Box Score

Moscovia (RUS) vs London Cubs (GBR) (Aug 13, 2015)

 
Composite Box Score
 

2015 M.Romeo Trophy, Collecchio (ITA)
Moscovia (RUS) 18 (3-0), London Cubs (GBR) 0 (0-3) - Composite Box Score
Aug 13, 2015 at Collecchio (comunale 2)

Moscovia (RUS)   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ALEKSANDROVA cf/p 
DEEVA 3b 
LIKHOVSKAYA ss 
EGOROVA cf 
KOZHINA c 
CHERNIOGLO p/ss 
MURAKHOVSKAY rf 
OVCHARENKO lf 
BULYCHEVA 1b 
STOLBUNETS 2b 
Totals   23  18  11  11 

London Cubs (GBR)   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ESIRI E p 
GLEDHILL 2b 
JACOBSEN lf 
MORLEY dp 
LAZAR c 
ESIRI R 3b 
KOHLER ss 
LEE-TIN 1b 
BRUCE cf 
ERLANDSON rf 
Totals   10 

Moscovia (RUS)   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CHERNIOGLO Maria   1.0 
ALEKSANDROVA Polina W,1-0  2.0 
 
London Cubs (GBR)   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ESIRI Eliza L,0-2  3.0  11  18  14  15  23  32 

Umpires - HP: MELONI Nicola 1B: VILIMAS Kestas 3B: RILOVIC Luka
Start: 9.01 Time: 1.06 Attendance: 50
Weather: Sunny Game notes: Scorers - LOSCHI Carlo, ZILLI Angela TC - KRATOCHVIL Marcel

 
Play-by-Play
 

2015 M.Romeo Trophy, Collecchio (ITA)
Moscovia (RUS) 18 (3-0), London Cubs (GBR) 0 (0-3)
Aug 13, 2015 at Collecchio (comunale 2)

Moscovia (RUS) starters: 1/cf ALEKSANDROVA; 14/3b DEEVA; 6/ss LIKHOVSKAYA; 9/c KOZHINA; 12/p CHERNIOGLO; 4/rf MURAKHOVSKAY; 11/lf OVCHARENKO; 10/1b BULYCHEVA; 7/2b STOLBUNETS;

London Cubs (GBR) starters: 9/p ESIRI E; 4/2b GLEDHILL; 7/lf JACOBSEN; 10/dp MORLEY; 1/c LAZAR; 3/3b ESIRI R; 5/ss KOHLER; 8/1b LEE-TIN; 2/cf BRUCE; 12/rf ERLANDSON;

Moscovia (RUS) 1st - ALEKSANDROVA hit by pitch. ALEKSANDROVA advanced to third on a wild pitch. ALEKSANDROVA scored on a wild pitch. DEEVA hit by pitch. LIKHOVSKAYA reached on a throwing error by p, advanced to second on the error, SAC; DEEVA advanced to third on the error. LIKHOVSKAYA advanced to third on a wild pitch; DEEVA scored on a wild pitch. KOZHINA grounded out to p, RBI; LIKHOVSKAYA scored, unearned. CHERNIOGLO singled to left field, advanced to second on a throwing error by lf. MURAKHOVSKAY grounded out to p; CHERNIOGLO advanced to third. CHERNIOGLO scored on a wild pitch, unearned. OVCHARENKO struck out looking, reached first on a passed ball. OVCHARENKO advanced to second on a wild pitch. OVCHARENKO advanced to third on a wild pitch. BULYCHEVA walked. BULYCHEVA advanced to second on a wild pitch. STOLBUNETS grounded out to 2b. 4 runs, 1 hit, 2 errors, 2 LOB.

