Box Score

Moscovia Marino(RUS) vs GBU SD42 Moscomsport (Aug 13, 2015)

 
Composite Box Score
 

2015 M.Romeo Trophy, Collecchio (ITA)
GBU SD42 Moscomsport 15 (3-1), Moscovia Marino(RUS) 0 (2-2) - Composite Box Score
Aug 13, 2015 at Collecchio (comunale 2)

Moscovia Marino(RUS)  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BELIAEVA lf 
KIRILLOVA cf/p 
POPOVA E rf 
DUDOROVA c/p 
ZUEVA ss/c 
KLIMENTIEVA 3b 
KOSHELEVA p/cf 
BOZIEVA 2b 
PARSHINA 1b 
Totals  

GBU SD42 Moscomsport  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ALFEROVA c/2b 
SEMENOVA p 
LETYAGO p 
RYABOVA lf/3b 
POLESHCHUK 3b 
BEZLEPKINA lf 
SUZDALEVA 2b/c 
DARSIGOVA ss 
MOKROUSOVA rf 
DEZHINA rf 
GAVRILOVA 1b 
FOMENKO cf 
GUBINA cf 
Totals   13  15 

Moscovia Marino(RUS)  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
KOSHELEVA Ksenia L,1-1  1.1  13 
KIRILLOVA Olga   0.2 
DUDOROVA Angelina   0.1 
 
GBU SD42 Moscomsport  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SEMENOVA Elisaveta W,1-1  2.0 
LETYAGO Alina   1.0 

Umpires - HP: VILIMAS Kestas 1B: KRISTENSEN Jonas
Start: 17.15 Time: 1.17 Attendance: 100
Weather: Sunny Game notes: Scorers - MUTTI Marco, GASPARINI Paolo TC - KRATOCHVIL Marcel

 
Play-by-Play
 

2015 M.Romeo Trophy, Collecchio (ITA)
GBU SD42 Moscomsport 15 (3-1), Moscovia Marino(RUS) 0 (2-2)
Aug 13, 2015 at Collecchio (comunale 2)

Moscovia Marino(RUS) starters: 2/lf BELIAEVA; 17/cf KIRILLOVA; 5/rf POPOVA E; 8/c DUDOROVA; 7/ss ZUEVA; 18/3b KLIMENTIEVA; 9/p KOSHELEVA; 1/2b BOZIEVA; 3/1b PARSHINA;

GBU SD42 Moscomsport starters: 9/c ALFEROVA; 14/p SEMENOVA; 5/lf RYABOVA; 4/3b POLESHCHUK; 8/2b SUZDALEVA; 19/ss DARSIGOVA; 1/rf MOKROUSOVA; 7/1b GAVRILOVA; 13/cf FOMENKO;

Moscovia Marino(RUS) 1st - BELIAEVA struck out looking. KIRILLOVA struck out swinging. POPOVA E struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GBU SD42 Moscomsport 1st - ALFEROVA struck out looking. SEMENOVA singled to left field. SEMENOVA advanced to second on a passed ball. SEMENOVA advanced to third on a wild pitch. RYABOVA struck out swinging. POLESHCHUK walked. POLESHCHUK stole second. SUZDALEVA walked. DARSIGOVA walked, advanced to second on a wild pitch, RBI; SUZDALEVA advanced to second, advanced to third on a wild pitch; POLESHCHUK advanced to third, scored on a wild pitch; SEMENOVA scored. DARSIGOVA advanced to third on a wild pitch; SUZDALEVA scored on a wild pitch. MOKROUSOVA out at first p to 2b, bunt. 3 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Moscovia Marino(RUS) 2nd - DUDOROVA walked. ZUEVA struck out swinging. DUDOROVA advanced to second on a wild pitch. KLIMENTIEVA walked. KOSHELEVA struck out looking. KLIMENTIEVA advanced to second on a wild pitch; DUDOROVA advanced to third on a wild pitch. BOZIEVA walked. DUDOROVA out at third c to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

GBU SD42 Moscomsport 2nd - GAVRILOVA doubled to left field. FOMENKO reached on a muffed throw by 2b, assist by 3b, SAC; GAVRILOVA advanced to third. FOMENKO advanced to second on the error; GAVRILOVA scored on the error. FOMENKO advanced to third on a wild pitch. ALFEROVA walked. ALFEROVA stole second. SEMENOVA walked. RYABOVA struck out looking. POLESHCHUK walked, RBI; SEMENOVA advanced to second; ALFEROVA advanced to third; FOMENKO scored, unearned. KIRILLOVA to p. KOSHELEVA to cf. POLESHCHUK advanced to second on a wild pitch; SEMENOVA advanced to third on a wild pitch; ALFEROVA scored on a wild pitch. SUZDALEVA reached on a muffed throw by 2b, assist by p, SAC, RBI; POLESHCHUK advanced to third, scored on the error, unearned; SEMENOVA scored, unearned. SUZDALEVA stole second. DARSIGOVA walked; SUZDALEVA advanced to third on a wild pitch. DARSIGOVA stole second. DARSIGOVA advanced to third on a wild pitch; SUZDALEVA scored on a wild pitch, unearned. MOKROUSOVA walked. MOKROUSOVA stole second. GAVRILOVA singled up the middle, advanced to second on the throw, RBI; MOKROUSOVA advanced to third, scored on an error by cf, team unearned; DARSIGOVA scored, team unearned. FOMENKO singled through the right side, advanced to second on the throw, RBI; GAVRILOVA scored, team unearned. ALFEROVA doubled to center field, RBI; FOMENKO scored, team unearned. SEMENOVA flied out to ss. RYABOVA reached on a dropped fly by p; ALFEROVA advanced to third on the error, out at home p to c. 10 runs, 4 hits, 4 errors, 1 LOB.

Moscovia Marino(RUS) 3rd - ALFEROVA to 2b. LETYAGO to p for SEMENOVA. RYABOVA to 3b. BEZLEPKINA to lf for POLESHCHUK. SUZDALEVA to c. DEZHINA to rf for MOKROUSOVA. GUBINA to cf for FOMENKO. PARSHINA struck out swinging. BELIAEVA walked. KIRILLOVA out at first p to 2b, SAC; BELIAEVA advanced to second. POPOVA E struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

GBU SD42 Moscomsport 3rd - KIRILLOVA to ss. DUDOROVA to p. ZUEVA to c. BEZLEPKINA reached on a fielding error by 3b. BEZLEPKINA advanced to second on a wild pitch. SUZDALEVA walked. DARSIGOVA struck out swinging. SUZDALEVA stole second, scored on the error, unearned; BEZLEPKINA stole third, scored on a throwing error by c, unearned. 2 runs, 0 hits, 2 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


GBU SD42 Moscomsport 15, Moscovia Marino(RUS) 0 (Aug 13, 2015 at Collecchio)
----------------------------------------------------------------------
Moscovia Marino(RUS) 00   0  -  0  0  6      (2-2)
GBU SD42 Moscomsport 3(10)2  - 15  5  0      (3-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Moscovia Marino(RUS) - KOSHELEVA Ksenia; KIRILLOVA Olga(2); DUDOROVA Angelina(3) and
DUDOROVA Angelina; ZUEVA Elizaveta. GBU SD42 Moscomsport - SEMENOVA Elisaveta; LETYAGO Alina(3)
and ALFEROVA Alena; SUZDALEVA Elisaveta.
Win-SEMENOVA Elisaveta(1-1)  Loss-KOSHELEVA Ksenia(1-1)  T-1.17  A-100
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - MUTTI Marco, GASPARINI Paolo
TC - KRATOCHVIL Marcel
ESF