Box Score

CZECH REPUBLIC vs LITHUANIA (Jul 29, 2015)

 
Composite Box Score
 

EURO CHAMP CO-ED SLOWPITCH 2015
CZECH REPUBLIC 24 (3-2), LITHUANIA 6 (0-5) - Composite Box Score
Jul 29, 2015 at DUPNITSA (2)

CZECH REPUBLIC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
RIZEK ss 
VACHKOVA K. cf 
SULCOVA Mi. cf 
ZEMAN lf 
PROCHAZKA lf 
SULCOVA Ma. 1b 
PISAR 2b 
RYCHLIKOVA of 
MACH rf 
WOLFOVA c 
MERTLIK p 
POLIVKOVA 3b 
Totals   38  24  20  24  12  15 

LITHUANIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PUPININKAS ss 
VENSLOVAITE lf 
GRIGALIUNAS 3b 
NEVERAUSKAIT 2b 
DUBICKAS dh 
PASKOCIMAITE 1b 
VARKULEVICIU dh 
VAISNORAITE c 
PASKOCIMAS cf 
KAZULYTE rf 
PASKOCIMAS R p 
PUPININKAITE dh 
Totals   27  10  15 

CZECH REPUBLIC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MERTLIK Tomas W  5.0  10  27  30 
 
LITHUANIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PASKOCIMAS Romanas L  5.0  20  24  17  38  44 

Umpires - HP: PITMAN Darrell 1B: DAANEN Hans
Start: 18:40 Time: 1:40 Attendance: 15

 
Play-by-Play
 

EURO CHAMP CO-ED SLOWPITCH 2015
CZECH REPUBLIC 24 (3-2), LITHUANIA 6 (0-5)
Jul 29, 2015 at DUPNITSA (2)

CZECH REPUBLIC starters: 36/ss RIZEK; 1/cf VACHKOVA K.; 4/lf ZEMAN; 9/1b SULCOVA Ma.; 5/2b PISAR; 11/of RYCHLIKOVA; 24/rf MACH; 13/c WOLFOVA; 2/p MERTLIK; 10/3b POLIVKOVA;

LITHUANIA starters: 2/ss PUPININKAS; 1/lf VENSLOVAITE; 10/3b GRIGALIUNAS; 7/2b NEVERAUSKAIT; 6/dh DUBICKAS; 12/1b PASKOCIMAITE; 13/dh VARKULEVICIU; 5/c VAISNORAITE; 17/cf PASKOCIMAS; 3/rf KAZULYTE; 19/p PASKOCIMAS R; 14/dh PUPININKAITE;

CZECH REPUBLIC 1st - RIZEK struck out looking. VACHKOVA K. walked. ZEMAN walked, advanced to second; VACHKOVA K. advanced to third. SULCOVA Ma. flied out to cf, RBI; ZEMAN advanced to third; VACHKOVA K. scored. PISAR singled to center field, RBI; ZEMAN scored. RYCHLIKOVA reached on a fielder's choice, advanced to second on a throwing error by 1b, RBI; PISAR scored. MACH doubled to right field, RBI; RYCHLIKOVA scored, unearned. WOLFOVA singled to right field, advanced to second on a throwing error by rf, RBI; MACH scored, unearned. MERTLIK doubled to center field, RBI; WOLFOVA scored, unearned. POLIVKOVA flied out to cf. 6 runs, 4 hits, 2 errors, 1 LOB.

LITHUANIA 1st - PUPININKAS flied out to lf. VENSLOVAITE grounded out to p. GRIGALIUNAS reached on an error by 3b, advanced to second. NEVERAUSKAIT singled to left field; GRIGALIUNAS advanced to third. DUBICKAS singled to center field, RBI; NEVERAUSKAIT advanced to second; GRIGALIUNAS scored, unearned. PASKOCIMAITE grounded out to p. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

CZECH REPUBLIC 2nd - RIZEK doubled to left field. VACHKOVA K. flied out to rf; RIZEK advanced to third. ZEMAN doubled to center field, RBI; RIZEK scored. SULCOVA Ma. walked. PISAR singled to left field, RBI; SULCOVA Ma. advanced to second; ZEMAN scored. RYCHLIKOVA struck out looking. MACH doubled to right field, RBI; PISAR advanced to third; SULCOVA Ma. scored. WOLFOVA walked. MERTLIK reached on a fielder's choice; WOLFOVA out at second 2b unassisted. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 3 LOB.

