Box Score

CZECH REPUBLIC vs GREAT BRITAIN (Jul 29, 2015)

 
Composite Box Score
 

EURO CHAMP CO-ED SLOWPITCH 2015
GREAT BRITAIN 18 (3-0), CZECH REPUBLIC 4 (1-2) - Composite Box Score
Jul 29, 2015 at DUPNITSA (1)

CZECH REPUBLIC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
RIZEK cf 
WOLFOVA c 
HANAK lf 
SULCOVA Ma. 1b/rf 
PROCHAZKA ss 
SULCOVA Mi. dh 
ANDELOVA dh 
JANOVSKY 2b 
RYCHLIKOVA rf 
POLIVKOVA 1b 
PRECLIK p 
VACHKOVA J. 3b 
Totals   29  18 

GREAT BRITAIN   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
GUNN lf 
BALL 1b/3b 
HAZARD ss 
KEAVENEY cf 
SPINKS p 
MACINTOSH rf 
THOMAS 2b 
GOLIK 3b 
CHAPMAN 1b 
TAYLOR dh 
YOXALL dh 
SNAPE c 
Totals   37  18  20  18  21 

CZECH REPUBLIC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PRECLIK Jiri L  6.0  20  18  16  37  44 
 
GREAT BRITAIN   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SPINKS Daniel W  7.0  29  30  12 

Umpires - HP: MAYS Fancois 1B: FARR Don 3B: PITMAN Darrell
Start: 11:22 Time: 1:35 Attendance: 30

 
Play-by-Play
 

EURO CHAMP CO-ED SLOWPITCH 2015
GREAT BRITAIN 18 (3-0), CZECH REPUBLIC 4 (1-2)
Jul 29, 2015 at DUPNITSA (1)

CZECH REPUBLIC starters: 36/cf RIZEK; 13/c WOLFOVA; 15/lf HANAK; 9/1b SULCOVA Ma.; 23/ss PROCHAZKA; 6/dh SULCOVA Mi.; 19/2b JANOVSKY; 11/rf RYCHLIKOVA; 22/p PRECLIK; 1/3b VACHKOVA J.;

GREAT BRITAIN starters: 34/lf GUNN; 14/1b BALL; 69/ss HAZARD; 8/cf KEAVENEY; 10/p SPINKS; 9/rf MACINTOSH; 15/2b THOMAS; 3/3b GOLIK; 21/dh TAYLOR; 55/c SNAPE;

CZECH REPUBLIC 1st - RIZEK grounded out to p. WOLFOVA flied out to lf. HANAK grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GREAT BRITAIN 1st - GUNN walked, advanced to second. BALL singled to center field; GUNN advanced to third. HAZARD singled to left field, RBI; BALL advanced to second; GUNN scored. KEAVENEY singled to left field; HAZARD advanced to second; BALL advanced to third. SPINKS flied out to lf, SAC, RBI; BALL scored. MACINTOSH singled to third base; KEAVENEY advanced to second; HAZARD advanced to third. THOMAS reached on a fielder's choice, RBI; MACINTOSH advanced to second; KEAVENEY advanced to third; HAZARD scored. GOLIK singled to pitcher, RBI; THOMAS advanced to second; MACINTOSH advanced to third; KEAVENEY scored. YOXALL to dh for TAYLOR. YOXALL singled to left field, advanced to second on the throw, 2 RBI; GOLIK advanced to third; THOMAS scored; MACINTOSH scored. SNAPE singled to shortstop, RBI; YOXALL advanced to third; GOLIK scored. GUNN reached on a fielder's choice, RBI; SNAPE out at second ss to 2b; YOXALL scored. BALL flied out to lf. 8 runs, 7 hits, 0 errors, 1 LOB.

CZECH REPUBLIC 2nd - SULCOVA Ma. flied out to ss. PROCHAZKA flied out to rf. SULCOVA Mi. out at first 1b to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GREAT BRITAIN 2nd - HAZARD homered, RBI. KEAVENEY singled to outfielder. SPINKS singled to left field; KEAVENEY advanced to second. MACINTOSH singled to right field; SPINKS advanced to second; KEAVENEY advanced to third. THOMAS flied out to cf, SAC, RBI; SPINKS advanced to third; KEAVENEY scored. GOLIK singled to center field, RBI; MACINTOSH advanced to second; SPINKS scored. TAYLOR to dh for YOXALL. TAYLOR reached on a fielder's choice; GOLIK advanced to second; MACINTOSH out at third ss to 3b. SNAPE grounded out to 3b unassisted. 3 runs, 5 hits, 0 errors, 2 LOB.

