Box Score

CZECH REPUBLIC vs GERMANY (Jul 28, 2015)

 
Composite Box Score
 

EURO CHAMP CO-ED SLOWPITCH 2015
GERMANY 18 (1-0), CZECH REPUBLIC 7 (0-1) - Composite Box Score
Jul 28, 2015 at Dupnitsa (BUL) (Devils 1)

CZECH REPUBLIC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ZEMAN lf 
WOLFOVA c 
PROCHAZKA 2b 
SULCOVA Mi. of 
ANDELOVA of 
PISAR rf 
SULCOVA Ma. 1b 
RIZEK ss 
RYCHLIKOVA cf 
MERTLIK p 
JANOVSKY p 
POLIVKOVA 3b 
VACHKOVA K. 3b 
Totals   37  15  18 

GERMANY   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SZYGOWSKI of 
GROSS lf 
ZERHUSEN ss 
SCKAER 3b 
FISCHER pr 
WALTHER 2b 
KREWITT 2b 
MEYER 1b 
DEGENER cf 
HAHN c 
ABU-OMAR p 
BEUCHERT ph 
KAHLO rf 
Totals   35  18  18  16  21 

CZECH REPUBLIC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MERTLIK Tomas L,0-1  4.0  12  15  25  29 
JANOVSKY Radek   2.0  10  11 
 
GERMANY   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ABU-OMAR Karim W,1-0  7.0  15  37  37  15 

Umpires - HP: FARR Don 1B: MORISETTI Lesley 3B: PITMAN Darrell
Start: 10:45 Time: 1.35 Attendance: 50

MERTLIK faced 1 batter in the 5th.

 
Play-by-Play
 

EURO CHAMP CO-ED SLOWPITCH 2015
GERMANY 18 (1-0), CZECH REPUBLIC 7 (0-1)
Jul 28, 2015 at Dupnitsa (BUL) (Devils 1)

CZECH REPUBLIC starters: 4/lf ZEMAN; 13/c WOLFOVA; 23/2b PROCHAZKA; 6/of SULCOVA Mi.; 5/rf PISAR; 9/1b SULCOVA Ma.; 36/ss RIZEK; 11/cf RYCHLIKOVA; 2/p MERTLIK; 10/3b POLIVKOVA;

GERMANY starters: 14/of SZYGOWSKI; 10/lf GROSS; 7/ss ZERHUSEN; 11/3b SCKAER; 22/2b WALTHER; 19/1b MEYER; 9/cf DEGENER; 3/c HAHN; 4/p ABU-OMAR; 21/rf KAHLO;

CZECH REPUBLIC 1st - ZEMAN flied out to cf. WOLFOVA singled to pitcher. PROCHAZKA flied out to cf. SULCOVA Mi. lined out to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

GERMANY 1st - SZYGOWSKI reached on an error by ss. GROSS reached on a fielder's choice to shortstop, advanced to second on a throwing error by 2b; SZYGOWSKI out at second ss to 2b. ZERHUSEN walked, advanced to second; GROSS advanced to third. SCKAER flied out to lf. WALTHER singled to second base, RBI; ZERHUSEN advanced to third, out at home 2b to c; GROSS scored, unearned. 1 run, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

CZECH REPUBLIC 2nd - PISAR singled up the middle. SULCOVA Ma. flied out to cf; PISAR advanced to second on a throwing error by cf. RIZEK singled up the middle, RBI; PISAR scored, unearned. RYCHLIKOVA singled to left center; RIZEK advanced to second. MERTLIK lined out to 2b. POLIVKOVA lined out to ss. 1 run, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

GERMANY 2nd - MEYER flied out to 2b. DEGENER flied out to rf. HAHN flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CZECH REPUBLIC 3rd - ZEMAN reached on a dropped fly by cf, advanced to third. WOLFOVA grounded out to 2b unassisted. PROCHAZKA doubled to center field, RBI; ZEMAN scored, unearned. SULCOVA Mi. flied out to of. PISAR singled to center field, RBI; PROCHAZKA scored, unearned. SULCOVA Ma. singled to left center; PISAR advanced to second. RIZEK flied out to cf. 2 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

GERMANY 3rd - ABU-OMAR singled down the lf line. KAHLO walked; ABU-OMAR advanced to second. SZYGOWSKI singled to left center, RBI; KAHLO advanced to second; ABU-OMAR scored. GROSS lined out to 3b. ZERHUSEN reached on an error by ss; SZYGOWSKI advanced to second; KAHLO advanced to third. SCKAER singled up the middle, RBI; ZERHUSEN advanced to second; SZYGOWSKI advanced to third; KAHLO scored. WALTHER singled to left field, advanced to second on the throw, 2 RBI; SCKAER advanced to third; ZERHUSEN scored, unearned; SZYGOWSKI scored. MEYER walked. DEGENER singled to left field, RBI; MEYER advanced to second; WALTHER advanced to third; SCKAER scored. HAHN fouled out to lf, RBI; WALTHER scored, unearned. BEUCHERT pinch hit for ABU-OMAR. BEUCHERT homered, 3 RBI, unearned; DEGENER scored, unearned; MEYER scored, unearned. KAHLO flied out to lf. 9 runs, 6 hits, 1 error, 0 LOB.