LITHUANIA 2nd - SULCOVA Mi. to cf for VACHKOVA K.. VARKULEVICIU singled to left field. VAISNORAITE fouled out to ss. PASKOCIMAS reached on a fielder's choice, advanced to second; VARKULEVICIU advanced to second, advanced to third on a throwing error by p. KAZULYTE walked. PASKOCIMAS R lined out to p. PUPININKAITE struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

CZECH REPUBLIC 3rd - POLIVKOVA reached on an error by 3b. RIZEK doubled to right field; POLIVKOVA advanced to third. SULCOVA Mi. walked. PROCHAZKA to lf for ZEMAN. PROCHAZKA homered, 4 RBI; SULCOVA Mi. scored; RIZEK scored; POLIVKOVA scored. SULCOVA Ma. singled to center field. PISAR doubled to center field, advanced to third on a throwing error by cf, RBI; SULCOVA Ma. scored, unearned. RYCHLIKOVA reached on a fielder's choice. MACH doubled to right field, RBI; RYCHLIKOVA advanced to third; PISAR scored, unearned. WOLFOVA singled to pitcher, advanced to second on a throwing error by p, 2 RBI; MACH scored; RYCHLIKOVA scored. MERTLIK flied out to cf. POLIVKOVA grounded out to ss; WOLFOVA out at second 1b to 2b. 8 runs, 6 hits, 3 errors, 0 LOB.

LITHUANIA 3rd - ZEMAN to lf for PROCHAZKA. PUPININKAS flied out to lf. VENSLOVAITE singled to shortstop. GRIGALIUNAS struck out swinging. NEVERAUSKAIT out at first ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CZECH REPUBLIC 4th - RIZEK doubled to right field. SULCOVA Mi. grounded out to 2b; RIZEK advanced to third. ZEMAN flied out to lf, SAC, RBI; RIZEK scored. SULCOVA Ma. grounded out to 2b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

LITHUANIA 4th - DUBICKAS singled to center field. PASKOCIMAITE singled to center field; DUBICKAS advanced to second. VARKULEVICIU reached on a fielder's choice; PASKOCIMAITE advanced to second; DUBICKAS advanced to third on a throwing error by ss. VAISNORAITE grounded out to 2b, 2 RBI; VARKULEVICIU out at second ss to 2b; PASKOCIMAITE scored, unearned; DUBICKAS scored, unearned. PASKOCIMAS singled to left field. KAZULYTE struck out swinging. 2 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

CZECH REPUBLIC 5th - PISAR doubled to left field, advanced to third on an error by lf, scored on a throwing error by cf, RBI. RYCHLIKOVA reached on an error by 1b. MACH reached on a fielder's choice; RYCHLIKOVA out at second 2b to ss. WOLFOVA doubled to center field, RBI; MACH scored. MERTLIK reached on an error by ss, advanced to second, RBI; WOLFOVA scored, unearned. POLIVKOVA singled to left field; MERTLIK advanced to third. RIZEK reached on a fielder's choice, RBI; POLIVKOVA out at second 2b to ss; MERTLIK scored, unearned. SULCOVA Mi. doubled to left field, RBI; RIZEK scored. ZEMAN singled to right field, RBI; SULCOVA Mi. scored. SULCOVA Ma. lined out to 3b. 6 runs, 5 hits, 4 errors, 1 LOB.

LITHUANIA 5th - PASKOCIMAS R singled to center field. PUPININKAITE reached on a fielder's choice; PASKOCIMAS R out at second p to 2b. PUPININKAS flied out to p. VENSLOVAITE singled to center field; PUPININKAITE advanced to second. GRIGALIUNAS walked, advanced to second, RBI; VENSLOVAITE advanced to third; PUPININKAITE scored. NEVERAUSKAIT walked. DUBICKAS singled to center field, advanced to second on a throwing error by cf, 2 RBI; NEVERAUSKAIT advanced to third; GRIGALIUNAS scored, unearned; VENSLOVAITE scored, unearned. PASKOCIMAITE flied out to cf. 3 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

 
Line score
 


CZECH REPUBLIC 24, LITHUANIA 6 (Jul 29, 2015 at DUPNITSA)
----------------------------------------------------------------------
CZECH REPUBLIC...... 638 16 - 24 20  4      (3-2)
LITHUANIA........... 100 23 -  6 10  9      (0-5)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: CZECH REPUBLIC - MERTLIK Tomas. LITHUANIA - PASKOCIMAS Romanas.
Win-MERTLIK Tomas  Loss-PASKOCIMAS Romanas  T-1:40  A-15
HR CZE - PROCHAZKA Jakub.
ESF