Box Score

GREAT BRITAIN vs CZECH REPUBLIC (Jul 30, 2015)

 
Composite Box Score
 

EURO CHAMP CO-ED SLOWPITCH 2015
GREAT BRITAIN 26 (6-0), CZECH REPUBLIC 5 (3-3) - Composite Box Score
Jul 30, 2015 at Dupnitsa (BUL) (Devils 1)

GREAT BRITAIN   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
GUNN lf 
BALL 3b 
HAZARD ss 
KEAVENEY c 
HENDRY ph 
SPINKS p 
THOMAS pr 
CLIFFORD 1b 
SNAPE 1b 
GILMOUR 2b 
KULKA ph 
MACINTOSH rf 
GOLIK ph 
TAYLOR of 
YOXALL of 
WATKINSON of 
ELMAAZI cf 
CHAPMAN cf 
Totals   48  26  26  23  21  11 

CZECH REPUBLIC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ZEMAN lf 
HANAK lf 
ANDELOVA c 
PISAR 2b 
RYCHLIKOVA rf 
PROCHAZKA ss 
VACHKOVA J. 3b 
WOLFOVA 3b 
MACH cf 
TURKOVA of 
VACHKOVA K. of 
JANOVSKY p 
POLIVKOVA 1b 
SULCOVA Ma. 1b 
Totals   35  13  21 

GREAT BRITAIN   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SPINKS Daniel W  7.0  13  35  35  11 
 
CZECH REPUBLIC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
JANOVSKY Radek L  7.0  26  26  22  48  56  15 

Umpires - HP: CEUPPENS Rita 1B: KOSNAR Jaroslav 3B: REX Ralf-Jurgen
Start: 12:35 Time: 2:00 Attendance: 35

 
Play-by-Play
 

EURO CHAMP CO-ED SLOWPITCH 2015
GREAT BRITAIN 26 (6-0), CZECH REPUBLIC 5 (3-3)
Jul 30, 2015 at Dupnitsa (BUL) (Devils 1)

GREAT BRITAIN starters: 34/lf GUNN; 14/3b BALL; 69/ss HAZARD; 8/c KEAVENEY; 10/p SPINKS; 16/1b CLIFFORD; 58/2b GILMOUR; 9/rf MACINTOSH; 21/of TAYLOR; 53/cf ELMAAZI;

CZECH REPUBLIC starters: 4/lf ZEMAN; 25/c ANDELOVA; 5/2b PISAR; 11/rf RYCHLIKOVA; 23/ss PROCHAZKA; 17/3b VACHKOVA J.; 24/cf MACH; 3/of TURKOVA; 19/p JANOVSKY; 10/1b POLIVKOVA;

GREAT BRITAIN 1st - GUNN walked, advanced to second. BALL grounded out to ss; GUNN advanced to third. HAZARD walked, advanced to second. KEAVENEY flied out to of, SF, RBI; HAZARD advanced to third; GUNN scored. SPINKS singled to left field, RBI; HAZARD scored. CLIFFORD singled to left field; SPINKS advanced to second. GILMOUR flied out to of. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

CZECH REPUBLIC 1st - ZEMAN reached on a dropped fly by ss. ANDELOVA flied out to of. PISAR flied out to rf; ZEMAN advanced to second. RYCHLIKOVA lined out to p. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

GREAT BRITAIN 2nd - MACINTOSH singled through the right side. TAYLOR flied out to cf. ELMAAZI singled up the middle; MACINTOSH advanced to second. GUNN singled to right field; ELMAAZI advanced to second; MACINTOSH advanced to third. BALL singled up the middle, RBI; GUNN advanced to second; ELMAAZI advanced to third; MACINTOSH scored. HAZARD walked, advanced to second, 2 RBI; BALL advanced to third; GUNN scored; ELMAAZI scored. KEAVENEY grounded into double play 2b to 1b to c; HAZARD advanced to third; BALL out on the play. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

CZECH REPUBLIC 2nd - PROCHAZKA homered to center field, RBI. VACHKOVA J. grounded out to ss. MACH doubled through the right side. TURKOVA flied out to lf. JANOVSKY reached on a fielder's choice to shortstop; MACH advanced to third. POLIVKOVA grounded out to ss; JANOVSKY advanced to second. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

GREAT BRITAIN 3rd - SPINKS grounded out to ss. CLIFFORD singled up the middle. GILMOUR singled to left field, advanced to second on an error by lf; CLIFFORD advanced to third. SNAPE to 1b for CLIFFORD. MACINTOSH flied out to rf. YOXALL to of for TAYLOR. YOXALL flied out to lf. 0 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

CZECH REPUBLIC 3rd - CLIFFORD to 1b for SNAPE. ZEMAN grounded out to 3b. ANDELOVA grounded out to p. PISAR reached on a dropped fly by cf, advanced to third, out at home cf to ss to c. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

GREAT BRITAIN 4th - ELMAAZI lined out to ss. GUNN tripled to right field. BALL singled through the left side, RBI; GUNN scored. HAZARD flied out to of; BALL advanced to second. KEAVENEY grounded out to ss. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

CZECH REPUBLIC 4th - RYCHLIKOVA singled up the middle. PROCHAZKA flied out to of. VACHKOVA J. lined out to p. MACH singled to center field; RYCHLIKOVA advanced to third. TURKOVA flied out to ss. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

