Box Score

IRELAND vs LITHUANIA (Jul 30, 2015)

 
Composite Box Score
 

EURO CHAMP CO-ED SLOWPITCH 2015
IRELAND 24 (4-3), LITHUANIA 9 (0-7) - Composite Box Score
Jul 30, 2015 at Dupnitsa (BUL) (Devils 1)

IRELAND   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MULLEN ss/rf 
KAVANAGH 1b 
CARROLL ss 
O'SULLIVAN 2b 
MCINTYRE c/1b 
ELMES 1b 
BURKE lf 
LYNESS 3b 
CASEY rf/c 
STEERMAN 1b/c 
O'GORMAN cf 
O'FLATHAIGH p 
RIZO ph 
NOLAN of 
Totals   47  24  19  15  18  11 

LITHUANIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
DUBICKAS ss/pr 
NEVERAUSKAIT cf 
PUPININKAS rf/of 
VENSLOVAITE 2b 
GRIGALIUNAS 3b 
PASKOCIMAITE 1b/pr 
PASKOCIMAS lf 
VAISNORAITE c/1b 
PASKOCIMAS R p/ph 
KAZULYTE of/rf 
VARKULEVICIU ph/p 
SIURMAITE pr/c 
Totals   37  14  18  10  17 

IRELAND   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
O'FLATHAIGH Marc W  6.0  14  37  38  10 
 
LITHUANIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PASKOCIMAS Romanas L  0.2  11  14  15 
VARKULEVICIUS Arunas   5.1  11  13  33  35 

Umpires - HP: MORISETTI Lesley 1B: DAANEN Hans
Start: 15:00 Time: 1:40 Attendance: 40

 
Play-by-Play
 

EURO CHAMP CO-ED SLOWPITCH 2015
IRELAND 24 (4-3), LITHUANIA 9 (0-7)
Jul 30, 2015 at Dupnitsa (BUL) (Devils 1)

IRELAND starters: 29/ss MULLEN; 11/1b KAVANAGH; 3/2b O'SULLIVAN; 15/c MCINTYRE; 22/lf BURKE; 13/3b LYNESS; 9/rf CASEY; 88/cf O'GORMAN; 1/p O'FLATHAIGH; 20/of NOLAN;

LITHUANIA starters: 6/ss DUBICKAS; 7/cf NEVERAUSKAIT; 2/rf PUPININKAS; 1/2b VENSLOVAITE; 10/3b GRIGALIUNAS; 12/1b PASKOCIMAITE; 17/lf PASKOCIMAS; 5/c VAISNORAITE; 19/p PASKOCIMAS R; 3/of KAZULYTE; 13/ph VARKULEVICIU; 4/pr SIURMAITE;

IRELAND 1st - MULLEN homered to right field, RBI. KAVANAGH walked. O'SULLIVAN singled to left field; KAVANAGH advanced to second. MCINTYRE reached on an error by ss; O'SULLIVAN advanced to second; KAVANAGH advanced to third. BURKE singled up the middle, 2 RBI; MCINTYRE advanced to second; O'SULLIVAN scored; KAVANAGH scored. LYNESS singled up the middle, advanced to second on the throw, RBI; BURKE advanced to second, advanced to third on an error by rf; MCINTYRE scored, unearned. CASEY singled to right field, advanced to second on the throw, advanced to third on an error by 3b; LYNESS advanced to third, scored on the throw, unearned; BURKE scored. O'GORMAN grounded out to 2b, RBI; CASEY scored, unearned. O'FLATHAIGH tripled down the lf line. NOLAN grounded out to p, RBI; O'FLATHAIGH scored, unearned. MULLEN reached on a throwing error by 2b, advanced to second. PASKOCIMAITE pinch ran. VAISNORAITE to 1b. SIURMAITE to c. KAVANAGH reached on a throwing error by 3b; MULLEN scored on the error, unearned. O'SULLIVAN singled, advanced to second on the throw; KAVANAGH advanced to third. MCINTYRE reached on a throwing error by ss; O'SULLIVAN advanced to third; KAVANAGH scored, unearned. BURKE singled to left field,, RBI; MCINTYRE advanced to second, advanced to third on the error; O'SULLIVAN scored, unearned. PASKOCIMAS R pinch hit. VARKULEVICIU to p. LYNESS grounded out to 2b. 11 runs, 8 hits, 6 errors, 2 LOB.

LITHUANIA 1st - DUBICKAS grounded out to ss. NEVERAUSKAIT reached on an error by 3b. PUPININKAS reached on a fielder's choice to third base; NEVERAUSKAIT out at second 3b to 2b. VENSLOVAITE reached on an error by ss; PUPININKAS advanced to second. GRIGALIUNAS reached on a fielder's choice to shortstop; VENSLOVAITE out at second ss to 2b. 0 runs, 0 hits, 2 errors, 2 LOB.

IRELAND 2nd - CASEY reached on an error by 1b, advanced to second. O'GORMAN lined out to p. O'FLATHAIGH singled to left field, advanced to second on an error by lf; CASEY advanced to third, scored on the error, unearned. NOLAN grounded out to ss; O'FLATHAIGH advanced to third. MULLEN reached on an error by 2b; O'FLATHAIGH scored, unearned. MULLEN to rf. MCINTYRE to 1b. CASEY to c. CARROLL to ss for KAVANAGH. STEERMAN to 1b for CASEY. CARROLL singled to left field; MULLEN advanced to second. PUPININKAS to of. KAZULYTE to rf. O'SULLIVAN walked, advanced to second, RBI; CARROLL advanced to third; MULLEN scored, unearned. MCINTYRE flied out to lf. 3 runs, 2 hits, 3 errors, 2 LOB.

