RBI; ARBOVA K. scored; MARKOV scored; HANDJIYSKA scored. ARBOVA A. flied out to lf. 4 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

CZECH REPUBLIC 4th - SULCOVA Mi. pinch hit for RYCHLIKOVA. SULCOVA Mi. flied out to rf. PRECLIK flied out to 2b. TURKOVA doubled down the lf line. RIZEK singled to left field, RBI; TURKOVA scored. VACHKOVA K. walked; RIZEK advanced to second. PROCHAZKA walked, advanced to second, RBI; VACHKOVA K. advanced to third; RIZEK scored. SULCOVA Ma. walked. PISAR pinch hit for HANAK. GEORGIEV to 3b. ARBOVA A. to 2b. OVNARSKA to dh. PISAR reached on a fielder's choice to second base; SULCOVA Ma. out at second 2b to ss. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

BULGARIA 5th - HANAK to lf for PISAR. GARNEV flied out to lf. ::: 3rd strike to foulball :::. OVNARSKA struck out swinging. MARINKEV flied out to of. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CZECH REPUBLIC 5th - BLATSKA to of for OVNARSKA. VACHKOVA J. singled to left field. MACH homered to right field, 2 RBI; VACHKOVA J. scored. SULCOVA Mi. singled to left center. PRECLIK tripled, scored on the throw, 2 RBI; SULCOVA Mi. scored. TURKOVA struck out swinging. RIZEK reached on a muffed throw by 1b, assist by ss, advanced to second on the error. VACHKOVA K. doubled down the rf line, RBI; RIZEK scored, unearned. PROCHAZKA homered, 2 RBI; VACHKOVA K. scored. SULCOVA Ma. singled to center field. HANAK singled down the lf line; SULCOVA Ma. advanced to second. VACHKOVA J. singled through the left side; HANAK advanced to second; SULCOVA Ma. advanced to third. MACH walked, advanced to second, 2 RBI; VACHKOVA J. advanced to third; HANAK scored; SULCOVA Ma. scored. 9 runs, 9 hits, 1 error, 2 LOB.

 
Line score
 


CZECH REPUBLIC 24, BULGARIA 8 (Jul 31, 2015 at Dupnitsa (BUL))
----------------------------------------------------------------------
BULGARIA............ 013 40 -  8  8  2      (3-6)
CZECH REPUBLIC...... 346 29 - 24 22  1      (5-4)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: BULGARIA - HANDJIYSKA Gergana; ALKALAY Youri(2). CZECH REPUBLIC - PRECLIK Jiri.
Win-PRECLIK Jiri  Loss-HANDJIYSKA Gergana  T-1:45  A-30
HR BUL - GARNEV Ivan.
HR CZE - PROCHAZKA Jakub 2; MACH Pavel 2.
ESF