Box Score

Joudrs Praha (CZE) vs Moscovia Marino(RUS) (Aug 12, 2015)

 
Composite Box Score
 

2015 M.Romeo Trophy, Collecchio (ITA)
Moscovia Marino(RUS) 13 (1-0), Joudrs Praha (CZE) 11 (0-1) - Composite Box Score
Aug 12, 2015 at Collecchio (comunale 2)

Joudrs Praha (CZE)   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
KRUSINSKA c 
SOBOTKOVA c 
SEBESTOVA rf 
EFTIMOVA p 
MERXBAUEROVA p/2b 
VALESOVA 3b 
JANACKOVA cf 
CHALOUPKOVA lf 
CHYTRA 2b 
BEJSAKOVA p 
VLCKOVA 1b 
PRESLICKOVA ss 
Totals   12  11  12 

Moscovia Marino(RUS)  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
KOSHELEVA 2b/p 
ZUEVA p/ss 
KIRILLOVA ss/2b 
DUDOROVA 1b 
PARSHINA c 
KLIMENTIEVA 3b 
POPOVA E cf 
BELIAEVA lf 
BOZIEVA rf 
Totals   11  13  10  12 

Joudrs Praha (CZE)   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
EFTIMOVA Michaela L,0-1  0.1 
MERXBAUEROVA Lucie   0.2 
BEJSAKOVA Karolina   1.0  11 
 
Moscovia Marino(RUS)  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ZUEVA Elizaveta   0.2 
KOSHELEVA Ksenia W,1-0  2.1  12  20 

Umpires - HP: NIELANDT Britt 1B: BIONDILLO Salvatore 3B: MILOSIC Peter
Start: 9.00 Time: 1.31 Attendance: 56
Weather: Sunny Game notes: SCORERS - LOSCHI Carlo, MAESTRI Andrea TC - KRATOCHVIL Marcel
BEJSAKOVA faced 4 batters in the 3rd.

 
Play-by-Play
 

2015 M.Romeo Trophy, Collecchio (ITA)
Moscovia Marino(RUS) 13 (1-0), Joudrs Praha (CZE) 11 (0-1)
Aug 12, 2015 at Collecchio (comunale 2)

Joudrs Praha (CZE) starters: 15/c KRUSINSKA; 21/rf SEBESTOVA; 33/p EFTIMOVA; 27/3b VALESOVA; 28/cf JANACKOVA; 34/lf CHALOUPKOVA; 26/2b CHYTRA; 35/1b VLCKOVA; 30/ss PRESLICKOVA;

Moscovia Marino(RUS) starters: 9/2b KOSHELEVA; 7/p ZUEVA; 17/ss KIRILLOVA; 8/1b DUDOROVA; 3/c PARSHINA; 18/3b KLIMENTIEVA; 5/cf POPOVA E; 2/lf BELIAEVA; 1/rf BOZIEVA;

Joudrs Praha (CZE) 1st - KRUSINSKA walked. KRUSINSKA advanced to second on a wild pitch. KRUSINSKA advanced to third on a passed ball. SEBESTOVA walked. SEBESTOVA advanced to second on a passed ball; KRUSINSKA out at home c to p, caught stealing. SEBESTOVA out at third c to 3b, caught stealing. EFTIMOVA walked. EFTIMOVA advanced to second on a wild pitch. VALESOVA walked. VALESOVA advanced to second on a wild pitch; EFTIMOVA advanced to third on a wild pitch. VALESOVA advanced to third on a wild pitch; EFTIMOVA scored on a wild pitch. VALESOVA scored on a wild pitch. JANACKOVA walked. Defensive conference. KOSHELEVA to p. ZUEVA to ss. JANACKOVA stole second. JANACKOVA advanced to third on a wild pitch. CHALOUPKOVA walked. CHALOUPKOVA stole second. CHYTRA walked. VLCKOVA singled to third base, RBI; CHYTRA advanced to second; CHALOUPKOVA advanced to third; JANACKOVA scored. PRESLICKOVA struck out swinging. 3 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