LITHUANIA 2nd - STEERMAN to c. PASKOCIMAITE lined out to ss. PASKOCIMAS doubled to right field. VAISNORAITE reached on an error by 1b, assist by 3b; PASKOCIMAS advanced to third. PASKOCIMAS R reached on a fielder's choice to shortstop, RBI; VAISNORAITE out at second ss to 2b; PASKOCIMAS scored. KAZULYTE flied out to ss. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

IRELAND 3rd - BURKE reached on an error by 3b. LYNESS reached on an error by 3b; BURKE advanced to second. STEERMAN singled to left field, RBI; LYNESS advanced to second; BURKE scored, unearned. O'GORMAN reached on an error by 3b; STEERMAN advanced to second; LYNESS advanced to third. O'FLATHAIGH flied out to 2b. PUPININKAS to ss. PASKOCIMAITE to of. DUBICKAS pinch ran. PASKOCIMAITE to rf. NOLAN reached on a fielder's choice to shortstop, advanced to second on the error; O'GORMAN advanced to third on the error; STEERMAN out at third ss to 3b; LYNESS scored on a throwing error by 3b, unearned. MULLEN walked, advanced to second, RBI; NOLAN advanced to third; O'GORMAN scored, unearned. CARROLL reached on a throwing error by ss, advanced to second on a throwing error by 1b; MULLEN advanced to third, scored on the error, unearned; NOLAN scored, unearned. O'SULLIVAN singled down the lf line, advanced to third on a throwing error by rf, RBI; CARROLL scored, unearned. MCINTYRE grounded out to 3b. 6 runs, 2 hits, 7 errors, 1 LOB.

LITHUANIA 3rd - VARKULEVICIU tripled down the lf line. SIURMAITE lined out to 3b. DUBICKAS singled to center field, RBI; VARKULEVICIU scored. NEVERAUSKAIT flied out to lf. PUPININKAS reached on a fielder's choice to shortstop; DUBICKAS out at second ss to 2b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

IRELAND 4th - PUPININKAS to ss. BURKE struck out looking. LYNESS grounded out to 3b. STEERMAN grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

LITHUANIA 4th - VENSLOVAITE walked. GRIGALIUNAS singled to left center; VENSLOVAITE advanced to second. ...: 3rd strike to foulball :... PASKOCIMAITE struck out swinging. PASKOCIMAS singled to left field, advanced to second on an error by lf, RBI; GRIGALIUNAS advanced to third, scored on the error; VENSLOVAITE scored. VAISNORAITE singled up the middle; PASKOCIMAS advanced to third. PASKOCIMAS R singled to left center, RBI; VAISNORAITE advanced to second; PASKOCIMAS scored. KAZULYTE flied out to cf. VARKULEVICIU singled to left field, RBI; PASKOCIMAS R advanced to second; VAISNORAITE scored. SIURMAITE reached on an error by 3b; VARKULEVICIU advanced to second; PASKOCIMAS R advanced to third. DUBICKAS reached on a fielder's choice to shortstop; SIURMAITE out at second ss to 2b. 4 runs, 5 hits, 2 errors, 3 LOB.

IRELAND 5th - RIZO pinch hit for O'FLATHAIGH. O'GORMAN lined out to 3b. RIZO singled to right center, advanced to third on an error by rf. O'FLATHAIGH to p for RIZO. NOLAN reached on a fielder's choice to pitcher; O'FLATHAIGH out at home p to c. MULLEN singled to right field; NOLAN advanced to second. CARROLL tripled to left field, 2 RBI; MULLEN scored; NOLAN scored. O'SULLIVAN tripled to right center, RBI; CARROLL scored. MCINTYRE grounded out to p. 3 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.

LITHUANIA 5th - NEVERAUSKAIT doubled to left field. PUPININKAS flied out to ss. VENSLOVAITE reached on a throwing error by 3b; NEVERAUSKAIT advanced to third, scored on the error. GRIGALIUNAS tripled to center field, RBI; VENSLOVAITE scored. PASKOCIMAITE grounded out to ss, RBI; GRIGALIUNAS scored. PASKOCIMAS singled to catcher. VAISNORAITE singled up the middle; PASKOCIMAS advanced to second. PASKOCIMAS R reached on a fielder's choice to shortstop; VAISNORAITE out at second ss to 2b. 3 runs, 4 hits, 1 error, 2 LOB.

IRELAND 6th - BURKE tripled to center field. LYNESS flied out to 2b. STEERMAN singled to shortstop, RBI; BURKE scored. O'GORMAN flied out to lf. O'FLATHAIGH doubled to right center; STEERMAN advanced to third. NOLAN struck out swinging. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

LITHUANIA 6th - ELMES to 1b for MCINTYRE. KAZULYTE grounded out to p. VARKULEVICIU singled to pitcher. SIURMAITE reached on a fielder's choice to third base; VARKULEVICIU out at second 3b to 2b. DUBICKAS singled to center field; SIURMAITE advanced to second. NEVERAUSKAIT flied out to cf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


IRELAND 24, LITHUANIA 9 (Jul 30, 2015 at Dupnitsa (BUL))
----------------------------------------------------------------------
IRELAND............. (11)36 031  - 24 19  6      (4-3)
LITHUANIA........... 0   11 430  -  9 14 17      (0-7)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: IRELAND - O'FLATHAIGH Marc. LITHUANIA - PASKOCIMAS Romanas; VARKULEVICIUS Arunas(1).
Win-O'FLATHAIGH Marc  Loss-PASKOCIMAS Romanas  T-1:40  A-40
HR IRL - MULLEN Peter.
ESF