Box Score

Czech Stars (CZE) vs Moscovia Marino(RUS) (Aug 14, 2015)

 
Composite Box Score
 

2015 M.Romeo Trophy, Collecchio (ITA)
Czech Stars (CZE) 10 (4-2), Moscovia Marino(RUS) 4 (2-4) - Composite Box Score
Aug 14, 2015 at Collecchio (comunale 2)

Czech Stars (CZE)   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BINKOVA p/1b 
VOKATA 1b/ss 
BURKOVICOVA cf 
SLANA lf 
POLACHOVA 3b 
SMETANOVA c 
KOZELSKA 2b 
KARNIKOVA ss/p 
BERKYOVA rf 
Totals   29  10  12  15 

Moscovia Marino(RUS)  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BELIAEVA c 
KIRILLOVA 1b 
POPOVA E cf 
DUDOROVA p/2b 
ZUEVA ss 
KLIMENTIEVA lf/3b 
KOSHELEVA 3b/2b 
BOZIEVA 2b/lf 
PARSHINA rf 
Totals   13  15 

Czech Stars (CZE)   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BINKOVA JanaMarie W,1-1  4.0  11  20 
KARNIKOVA Sara   1.0 
 
Moscovia Marino(RUS)  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DUDOROVA Angelina L,0-2  2.0  16  16 
KOSHELEVA Ksenia   3.0  13  14 

Umpires - HP: MILOSIC Peter 1B: NIELANDT Britt 3B: MELONI Nicola
Start: 19.30 Time: 1.24 Attendance: 150
Weather: Clear Game notes: Scorers - ZILLI Angela, PAINI AnnaMaria TC - KRATOCHVIL Marcel

 
Play-by-Play
 

2015 M.Romeo Trophy, Collecchio (ITA)
Czech Stars (CZE) 10 (4-2), Moscovia Marino(RUS) 4 (2-4)
Aug 14, 2015 at Collecchio (comunale 2)

Czech Stars (CZE) starters: 3/p BINKOVA; 5/1b VOKATA; 31/cf BURKOVICOVA; 45/lf SLANA; 35/3b POLACHOVA; 37/c SMETANOVA; 11/2b KOZELSKA; 6/ss KARNIKOVA; 2/rf BERKYOVA;

Moscovia Marino(RUS) starters: 2/c BELIAEVA; 17/1b KIRILLOVA; 5/cf POPOVA E; 8/p DUDOROVA; 7/ss ZUEVA; 18/lf KLIMENTIEVA; 9/3b KOSHELEVA; 1/2b BOZIEVA; 3/rf PARSHINA;

Czech Stars (CZE) 1st - BINKOVA singled to right field. VOKATA singled to third base, advanced to second on the error; BINKOVA advanced to second, advanced to third on a throwing error by 3b. BURKOVICOVA reached on a throwing error by p, advanced to second on an error by rf, RBI; VOKATA advanced to third, scored on the error; BINKOVA scored. KLIMENTIEVA to 3b. KOSHELEVA to 2b. BOZIEVA to lf. BURKOVICOVA advanced to third on a wild pitch. SLANA reached on a throwing error by p, RBI; BURKOVICOVA scored, unearned. POLACHOVA singled to right field; SLANA advanced to second. SMETANOVA singled to catcher, bunt, advanced to second on a throwing error by 1b, RBI; POLACHOVA advanced to second, advanced to third on the error; SLANA scored, unearned. KOZELSKA singled to third base, RBI; SMETANOVA advanced to third; POLACHOVA scored, unearned. KARNIKOVA lined out to ss. BERKYOVA struck out swinging; KOZELSKA advanced to second on a wild pitch. BINKOVA singled to right field, advanced to second on an error by 1b, 2 RBI; KOZELSKA scored, unearned; SMETANOVA scored, unearned. VOKATA flied out to rf. 7 runs, 6 hits, 6 errors, 1 LOB.