Moscovia Marino(RUS) 1st - KOSHELEVA walked. KOSHELEVA stole second. ZUEVA struck out looking. KIRILLOVA singled to third base, bunt, advanced to second on a throwing error by 1b; KOSHELEVA advanced to third. KIRILLOVA advanced to third on a wild pitch; KOSHELEVA scored on a wild pitch. DUDOROVA walked, stole second. DUDOROVA advanced to third on a wild pitch; KIRILLOVA scored on a wild pitch. PARSHINA walked, stole second; DUDOROVA scored on a wild pitch. PARSHINA advanced to third on a wild pitch. PARSHINA scored on a wild pitch. KLIMENTIEVA walked. KLIMENTIEVA stole second. Defensive conference. KLIMENTIEVA advanced to third on a wild pitch. POPOVA E singled through the left side, RBI; KLIMENTIEVA scored. POPOVA E advanced to second on a wild pitch. POPOVA E advanced to third on a wild pitch. BELIAEVA walked. BELIAEVA stole second. BOZIEVA hit by pitch. MERXBAUEROVA to p for EFTIMOVA. BOZIEVA advanced to second on a wild pitch; BELIAEVA advanced to third on a wild pitch; POPOVA E scored on a wild pitch. KOSHELEVA struck out swinging. BOZIEVA advanced to third on a wild pitch; BELIAEVA scored on a wild pitch. ZUEVA reached on catcher's interference. ZUEVA advanced to second on a wild pitch; BOZIEVA scored on a wild pitch. ZUEVA advanced to third on a wild pitch. KIRILLOVA walked, stole second. KIRILLOVA advanced to third on a wild pitch; ZUEVA scored on a wild pitch, unearned. DUDOROVA grounded out to p. 9 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

Joudrs Praha (CZE) 2nd - KIRILLOVA to 2b. SOBOTKOVA to c for KRUSINSKA. MERXBAUEROVA to 2b. BEJSAKOVA to p for CHYTRA. SOBOTKOVA struck out looking. SEBESTOVA hit by pitch. SEBESTOVA advanced to second on a wild pitch. MERXBAUEROVA singled to shortstop; SEBESTOVA advanced to third. MERXBAUEROVA stole second. SEBESTOVA scored on a wild pitch. VALESOVA doubled to first base, scored on a throwing error by 1b, RBI; MERXBAUEROVA scored. JANACKOVA grounded out to ss. CHALOUPKOVA walked. BEJSAKOVA singled to first base, out at second 1b to ss; CHALOUPKOVA advanced to third. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

Moscovia Marino(RUS) 2nd - PARSHINA walked. KLIMENTIEVA hit by pitch; PARSHINA advanced to second. KLIMENTIEVA stole second; PARSHINA stole third. POPOVA E reached on a fielding error by 3b; KLIMENTIEVA advanced to third; PARSHINA scored. POPOVA E advanced to second on a wild pitch; KLIMENTIEVA scored on a wild pitch. POPOVA E stole third, scored on a throwing error by c, unearned. BELIAEVA grounded out to 2b. BOZIEVA walked. BOZIEVA stole second. KOSHELEVA struck out swinging. ZUEVA reached on a fielder's choice; BOZIEVA out at third 3b unassisted. 3 runs, 0 hits, 2 errors, 1 LOB.

Joudrs Praha (CZE) 3rd - VLCKOVA lined out to 3b. PRESLICKOVA walked. SOBOTKOVA singled to pitcher; PRESLICKOVA advanced to second. SOBOTKOVA advanced to second on a passed ball; PRESLICKOVA advanced to third on a passed ball. SEBESTOVA grounded out to ss, RBI; SOBOTKOVA advanced to third; PRESLICKOVA scored, unearned. MERXBAUEROVA walked. MERXBAUEROVA stole second. MERXBAUEROVA advanced to third on a wild pitch, scored on a throwing error by c; SOBOTKOVA scored on a wild pitch. VALESOVA walked. VALESOVA advanced to second on a wild pitch. JANACKOVA doubled to center field, advanced to third on the throw, RBI; VALESOVA scored. JANACKOVA scored on a wild pitch. CHALOUPKOVA walked. BEJSAKOVA struck out swinging. 5 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

Moscovia Marino(RUS) 3rd - KIRILLOVA walked. KIRILLOVA stole second. DUDOROVA doubled to center field, RBI; KIRILLOVA scored. DUDOROVA advanced to third on a wild pitch. PARSHINA walked. PARSHINA stole second. KLIMENTIEVA reached on a dropped fly by c. 1 run, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

 
Line score
 


Moscovia Marino(RUS) 13, Joudrs Praha (CZE) 11 (Aug 12, 2015 at Collecchio)
----------------------------------------------------------------------
Joudrs Praha (CZE).. 335  - 11  6  5      (0-1)
Moscovia Marino(RUS) 931  - 13  3  2      (1-0)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Joudrs Praha (CZE) - EFTIMOVA Michaela; MERXBAUEROVA Lucie(1); BEJSAKOVA Karolina(2)
and KRUSINSKA Silvie; SOBOTKOVA Adela. Moscovia Marino(RUS) - ZUEVA Elizaveta;
KOSHELEVA Ksenia(1) and PARSHINA Polina.
Win-KOSHELEVA Ksenia(1-0)  Loss-EFTIMOVA Michaela(0-1)  T-1.31  A-56
Weather: Sunny
Game notes:
SCORERS - LOSCHI Carlo, MAESTRI Andrea
TC - KRATOCHVIL Marcel

BEJSAKOVA faced 4 batters in the 3rd.
ESF