GREAT BRITAIN 5th - SPINKS singled to shortstop. THOMAS pinch ran for SPINKS. CLIFFORD singled to center field; THOMAS advanced to second. GILMOUR singled up the middle, RBI; CLIFFORD advanced to second; THOMAS scored. MACINTOSH reached on a fielder's choice to second base; GILMOUR advanced to second; CLIFFORD advanced to third. YOXALL singled down the lf line, 2 RBI; MACINTOSH advanced to second; GILMOUR scored; CLIFFORD scored. CHAPMAN to cf for ELMAAZI. CHAPMAN doubled to right center, 2 RBI; YOXALL scored; MACINTOSH scored. GUNN flied out to rf; CHAPMAN advanced to third. BALL doubled to left field, RBI; CHAPMAN scored. HAZARD walked, advanced to second; BALL advanced to third. HENDRY pinch hit for KEAVENEY. HENDRY flied out to lf. SPINKS to p for THOMAS. SPINKS flied out to cf. 6 runs, 6 hits, 0 errors, 2 LOB.

CZECH REPUBLIC 5th - KEAVENEY to c for HENDRY. JANOVSKY singled to left field. SULCOVA Ma. to 1b for POLIVKOVA. SULCOVA Ma. lined out to 2b. HANAK to lf for ZEMAN. HANAK flied out to cf. ANDELOVA singled up the middle; JANOVSKY advanced to second. PISAR reached on a fielder's choice to shortstop; ANDELOVA out at second ss unassisted. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

GREAT BRITAIN 6th - CLIFFORD fouled out to lf. KULKA pinch hit for GILMOUR. GOLIK pinch hit for MACINTOSH. KULKA singled to left center. GOLIK walked; KULKA advanced to second. WATKINSON to of for YOXALL. WATKINSON reached on a fielder's choice to second base; GOLIK out at second 2b to ss; KULKA advanced to third. CHAPMAN reached on an error by 3b; WATKINSON advanced to second; KULKA scored, unearned. GUNN tripled down the rf line, 2 RBI; CHAPMAN scored, unearned; WATKINSON scored, unearned. BALL fouled out to 3b. 3 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

CZECH REPUBLIC 6th - GILMOUR to 2b for KULKA. MACINTOSH to rf for GOLIK. RYCHLIKOVA flied out to of. PROCHAZKA homered to left center, RBI. WOLFOVA to 3b for VACHKOVA J.. WOLFOVA flied out to of. MACH homered to right field, RBI. VACHKOVA K. to of for TURKOVA. VACHKOVA K. singled to third base. JANOVSKY singled to left field; VACHKOVA K. advanced to second. SULCOVA Ma. singled to left field, RBI; JANOVSKY advanced to second, out at third lf to ss to 3b; VACHKOVA K. scored. 3 runs, 5 hits, 0 errors, 1 LOB.

GREAT BRITAIN 7th - VACHKOVA J. to 3b for WOLFOVA. HAZARD walked, advanced to second. KEAVENEY singled to left field, advanced to second on the throw; HAZARD advanced to third, scored on a throwing error by lf. SPINKS singled to shortstop, advanced to second on a throwing error by ss; KEAVENEY advanced to third. CLIFFORD reached on a throwing error by ss, RBI; KEAVENEY scored. GILMOUR singled to shortstop; CLIFFORD advanced to second; SPINKS advanced to third. MACINTOSH singled to right field; GILMOUR advanced to second; CLIFFORD advanced to third; SPINKS scored. WATKINSON doubled down the lf line, 2 RBI; MACINTOSH advanced to third; GILMOUR scored; CLIFFORD scored. CHAPMAN walked. GUNN flied out to rf, RBI; CHAPMAN advanced to second; WATKINSON advanced to third; MACINTOSH scored. BALL singled up the middle, RBI; CHAPMAN advanced to third; WATKINSON scored. HAZARD homered to left field, 3 RBI; BALL scored; CHAPMAN scored. KEAVENEY flied out to cf. SPINKS homered to center field, RBI, unearned. CLIFFORD lined out to ss. 11 runs, 8 hits, 3 errors, 0 LOB.

CZECH REPUBLIC 7th - HANAK doubled to left field. ANDELOVA reached on a fielder's choice to shortstop; HANAK advanced to third. PISAR singled to left field, RBI; ANDELOVA advanced to second; HANAK scored. RYCHLIKOVA grounded into double play p to ss to 1b; PISAR advanced to second; ANDELOVA out on the play. PROCHAZKA grounded out to ss. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


GREAT BRITAIN 26, CZECH REPUBLIC 5 (Jul 30, 2015 at Dupnitsa (BUL))
----------------------------------------------------------------------
GREAT BRITAIN....... 230 163 (11) - 26 26  2      (6-0)
CZECH REPUBLIC...... 010 003 1    -  5 13  5      (3-3)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: GREAT BRITAIN - SPINKS Daniel. CZECH REPUBLIC - JANOVSKY Radek.
Win-SPINKS Daniel  Loss-JANOVSKY Radek  T-2:00  A-35
HR GBR - HAZARD Steven; SPINKS Daniel.
HR CZE - PROCHAZKA Jakub 2; MACH Pavel.
ESF