Box Score

IRELAND vs GERMANY (Jul 29, 2015)

 
Composite Box Score
 

EURO CHAMP CO-ED SLOWPITCH 2015
IRELAND 23 (2-1), GERMANY 20 (2-1) - Composite Box Score
Jul 29, 2015 at Dupnitsa (BUL) (Devils 1)

IRELAND   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
RIZO ss 
MULLEN ph 
LILLIS cf 
STEERMAN 2b 
BURKE ph 
MCINTYRE of 
CARROLL of 
CASEY rf 
ELMES 3b 
LYNESS 3b 
GEOGHEGAN lf 
KAVANAGH c 
O'GORMAN pr/c 
LEONARD p 
O'SULLIVAN p 
O'FLATHAIGH ph/p 
SHARP 1b 
NOLAN pr 
Totals   57  23  29  22  24 

GERMANY   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SZYGOWSKI of 
BEUCHERT of 
GROSS lf 
ZERHUSEN ss 
SCKAER 3b 
FISCHER pr 
WALTHER 2b 
KREWITT 2b 
HAHN c 
KAHLO c 
DEGENER cf 
MEYER 1b 
ABU-OMAR p 
MOHR pr 
ABTS rf 
HERZGEN ph 
Totals   50  20  21  16  24 

IRELAND   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LEONARD John W  5.0  14  15  34  34 
O'SULLIVAN Michael   0.0 
O'FLATHAIGH Marc   3.0  16  17 
 
GERMANY   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ABU-OMAR Karim L  8.0  29  23  13  57  59  15 

Umpires - HP: MORISETTI Lesley 1B: KOSNAR Jaroslav 3B: FARR Don
Start: 9:00 Time: 2:05 Attendance: 30
Game notes: WEATHER: sunny

 
Play-by-Play
 

EURO CHAMP CO-ED SLOWPITCH 2015
IRELAND 23 (2-1), GERMANY 20 (2-1)
Jul 29, 2015 at Dupnitsa (BUL) (Devils 1)

IRELAND starters: 10/ss RIZO; 5/cf LILLIS; 23/2b STEERMAN; 15/of MCINTYRE; 9/rf CASEY; 27/3b ELMES; 7/lf GEOGHEGAN; 11/c KAVANAGH; 16/p LEONARD; 36/1b SHARP;

GERMANY starters: 14/of SZYGOWSKI; 10/lf GROSS; 7/ss ZERHUSEN; 11/3b SCKAER; 22/2b WALTHER; 3/c HAHN; 9/cf DEGENER; 19/1b MEYER; 4/p ABU-OMAR; 12/rf ABTS;

IRELAND 1st - RIZO reached on a throwing error by 3b, advanced to second. LILLIS grounded out to 2b; RIZO advanced to third. STEERMAN reached on a throwing error by 3b, advanced to second, RBI; RIZO scored, unearned. MCINTYRE doubled to left field, RBI; STEERMAN scored, unearned. CASEY grounded out to 1b unassisted. ELMES singled up the middle; MCINTYRE advanced to third. GEOGHEGAN homered to right field, 3 RBI, unearned; ELMES scored, unearned; MCINTYRE scored, unearned. KAVANAGH grounded out to 3b. 5 runs, 3 hits, 2 errors, 0 LOB.

GERMANY 1st - SZYGOWSKI reached on an error by 3b. GROSS singled through the left side; SZYGOWSKI advanced to second. ZERHUSEN doubled to center field, 2 RBI; GROSS scored; SZYGOWSKI scored, unearned. SCKAER reached on an error by ss; ZERHUSEN advanced to third, scored on the error. WALTHER reached on a fielder's choice to shortstop; SCKAER out at second ss to 2b. HAHN reached on a fielder's choice to shortstop; WALTHER out at second ss to 2b. DEGENER fouled out to 1b. 3 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

IRELAND 2nd - LEONARD lined out to ss. SHARP flied out to cf. RIZO singled to left center. LILLIS singled to left field; RIZO advanced to second. STEERMAN reached on a fielder's choice to shortstop; LILLIS advanced to second; RIZO out at third ss to 3b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

