Box Score

London Cubs (GBR) vs Akademiks (BUL) (Aug 14, 2015)

 
Composite Box Score
 

2015 M.Romeo Trophy, Collecchio (ITA)
London Cubs (GBR) 19 (1-4), Akademiks (BUL) 11 (0-5) - Composite Box Score
Aug 14, 2015 at Collecchio (comunale 2)

London Cubs (GBR)   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ESIRI E p 
ESIRI R c 
SHAW ss 
KOHLER ph/ss 
GLEDHILL 3b 
MORLEY lf 
LAZAR 2b 
BRUCE cf 
JACOBSEN rf 
LEE-TIN 1b 
WOODHAMS ph/1b 
Totals   19  19  11  10  10 

Akademiks (BUL)   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BOEVA rf 
KAMENOVA cf/1b 
AROLDI lf 
AVANZINI 3b/c 
POPOVA c/1b 
PENEVA pr 
HRISTOVA cf 
DIMITROVA p/1b 
PUTZU 1b/p 
VASILEVA 2b 
PINARDI ss 
Totals   15  11 

London Cubs (GBR)   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ESIRI Eliza W,1-2  3.0  11  15  24 
 
Akademiks (BUL)   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DIMITROVA Yana L,0-2  0.0 
PUTZU Giulia   3.0  10  15  12  13  18  28 

Umpires - HP: VILIMAS Kestas 1B: KRISTENSEN Jonas 3B: MELONI Nicola
Start: 9.00 Time: 1.50 Attendance: 85
Weather: Cloudy Game notes: Scorers - LOSCHI Carlo, GASPARINI Paolo TC - KRATOCHVIL Marcel
DIMITROVA faced 4 batters in the 1st.

 
Play-by-Play
 

2015 M.Romeo Trophy, Collecchio (ITA)
London Cubs (GBR) 19 (1-4), Akademiks (BUL) 11 (0-5)
Aug 14, 2015 at Collecchio (comunale 2)

London Cubs (GBR) starters: 9/p ESIRI E; 3/c ESIRI R; 6/ss SHAW; 4/3b GLEDHILL; 10/lf MORLEY; 1/2b LAZAR; 2/cf BRUCE; 7/rf JACOBSEN; 8/1b LEE-TIN;

Akademiks (BUL) starters: 1/rf BOEVA; 5/cf KAMENOVA; 11/lf AROLDI; 9/3b AVANZINI; 13/c POPOVA; 14/p DIMITROVA; 7/1b PUTZU; 10/2b VASILEVA; 8/ss PINARDI;

London Cubs (GBR) 1st - ESIRI E walked. ESIRI E stole second, advanced to third on a wild pitch. ESIRI R walked. ESIRI R stole second. ESIRI R advanced to third on a wild pitch; ESIRI E scored on a wild pitch. SHAW walked. SHAW stole second. GLEDHILL singled to shortstop, advanced to second on the throw, 2 RBI; SHAW scored; ESIRI R scored. DIMITROVA to 1b. PUTZU to p. GLEDHILL advanced to third on a wild pitch. GLEDHILL scored on a wild pitch. MORLEY struck out swinging. LAZAR walked. LAZAR advanced to second on a wild pitch. LAZAR advanced to third on a passed ball. BRUCE reached on a fielder's choice to catcher, RBI; LAZAR scored. BRUCE advanced to second on a passed ball. JACOBSEN singled to pitcher, advanced to second on the throw, RBI; BRUCE scored. JACOBSEN advanced to third on a wild pitch. LEE-TIN tripled to right field, RBI; JACOBSEN scored. ESIRI E singled to pitcher, advanced to second on a throwing error by p, RBI; LEE-TIN scored. ESIRI R doubled to center field, RBI; ESIRI E scored. ESIRI R advanced to third on a passed ball. ESIRI R scored on a wild pitch. SHAW walked. AVANZINI to c. POPOVA to 1b. DIMITROVA to 3b. SHAW out at second c to ss, caught stealing. GLEDHILL tripled to right field. GLEDHILL scored on a wild pitch. MORLEY walked. LAZAR hit by pitch; MORLEY advanced to second. BRUCE hit by pitch; LAZAR advanced to second; MORLEY advanced to third. JACOBSEN struck out swinging. 11 runs, 6 hits, 1 error, 3 LOB.

