Box Score

BULGARIA vs LITHUANIA (Jul 30, 2015)

 
Composite Box Score
 

EURO CHAMP CO-ED SLOWPITCH 2015
BULGARIA 24 (3-3), LITHUANIA 4 (0-6) - Composite Box Score
Jul 30, 2015 at Dupnitsa (BUL) (Devils 1)

BULGARIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MARKOV lf 
HANDJIYSKA c/p 
GEORGIEV 3b 
KIRILOVA 1b 
GARNEV ss 
ARBOVA A. 2b 
TRENKOV p/c 
LEONTIEVA cf 
ALKALAY rf 
OVNARSKA of 
BLATSKA of 
Totals   52  24  25  23  21 

LITHUANIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
GRIGALIUNAS 3b 
VENSLOVAITE c 
DUBICKAS 2b 
PASKOCIMAITE 1b 
VARKULEVICIU p 
NEVERAUSKAIT ss 
PASKOCIMAS lf 
VAISNORAITE cf/pr 
PUPININKAITE pr 
PUPININKAS rf 
KAZULYTE of 
PASKOCIMAS R ph 
SIURMAITE pr/cf 
Totals   30  21  16 

BULGARIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
TRENKOV Georgi W  4.0  20  21 
HANDJIYSKA Gergana   3.0  10  10 
 
LITHUANIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
VARKULEVICIUS Arunas L  7.0  25  24  16  52  54  12 

Umpires - HP: PITMAN Darrell 1B: MAYS Francois 3B: MORISETTI Lesley
Start: 9:00 Time: 1:30 Attendance: 15

 
Play-by-Play
 

EURO CHAMP CO-ED SLOWPITCH 2015
BULGARIA 24 (3-3), LITHUANIA 4 (0-6)
Jul 30, 2015 at Dupnitsa (BUL) (Devils 1)

BULGARIA starters: 88/lf MARKOV; 7/c HANDJIYSKA; 33/3b GEORGIEV; 9/1b KIRILOVA; 77/ss GARNEV; 8/2b ARBOVA A.; 89/p TRENKOV; 11/cf LEONTIEVA; 13/rf ALKALAY; 17/of OVNARSKA;

LITHUANIA starters: 10/3b GRIGALIUNAS; 1/c VENSLOVAITE; 6/2b DUBICKAS; 12/1b PASKOCIMAITE; 13/p VARKULEVICIU; 7/ss NEVERAUSKAIT; 17/lf PASKOCIMAS; 5/cf VAISNORAITE; 2/rf PUPININKAS; 3/of KAZULYTE; 19/ph PASKOCIMAS R; 4/pr SIURMAITE;

BULGARIA 1st - MARKOV walked, advanced to second. HANDJIYSKA walked. GEORGIEV singled, advanced to second on the throw, RBI; HANDJIYSKA advanced to third; MARKOV scored. KIRILOVA reached on an error by ss, RBI; GEORGIEV advanced to third; HANDJIYSKA scored. GARNEV doubled to left field, RBI; KIRILOVA advanced to third, out at home cf to p to c; GEORGIEV scored. ARBOVA A. reached on a fielder's choice to shortstop; GARNEV advanced to third. TRENKOV singled, advanced to second on the throw, RBI; ARBOVA A. advanced to third; GARNEV scored. LEONTIEVA struck out looking. ALKALAY grounded out to 2b. 4 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

LITHUANIA 1st - GRIGALIUNAS grounded out to ss. VENSLOVAITE flied out to ss. DUBICKAS singled to right center. PASKOCIMAITE singled up the middle; DUBICKAS advanced to second. VARKULEVICIU reached on a fielder's choice to third base; PASKOCIMAITE advanced to second; DUBICKAS out at third 3b unassisted. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

BULGARIA 2nd - OVNARSKA flied out to lf. MARKOV singled to left field. HANDJIYSKA reached on an error by p; MARKOV advanced to second. GEORGIEV tripled down the lf line, 2 RBI; HANDJIYSKA scored, unearned; MARKOV scored. KIRILOVA grounded out to 3b, RBI; GEORGIEV scored. GARNEV doubled to right field. ARBOVA A. reached on a throwing error by 3b; GARNEV advanced to third. TRENKOV tripled down the rf line, 2 RBI; ARBOVA A. scored, unearned; GARNEV scored, unearned. LEONTIEVA reached on an error by 3b. ALKALAY tripled to right field, 2 RBI; LEONTIEVA scored, unearned; TRENKOV scored, unearned. OVNARSKA grounded out to 3b. 7 runs, 5 hits, 3 errors, 1 LOB.

