Box Score

London Cubs (GBR) vs Joudrs Praha (CZE) (Aug 14, 2015)

 
Composite Box Score
 

2015 M.Romeo Trophy, Collecchio (ITA)
London Cubs (GBR) 10 (2-4), Joudrs Praha (CZE) 1 (1-5) - Composite Box Score
Aug 14, 2015 at Collecchio (comunale 2)

London Cubs (GBR)   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
LAZAR 2b 
KOHLER p 
ESIRI E p 
SHAW ss 
ESIRI R c 
GLEDHILL 3b 
JACOBSEN lf 
BRUCE cf 
MORLEY cf 
ERLANDSON rf 
WOODHAMS 1b 
Totals   21  10  12 

Joudrs Praha (CZE)   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SOBOTKOVA c 
KRUSINSKA c 
SEBESTOVA lf/p 
PRESLICKOVA p/lf 
MERXBAUEROVA p 
JANACKOVA ss 
CHYTRA 3b 
BEJSAKOVA 2b 
VLCKOVA 1b 
CHALOUPKOVA rf 
EFTIMOVA cf 
Totals   15  10  12 

London Cubs (GBR)   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
KOHLER Kristen W,1-1  3.0  10  10 
ESIRI Eliza   1.0 
 
Joudrs Praha (CZE)   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PRESLICKOVA Tereza L,0-1  0.0 
SEBESTOVA Martina   1.0 
MERXBAUEROVA Lucie   3.0  15  16 

Umpires - HP: NIELANDT Britt 1B: VILIMAS Kestas
Start: 17.15 Time: 1.14 Attendance: 85
Weather: Cloudy Game notes: Scorers - MASSARI GOZZI Ulpiano, GASPARINI Paolo TC - KRATOCHVIL Marcel
PRESLICKOVA faced 3 batters in the 1st.

 
Play-by-Play
 

2015 M.Romeo Trophy, Collecchio (ITA)
London Cubs (GBR) 10 (2-4), Joudrs Praha (CZE) 1 (1-5)
Aug 14, 2015 at Collecchio (comunale 2)

London Cubs (GBR) starters: 1/2b LAZAR; 5/p KOHLER; 6/ss SHAW; 3/c ESIRI R; 4/3b GLEDHILL; 7/lf JACOBSEN; 2/cf BRUCE; 12/rf ERLANDSON; 11/1b WOODHAMS;

Joudrs Praha (CZE) starters: 20/c SOBOTKOVA; 21/lf SEBESTOVA; 30/p PRESLICKOVA; 28/ss JANACKOVA; 26/3b CHYTRA; 9/2b BEJSAKOVA; 35/1b VLCKOVA; 34/rf CHALOUPKOVA; 33/cf EFTIMOVA;

London Cubs (GBR) 1st - LAZAR walked. LAZAR advanced to second on a wild pitch. LAZAR advanced to third on a wild pitch. KOHLER walked. SHAW reached on a fielder's choice to catcher, RBI; KOHLER advanced to third; LAZAR scored. SHAW advanced to second on a wild pitch, advanced to third; KOHLER scored on a wild pitch. SEBESTOVA to p. PRESLICKOVA to lf. ESIRI R walked. ESIRI R advanced to second on a wild pitch; SHAW scored on a wild pitch. GLEDHILL singled to center field, RBI; ESIRI R scored. GLEDHILL stole second. GLEDHILL advanced to third on a wild pitch. JACOBSEN grounded out to p, RBI; GLEDHILL scored. BRUCE walked. ERLANDSON walked; BRUCE advanced to second. WOODHAMS struck out swinging. ERLANDSON advanced to second on a wild pitch; BRUCE advanced to third on a wild pitch. LAZAR walked. KOHLER singled to shortstop, RBI; LAZAR advanced to second; ERLANDSON advanced to third; BRUCE scored. KOHLER advanced to second on a wild pitch; LAZAR advanced to third on a wild pitch; ERLANDSON scored on a wild pitch. SHAW struck out looking. 7 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Joudrs Praha (CZE) 1st - MORLEY to cf for BRUCE. SOBOTKOVA struck out swinging, out at first c to 1b. SEBESTOVA struck out swinging. PRESLICKOVA struck out swinging, reached first on a wild pitch. JANACKOVA grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

London Cubs (GBR) 2nd - SEBESTOVA to lf. MERXBAUEROVA to p for PRESLICKOVA. ESIRI R singled to center field. GLEDHILL singled to shortstop; ESIRI R advanced to second. JACOBSEN struck out looking. GLEDHILL stole second; ESIRI R stole third. MORLEY reached on a dropped fly by 1b; GLEDHILL advanced to third on the error; ESIRI R scored on the error, unearned. MORLEY stole second. ERLANDSON struck out swinging. WOODHAMS grounded out to p. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

Joudrs Praha (CZE) 2nd - CHYTRA struck out swinging. BEJSAKOVA grounded out to p. VLCKOVA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

London Cubs (GBR) 3rd - LAZAR struck out looking. KOHLER walked. SHAW grounded out to 1b unassisted; KOHLER advanced to second. ESIRI R singled to second base, advanced to second on a throwing error by 2b; KOHLER advanced to third, scored on the error. GLEDHILL singled to right field, advanced to second on an error by rf, RBI; ESIRI R scored, unearned. GLEDHILL advanced to third on a wild pitch. JACOBSEN flied out to ss. 2 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

Joudrs Praha (CZE) 3rd - CHALOUPKOVA struck out swinging. EFTIMOVA struck out looking. SOBOTKOVA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

London Cubs (GBR) 4th - MORLEY struck out swinging. KRUSINSKA to c for SOBOTKOVA. ERLANDSON struck out swinging. WOODHAMS singled to center field, advanced to second on an error by cf. LAZAR struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

Joudrs Praha (CZE) 4th - ESIRI E to p for KOHLER. SEBESTOVA struck out swinging, reached first on a wild pitch. MERXBAUEROVA walked; SEBESTOVA advanced to second. JANACKOVA doubled through the right side, RBI; MERXBAUEROVA advanced to third; SEBESTOVA scored. CHYTRA struck out looking. BEJSAKOVA flied out to p. VLCKOVA grounded out to p. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


London Cubs (GBR) 10, Joudrs Praha (CZE) 1 (Aug 14, 2015 at Collecchio)
----------------------------------------------------------------------
London Cubs (GBR)... 712 0 - 10  7  0      (2-4)
Joudrs Praha (CZE).. 000 1 -  1  1  4      (1-5)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: London Cubs (GBR) - KOHLER Kristen; ESIRI Eliza(4) and ESIRI Rose.
Joudrs Praha (CZE) - PRESLICKOVA Tereza; SEBESTOVA Martina(1); MERXBAUEROVA Lucie(2) and
SOBOTKOVA Adela; KRUSINSKA Silvie.
Win-KOHLER Kristen(1-1)  Loss-PRESLICKOVA Tereza(0-1)  T-1.14  A-85
Weather: Cloudy
Game notes:
Scorers - MASSARI GOZZI Ulpiano, GASPARINI Paolo
TC - KRATOCHVIL Marcel

PRESLICKOVA faced 3 batters in the 1st.
ESF