Akademiks (BUL) 1st - BOEVA walked. KAMENOVA walked; BOEVA advanced to second. KAMENOVA advanced to second on a wild pitch; BOEVA advanced to third on a wild pitch. AROLDI walked. AVANZINI singled to second base, RBI; AROLDI advanced to second; KAMENOVA advanced to third; BOEVA scored. POPOVA walked, RBI; AVANZINI advanced to second; AROLDI advanced to third; KAMENOVA scored. DIMITROVA struck out swinging. PUTZU walked, RBI; POPOVA advanced to second; AVANZINI advanced to third; AROLDI scored. VASILEVA struck out looking. PINARDI singled to pitcher, RBI; PUTZU advanced to second; POPOVA advanced to third; AVANZINI scored. PINARDI advanced to second on a wild pitch; PUTZU advanced to third on a wild pitch; POPOVA scored on a wild pitch. BOEVA struck out looking. 5 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

London Cubs (GBR) 2nd - KAMENOVA to 1b. POPOVA to cf. LEE-TIN singled up the middle. LEE-TIN advanced to second on a wild pitch. ESIRI E walked. ESIRI R reached on catcher's interference; ESIRI E advanced to second; LEE-TIN advanced to third. KOHLER pinch hit for SHAW. KOHLER struck out swinging. ESIRI R advanced to second on a wild pitch; ESIRI E advanced to third on a wild pitch; LEE-TIN scored on a wild pitch. GLEDHILL grounded out to ss, 2 RBI; ESIRI R scored, unearned; ESIRI E scored. MORLEY singled to third base. MORLEY advanced to second on a wild pitch. LAZAR walked. LAZAR advanced to second on a wild pitch, advanced to third on the error, out at home c to p; MORLEY advanced to third, scored on a throwing error by c, unearned. 4 runs, 2 hits, 2 errors, 0 LOB.

Akademiks (BUL) 2nd - KOHLER to ss. KAMENOVA struck out looking. AROLDI walked. AROLDI advanced to second on a wild pitch. AVANZINI reached on a fielder's choice to third base; AROLDI advanced to third. AVANZINI stole second. POPOVA walked. DIMITROVA reached on a fielder's choice; POPOVA advanced to second on a fielder's choice; AVANZINI advanced to third on a fielder's choice; AROLDI out at home p unassisted. PUTZU reached on a fielder's choice, RBI; DIMITROVA advanced to second on a fielder's choice; POPOVA advanced to third on a throwing error by p; AVANZINI scored. PENEVA pinch ran for POPOVA. PUTZU advanced to second on a wild pitch; DIMITROVA advanced to third on a wild pitch; PENEVA scored on a wild pitch, unearned. VASILEVA struck out looking. 2 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

London Cubs (GBR) 3rd - HRISTOVA to cf for PENEVA. BRUCE grounded out to 2b. JACOBSEN walked. JACOBSEN advanced to second on a wild pitch. ::: Injury delay:::. LEE-TIN struck out swinging. WOODHAMS pinch hit for LEE-TIN. Strikeout to LEE-TIN because WOODHAMS in with 2 strikes. ESIRI E singled to right field; JACOBSEN advanced to third. ESIRI E stole second. ESIRI E advanced to third on a wild pitch; JACOBSEN scored on a wild pitch. ESIRI R walked. ESIRI R advanced to second on a wild pitch; ESIRI E scored on a wild pitch. KOHLER singled to right field; ESIRI R advanced to third. KOHLER stole second. GLEDHILL singled to shortstop, advanced to second on a throwing error by ss, RBI; KOHLER advanced to third, scored on the error, unearned; ESIRI R scored. MORLEY out, batted out of the box. MORLEY out on batter's interference. 4 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

Akademiks (BUL) 3rd - WOODHAMS to 1b. PINARDI singled to pitcher. PINARDI stole second. BOEVA walked. BOEVA advanced to second on a passed ball; PINARDI advanced to third on a passed ball. KAMENOVA walked. AROLDI reached on a fielding error by p, RBI; KAMENOVA advanced to second; BOEVA advanced to third; PINARDI scored. AVANZINI singled to shortstop, advanced to second on the error, RBI; AROLDI advanced to second, advanced to third on the error; KAMENOVA advanced to third, scored on a throwing error by rf; BOEVA scored. AVANZINI advanced to third on a wild pitch; AROLDI scored on a wild pitch, unearned. AVANZINI out, leaved the base before the catch. HRISTOVA flied into double play ss to 3b; AVANZINI out on the play, on appeal. DIMITROVA struck out swinging. 4 runs, 2 hits, 2 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


London Cubs (GBR) 19, Akademiks (BUL) 11 (Aug 14, 2015 at Collecchio)
----------------------------------------------------------------------
London Cubs (GBR)... (11)44  - 19 11  3      (1-4)
Akademiks (BUL)..... 5   24  - 11  4  4      (0-5)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: London Cubs (GBR) - ESIRI Eliza and ESIRI Rose. Akademiks (BUL) - DIMITROVA Yana;
PUTZU Giulia(1) and POPOVA Aleksandra; AVANZINI Elena.
Win-ESIRI Eliza(1-2)  Loss-DIMITROVA Yana(0-2)  T-1.50  A-85
Weather: Cloudy
Game notes:
Scorers - LOSCHI Carlo, GASPARINI Paolo
TC - KRATOCHVIL Marcel

DIMITROVA faced 4 batters in the 1st.
ESF