Box Score

Moscovia (RUS) vs Czech Stars (CZE) (Aug 13, 2015)

 
Composite Box Score
 

2015 M.Romeo Trophy, Collecchio (ITA)
Moscovia (RUS) 25 (4-0), Czech Stars (CZE) 0 (2-2) - Composite Box Score
Aug 13, 2015 at Collecchio (comunale 1)

Moscovia (RUS)   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ALEKSANDROVA 1b/p 
DEEVA 2b/ss 
CHERNIOGLO ss/p 
KOZHINA c 
LIKHOVSKAYA 3b 
EGOROVA lf 
LOMTEVA p/1b 
OVCHARENKO cf 
MURAKHOVSKAY dp 
BULYCHEVA ph/rf 
STOLBUNETS rf 
Totals   24  25  13  12  13 

Czech Stars (CZE)   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BINKOVA 1b/p 
VOKATA cf/2b 
BURKOVICOVA 2b/p 
BERKYOVA pr 
RAFAELOVA rf/cf 
POLACHOVA 3b/c 
SMETANOVA c 
STASTNA 3b 
KOZELSKA lf 
KARNIKOVA ss 
SLANA p/rf 
Totals   11 

Moscovia (RUS)   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LOMTEVA Anastasya W,1-0  1.0 
ALEKSANDROVA Polina   1.0 
CHERNIOGLO Maria   1.0 
 
Czech Stars (CZE)   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SLANA Zoe L,0-1  0.0 
BURKOVICOVA Marina   1.1  12 
BINKOVA JanaMarie   1.2  13  18 

Umpires - HP: BIONDILLO Salvatore 1B: PELOSI Gianpaolo 3B: MILOSIC Peter
Start: 17.15 Time: 1.33 Attendance: 70
Weather: Sunny Game notes: SCORERS - ILLARI Andrea, MAESTRI Andrea TC - KRATOCHVIL Marcel
SLANA faced 8 batters in the 1st.

 
Play-by-Play
 

2015 M.Romeo Trophy, Collecchio (ITA)
Moscovia (RUS) 25 (4-0), Czech Stars (CZE) 0 (2-2)
Aug 13, 2015 at Collecchio (comunale 1)

Moscovia (RUS) starters: 1/1b ALEKSANDROVA; 14/2b DEEVA; 12/ss CHERNIOGLO; 9/c KOZHINA; 6/3b LIKHOVSKAYA; 5/lf EGOROVA; 13/p LOMTEVA; 11/cf OVCHARENKO; 4/dp MURAKHOVSKAY; 7/rf STOLBUNETS;

Czech Stars (CZE) starters: 3/1b BINKOVA; 5/cf VOKATA; 31/2b BURKOVICOVA; 10/rf RAFAELOVA; 35/3b POLACHOVA; 37/c SMETANOVA; 11/lf KOZELSKA; 6/ss KARNIKOVA; 45/p SLANA;

Moscovia (RUS) 1st - ALEKSANDROVA walked. ALEKSANDROVA stole second, advanced to third on a muffed throw by ss. DEEVA tripled to left field, RBI; ALEKSANDROVA scored. DEEVA scored on a passed ball. CHERNIOGLO singled through the right side. KOZHINA singled to pitcher, bunt; CHERNIOGLO advanced to second. KOZHINA stole second; CHERNIOGLO stole third. KOZHINA advanced to third on a wild pitch; CHERNIOGLO scored on a wild pitch. LIKHOVSKAYA walked. LIKHOVSKAYA stole second. EGOROVA walked, stole second; LIKHOVSKAYA advanced to third on a wild pitch; KOZHINA scored on a wild pitch. LOMTEVA tripled to left center, 2 RBI; EGOROVA scored; LIKHOVSKAYA scored. OVCHARENKO reached on a fielding error by 1b, RBI; LOMTEVA scored. OVCHARENKO stole second. OVCHARENKO advanced to third on a wild pitch. Defensive conference. VOKATA to 2b. BURKOVICOVA to p. RAFAELOVA to cf. SLANA to rf. OVCHARENKO scored on a wild pitch, unearned. MURAKHOVSKAY struck out looking. ALEKSANDROVA walked. DEEVA struck out swinging; ALEKSANDROVA advanced to second on a wild pitch. ALEKSANDROVA advanced to third on a passed ball. CHERNIOGLO walked. CHERNIOGLO stole second. KOZHINA walked, out at second c to ss, caught stealing; CHERNIOGLO advanced to third on a wild pitch, advanced to home on a fielder's choice, unearned; ALEKSANDROVA scored on a wild pitch, team unearned. 10 runs, 4 hits, 2 errors, 0 LOB.