GERMANY 2nd - MEYER flied out to of. ABU-OMAR flied out to cf. ...: 3rd strike to foulball :... ABTS struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

IRELAND 3rd - MCINTYRE flied out to lf. CASEY singled to left field. ELMES reached on a fielder's choice to second base; CASEY advanced to second, advanced to third on the error. GEOGHEGAN flied out to cf, RBI; CASEY scored. KAVANAGH singled to right field; ELMES advanced to second. LEONARD singled to outfielder; KAVANAGH advanced to second; ELMES advanced to third. SHARP singled to outfielder, RBI; LEONARD advanced to second; KAVANAGH advanced to third; ELMES scored. RIZO flied out to of. 2 runs, 4 hits, 0 errors, 3 LOB.

GERMANY 3rd - SZYGOWSKI singled to center field. GROSS lined out to ss. ZERHUSEN reached on a fielder's choice to second base; SZYGOWSKI out at second 2b to ss. SCKAER struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

IRELAND 4th - LILLIS grounded out to ss. STEERMAN reached on an error by 3b. MCINTYRE flied out to lf. CASEY flied out to p. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

GERMANY 4th - WALTHER singled to right center, advanced to second on the throw. HAHN fouled out to lf. DEGENER doubled to center field, RBI; WALTHER scored. MEYER grounded out to 1b unassisted; DEGENER advanced to third. ABU-OMAR reached on an error by 3b, RBI; DEGENER scored, unearned. ABTS singled to right field; ABU-OMAR advanced to second. MOHR pinch ran for ABU-OMAR. SZYGOWSKI flied out to rf. 2 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

IRELAND 5th - ABU-OMAR to p for MOHR. ELMES singled to right center. GEOGHEGAN singled to left field; ELMES advanced to second. KAVANAGH reached on an error by 2b; GEOGHEGAN advanced to second; ELMES advanced to third. O'SULLIVAN to p for LEONARD. O'SULLIVAN singled to first base, 2 RBI; KAVANAGH advanced to second; GEOGHEGAN scored; ELMES scored. SHARP reached on a fielder's choice to shortstop; O'SULLIVAN advanced to second; KAVANAGH out at third ss to 3b. NOLAN pinch ran for SHARP. RIZO flied out to of. LILLIS doubled down the lf line, 2 RBI; NOLAN scored, unearned; O'SULLIVAN scored, unearned. BURKE pinch hit for STEERMAN. BURKE flied out to cf. 4 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.

GERMANY 5th - STEERMAN to 2b for BURKE. LEONARD to p for O'SULLIVAN. SHARP to 1b for NOLAN. GROSS singled down the lf line. ZERHUSEN reached on an error by 3b; GROSS advanced to second. SCKAER reached on a fielder's choice to shortstop; ZERHUSEN advanced to second; GROSS out at third ss to 3b. FISCHER pinch ran for SCKAER. WALTHER doubled to left field, RBI; FISCHER advanced to third; ZERHUSEN scored, unearned. HAHN singled to pitcher, RBI; WALTHER advanced to third, scored on the throw, unearned; FISCHER scored, unearned. KAHLO to c for HAHN. DEGENER reached on an error by cf, advanced to second; KAHLO scored on the error, unearned. MEYER singled to left field, RBI; DEGENER scored, unearned. ABU-OMAR singled to right field, advanced to second on the error; MEYER advanced to second, advanced to third on a throwing error by rf. HERZGEN pinch hit for ABTS. HERZGEN flied out to ss. SZYGOWSKI singled to left center, 2 RBI; ABU-OMAR scored, unearned; MEYER scored, unearned. GROSS singled to left field; SZYGOWSKI advanced to second. ZERHUSEN homered down the rf line, 3 RBI, unearned; GROSS scored, unearned; SZYGOWSKI scored, unearned. SCKAER to 3b for FISCHER. SCKAER grounded out to 3b. 10 runs, 8 hits, 3 errors, 0 LOB.

