Box Score

Italy 1 vs Moscovia Marino(RUS) (Aug 12, 2015)

 
Composite Box Score
 

2015 M.Romeo Trophy, Collecchio (ITA)
Italy 1 10 (1-0), Moscovia Marino(RUS) 3 (1-1) - Composite Box Score
Aug 12, 2015 at Collecchio (comunale 2)

Italy 1   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
COLONNA 3b 
CUMERO cf 
GIACOMETTI c/pr 
MAVILLA A ph 
ANDREUCCI lf 
BELTRAME dp 
CARATI rf 
RASO ph/rf 
SANTINI ss 
MUNARETTO cf/c 
DI DONATO 1b 
RAMPOLDI ph/p 
RAVIOLA 2b 
DERI 2b 
MAVILLA F p 
GEMIN p/1b 
Totals   14  10  11  12 

Moscovia Marino(RUS)  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
KOSHELEVA cf 
ZUEVA p/c 
KIRILLOVA ss 
DUDOROVA c/lf 
POPOVA E lf/p 
KLIMENTIEVA 3b 
PARSHINA 1b 
BELIAEVA rf 
BOZIEVA 2b 
Totals   14  10  12 

Italy 1   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MAVILLA Francesca W,1-0  2.0 
GEMIN Nicole   1.1 
RAMPOLDI Linda   0.2 
 
Moscovia Marino(RUS)  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ZUEVA Elizaveta L,0-1  2.1  15 
POPOVA Elizaveta   1.0 
DUDOROVA Angelina   0.2 

Umpires - HP: RILOVIC Luka 1B: KRISTENSEN Jonas 3B: BIONDILLO Salvatore
Start: 14.00 Time: 1.42 Attendance: 110
Weather: Sunny Game notes: SCORERS - MASSARI GOZZI Ulpiano, MAESTRI Andrea TC - KRATOCHVIL Marcel

 
Play-by-Play
 

2015 M.Romeo Trophy, Collecchio (ITA)
Italy 1 10 (1-0), Moscovia Marino(RUS) 3 (1-1)
Aug 12, 2015 at Collecchio (comunale 2)

Italy 1 starters: 9/3b COLONNA; 33/c GIACOMETTI; 10/lf ANDREUCCI; 15/dp BELTRAME; 24/rf CARATI; 8/ss SANTINI; 28/cf MUNARETTO; 12/1b DI DONATO; 21/2b RAVIOLA; 11/p MAVILLA F;

Moscovia Marino(RUS) starters: 9/cf KOSHELEVA; 7/p ZUEVA; 17/ss KIRILLOVA; 8/c DUDOROVA; 5/lf POPOVA E; 18/3b KLIMENTIEVA; 3/1b PARSHINA; 2/rf BELIAEVA; 1/2b BOZIEVA;

Italy 1 1st - COLONNA walked, advanced to second on a wild pitch. COLONNA advanced to third on a wild pitch. GIACOMETTI walked. GIACOMETTI stole second. GIACOMETTI advanced to third on a wild pitch; COLONNA scored on a wild pitch. ANDREUCCI struck out, out at first c to 1b; GIACOMETTI scored on the throw. BELTRAME walked. CARATI struck out swinging; BELTRAME advanced to second on a passed ball. BELTRAME advanced to third on a wild pitch. BELTRAME scored on a passed ball, unearned. SANTINI walked. SANTINI advanced to second on a wild pitch. MUNARETTO flied out to cf. 3 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Moscovia Marino(RUS) 1st - KOSHELEVA walked. ZUEVA struck out swinging. KIRILLOVA reached on a throwing error by 3b, SAC, advanced to second on the error, advanced to third on the throw; KOSHELEVA advanced to second, advanced to third on the error, out at home 1b to 3b to c. DUDOROVA grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Italy 1 2nd - DI DONATO struck out swinging. RAVIOLA singled to first base, bunt. RAVIOLA advanced to second on a wild pitch. COLONNA grounded out to 1b unassisted; RAVIOLA advanced to third. GIACOMETTI grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Moscovia Marino(RUS) 2nd - POPOVA E struck out swinging. KLIMENTIEVA struck out swinging. PARSHINA walked. PARSHINA advanced to second on a wild pitch. BELIAEVA struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Italy 1 3rd - ANDREUCCI singled to center field. ANDREUCCI advanced to second on a wild pitch. ANDREUCCI advanced to third on a wild pitch. ANDREUCCI scored on a wild pitch. BELTRAME walked. CARATI out at first p to 2b, SAC; BELTRAME advanced to third. BELTRAME scored on a muffed throw by ss, unearned. SANTINI walked. ZUEVA to c. DUDOROVA to lf. POPOVA E to p. SANTINI advanced to second on a wild pitch. MUNARETTO walked. DI DONATO infield fly to 2b. MUNARETTO stole second; SANTINI stole third. MUNARETTO advanced to third on a wild pitch; SANTINI scored on a wild pitch. MUNARETTO scored on a wild pitch. RAVIOLA struck out swinging. 4 runs, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