CZECH REPUBLIC 3rd - JANOVSKY reached on an error by 3b, advanced to second on the throw. RYCHLIKOVA reached on an error by 3b. PRECLIK doubled to left field, 2 RBI; RYCHLIKOVA scored, unearned; JANOVSKY scored, unearned. VACHKOVA J. singled to left field; PRECLIK advanced to third. RIZEK reached on a fielder's choice, RBI; VACHKOVA J. out at second ss to 2b; PRECLIK scored, unearned. WOLFOVA flied out to cf, SAC; RIZEK advanced to second. No play. Batter set to PROCHAZKA. PROCHAZKA flied out to rf. 3 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

GREAT BRITAIN 3rd - GUNN singled to right field. BALL reached on an error by lf; GUNN advanced to second. HAZARD reached on a fielder's choice; BALL advanced to second; GUNN advanced to third on an error by 3b, assist by ss. KEAVENEY reached on a fielder's choice, RBI; HAZARD out at second rf to 2b; BALL advanced to third; GUNN scored. SPINKS singled to third base, RBI; KEAVENEY advanced to second; BALL scored, unearned. MACINTOSH flied out to rf. THOMAS singled to left field, RBI; SPINKS advanced to third; KEAVENEY scored, unearned. GOLIK flied out to lf. 3 runs, 3 hits, 2 errors, 2 LOB.

CZECH REPUBLIC 4th - SULCOVA Mi. lined out to ss. JANOVSKY flied out to lf. RYCHLIKOVA singled to first base. PRECLIK reached on a fielder's choice; RYCHLIKOVA out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

GREAT BRITAIN 4th - TAYLOR singled to outfielder. SNAPE struck out looking. GUNN tripled to center field, RBI; TAYLOR scored. BALL flied out to cf, SAC, RBI; GUNN scored. HAZARD walked, advanced to second. KEAVENEY walked. SPINKS reached on a fielder's choice; KEAVENEY advanced to second; HAZARD out at third ss to 3b. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

CZECH REPUBLIC 5th - VACHKOVA J. grounded out to 3b. RIZEK reached on an error by ss. WOLFOVA reached on an error by ss; RIZEK advanced to second, advanced to third on a throwing error by ss. HANAK singled to left field, RBI; WOLFOVA advanced to second; RIZEK scored, unearned. SULCOVA Ma. infield fly to 2b. PROCHAZKA flied out to rf. 1 run, 1 hit, 3 errors, 2 LOB.

GREAT BRITAIN 5th - BALL to 3b. CHAPMAN to 1b for GOLIK. MACINTOSH grounded out to 3b. THOMAS tripled to left field. CHAPMAN flied out to cf, SAC, RBI; THOMAS scored. TAYLOR grounded out to p. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

CZECH REPUBLIC 6th - ANDELOVA to dh for SULCOVA Mi.. ANDELOVA flied out to rf. JANOVSKY singled to left field. SULCOVA Ma. to rf. POLIVKOVA to 1b for RYCHLIKOVA. POLIVKOVA lined out to p. PRECLIK grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

GREAT BRITAIN 6th - SNAPE grounded out to 3b. GUNN tripled to right field. BALL grounded out to 3b, RBI; GUNN scored. HAZARD tripled to right field. KEAVENEY flied out to rf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

CZECH REPUBLIC 7th - VACHKOVA J. reached on a throwing error by 3b. RIZEK hit into double play ss to 2b; VACHKOVA J. out on the play. WOLFOVA flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

 
Line score
 


GREAT BRITAIN 18, CZECH REPUBLIC 4 (Jul 29, 2015 at DUPNITSA)
----------------------------------------------------------------------
CZECH REPUBLIC...... 003 010 0 -  4  5  2      (1-2)
GREAT BRITAIN....... 833 211 X - 18 20  6      (3-0)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: CZECH REPUBLIC - PRECLIK Jiri. GREAT BRITAIN - SPINKS Daniel.
Win-SPINKS Daniel  Loss-PRECLIK Jiri  T-1:35  A-30
HR GBR - HAZARD Steven.
ESF