Box Score

Gepardy Zory (POL) vs Joudrs Praha (CZE) (Aug 14, 2015)

 
Composite Box Score
 

2015 M.Romeo Trophy, Collecchio (ITA)
Gepardy Zory (POL) 19 (2-3), Joudrs Praha (CZE) 0 (1-4) - Composite Box Score
Aug 14, 2015 at Collecchio (comunale 1)

Gepardy Zory (POL)   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
KIRSANON ss 
TYMAN p/3b 
MIODEK N 1b 
MIODEK P 3b/2b 
ROSOL c 
SMEDER 2b 
LEZNNIAK rf 
KORYKORA lf 
KLODA lf 
SIKORA cf 
GRZYWACZELJS cf 
BRONOWICKA rf 
LEZNA rf/3b 
Totals   21  19  10  13 

Joudrs Praha (CZE)   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
KRUSINSKA ss 
SEBESTOVA 2b/cf 
VALESOVA lf 
BEJSAKOVA lf 
JANACKOVA p 
MERXBAUEROVA p 
CHALOUPKOVA 3b 
CHYTRA rf 
SOBOTKOVA c 
VLCKOVA cf/1b 
PRESLICKOVA 1b/2b 
Totals   11 

Gepardy Zory (POL)   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
TYMAN Weronica W,1-2  2.2  10  11 
LEZNA Wiktoria   0.1 
 
Joudrs Praha (CZE)   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
JANACKOVA Nela L,0-2  0.1 
MERXBAUEROVA Lucie   2.2  10  14  14  19  25 

Umpires - HP: RILOVIC Luka 1B: BIONDILLO Salvatore
Start: 8.57 Time: 1.05 Attendance: 70
Weather: Clear Game notes: Scorers - MASSARI GOZZI Ulpiano, RONCHI Maurizio TC - KRATOCHVIL Marcel

 
Play-by-Play
 

2015 M.Romeo Trophy, Collecchio (ITA)
Gepardy Zory (POL) 19 (2-3), Joudrs Praha (CZE) 0 (1-4)
Aug 14, 2015 at Collecchio (comunale 1)

Gepardy Zory (POL) starters: 16/ss KIRSANON; 10/p TYMAN; 7/1b MIODEK N; 9/3b MIODEK P; 26/c ROSOL; 14/2b SMEDER; 11/lf KORYKORA; 12/cf SIKORA; 17/rf BRONOWICKA;

Joudrs Praha (CZE) starters: 15/ss KRUSINSKA; 21/2b SEBESTOVA; 27/lf VALESOVA; 28/p JANACKOVA; 34/3b CHALOUPKOVA; 26/rf CHYTRA; 20/c SOBOTKOVA; 35/cf VLCKOVA; 30/1b PRESLICKOVA;

Gepardy Zory (POL) 1st - KIRSANON walked. KIRSANON advanced to second on a wild pitch. TYMAN struck out swinging, reached first on a passed ball, advanced to second on a throwing error by c, advanced to third on the error; KIRSANON advanced to third on a passed ball, scored on the error. TYMAN scored on a wild pitch, unearned. MIODEK N walked. MIODEK N advanced to second on a wild pitch. MIODEK P flied out to p. MIODEK N advanced to third on a passed ball. MIODEK N scored on a passed ball. ROSOL walked. ROSOL stole second. ROSOL advanced to third on a wild pitch. SMEDER hit by pitch. MERXBAUEROVA to p for JANACKOVA. SMEDER stole second. SMEDER advanced to third on a wild pitch; ROSOL scored on a wild pitch. KORYKORA struck out swinging. SIKORA walked. SIKORA stole second. BRONOWICKA walked. KIRSANON walked, RBI; BRONOWICKA advanced to second; SIKORA advanced to third; SMEDER scored, unearned. KIRSANON advanced to second on a wild pitch; BRONOWICKA advanced to third on a wild pitch; SIKORA scored on a wild pitch, team unearned. TYMAN walked. Defensive conference. MIODEK N walked, RBI; TYMAN advanced to second; KIRSANON advanced to third; BRONOWICKA scored, team unearned. MIODEK P doubled to left field, 3 RBI; MIODEK N scored, team unearned; TYMAN scored, team unearned; KIRSANON scored, team unearned. ROSOL struck out looking. 10 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