LITHUANIA 2nd - NEVERAUSKAIT flied out to lf. PASKOCIMAS tripled down the lf line. VAISNORAITE grounded out to p. PUPININKAS singled to left center, RBI; PASKOCIMAS scored. KAZULYTE walked; PUPININKAS advanced to second. PASKOCIMAS R tripled down the lf line, 2 RBI; KAZULYTE scored; PUPININKAS scored. SIURMAITE struck out swinging. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

BULGARIA 3rd - MARKOV tripled to left field. HANDJIYSKA singled up the middle, RBI; MARKOV scored. GEORGIEV grounded into double play ss to 2b to 1b; HANDJIYSKA out on the play. KIRILOVA singled up the middle. GARNEV homered to left center, 2 RBI; KIRILOVA scored. ARBOVA A. singled to left field. TRENKOV singled to right center; ARBOVA A. advanced to second. LEONTIEVA reached on a fielder's choice to third base; TRENKOV advanced to second; ARBOVA A. out at third 3b unassisted. 3 runs, 6 hits, 0 errors, 2 LOB.

LITHUANIA 3rd - VAISNORAITE pinch ran. SIURMAITE to cf. GRIGALIUNAS grounded out to 3b. VENSLOVAITE flied out to p. DUBICKAS singled through the left side. PASKOCIMAITE flied out to of. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BULGARIA 4th - ALKALAY flied out to 2b. OVNARSKA grounded out to p. MARKOV singled to left field. HANDJIYSKA fouled out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

LITHUANIA 4th - VARKULEVICIU singled to center field. BLATSKA to of for OVNARSKA. NEVERAUSKAIT flied out to cf. PASKOCIMAS reached on a fielder's choice to shortstop; VARKULEVICIU advanced to second, advanced to third on an error by ss. PUPININKAITE pinch ran for VAISNORAITE. PUPININKAITE grounded out to p, RBI; PASKOCIMAS advanced to second; VARKULEVICIU scored, unearned. PUPININKAS grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

BULGARIA 5th - GEORGIEV flied out to rf. KIRILOVA grounded out to p. GARNEV homered to left field, RBI. ARBOVA A. reached on a throwing error by 3b. TRENKOV homered to left field, 2 RBI, unearned; ARBOVA A. scored, unearned. LEONTIEVA reached on a throwing error by 3b. ALKALAY reached on a fielder's choice to second base; LEONTIEVA out at second 2b to ss. 3 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

LITHUANIA 5th - HANDJIYSKA to p. TRENKOV to c. KAZULYTE struck out looking. PASKOCIMAS R flied out to ss. SIURMAITE flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BULGARIA 6th - BLATSKA grounded out to p. MARKOV doubled to left field. HANDJIYSKA grounded out to p; MARKOV advanced to third. GEORGIEV singled to left field, RBI; MARKOV scored. KIRILOVA reached on a fielder's choice to shortstop; GEORGIEV out at second ss to 2b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

LITHUANIA 6th - GRIGALIUNAS reached on a throwing error by ss. GRIGALIUNAS out at first 1b unassisted. VENSLOVAITE flied out to ss. DUBICKAS singled up the middle. PASKOCIMAITE struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

BULGARIA 7th - GARNEV homered to right field, RBI. ARBOVA A. tripled to center field. TRENKOV tripled to right field, RBI; ARBOVA A. scored. LEONTIEVA singled to pitcher. ALKALAY singled to second base, RBI; LEONTIEVA advanced to third; TRENKOV scored. BLATSKA singled down the lf line, RBI; ALKALAY advanced to second, out at third of to 2b to 3b; LEONTIEVA scored. MARKOV reached on a dropped fly by cf; BLATSKA advanced to third. HANDJIYSKA flied out to rf, RBI; MARKOV advanced to second; BLATSKA scored. GEORGIEV reached on a throwing error by ss, advanced to third; MARKOV advanced to third, scored on the error, unearned. KIRILOVA grounded out to p. 6 runs, 6 hits, 2 errors, 1 LOB.

LITHUANIA 7th - ...: OBR :... VARKULEVICIU popped up to c. NEVERAUSKAIT grounded out to ss. PASKOCIMAS grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


BULGARIA 24, LITHUANIA 4 (Jul 30, 2015 at Dupnitsa (BUL))
----------------------------------------------------------------------
BULGARIA............ 473 031 6 - 24 25  2      (3-3)
LITHUANIA........... 030 100 0 -  4  8  8      (0-6)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: BULGARIA - TRENKOV Georgi; HANDJIYSKA Gergana(5). LITHUANIA - VARKULEVICIUS Arunas.
Win-TRENKOV Georgi  Loss-VARKULEVICIUS Arunas  T-1:30  A-15
HR BUL - GARNEV Ivan 3; TRENKOV Georgi.
ESF