CZECH REPUBLIC 4th - ABU-OMAR to p for BEUCHERT. RYCHLIKOVA flied out to of. MERTLIK flied out to of. POLIVKOVA flied out to c. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GERMANY 4th - SZYGOWSKI singled to left field. GROSS singled to left field; SZYGOWSKI advanced to second. ZERHUSEN doubled to right field, RBI; GROSS advanced to third; SZYGOWSKI scored. SCKAER grounded out to ss. WALTHER doubled to center field, 2 RBI; ZERHUSEN scored; GROSS scored. MEYER flied out to p. DEGENER singled to center field, advanced to second on an error by cf, RBI; WALTHER scored. HAHN flied out to 2b. 4 runs, 5 hits, 1 error, 1 LOB.

CZECH REPUBLIC 5th - KREWITT to 2b for WALTHER. ZEMAN lined out to 3b. WOLFOVA flied out to of. PROCHAZKA flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GERMANY 5th - ABU-OMAR walked, advanced to second. JANOVSKY to p for MERTLIK. KAHLO walked. SZYGOWSKI singled to right field; KAHLO advanced to second, advanced to third on an error by of; ABU-OMAR scored on the error, unearned. GROSS grounded into double play p to 2b to 1b; SZYGOWSKI out on the play; KAHLO scored. ZERHUSEN singled to center field, advanced to second on an error by cf. SCKAER doubled to center field, out at third of to 3b, RBI; ZERHUSEN scored, unearned. 3 runs, 3 hits, 2 errors, 0 LOB.

CZECH REPUBLIC 6th - ANDELOVA to of for SULCOVA Mi.. ANDELOVA grounded out to p. PISAR doubled to left center. SULCOVA Ma. grounded out to ss. WALTHER to 2b for KREWITT. RIZEK singled down the lf line, advanced to second on an error by lf, RBI; PISAR scored, unearned. RYCHLIKOVA grounded out to ss. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

GERMANY 6th - WALTHER singled to left center. MEYER reached on a fielder's choice to shortstop; WALTHER out at second ss to 2b. FISCHER pinch ran for SCKAER. Dropped foul ball, E3. DEGENER singled to left center; MEYER advanced to second. HAHN flied out to ss. ABU-OMAR singled to left center, RBI; DEGENER advanced to third; MEYER scored, unearned. KAHLO grounded out to 3b. 1 run, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

CZECH REPUBLIC 7th - SCKAER to 3b for FISCHER. JANOVSKY reached on an error by ss. VACHKOVA K. to 3b for POLIVKOVA. VACHKOVA K. grounded into double play ss to 2b to 1b; JANOVSKY out on the play. ZEMAN singled to right center. WOLFOVA singled through the right side; ZEMAN advanced to third. PROCHAZKA singled to left field, RBI; WOLFOVA advanced to second; ZEMAN scored. ANDELOVA singled to right field; PROCHAZKA advanced to second; WOLFOVA advanced to third. PISAR singled to left field, 2 RBI; ANDELOVA advanced to second; PROCHAZKA scored; WOLFOVA scored. SULCOVA Ma. singled to shortstop; PISAR advanced to second; ANDELOVA advanced to third. RIZEK lined out to ss. 3 runs, 6 hits, 1 error, 3 LOB.

 
Line score
 


GERMANY 18, CZECH REPUBLIC 7 (Jul 28, 2015 at Dupnitsa (BUL))
----------------------------------------------------------------------
CZECH REPUBLIC...... 012 001 3 -  7 15  7      (0-1)
GERMANY............. 109 431 X - 18 18  4      (1-0)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: CZECH REPUBLIC - MERTLIK Tomas; JANOVSKY Radek(5). GERMANY - ABU-OMAR Karim.
Win-ABU-OMAR Karim(1-0)  Loss-MERTLIK Tomas(0-1)  T-1.35  A-50
HR GER - BEUCHERT Marco.

MERTLIK faced 1 batter in the 5th.
ESF