Joudrs Praha (CZE) 1st - KRUSINSKA singled to third base. SEBESTOVA singled to third base; KRUSINSKA advanced to second. SEBESTOVA advanced to second on a passed ball; KRUSINSKA advanced to third on a passed ball. VALESOVA flied out to 3b. MERXBAUEROVA walked. CHALOUPKOVA struck out swinging. CHYTRA struck out swinging. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

Gepardy Zory (POL) 2nd - SMEDER grounded out to ss. KORYKORA singled through the left side. KORYKORA advanced to second on a muffed throw by ss. SIKORA singled through the right side, advanced to second on the throw, advanced to third on a muffed throw by c, RBI; KORYKORA scored. BRONOWICKA struck out swinging. KIRSANON doubled to left field, RBI; SIKORA scored. TYMAN homered through the left side, inside the park, 2 RBI; KIRSANON scored. MIODEK N singled to third base, advanced to second on a muffed throw by 1b. MIODEK P struck out swinging. 4 runs, 5 hits, 3 errors, 1 LOB.

Joudrs Praha (CZE) 2nd - LEZNA to rf for BRONOWICKA. SOBOTKOVA grounded out to p. VLCKOVA grounded out to p. PRESLICKOVA struck out swinging, out at first c to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Gepardy Zory (POL) 3rd - BEJSAKOVA to lf for VALESOVA. ROSOL doubled to right center. SMEDER flied out to lf. KORYKORA singled to left field, RBI; ROSOL scored. KORYKORA stole second. SIKORA hit by pitch. SIKORA advanced to second on a passed ball; KORYKORA advanced to third on a passed ball. LEZNA singled up the middle, advanced to second on an error by c, 2 RBI; SIKORA scored; KORYKORA scored. SEBESTOVA to cf. VLCKOVA to 1b. PRESLICKOVA to 2b. KIRSANON singled to shortstop; LEZNA advanced to third. TYMAN reached on a fielder's choice to catcher, RBI; KIRSANON advanced to third; LEZNA scored. MIODEK N struck out swinging. TYMAN advanced to third on a wild pitch; KIRSANON scored on a wild pitch. MIODEK P flied out to p. 5 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.

Joudrs Praha (CZE) 3rd - MIODEK P to 2b. LEZNNIAK to rf for SMEDER. KLODA to lf for KORYKORA. GRZYWACZELJS to cf for SIKORA. LEZNA to 3b. KRUSINSKA grounded out to p. SEBESTOVA struck out looking. TYMAN to 3b. LEZNA to p. BEJSAKOVA flied out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


Gepardy Zory (POL) 19, Joudrs Praha (CZE) 0 (Aug 14, 2015 at Collecchio)
----------------------------------------------------------------------
Gepardy Zory (POL).. (10)45  - 19 10  0      (2-3)
Joudrs Praha (CZE).. 0   00  -  0  2  5      (1-4)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Gepardy Zory (POL) - TYMAN Weronica; LEZNA Wiktoria(3) and ROSOL Maria.
Joudrs Praha (CZE) - JANACKOVA Nela; MERXBAUEROVA Lucie(1) and SOBOTKOVA Adela.
Win-TYMAN Weronica(1-2)  Loss-JANACKOVA Nela(0-2)  T-1.05  A-70
HR POL - TYMAN Weronica.
Weather: Clear
Game notes:
Scorers - MASSARI GOZZI Ulpiano, RONCHI Maurizio
TC - KRATOCHVIL Marcel
ESF