Czech Stars (CZE) 1st - BINKOVA grounded out to 1b unassisted. VOKATA grounded out to 2b. BURKOVICOVA reached on a throwing error by c. BURKOVICOVA advanced to second on a wild pitch. BERKYOVA pinch ran for BURKOVICOVA. RAFAELOVA grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Moscovia (RUS) 2nd - BURKOVICOVA to p for BERKYOVA. LIKHOVSKAYA walked. EGOROVA reached on a fielding error by ss; LIKHOVSKAYA advanced to second. EGOROVA advanced to second on a wild pitch; LIKHOVSKAYA advanced to third on a wild pitch. LOMTEVA walked. LOMTEVA advanced to second on a passed ball; EGOROVA advanced to third on a passed ball; LIKHOVSKAYA scored on a passed ball. OVCHARENKO singled to shortstop, RBI; LOMTEVA advanced to third; EGOROVA scored, unearned. STOLBUNETS to rf for MURAKHOVSKAY. / for STOLBUNETS. OVCHARENKO stole second. OVCHARENKO advanced to third on a wild pitch; LOMTEVA scored on a wild pitch. STOLBUNETS struck out swinging. OVCHARENKO scored on a wild pitch. ALEKSANDROVA tripled to left field. ALEKSANDROVA scored on a passed ball. DEEVA walked. BINKOVA to p. VOKATA to 1b. BURKOVICOVA to 2b. POLACHOVA to c. STASTNA to 3b for SMETANOVA. DEEVA advanced to second on a wild pitch. CHERNIOGLO singled to center field, advanced to second on the throw; DEEVA advanced to third. CHERNIOGLO advanced to third on a wild pitch; DEEVA scored on a wild pitch. KOZHINA grounded out to 3b. CHERNIOGLO scored on a wild pitch, unearned. LIKHOVSKAYA walked. EGOROVA reached on a fielder's choice to second base; LIKHOVSKAYA advanced to second. EGOROVA advanced to second on a wild pitch; LIKHOVSKAYA advanced to third on a wild pitch. LOMTEVA hit by pitch. OVCHARENKO singled through the right side, advanced to second on the throw, 2 RBI; LOMTEVA advanced to second, advanced to third on the throw; EGOROVA scored, unearned; LIKHOVSKAYA scored, unearned. STOLBUNETS walked. ALEKSANDROVA struck out looking. 9 runs, 4 hits, 1 error, 3 LOB.

Czech Stars (CZE) 2nd - ALEKSANDROVA to p. LOMTEVA to 1b. POLACHOVA reached on a fielding error by ss, advanced to second on the error. POLACHOVA out at second c to 2b. STASTNA flied out to 3b. KOZELSKA struck out looking. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

Moscovia (RUS) 3rd - DEEVA walked. CHERNIOGLO singled to third base, bunt; DEEVA advanced to second. KOZHINA tripled to left field, 2 RBI; CHERNIOGLO scored; DEEVA scored. LIKHOVSKAYA singled to shortstop, RBI; KOZHINA scored. EGOROVA singled to second base; LIKHOVSKAYA advanced to second. EGOROVA advanced to second on a wild pitch; LIKHOVSKAYA advanced to third on a wild pitch. LOMTEVA struck out looking. OVCHARENKO grounded out to ss, RBI; EGOROVA advanced to third; LIKHOVSKAYA scored. BULYCHEVA pinch hit for STOLBUNETS. BULYCHEVA singled to right field, RBI; EGOROVA scored. BULYCHEVA advanced to second on a wild pitch. BULYCHEVA advanced to third on a wild pitch. ALEKSANDROVA walked; BULYCHEVA scored on a wild pitch. DEEVA grounded out to 2b. 6 runs, 5 hits, 0 errors, 1 LOB.

Czech Stars (CZE) 3rd - ALEKSANDROVA to 1b. DEEVA to ss. CHERNIOGLO to p. LOMTEVA to 2b. BULYCHEVA to rf. KARNIKOVA singled to shortstop. KARNIKOVA advanced to second on a wild pitch, out at third p to 3b, caught stealing. SLANA struck out swinging. BINKOVA walked. VOKATA singled to first base; BINKOVA advanced to second. BURKOVICOVA reached on a fielder's choice; VOKATA advanced to second; BINKOVA out at third ss to 3b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


Moscovia (RUS) 25, Czech Stars (CZE) 0 (Aug 13, 2015 at Collecchio)
----------------------------------------------------------------------
Moscovia (RUS)...... (10)96  - 25 13  2      (4-0)
Czech Stars (CZE)... 0   00  -  0  2  3      (2-2)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Moscovia (RUS) - LOMTEVA Anastasya; ALEKSANDROVA Polina(2); CHERNIOGLO Maria(3) and
KOZHINA Milana. Czech Stars (CZE) - SLANA Zoe; BURKOVICOVA Marina(1); BINKOVA JanaMarie(2) and
SMETANOVA Julie; POLACHOVA Eliska.
Win-LOMTEVA Anastasya(1-0)  Loss-SLANA Zoe(0-1)  T-1.33  A-70
Weather: Sunny
Game notes:
SCORERS - ILLARI Andrea, MAESTRI Andrea
TC - KRATOCHVIL Marcel

SLANA faced 8 batters in the 1st.
ESF