Moscovia Marino(RUS) 1st - BELIAEVA walked. KIRILLOVA tripled to right field, bunt, RBI; BELIAEVA scored. POPOVA E struck out swinging. DUDOROVA grounded out to 2b, RBI; KIRILLOVA scored. ZUEVA grounded out to 2b. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Czech Stars (CZE) 2nd - BURKOVICOVA singled to shortstop. SLANA singled to catcher, out at second rf to ss; BURKOVICOVA advanced to third. POLACHOVA grounded out to 3b, RBI; BURKOVICOVA scored. SMETANOVA singled to right field. KOZELSKA flied out to lf. 1 run, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

Moscovia Marino(RUS) 2nd - KLIMENTIEVA struck out swinging. KOSHELEVA walked. BOZIEVA walked; KOSHELEVA advanced to second. PARSHINA out at first c to 2b, SAC; BOZIEVA advanced to second; KOSHELEVA advanced to third. BELIAEVA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

Czech Stars (CZE) 3rd - DUDOROVA to 2b. KOSHELEVA to p. KARNIKOVA flied out to ss. BERKYOVA struck out looking. BINKOVA grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Moscovia Marino(RUS) 3rd - KIRILLOVA walked. POPOVA E struck out looking. KIRILLOVA stole second. DUDOROVA walked. DUDOROVA advanced to second on a wild pitch; KIRILLOVA advanced to third on a wild pitch. ZUEVA grounded out to p, RBI; KIRILLOVA scored. KLIMENTIEVA struck out swinging. 1 run, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Czech Stars (CZE) 4th - VOKATA reached on a throwing error by 3b. VOKATA advanced to second on a wild pitch. BURKOVICOVA struck out swinging. SLANA singled to third base. POLACHOVA reached on a fielder's choice, advanced to second on the throw; SLANA advanced to third; VOKATA out at second ss unassisted. SMETANOVA flied out to 2b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

Moscovia Marino(RUS) 4th - KOSHELEVA walked. KOSHELEVA advanced to second on a wild pitch. BOZIEVA struck out looking. PARSHINA out at first p to 2b, SAC; KOSHELEVA advanced to third. BELIAEVA walked, stole second. KIRILLOVA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

Czech Stars (CZE) 5th - KOZELSKA singled to first base. KOZELSKA advanced to second on a wild pitch. KARNIKOVA singled up the middle, advanced to second on the throw, RBI; KOZELSKA scored. KARNIKOVA stole third. BERKYOVA flied out to 3b. KARNIKOVA scored on a wild pitch. BINKOVA walked. VOKATA lined out to p. BURKOVICOVA grounded out to 2b. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Moscovia Marino(RUS) 5th - BINKOVA to 1b. VOKATA to ss. KARNIKOVA to p. POPOVA E walked. POPOVA E advanced to second on a passed ball. POPOVA E advanced to third on a wild pitch. DUDOROVA struck out swinging. ZUEVA out at first 1b to 2b, SAC, RBI; POPOVA E scored, unearned. KLIMENTIEVA struck out looking, out at first c to 1b. 1 run, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


Czech Stars (CZE) 10, Moscovia Marino(RUS) 4 (Aug 14, 2015 at Collecchio)
----------------------------------------------------------------------
Czech Stars (CZE)... 710 02 - 10 12  0      (4-2)
Moscovia Marino(RUS) 201 01 -  4  1  7      (2-4)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Czech Stars (CZE) - BINKOVA JanaMarie; KARNIKOVA Sara(5) and SMETANOVA Julie.
Moscovia Marino(RUS) - DUDOROVA Angelina; KOSHELEVA Ksenia(3) and BELIAEVA Anastasia.
Win-BINKOVA JanaMarie(1-1)  Loss-DUDOROVA Angelina(0-2)  T-1.24  A-150
Weather: Clear
Game notes:
Scorers - ZILLI Angela, PAINI AnnaMaria
TC - KRATOCHVIL Marcel
ESF