IRELAND 6th - HAHN to c for KAHLO. ABTS to rf for HERZGEN. CARROLL to of for MCINTYRE. CARROLL struck out swinging. CASEY singled to left center. ELMES lined out to 3b. GEOGHEGAN tripled down the rf line, RBI; CASEY scored. KAVANAGH singled to right center, RBI; GEOGHEGAN scored. O'GORMAN pinch ran for KAVANAGH. O'FLATHAIGH pinch hit for LEONARD. O'FLATHAIGH singled to left field; O'GORMAN advanced to second. SHARP singled down the lf line; O'FLATHAIGH advanced to second; O'GORMAN advanced to third. MULLEN pinch hit for RIZO. MULLEN reached on a fielder's choice to shortstop; SHARP advanced to second; O'FLATHAIGH out at third ss to 3b. 2 runs, 5 hits, 0 errors, 3 LOB.

GERMANY 6th - RIZO to ss for MULLEN. MCINTYRE to of for CARROLL. LYNESS to 3b for ELMES. O'GORMAN to c. O'FLATHAIGH to p. WALTHER flied out to lf. HAHN flied out to lf. DEGENER tripled to right field. MEYER singled to center field, RBI; DEGENER scored. ABU-OMAR reached on an error by 3b; MEYER advanced to second. ABTS singled to second base, advanced to second on the error; ABU-OMAR advanced to second, advanced to third on the error; MEYER advanced to third, scored on a throwing error by 2b, unearned. BEUCHERT to of for SZYGOWSKI. BEUCHERT grounded out to ss. 2 runs, 3 hits, 2 errors, 2 LOB.

IRELAND 7th - SZYGOWSKI to of for BEUCHERT. LILLIS flied out to of. STEERMAN singled to center field. MCINTYRE singled to left field; STEERMAN advanced to second. CASEY homered, 3 RBI; MCINTYRE scored; STEERMAN scored. LYNESS singled to center field. GEOGHEGAN singled to center field; LYNESS advanced to second. O'GORMAN singled to pitcher; GEOGHEGAN advanced to second; LYNESS advanced to third. O'FLATHAIGH flied out to lf, SF, RBI; LYNESS scored. SHARP flied out to of. 4 runs, 6 hits, 0 errors, 2 LOB.

GERMANY 7th - GROSS flied out to lf. ZERHUSEN grounded out to ss. SCKAER flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

IRELAND 8th - SHARP placed on second. RIZO singled to center field; SHARP advanced to third. LILLIS singled to center field, RBI; RIZO advanced to second; SHARP scored. STEERMAN doubled to left field, RBI; LILLIS advanced to third; RIZO scored. MCINTYRE singled to right field, 2 RBI; STEERMAN scored; LILLIS scored. CASEY doubled to right field, advanced to third on the error; MCINTYRE advanced to third, scored on an error by rf, unearned. LYNESS reached on a fielder's choice to second base. GEOGHEGAN flied out to 2b, SF, RBI; CASEY scored, unearned. O'GORMAN flied out to cf. O'FLATHAIGH reached on a fielder's choice to pitcher; LYNESS out at second p to 2b. 6 runs, 5 hits, 1 error, 1 LOB.

GERMANY 8th - SCKAER placed on second. WALTHER singled to right field, RBI; SCKAER scored. KREWITT to 2b for WALTHER. HAHN singled to left field; KREWITT advanced to second. DEGENER flied out to of; KREWITT advanced to third. MEYER singled to pitcher; HAHN advanced to second. ABU-OMAR singled to left field, RBI; MEYER advanced to second; HAHN advanced to third; KREWITT scored. ABTS flied out to of, SF, RBI; HAHN scored. SZYGOWSKI flied out to of. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


IRELAND 23, GERMANY 20 (Jul 29, 2015 at Dupnitsa (BUL))
----------------------------------------------------------------------
IRELAND............. 502 04   2 46 - 23 29  8      (2-1)
GERMANY............. 300 2(10)2 03 - 20 21  5      (2-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: IRELAND - LEONARD John; O'SULLIVAN Michael(6); O'FLATHAIGH Marc(6). GERMANY -
ABU-OMAR Karim.
Win-LEONARD John  Loss-ABU-OMAR Karim  T-2:05  A-30
HR IRL - CASEY Barry; GEOGHEGAN Frank.
HR GER - ZERHUSEN Max.
Game notes:
WEATHER: sunny
ESF