Moscovia Marino(RUS) 3rd - GEMIN to p for MAVILLA F. BOZIEVA struck out swinging. KOSHELEVA struck out swinging. DERI to 2b for RAVIOLA. ZUEVA struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Italy 1 4th - COLONNA singled to pitcher, bunt. MAVILLA A pinch hit for GIACOMETTI. COLONNA stole second. COLONNA advanced to third on a wild pitch. MAVILLA A walked. GIACOMETTI pinch ran for MAVILLA A. GIACOMETTI stole second. GIACOMETTI advanced to third on a wild pitch; COLONNA scored on a wild pitch. ANDREUCCI struck out swinging. GIACOMETTI scored on a wild pitch. BELTRAME walked. RASO pinch hit for CARATI. BELTRAME stole second. RASO walked; BELTRAME advanced to third on a passed ball. RASO stole second. SANTINI walked. DUDOROVA to p. POPOVA E to lf. MUNARETTO struck out swinging, RBI; BELTRAME scored. RAMPOLDI pinch hit for DI DONATO. RAMPOLDI struck out swinging. 3 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Moscovia Marino(RUS) 4th - CUMERO to cf for COLONNA. GIACOMETTI to 3b. RASO to rf. MUNARETTO to c. RAMPOLDI to p. / for GEMIN. GEMIN to 1b. KIRILLOVA struck out swinging. DUDOROVA reached on a throwing error by 3b. POPOVA E walked; DUDOROVA advanced to second. KLIMENTIEVA singled to center field, advanced to second on the error; POPOVA E advanced to second, advanced to third on the error; DUDOROVA advanced to third, scored on a muffed throw by c, unearned. PARSHINA struck out looking. BELIAEVA singled to right field, advanced to second on a muffed throw by c, 2 RBI; KLIMENTIEVA scored, unearned; POPOVA E scored, unearned. BOZIEVA walked. RAMPOLDI to 1b. GEMIN to p. KOSHELEVA struck out looking. 3 runs, 2 hits, 3 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


Italy 1 10, Moscovia Marino(RUS) 3 (Aug 12, 2015 at Collecchio)
----------------------------------------------------------------------
Italy 1............. 304 3 - 10  3  4      (1-0)
Moscovia Marino(RUS) 000 3 -  3  2  1      (1-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Italy 1 - MAVILLA Francesca; GEMIN Nicole(3); RAMPOLDI Linda(4) and GIACOMETTI Agnese
; MUNARETTO Valeria. Moscovia Marino(RUS) - ZUEVA Elizaveta; POPOVA Elizaveta(3);
DUDOROVA Angelina(4) and DUDOROVA Angelina; ZUEVA Elizaveta.
Win-MAVILLA Francesca(1-0)  Loss-ZUEVA Elizaveta(0-1)  T-1.42  A-110
Weather: Sunny
Game notes:
SCORERS - MASSARI GOZZI Ulpiano, MAESTRI Andrea
TC - KRATOCHVIL Marcel
ESF