Box Score

GBU SD42 Moscomsport vs Akademiks (BUL) (Aug 12, 2015)

 
Composite Box Score
 

2015 M.Romeo Trophy, Collecchio (ITA)
GBU SD42 Moscomsport 27 (1-0), Akademiks (BUL) 0 (0-1) - Composite Box Score
Aug 12, 2015 at Collecchio (comunale 2)

GBU SD42 Moscomsport  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ALFEROVA c 
SUZDALEVA 2b 
RYABOVA lf/3b 
POLESHCHUK 3b 
BEZLEPKINA ph/lf 
SEMENOVA ss 
DARSIGOVA cf 
GUBINA cf 
FOMENKO 1b 
GAVRILOVA p 
MOKROUSOVA rf 
DEZHINA rf 
Totals   19  27  12  10 

Akademiks (BUL)   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
KAMENOVA 1b 
DIMITROVA lf/rf 
AVANZINI c 
PUTZU p 
AROLDI p 
HRISTOVA 3b 
POPOVA cf 
PENEVA 2b 
BOEVA rf 
VASILEVA lf 
PINARDI ss 
Totals  

GBU SD42 Moscomsport  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GAVRILOVA Olga W,1-0  2.0 
 
Akademiks (BUL)   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PUTZU Giulia L,0-1  1.0  12  11  15 
AROLDI Silvia   1.0  15  13  14  10  18 

Umpires - HP: PELOSI Gianpaolo 1B: ZEZLINA Tomo
Start: 11.15 Time: 1.10 Attendance: 48
Weather: Sunny Game notes: SCORERS - LOSCHI Carlo - MAESTRI Andrea TC - KRATOCHVIL Marcel

 
Play-by-Play
 

2015 M.Romeo Trophy, Collecchio (ITA)
GBU SD42 Moscomsport 27 (1-0), Akademiks (BUL) 0 (0-1)
Aug 12, 2015 at Collecchio (comunale 2)

GBU SD42 Moscomsport starters: 9/c ALFEROVA; 8/2b SUZDALEVA; 5/lf RYABOVA; 4/3b POLESHCHUK; 14/ss SEMENOVA; 19/cf DARSIGOVA; 13/1b FOMENKO; 7/p GAVRILOVA; 1/rf MOKROUSOVA;

Akademiks (BUL) starters: 5/1b KAMENOVA; 14/lf DIMITROVA; 9/c AVANZINI; 7/p PUTZU; 15/3b HRISTOVA; 13/cf POPOVA; 16/2b PENEVA; 1/rf BOEVA; 8/ss PINARDI;

GBU SD42 Moscomsport 1st - ALFEROVA singled to left field, advanced to second on a fielding error by lf. SUZDALEVA singled to right field, RBI; ALFEROVA scored. RYABOVA hit by pitch; SUZDALEVA advanced to second. RYABOVA advanced to second on a wild pitch; SUZDALEVA advanced to third on a wild pitch. POLESHCHUK doubled to left field, advanced to third on the throw, 2 RBI; RYABOVA scored; SUZDALEVA scored. SEMENOVA struck out swinging. POLESHCHUK scored on a wild pitch. DARSIGOVA walked. DARSIGOVA stole second. FOMENKO hit by pitch. GAVRILOVA hit by pitch; FOMENKO advanced to second; DARSIGOVA advanced to third. GAVRILOVA advanced to second on a wild pitch; FOMENKO advanced to third on a wild pitch; DARSIGOVA scored on a wild pitch. MOKROUSOVA walked. ALFEROVA doubled to left field, 2 RBI; MOKROUSOVA advanced to third; GAVRILOVA scored; FOMENKO scored. SUZDALEVA singled to pitcher, bunt. RYABOVA hit by pitch, RBI; SUZDALEVA advanced to second; ALFEROVA advanced to third; MOKROUSOVA scored. POLESHCHUK singled to pitcher, bunt, RBI; RYABOVA advanced to second; SUZDALEVA advanced to third; ALFEROVA scored. POLESHCHUK advanced to second on a wild pitch; RYABOVA advanced to third on a wild pitch; SUZDALEVA scored on a wild pitch. POLESHCHUK advanced to third on a wild pitch, scored on a throwing error by c, unearned; RYABOVA scored on a wild pitch. SEMENOVA struck out swinging. DARSIGOVA struck out swinging. 12 runs, 6 hits, 2 errors, 0 LOB.