London Cubs (GBR) 1st - ESIRI E singled to first base. GLEDHILL struck out swinging. JACOBSEN walked; ESIRI E advanced to second. MORLEY struck out swinging. LAZAR struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Moscovia (RUS) 2nd - ALEKSANDROVA singled to third base. ALEKSANDROVA stole second. ALEKSANDROVA advanced to third on a wild pitch. ALEKSANDROVA scored on a wild pitch. DEEVA lined out to p. LIKHOVSKAYA singled up the middle. KOZHINA singled up the middle; LIKHOVSKAYA advanced to second. CHERNIOGLO reached on a fielder's choice to third base; KOZHINA advanced to second; LIKHOVSKAYA advanced to third. CHERNIOGLO advanced to second on a wild pitch; KOZHINA advanced to third on a wild pitch; LIKHOVSKAYA scored on a wild pitch. CHERNIOGLO advanced to third on a wild pitch; KOZHINA scored on a wild pitch. MURAKHOVSKAY reached on a muffed throw by 1b, assist by p, RBI; CHERNIOGLO scored. OVCHARENKO singled to pitcher; MURAKHOVSKAY advanced to second. OVCHARENKO advanced to second on a wild pitch; MURAKHOVSKAY advanced to third on a wild pitch. BULYCHEVA walked. BULYCHEVA advanced to second on a wild pitch; OVCHARENKO advanced to third on a wild pitch; MURAKHOVSKAY scored on a wild pitch, unearned. STOLBUNETS walked. ALEKSANDROVA singled up the middle, 2 RBI; STOLBUNETS advanced to second; BULYCHEVA scored; OVCHARENKO scored. DEEVA singled to right field; ALEKSANDROVA advanced to second; STOLBUNETS advanced to third. LIKHOVSKAYA grounded out to p, RBI; DEEVA advanced to second; ALEKSANDROVA advanced to third; STOLBUNETS scored, unearned. KOZHINA lined out to p. 8 runs, 6 hits, 1 error, 2 LOB.

London Cubs (GBR) 2nd - ALEKSANDROVA to p. EGOROVA to cf for LIKHOVSKAYA. CHERNIOGLO to ss. ESIRI R singled to right center. KOHLER struck out swinging. ESIRI R out at second c to ss, caught stealing. LEE-TIN struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Moscovia (RUS) 3rd - CHERNIOGLO tripled to right field. MURAKHOVSKAY singled to pitcher, bunt, advanced to second on a muffed throw by 1b, RBI; CHERNIOGLO scored. OVCHARENKO hit by pitch. MURAKHOVSKAY advanced to third on a wild pitch. BULYCHEVA walked; OVCHARENKO advanced to second. STOLBUNETS walked, RBI; BULYCHEVA advanced to second; OVCHARENKO advanced to third; MURAKHOVSKAY scored. ALEKSANDROVA grounded out to 2b, RBI; STOLBUNETS advanced to second; BULYCHEVA advanced to third; OVCHARENKO scored. DEEVA singled to center field, 2 RBI; STOLBUNETS scored; BULYCHEVA scored. EGOROVA singled to left field; DEEVA advanced to second. EGOROVA advanced to second on a wild pitch; DEEVA advanced to third on a wild pitch. KOZHINA grounded out to p, RBI; EGOROVA advanced to third; DEEVA scored. CHERNIOGLO grounded out to p. 6 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.

London Cubs (GBR) 3rd - BRUCE struck out swinging. ESIRI E flied out to 2b. GLEDHILL struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


Moscovia (RUS) 18, London Cubs (GBR) 0 (Aug 13, 2015 at Collecchio)
----------------------------------------------------------------------
Moscovia (RUS)...... 486  - 18 11  0      (3-0)
London Cubs (GBR)... 000  -  0  2  4      (0-3)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Moscovia (RUS) - CHERNIOGLO Maria; ALEKSANDROVA Polina(2) and KOZHINA Milana.
London Cubs (GBR) - ESIRI Eliza and LAZAR Campbell.
Win-ALEKSANDROVA Polina(1-0)  Loss-ESIRI Eliza(0-2)  T-1.06  A-50
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - LOSCHI Carlo, ZILLI Angela
TC - KRATOCHVIL Marcel
ESF