Akademiks (BUL) 1st - KAMENOVA struck out swinging. DIMITROVA struck out swinging. AVANZINI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GBU SD42 Moscomsport 2nd - GUBINA to cf for DARSIGOVA. DEZHINA to rf for MOKROUSOVA. DIMITROVA to rf. AROLDI to p for PUTZU. VASILEVA to lf for BOEVA. FOMENKO singled to third base, advanced to second on a throwing error by 3b. GAVRILOVA doubled to right field, RBI; FOMENKO scored, unearned. DEZHINA flied out to c. GAVRILOVA advanced to third on a wild pitch. ALFEROVA hit by pitch. ALFEROVA stole second. ALFEROVA advanced to third on a passed ball; GAVRILOVA scored on a passed ball. ALFEROVA scored on a wild pitch. SUZDALEVA singled to third base, bunt. SUZDALEVA advanced to second on a wild pitch. RYABOVA hit by pitch. RYABOVA stole second; SUZDALEVA stole third. RYABOVA advanced to third on a wild pitch; SUZDALEVA scored on a wild pitch. BEZLEPKINA pinch hit for POLESHCHUK. BEZLEPKINA walked. BEZLEPKINA stole second. SEMENOVA reached on a throwing error by p, advanced to second on the error, advanced to third on a throwing error by p, RBI; BEZLEPKINA advanced to third, scored on the error; RYABOVA scored. SEMENOVA scored on a wild pitch, unearned. GUBINA walked. GUBINA stole second. GUBINA advanced to third on a wild pitch. GUBINA scored on a wild pitch. FOMENKO walked. FOMENKO advanced to second on a wild pitch. FOMENKO advanced to third on a wild pitch. FOMENKO scored on a wild pitch. GAVRILOVA tripled to right field, scored on a muffed throw by 3b. DEZHINA singled to third base. ALFEROVA singled to pitcher, bunt; DEZHINA advanced to second. ALFEROVA advanced to second on a wild pitch, advanced to third on the error; DEZHINA advanced to third on a wild pitch, scored on a throwing error by c. SUZDALEVA hit by pitch. SUZDALEVA advanced to second on a wild pitch; ALFEROVA scored on a wild pitch. RYABOVA walked. RYABOVA advanced to second on a wild pitch; SUZDALEVA advanced to third on a wild pitch. BEZLEPKINA walked. BEZLEPKINA stole second; RYABOVA stole third; SUZDALEVA stole home. RYABOVA scored on a wild pitch. BEZLEPKINA stole third, scored on a throwing error by 3b. SEMENOVA struck out swinging. GUBINA grounded out to 2b. 15 runs, 6 hits, 6 errors, 0 LOB.

Akademiks (BUL) 2nd - RYABOVA to 3b. BEZLEPKINA to lf. AROLDI walked. AROLDI stole second. HRISTOVA struck out swinging. AROLDI advanced to third on a wild pitch. POPOVA struck out swinging. PENEVA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


GBU SD42 Moscomsport 27, Akademiks (BUL) 0 (Aug 12, 2015 at Collecchio)
----------------------------------------------------------------------
GBU SD42 Moscomsport (12)(15) - 27 12  0      (1-0)
Akademiks (BUL)..... 0   0    -  0  0  8      (0-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: GBU SD42 Moscomsport - GAVRILOVA Olga and ALFEROVA Alena. Akademiks (BUL) -
PUTZU Giulia; AROLDI Silvia(2) and AVANZINI Elena.
Win-GAVRILOVA Olga(1-0)  Loss-PUTZU Giulia(0-1)  T-1.10  A-48
Weather: Sunny
Game notes:
SCORERS - LOSCHI Carlo - MAESTRI Andrea
TC - KRATOCHVIL Marcel
ESF